Varje gåta har sitt svar.

Man måste gå igenom livets alla motgångar för att kunna känna när man har medvind. De sa en väldigt nära vän till mig för ett drygt år sen när jag mådde dåligt. Och hon har så mycket rätt i de. Alla går igenom sina perioder med saker, alla går igenom perioder som behöver gås igenom även om de känns meningslöst. Man lär sig väldigt mycket av perioder som är jobbiga. Man växer otroligt i sig själv och de är ändå något bra, det enda man måste tänka på är att inte ge upp.
Lär dig att tro på dig själv för tror man inte på sig själv då kan man inte tro på att man klarar det. Saker som händer har en mening, allt som händer har en mening, den meningen har också många sagt till mig och man tycker bara men eller hur? Men de är faktiskt sant. Saker som händer har en mening det är sant. Man måste bara hitta meningen innan man går för långt och sårar sig själv. Prata med folk och dela med dig av dina deprissioner för att inte prata leder till isolering och att isolera sig i sitt egna huvud är otroligt jobbigt. Man måste inte prata med folk som känner en, man kan anonymt kan kontakt med folk som kan hjälpa till.
Ställ upp för dina vänner det är en sak som är otroligt viktigt, många gånger kan man tycka att ens vänner överdriver och bara vill få uppmärksamhet, då är det ändå viktigt att finnas där för oftast om det kan vara allvarligare saker vet man inte allt varför personen i fråga mår dåligt. Bara berätta för dom att du finns där för de betyder så himla mycket att höra.
Håll huvudet högt koppla bort alla som får dig att må dåligt och rikta allt fokus på dig själv och att du ska må bättre. För att gå runt och må dåligt hur länge som helst är inte bra, de får ingen att må bra, de påverkar inte bara dig utan din omgivning också, familj och vänner. Försök att tänka bara positiva tankar om dig själv och tänka på hur DU kan göra för att må bättre. Försök att finna lycka  saker istället för hat. Att hitta roliga saker i de tråkiga. För att vara negativ hjälper inte alls. Älska dig själv livet blir så mycket lättare då. Livet är för kort för att sträva efter att må bra, få hjälp med att hitta dig själv och lösa dina problem och lär dig njuta av livet.
Livet är en gåta varje gåta har sitt svar.. sluta aldrig leta efter de.

påminner er ännu en gång att ni kan nå mig på min mail.
kärlek

Kommentarer
Postat av: vickan

väldigt bra skrivet gmn.

mkt kärlek från din lillsis.

2008-11-27 @ 14:56:08
Postat av: Linnéa

Tänkte mycket på dig hjärtat.

älskling<3

2008-11-27 @ 15:12:02
URL: http://bberglund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0