V A L B O R G

Jag har överskattat denna dag iår! Men GALET vad taggad jag är inför kvällen. Jag har sprallat runt hela veckan för idag. WOHO. Äntligen! Haha. Som sagt överskattat... Dagen börjar i skolan och slutar i någon buske där jag ligger och spyr *blinkblink mamma* haha. Skoja. Nej men den börjar i skolan, efter skoaln drar vi hem till Danne, jag Jill och Adde. Sen är vi där. Jag och Jill mfl. käkar på cgs och sen blire kvarnis. Brasa och massa annat kul. Jills mami och min mamma har sagt halv tolv -.- pga av omständigheterna *hosthost Jill* Haha. Men blir dock senare beroende på vad vi gör. Detta betyder att jag inte kommer hem emellan skolan och kvällen. Gör inget egentligen.

Nej nu ska ja sminka mig och tagga ner lite.  men gu va kul de ska bli xD

-Haha..

Ciao

(går inte att ladda upp bilder suck..)

Hey Mister DJ.

Godmorgon!
Skola idag. = S Ä M S T.
Träning efteråt. Ja, mer än så är de inte. Musik provet kommer gå hela fail, men säger som maria, jag ska ju dock inte bli musiker så. Haha.

Ja, roligare än så blir de inte. Nu ska ja sminka mig folk!

Hörs senare.

LOOOOVe


Can You Sleep Tonight?

Nu ska jag lägga mig i min underbara säng och sova! Musik provet kommer gå till helvetet Men men. Har varit FRUTANSVÄRT upptagen ikväll.

Skoldagen imorgon blir sådär.. inte alls lockande..
Nej människor.

Nu hörs vi imorn.

CIAO

Vad Hände Med Min Familj?Sitter ensam hemma precis som igår. Ja ni undrar säkert varför? Jo för min familj har slutat prata med mig x). Haha. Nejrå. Men dom är aldrig hemma längre? Mamma bara jobbar och annars är hon på tusen kurser. Pappa och min bror spelar basket eller så är min bror och spelar fotboll. Dom är iallafall aldrig som jag = hemma. Känns sådär och sitta ensam varje kväll -.- haha. Klarar mig.

Har ett jäkla musik prov imorgon. Kommer F A I L A, så hårt. Men ska kolla lite på de nu faktiskt duktig som jag är. Imorgon ska jag träna. Torsdag blir det människor. WOHO.

Nu måste jag pluggapluggaplugga = The X-effext eller ugly betty!

PUSSs

Can You Keep A Secret?'

Tycker dom här bilderna är lite mörka. Ensamt och bara allmänt dystra. Kan bero på att jag är på riktigt grubblar humör just nu och tankarna bara flyger där uppe. Jobbigt.

Dagen har varit bra. Efter skolan så gick vi till mörby vinka av våra kära vänner på bussarn sen chillade jag och jill i mörby ett tag. Träffa Alex och Mimmi. Trevligt.

När jag skulle åka hem börja mitt humör sjunka. Jag hade glömt mitt busskort -.- Mamma har spärrat så jag inte kan skicka buss-sms. Där stod jag SKITSUR. Ringde mamma som såklart inte hade tid att köra mig hem. Pappa kunde inte göra ngt. Min bror som kund hämtat mig svarade inte. När ajg suttit i dryga en timme börja mitt humör nå gränsen. Vem tror ni kommer då? Min bästa mimi! Hon körde hem mig för hon är världens räddare! Woho. Haha.

Nu ska jag käka. Hör av mig senare.

Ciao sötnosar!

Summer Is On.

Nej nu fasen nu äre sommar! Sprallar i benen när jag tänker på de hela 21 graderna de ska vara imorgon.
GALET skönt. Bilderna på kläderna kommer! Promise.
Åh jag längtar till valborg! Det ska bli så sjukt kul.
Men nu ska jag nog sussa.

En fråga. Har min blogg blivit bättre eller sämre på sista tiden?

Ciao

VideoinläggHahaha. Videoinlägg. Vet inte vad jag snackar om.

NU: THE X-EFFECT!!!!!! WOHO!!!

looove

Saker Kommer Ändras.

Bilder jag knäppte imorse innan skolan.

Vad tycker ni :)?

Puss

Yellow It Was.

Gult var de här. Älskar bild nummer två för myrorna i blomman gör allt så levande. Vad tycker ni?

Påväg till skolan! Sitter i mitt rum och väntar på att klockan sak slå 08.50 då går min buss. Åh måndagar är segt. Jag går upp för tidigt. Skol veckan ser ut såhär
Måndag - Skola. Vårstädning me simningen(?) Kanske sova hos kusinerna i vallentuna deras päron ska bort.
Tisdag - Skola. Efter skolan ska jag nog vara med Jill kanske. Vi får se. Kanske passa kussarna igen.
Onsdag - Skola. Sen hem vila chilla och sen träning. Kanske talangjakt.
Torsdag - Skola halvdag. Jag och Jill är med varann, kanske käkar ute, kanske hos Jill. På kvällen äre kvarnis och så jäkla dunder kul ska vi ha. Sover hos mig eller Jill.
Fredag - LEDIG! Grönan kanske? Vi får se. Ska checka med Jillsan!
Lördag
            OPLANERAT
Söndag

Det var min vecka de. Ser fram emot den GALET mycket. Vet inte varför.

Vi hörs!

Ciao babes


Strong

En fråga jag frågat mig själv ganska länge nu. Har velat skriva om de ett bra tag nu så nu sätter ja igång.

Hur blir man stark?

Jag får jämt och ständigt höra hur stark jag är, att jag är den starkaste vän de personerna har, osv. Jag har alltid varit en väldigt stark person. Varför? Jo för jag är uppväxt med en bästavän. Från jag var fyra år tills jag var tretton gick vi samma klass och träffades varje dag. Att stå en person så nära gjorde att vi blev som en = dubbelt så starka.

Nu ses vi inte varje dag, men jag insåg nog att de inte bara var därför jag var som jag är. För även om vi inte ses varje dag är jag lika stark idag.

Självförtroende
Personer som är starka har ofta gott med självförtroende. Jag kan säga att jag har nog ett väldigt stort självförtroende. Jag tar inte så mycket åt mig om någon säger jag är ful för jag vet att jag inte är de. Jag tar inte åt mig om någon jag knappt känner slänger ut sig själsord menade åt mig. Så länge jag vet att de inte är så, då skadar de inte mig. Jag kan stå och göra mig iordning en morgon och bara kolla mig i spegeln och säga fyfan vad jag älskar mig själv! Sån har jag alltid varit, sen är det klart jag har komplex men jag har lärt mig att acceptera mig själv.

Umgänge
Ska man vara stark hänger de nog ganska mycket på vilka man umgås med. Har man vänner som alltid berättar hur bra man är, ger varann komplimanger och delar alla ord liksidigt så hela umgänget får höra. De finns i vissa kretsar det alltid är samma person som får komplimanger osv då är de lätt att de andra i umgänget känner sig sämre = självförtroendet sjunker.

Killkompisar
Jag har nog alltid haft flera killkompisar än tjejkompisar och då blir man lättare. Samtidigt som jag alltid kunnat vara dramatisk, mina killkompisar har alltid stöttat mig men samtidigt är do killar. De har ofta varit så att jag tycker SÅÅÅÅ synd om mig. Sitter och klagar och klagar och sen så kollar man på sin killkompis han och himlar med ögonen och säger: jaha, men dra en slutsats och berätta vad problemet är? Jag har alltid haft många killkompisar, dom betyder enormt mycket för mig.

Älska Sig Själv
Ibland måste man älska sig själv. Man ska inte vara överlägsen, tro att man är bättre än några andra. Men samtidigt ibland måste man få älska sig själv utan att bli kallad fjortis, bitch osv. Många anser att folk med självförtroende är fjortis eller liknande. Jag håller dessvärre inte med. Tycker de är viktigt att få vara älskad av sig själv ibland. Man ska försöka dela de lika.

Här har ni lite ord ifrån mig. Hoppas ni förstår mitt budskap.
Nu ska jag chilla galet.

PEACE OUT


Sun Is Shining.

Lite bilder ifrån Jills place.

Vi satt ute i solen och glassade med varsinna glassar. Käkade choklad och drack vatten. Vi har pratat om allt och inget. Började röra mig mot mörby halv sex. Ringde vickan och träffade henne ett tag. Vi satt utanför henne och pratade. Du kan alltid komma till mig gumman.. Efter de gick jag till mörby där jag tog bussen hem. Nu har jag käkat och lite sånt. Håller på att kolla kvitton och sånt. Försöker sätta ihop en budget på de jag köper på en månad. Mitt barnbidrag ska ju räcka!
 
Hörs senare!

Ciao

Silence..

Snart ska Amanda åka till centralen och sätta sig på tåget ner till malmö igen. Har haft en jätte mysig helg med henne. Jag åker till Jill, mysigt det med. Vi skulle ju träffat Adde och Danne men trots allt blir de nog inte så. Tyvärr. Ikväll kommer det nog bilder på kläderna jag köpte. De är galet fint väder ute också!

Kommentera gärna åsiker om bilderna jag lagt ut i helgen. Bättre eller sämre än tidigare? Vad ska jag fota? Osv. Hjälp mig lite så blir bloggen tio gånger bättre. Ikväll kommer en text om hur man blir/är stark. Kika in senare.

Ciao alla sweeties.

Bus StopNU: DUSCHEN!

ciao sötnosar

TRÅÅÅKIGT.

Ta fram mobilen och svara ärligt!!

HAR DU PUSSAT NR 2?

Adrian Danielsson, ja de har jag.

NÄR SKA DU TRÄFFA NR 30?

Isa-Maria Quzada, jag vet faktiskt inte.

VAD HAR DU FÖR RELATION MED NR 20?

Elin Ånimmer, vi stod varandra väldigt nära. Ho betydde en hel förmögenhet. Men tyvärr umgås vi nästan aldrig längre.

ÄR NR 18 SÖT?

Ditte Schultz, jaaa

HUR KÄNNER DU NR 11?

Charlotte Uddfors, hon är sjukt viktig för mig. En av mina närmsta vänner.

NÄR TRÄFFADE DU NR 27 SENAST?

Fred Carlzon, röda dagen efter påsklovet på måndagen.

VAD VAR DITT FÖRSTA INTRYCK AV NUMMER 33?

Jill Stenlund <3, Den här tjejen kommer jag dela flera år med. Världens sötaste garv och bara allmänt härlig brud.

HAR DU TRÄFFAT NR 3 DEN SENASTE MÅNADEN?

Agnes Lingegård, senaste idag faktiskt!

NÄR SKA DU TRÄFFA NR 14 NÄSTA GÅNG?

Colin Nairn, vet inte, men snart hoppas jag!

ÄR DU NÄRA VÄN MED NR 17?

Didrik Åkerström, han har betytt väldigt mycket för mig senaste året, så ja.

HAR DU GÅTT PÅ BIO MED NR 15?

Daniel Engstrand, nej faktiskt inte.

SKULLE DU KUNNA GÅ UT MED NR 5?

Alexandra Jensen, OOOHJA! Vi har galet kul tillsammans.

VAD PRATAR DU OCH NR 36 OFTAST OM?
Kalle Berggren, vi pratar inte så ofta längre.. tyvärr, men när vi ses.. ja vad pratar vi om, allt och inget.

KÄNNER DU NR 1?

., Haha. En kille som typ jobbar på min skola som är nitton, känner och känner ja träffar honom varje dag x)

SKULLE DU KUNNA GE NR 6 EN KRAM?
Alina Landberg, JAAAAAA tusen kramar och pussar till henne.

VAD HAR DU OCH NR 7 FÖR RELATION?!

Amanda Rogmark, vi är vänner sen barnsben. Hon bor inte i stockholm men när vi väl ses har vi skoj!

Nu vet ni de
LOOOVe


Pretty Pink Flower.Vad tycker ni?
Kärlek

One Day In Town.Drottning gatanSlussenGina.Kungsan.

Lite bilder ifrån idag. Fick ihop lite kläder. En tub kjol, fyra linnen, ett par shorts, ett par solglajor, tomas sabo berlock. Tror de var de ungefär. Har iallafall haft en jätte mysig dag, fint väder och allmänt toppen. Imorgon drar Amanda vid tre efter de ska jag träffa Jill, Adde och Danne om de går som planerat. (Om Jill inte hittar på något bus *hosthost*x)). Ikväll? Nej inga planer. Ingenting faktiskt. Är väldigt trött. Kanske hittar på något senare. Iallafall så kommer de fler bilder senare.

PEACE

Min mamma är inte bra på att uttrycka sig.

Nicolas: Ska hem till en kompis, de är nog nån fest
Mamma: Nicolas! Om du får för dig att ta en öl eller två så lämna moppen på plats!
Linnéa: HALLÅ?! Vad var de för kommentar?!

Ofta min mamma föreslår att han ska ta en öl eller två och OM han gör de så ska han lämna moppen på plats. Liksom hallå? Han är sexton år!!!

Nåja moster vad tycker du om de här då?!

Ciao

Mot staden

Amanda och jag har nyss vaknat käkat frulle. Vi gör oss klara för at ta en tur in till stan. BRA jag måste köpa en jäkla massa saker idag. Kommer säkert inte köpa någonting x). Haha. Någonting måste man väl hitta. Iallafall så ska vi dit och sen så kommer vi hem. Hör av mig när vi kommer hem.

CiaoÄlskar den här bilden jag tog igår!

When The Darkness Falls.Här är lite bilder ifrån ikväll. Kommer komma mycket bilder i helgen. Amanda är lika galen som jag när de gäller att fota så det blir mycket bilder! Kul. SÅ kika in ofta ofta. Imorgon ska vi in till staden och ha de trevligt. Kameran hänger på. Vi hörs imorgon!

KRAAAM

Flower PowerJag och Amanda har vbarit ute ikväll och knäppt lite kort. Vi gick en promenix också iväg bort mot fyren. Trevligt.
Nu sitter vi och kollar på film och käkar ben & jerrys, dricker vatten, sprite och ananas juice.

Vad har ni för er denna fredag?

Ciao

090424Adde leker snygg!Jag och min miniJag adde och jill satt coh undersökte min ipodääälskling

Danne som stod för större del av alla bilder


HAHA. Klockrena killarbebisJill ramlar

Japp efter skolan så gick vi till mörby där vi hamnade på samma buss som Adrian och Danne. Vi åkte hem till Danne där vi hoppade studsmatta, drack cola och umgicks. Vi gick bort till badberget där vi satt i kanske nån timme. Det var galet varmt ute. Helt sjukt. Vi pratade om allt och inget, allt mellan himmel och jord. Och lyssnade på musik. Adde tappade min ipod och den låg tre milimeter från att ramla i vattnet. ;o Det var lite läskigt. När vi bestämde oss för att gå hem till Adde för att häma pengar så tog vi en glarre påvägen. Tog bussen till mörby, där åkte vi åt olika håll. Nu är jag hemma med Amanda, trevligttrevligt.

Nu ska jag kila.
Vi hörs senare.

Ciaaaao

Dålig Uppdatering

Japp.. efter skolan försvann jag till mörby där jag träffade Maya, Charlie och Agnes. Maya och jag åkte till djursholm där jag vaccinera mig. Vi åkte in till stan, chillade lite. Påväg kommer vi till mörby och träffa Alex och Vickan trevligt. När jag kom hem strax efter sex så käkade jag. Nu har jag bara pluggat och kollat tv och datorn. Tråkigt men men.

Nu ska ajg fortsätta plugga.
Måste säga att min bloggning SÖG idag.
FÖRLÅT.

Nu ska jag gå.

Vi hörs


Maya idag i stan.

Goooooooodmorgon

yeeee heeeeeey sötnosar!
Sovit gott? Det har jag iallafall gjort.
Gick upp 06.15 shit vad jag är duktig. Är gott som klar. Har varit de ett bra tag. Nu ska jag endast åka till skolan. Tar bussen 07.41, yes så får de bli. Den går om tio minuter, perfa!

Idag blir de skola och sen Maya. Vi ska umgås, hon åker ju till england på söndag. Och min kära vän Amanda kommer hit över helgen ifrån malmö. Hon har praoat här i stockholm och ska spendera sin sista helg hemma hos mig. Myyyyysigt. Var ett år sen jag träffa henne. Allt för länge.

Har en massa saker jag måste köpa här kan jag rabbla upp lite
Lite nytt smink, puder, mascara och grejer.
ballerina skor
bikini
kläder (vår/sommar)
solglajor
simglasögon nya
osv..


hinner inte med de här nu.
Busen går.

CIaoPictureTime.

Här har ni lite bilder jag knäppt ikväll. Gillar dom!

Vad tycker ni? Tell me!!

Ciao

HALF BAKED


Japp här har jag ätit ikväll. Inte alls mycket. Men de var ändå gott med de lilla jag tog. :D
NU: pluuuuuuggaaaa!!!

Hur ser eran kväll ut?

Ciao

Svar del I

Jag har en fråga: Kan du lägga ut bilder på dina pojkvänner du haft? Skulle vara kul! :D och lite info oxå!?
Ja du, klart jag skulle kunna, får se med de, för de är lite känsligt med visa. Speciellt när vissa fortfarande blir en del av mitt liv osv.

Hej, kan du inte skriva dom vänner som du bara har haft kort, typ en vecka, en dag skulle vara lite kul att veta :D
Åh, en vecka, jag vet faktiskt inte. Men tjejer/killar jag blivit bra kompis med på sistonde är Mimmi, Vickan, Alex. Har börjat umgås/prata mycket med Alexandra också (som gästbloggade idag). Hm.. sen har jag börjat socialicera mig rätt rejält och försöker träffa gamla vänner och hitta tillbaka till gamla godingar. Men nya vänner, mja. Jag vet inte. Men somsagt folk jag hittar tillbaka till och blir närmare med.

Beskriv dig själv med två ord och motivera
Om det inte är för känsligt: Varför var du depprimerad i vintras.
Vart handlar du dina kläder?:)
Omtänksam och familjekär
Motivera, jag har alltid varit sån som är redo att lösa andras problem före mina egna. Jag mår bra av att hjälpa folk med deras problem för de får mig att sluta tänka på mina. Men samtidigt kan de bli svårt, jag kan må dåligt av att veta allas djupa hemligheter. Men sån är jag, jag har lärt mig att leva med de.
Jorå jag kan berätta. Jag hittade inte mig själv.  Jag la hela mitt liv i en killes händer, när han släppte de så sprack allt. Han var hela mitt liv istället för en del av mitt liv. Det var mycket annat också. Kan inte direkt förklara egentligen. Jag tyckte inte jag dög.
Jag handlar på H&M, gina tricot. Finns många. Men dom och sen zara, bikbok, monki osv.

dricker du? och varför är du kompisar med små fjortisar som alex, mimmi och vickan? du kan få så mkt bättre! :) Menar verkligen inget illa, men fjortis är väl inte bara lite efter att var nu 2009 liksom ^^. Gillar din blogg starkt.
Nej jag dricker inte, de händer. Men inte varje dag.
Kanske du tycker. Men för mig är alla de tre tjejerna viktiga för mig. Dom har fått mig att inse att jag duger som jag är, jag får vara som jag vill. Och fjortisar, ja du, alla är som dom är. Anser du att dom är fjortisar är de ditt val, men alla tre har en insida finare än guld. Kul att du gillar mig blogg, men kommentera mina vänner behöver du inte göra.

Fråga till frågestund:
Vad heter du i mellannamn
Vart är du född?
Vad har du för framtidsdrömmar?
Laila Elisabeth.
Jag är född på danderydssjukhus.
Oj, mina framtidsdrömmar.. ja helt enkelt att lyckas.

Kan du inte lägga ut lite bilder på Adrian? Berätta om dina tidigare förhållanden.. bilder osv? :)
Klart jag skulle kunna, Adrian är nog de riktiga seriösa pojkvän jag haft. Jag har ju haft när jag var yngre. Men anser inte att t.ex. Colin, Erik osv. Att dom var förhållanden. Killar jag gillat mer. Men att lägga ut bilder på adrian och mig, och skriv om de, de är rätt känsligt för mig fortfarande. MEn vi får se.

Du kan ju alltid förklara varför du säger att det inte alls är bra att dricka och förtära alkohol, och sedan åka och "kröka" med kompisar, får jag gissa, nästan varje helg?
Svara gärna :) jag vet redan att det är fler personer som också skulle vilja veta det.
De är inte bra och förtära alkohol. Jag krökar inte varje helg. Men vem har sagt att jag är perfekt? Bara för de är dåligt att dricka betyder de väl inte att jag är världens under och aldrig gör saker som är dåliga.
Jag är fjorton år och lever mitt liv! Jag vill ha minnen när jag är äldre. Jag lever ju trots allt i nuet, tillskillnad från dig som tycker de är roligare att påstå saker som dessa :)

nar hånglade du senast med nån?
De var nån vecka sen.

Dagens fråga: Vad är din favorit glass? =)
hmmm.. magnum, twister.

De där var de frågorna som kommit in hittills. Inte jätte många men nu har ni iaf fått svar.
Ni får gärna fråga mera men då i detta inlägg.

HEjdå sötnosar.

Alexandra Gästbloggar!

Amen tjenare, Alexandra här! Jag ligger hemma och är sjuk, och nu så börjar jag sakna att kunna skriva ut mig någonstans så där då och då. Jag hade ju en blogg förut (alexandrua.blogg.se) , fast jag tog bort den eftersom att jag tröttnade, och jag orkar inte starta en ny! Så nu passar jag på att våldgästa Linnéas blogg! 

Hahahahahahahah, en grej som jag inte förstår mig på, är hur människor orkar lägga ner massa tid på personer, som dom tydligen hatar så jävla mycket. Ägna tiden åt dom som ni tycker om istället för att försöka trycka ner någon som inte tar åt sig ett piss av det som ni säger. Jag klarar mig utan människor som ändå bara försöker få mig att må dåligt, även fast om dom misslyckas! Jag har vänner, som är så jävla mycket bättre än så! Och jag kan nästan bara skratta åt såna som håller på, för det är ju ingenting mer än patetiskt! Det är en grej som jag vet att jag och Linnéa har gemensamt, vi sitter och skrattar åt såna personer! 
Tack för mig, om ni har tur kanske ni kommer att träffa på mig igen! :) <3


Extremt gammal bild! 


En Liten Påse Med.Hittade en liten påse på min säng som innehöll detta.
Fr. vänster.
Vera by ccs
Solstift
Hudsalva
Soft Day Cream (ansiktskräm).

Och tndborstar.

Jag älskar apoteket! Haha. Man kan hitta så jäklarns mycket bra saker där. Hahaha.

Ciao

090421

Hola.
Skolan idag var rätt seg. Otroligt seg faktiskt. Jag skulle ha träffat Charlie efter skolan, men de hade jag dubbelbokat med Alexandra. Förlåt Charlie.. "/. Ska upp till slottsparken och träffa Alexandra snart. Mysigt.
Idag har jag tagit med mig massa plugg hem. Hemkunskap, fysik, so osv. Vet inte varför, kändes bara bra. Haha. Så de blir tv och plugg för mig ikväll. Blogg också såklart. Haha.

Ska träffa Alexandra nu.

Hörs sen
Ciao

Iam On The Road.

Är påväg till skolan, springer runt som en galning här hemma för att hitta mina grejer. Känns som jag glömmer hälften all the time. Men men. Igår så kom Charlie och Maya förbi ett tag, Maya samla ihop lite tillhörigheter som va hennes.

Dom åker ju till Xiter i England i två veckor på söndag! HALLÅ? Jag hänger med ! Känns ju lite avis att dom ska iväg två veckor, men iallafall så är de faktiskt språkresa så dom kommer ha att göra :D. De betyder att jag kommer vara utan mina mörbyflickor i två veckor, vilket är lite sorgligt. Men jag har mina egnaste flickor som är minst lika bra :). Haha.

Idag är en rätt chill dag faktiskt. Skolan är de bara fyra lektioner, NAJZ. Slutar ändå 15.20. Men men. Ska kanske träffa Charlie och Maya idag också. We'll See We'll See.

Annars då? Mja inte så mycket, rätt segt hr i danderyd just nu. Inget som intresserar omvärlden. Inte mig heller för den delen. Ser ut att bli varmt idag, eller VARMARE. Igår var jag inne hela dagen, men tydigen hade tremometern flyttats upp emot femton grader. Wonderful.

Nej nu måste jag kila sötnosar.

Vi hörs när jag kommer hem!
LOOOOVEDen här tjejen betyder otroligt mycket för mig..

090420

Vaknade av att mamma väckte mig imorse. De gick sådär. Jag var helt död, huvudet dunkade och jag orkade inte gå upp. Den här helgen har varit så himla körig. De har hänt så mycket. Mamma tyckte jag kunde stanna hemma idag. Jag sov till halv tio kanske. Sen har jag bara sovit, kollat på tv, nu är de gossipgirl. Funderar på om jag ska träna eller inte.

Sitter och ´funderar på vad jag ska skriva här i bloggen. Har verkligen skrivkramp. Hoppas de går över snarast.

Nu ska fortsätta kolla på gossipgirl.
Hoppas ni haft en bra måndag.Tre bilder ifrån igår.

Ciao

Bjud På Er.

HAHA Jag och Jill satt och prata på msn när hon länka till den här videon. Jag har inte skrattat så mycket på länge. Här kommer videon. Klockrena killar.


HAHAHAHA.
Klockrent.

Ciao

UPDATE: för er som itne ser videon http://www.youtube.com/watch?v=IBDrrhRO41c

We Like It Sweet.

När jag ändå är i fatren och drar upp helgen, så fortsätter vi på söndagen. Vi vaknade tidigt tidigt av mitt alarm på mobilen. Vi var tvungna att städa undan allting efter gårdagen. Vi städade från nio till halv elva tror jag. Jag var mest och plockade och kastade på terassen och Maya städade köket osv. När vi bestämde oss för att gå till mörby och käka kladdkaka. Haha. Vi gick och satte oss i fylleparken.

 

Vi bestämde oss för att åka till gribbylund. Vi var där och gick på promenad. Skrattade åt alla galet likadana hus. Satt på ett dagis sen gick vi till en busshållsplats.

Sen så bestämde vi oss för att åka hem till danderyd igen och träffa Charlie. Vi satt på en brygga i stocksund och åt BJ - halfbaked. Dom bilderna inns här.

Nej nu ska jag sova vidare.

Ciao alla sötnosar.

Glöm inte frågestunden.

Somebody's Turns Thirteen.

I lördags var jag, Maya och Jill i stan. Sen åkte vi till mörby och jag och Maya vidare till Maya. Vi käkade köttbullar och makaroner. Senare på kvällen kom brudarna. Jill, Alex, Mimmi, Vickan, Charlie och Hanna. Tror de var alla. Älskade Victoria fyllde tretton i veckan och de skulle firas. Vi käkade kladdkakor med sprutgrädde, satt ute på Maya terass och vi snackade, skrattade galet, roade oss som man gör när man är ung. Vi satt där tills nio ungefär då vi drog vidare upp till centrum. Där satt vi ett tag, träffade Dennis, Dimitri och Diana. Vi chillade med dom ett bra tag och vid elva drog jag och Maya oss genom parken hem till henne. Vi slocknade framför Marykate&Ashley film. Här kommer iallafall bilder ifrån lördagskvällen!Köttbullar.Middag i solen!GOTT!Alexito!


Jag och min lilla tretton åring.FIreSöta tjejer.

Där har ni min lördag i bilder. Iallafall kvällen. Kameran stannade hemma när vi gick vidare därför tog bilderna slut där.

GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN.

FRÅGESTUND

Okej, jag drar igång en frågestund. Fråga vad ni vill, (frågorna på inlägget under kommer också med).
Jag svarar på nästan allt. De ska vara rimligt. Så fråga nu så jag blir glad (:
Fråga på tills jag säger stopp.
Nu har ni chansen till att få veta sanningen.

(Förlåt för USEL uppdatering. Sov hos Maya i lördags = ingen tillgång till blogg, och idag har vi varit land och rike runt. Mer om helgen senare.)

HEjdå alla sötnosar!En otroligt snygg bild ifrån i fredags hos Tove.
Ful bild med otroligt fin tjej till vänster!

MorningMorning.Tre bilder jag tog igår.

Idag blir de stan me Maya och Jillsan. Så ser iallafall planerna ut. Ikväll blir de girls night igen! Denna gång hos Maya, ett nytt gäng brudar. Mysigt.

Jag undrar en sak. De är ca. 80-90st. som läser min blogg i snitt om dagen. Har ni något ni vill veta? Kan ni hjälpa mig nu. Ska jag ha en liten frågestund där frågorna får komma in en gång för alla liksom? Hjälp mig nu. Släng in en kommentar med er åsikt. De skulle vara jätte snällt.

Tack för mig!
Vi hörs under dagne.

CIAO

Girls Night Only.

Yeye. Åkte direkt ifrån simhallen till Tove. Kändes helt jätte skönt att stå i omklädningsrummen och göra mig iordning. Var helt ensam också. Som in the old days liksom. Underbart. Ska tävla seriesim 3e maj och är taggad till tusen.

Kom till Tove strax efter halv sju. Där möttes jag upp av underbara tjejer. Det var, jag, Tove, Astrid, Ditte, Maria, Lovisa, Lina, Olivia, Jessie och Viveka. Jill kom också strax efter åtta tror jag. Jätte mysigt. Vi har skrattat, jag har pratat lite mer påriktigt med både Olivia och Viveka. Ibland måste de bara ut. Man inser rätt snabbt att alla vi har samma problem i starten, dom utvecklas bara olika.

Vi har haft de urmysigt. Jätte kul verkligen. Tove blev glad för presenten förhoppningsvis, haha. Här kommer lite bilder. Fler kommer, jag var inte på fota med dålig kamera humör ikväll. Haha.Tagen i simhallen, Såhär blev kläderna ikväll. Vita jeans, blått linne och svart kofta, brabra.Här är örhängerna hon fick. Båda är ifrån guldfynd.Söta Olivia och Viveka.HAHA såklart så föll Marias cola glas över hennes kladdis hahaha.


ooooh så gott!Här dansades de.

Somsagt så har jag bara en massa åliga bilder. Såfort Viveka, Maria och co. Som fotade hela kvällen slänger in bilder så kommer dom upp. Nu får de här räcka. Ska chilla lite nu sen så sova. Har en dag imorgon också.

Ciao babes.

Inte ett moln, så långt ögat kan nå.Idag var himlen galet blå!Tyckte denna kråka såg väldigt målmedveten ut :o Haha.Jg njuter av min twister och ser sjuk ut. Men de bjuds.

Tre härliga bilder!

Ciao sötnosar.

F to the RIDAY

Är lycklig! Galet de är FREDAG. För andra gången idag får jag lyckorus för de. SKolan gick rätt chill. Ska inte klaga. Efter fysiken gick jag och jillsan till mörby där hon hjälpte mig att hitta något till Tove. (Jill kommer kanske inte kunna komma, eftersom hennes bror fyller arton). Iallafall så köpte jag present till Tove. Tror de blir bra.

Vi gick och kollade runt lite och insåg hur mycket vi måste köpa nu när sommarn slår in. Underbart. De är bara pengarna som fattas, haha. Gick och köpte glass, Satte oss i fylleparken och njöt av solen.

Träffade Vickan och hennes kompis en snabbis, trevligt. David träffade jag också. Mycket trevligt. Haha. Imorgon blir det nog Maya och Jill under dagen och på kvällen ska jag och några vara hos Maya tror jag.

Om två timmar börjar min träning, känns skönt att vara hemma i tid så jag hinner välja kläder till ikväll, packa ihop allting och kunna ta de lugnt. Ska bli jätte skönt och träna. Vid halv sju ska jag vara hos Tove där de bli tjejmiddag somsagt.


HAHAHAHA. Här har ni en video på Jill i fylleparken, hon lämnade in sin mobil och fick en lånetelefon. Ringsignalen kommer hon dock få spader på. Själv låter jag helt sjuk. Hahahaha. De va jätte mycket roligare än de verkar x)

FRIDAY!

YEs! Fredag idag! UNDERBART. Ska klä på mig nu och käka frulle. Skolan slutar tio i ett då jag antagligen drar till mörby, ska till Tove på tjejmiddag ikväll, myyysigt. Hon fyllde år i onsdags så jag ska försöka hitta något till henne. Sen begär jag mig antigen hemåt eller nån annan stans. Har träning klockan fem till sex, sen åkr jag till enebyberg då.

Så ser min dag ut ungefär.
Annars då? Själva, vad ska ni göra denna fredag?

CiaoBild på stcokholm! En jag knäppte i fredags när jag och Maya vandrade runt innan vi träffa Johanna!

Cookie?!De här har förgyllt min kväll! Tack världens bästa mimi.

Nu SKYPE med Mayyyyssan.
SLEEPYSLEEPY!

Pink Smile.

Here Iam.Flowers!

Nej nu ska jag plugga. PRatar med Maya på skype! Trevligt.
TheXeffect på tvn också. YES. Älskar de. Haha.

Dagens fråga:
Ska jag ha en frågestund?

Ciao

Can You Clean My Closet?Maya funderar ut bästa sätt att få mig att hjälpa henne.När hon väl fått in mig i garderoben, yes då häller hon ner ifrån hyllor ner på mig. VIK! Jahapp.När vi fick tråkigt sen efter några högar, japp då åkte kameran fram som in the old days! Mohaha.Sen blev vi bara snyggare och snyggare. Håller ni inte med?

Japp, de blev Maya efter skolan. Satt i hennes garderob och snacka skit, och skratta. Ätit en massa och sen kommer min bror och skulle hämta mig. Men BARA för att reta mig så kommer han på sin moppe med en CYKELHJÄLM? HALLÅ? En CYKELHJÄLM? Istället för den andra moppehjälmen! Jag var så arg. Jag menar Hallå?!?!
När jag väl kom hem, så käkade jag och nu chillar jag galet i min soffa med franska plugg framför mig.

Vad har ni själva gjort iag då?
Ciao Babes!

SleepySleepy

Japp. Tänkte bara säga godnatt.
Hoppas ni har haft en good night. Själv har jag haft innerligt skönt. Haha. Kommer sova riktigt gott inatt. De är alltid så efter jag tränat. Nej men nu ska jag sussa.

Ville bara säga att jag är vid liv.
GODNATT!En till bild ifrån igår. Älskar alla färger!

Just Deal With It.

Det har hänt otroligt mycket på sistonde. Vet inte riktigt om jag ska säga att de lutar åt positiva eller negativa hållet. För först så har jag fått en nya relation med min barndomsbästis sen tio år tillbaka Maya, vi har stått på hal is hela hösten och först nu känns de som vanligt mellan oss. Sådär som de ska vara.

Men så mycket jobbigt som har hänt. Att Malin blev överkörd av ett tåg är ju så tragiskt och sorgligt så jag vet inte vad, de fick mig att öppna ögonen och inse att vad som helst kan hända. Nästa gång kan de bli någon som står mig närmare.

Vänner kommer och går, och killar ännu värre, de känns som dom kommer och går lika ofta som bussarna här i djursholm. Jag har nog först nu insett att i den här åldern är de gott som omöjligt att man träffar någon man kommer älska föralltid. Ska jag snubbla in i kärleken igen, då ska de vara den som visade mig vad de innebar. Annars får de vara.
Det är släkt och vänner som saknas, de gör att min stabilitet blir skakig. Jag är en väldigt familjkär person som älskar att ha släkt och nära vänner runt mig. Helst ska de vara som i ungern, alla samtidigt. Att man trängs i flera olika hus 50pers och man är släkt med alla på något sätt. Eller att umgås med barndomsvänner, deras familjer där föräldrarna är som dina egna. Jag har inte gjort de på sistonde. Jag har stött bort de som jag verkligen behöver. För mig har de varit viktigare att visa alla att jag klarar mig själv, speciellt efter Adrian.

Simningnen är också ett lysande exempel. Där hade vi något jag verkligen var bra på. Jag låg topp tjugo i sverige och la ner hjärta och själ i de. Så många träningstimmar, så många tidiga morgonar och så många skratt och tårar jag varit med om i den sporten är otroligt. Jag måste ta de från början. Jag börjae simma som fyra åring. De gick bara bättre och bättre. Jag kommer inte ihåg när riktigt men jag simmade med Nathalie. Vi gick upp från grupp till grupp. Tillslut hamnade vi i B-gruppen. Där träffade jag min trygghet. Ibi. Min tränare. Hon har trott på mig i flera år nu. Peppat mig när de funnits svackor. Utan henne hade jag aldrig kommit så långt. Vi alla tjejer i den gruppen förflyttades upp till A-gruppen, där jag spenderade mina bästa och mest minnesvärda simår. De var tävlingar och träningar jag aldrig glömmer. Sex gånger i veckan älskade jag varje minut av simningen. När jag fick min körtelfeber i novemeber kom dom inte lägligare än att jag hade precis börjat tänka på att sluta. Jag bestämde mig senare i vinter för att börja igen, gick en träning när allting sen kraschade. Simningen var min egendom. Min sak som jag var bra på. Mitt lyckopiller. De tog mig något år att inse hur mycket simningen betyder för mig. Min egendom.. Idag har jag tränat och min tränare berömde mitt bröstsim och sa att jag har tekniken kvar. De är bara styrkan som saknas. Jag har tagit och fått en till chans i simningen. Går de här bra blir de som vanligt igen. Jag får börja träna med mina fina 96or, fyra gånger 2timmar i veckan. JAh blir sprallig bara jag tänker på de. För mig är simningen inte bara en sport, de är en hel livsstil..

Jag har gömt mig själv från mig själv. Glömt att fokusera på de saker som verkligen varit viktiga i mitt liv. Delvis simningen, delvis familjen, också vänner jag glömt att uppskatta. Men framförallt. Mig själv. Jag har glömt att få kontakt med mig. Att få till min relation med mig själv. Jag är påväg. Påväg att bli som förut.

Jill Stenlund -  En cred till dig som stått ut med mig och allt mitt prat om konstiga saker senaste sju månaderna. Och du vet att de jag uppskattar mest med dig, är att du är min bästevän.
Sen till Maya, som stått ut med mig de senaste tio åren, du har antagligen börjat vänja dig. Haha. Dig behöver jag egentligen inte berätta de för, för du och jag vet. De räcker. Du har och kommer alltid att vara en av de viktigaste personerna i mitt liv de vet du. Min fina bästis. Tio år i höst, de är helt sjukt.

De här två personerna är de viktigaste i mitt liv just nu. Bara ni står mig nära funkar de mesta.

Tre andra tjejer som fått mig att påminna mig om den jag var. Och inte bara de, utan dom har påminnt mig att jag får vara den personen. De finns ingen som kan bestämma de förutom jag. Ni har verkligen utan att kanske vara medvetna om de, så har ni hjälpt mig genom att bara umgås och vara en själva med mig. Tack för de, Mimmi, Vickan och Alex.

Nu fick jag de sagt också.
De känns helt naturligt att sitta och skriva saker jag vet ni kan läsa. Känns som jag känner varenda en av er. Vilket inte stämmer. Har ni något på hjärtat så kan ni prata med mig. För jag pratar med er, genom min blogg. whatever ni förstår.

Jag vill bara påminna alla er där ute om att ingen kan svika dig hårdare än dig själv. När du blir sviken, kan du alltid resa dig. Men sviker du dig själv, har du ingen att sammarbeta med. Glöm inte de.

Hoppas jag fått fram något av de här. Den här texten betyder väldigt mycket, de är nämnligen den första texten jag känner jg fått ut något av på flera månader.

Ta hand om er alla ni där ute. Glöm inte att alltid sätta er själva i första hand.

Fina människor. En fråga jag skulle vilja att om man orkar man kan slänga en kommentar eller mail. Hur mår ni? Påriktigt djupt där inne. Hur mår ni där..

Nu ska jag kila.

Massa kärlek!

090414

Skolan gick bra sen så utan förvarning gick jag hem till Maya. Knackade på och hennes syster var hemma. Dock ingen Maya. Gick in och var där och ett tag. Hennes syster stack och Maya kom hem. Vi städade hennes rum. Jag hjälpte henne med hennes garderob. Vid halv sex drog jag hem. Sen har jag skypat med Maya och Sam och sen har jag pratat med Erik. Jaja. De är mycket som händer. Men men.

Imorn ska jag träna! Woho.Detta hade jag på mig idag.
Jeans: DR denim
Jacka: Zoul
Linne: forever21
Sen resten vet jag inte.EdsvikenMaya har sina gömmor x)

Ciao bella!

Tack min fina moster!De här tre jätte söta linnena låg på min säng igår. Fölsis present ifrån min moster i US. Taaaack! Dom var jätte fina och satt bra. (De blåa kom som rött. Vilket jag tycker var mycket finare)

TackTack! Hoppas ni har de bra.

Puss o Kram.


En Dag I Staden.En bild på mig och Jillsan vid grönalund där vi stannade för käk.Vi slumpträffade Sofie och Danya vid svampen, då blev de att åka ut till djurgårn tillsammans med dom.Vi satte oss vid vattnet, käkade glass och kastade glass till fåglarna! Woho.Vi bestäme oss för att åka trampbåt i djurgårds kanalen. De var riktigt kul!Sofie och Danya fick börja trampa! Vi sjöng och hade de allmänt kul!Me and Jill!Här tror jag vi bytt plats!fina tjejer x)Fett snygg!

Nej nu ska jag ut på promenix med Maya. Se Ya.

SUNSHINE

Vaknade efter mina få timmars sömn (so'w''sodg) solen lös in och faktiskt så gick solen upp när jag gick och la mig. Haha. Nu ska jag klä på mig göra mig iordning för att träffa Jillsan. Vi ska in till stan och ha de trevligt. Tar med mig kameran så bilder lär väl komma upp. Nu ska jag göra mig klar.

Ha en trevlig dag!

Back To Reality.

Kom  hem ifrån lidingö för ett bra tag sen, trevligt! Har sminkat av mig, packat upp och sånt. Nu har jag precis satt mig i min soffa och pratar med *hemlig*. Vi håller på att fixa ett namn till personen här i bloggen. Haha. Får väl se vad vi hittar på.

Ska bli himlans skönt att träffa Jillsan imorgon. De var sjutton gubbar en hel vecka sen sedan. Tro mig de blir ett tag sen om man träffas varje dag.

Resten av detta lov kommer väl jag försöka träffa Alex, Vickan och Mimmi lite granna också, och Jill såklart! *hemlig* kommer in i shemat någon stans också. Låter de inte som jag har ett rätt bra lov framför mig? Jorå förfasen jag ler när jag tänker på de! haha.

Nu ska jag fortsätta prata. Vi hörs imorn. Ciao bella.


Snyggo i åre!

Ciao

Home Sweet Home.

Kom för en dryg halvtimme sedan. Jag älskar att vara hemma. De första jag gjorde var att börja öppna post! Haha. Nu har jag duschat och vi ska iväg snart och käka middag hos wallins. Trevligt. Ska klä på mig lite sommarkläder eftersom de är enligt mig sommar ute nu. 'Underbart och se gradmätaren över nollan! Woho. Imorgon ska jag vara halv tolv i mörbycentrum för att träffa Jill, vi ska frukost/luncha tillsammans i staden. De var ett tag sen. Ska försöka träffa en liten annan filur som ett tag framför blir kallad *hemlig* av olika skäl.

Nu ska jag göra mig klar också nu.

Ciao!

Take Me Home.

Nej, nu börjar jag vilja åka hem. Jag älskar åre och har njutit av varje sekund jag varit borta från stockholm men nej nu vill jag hem. Saknar Jillsan, Alex, Mimmi och Vicksan! Fina tjejer de. Längtar dock INTE till tio timmars bil färd ner till stockholm! Usch fy. Idag har de varit okej väder. DE sprack upp mot eftermiddagen. Vi var uppe mot toppen vid 11 och då var de kaos. Man såg inte en meter fram. Här kommer lite bilder!

Här hade vi kommit något längre ner, där uppe var de äckligt dimmigt alltså..Sen bestämde sig jag och pappsen för att käka på kastrullen. Så vi tog oss genom nästan hela systemet och hamnade nära björnen. Här var vädret finare men himlen var dimmig.Haha, detta var dock inget emot igår! Kan visa nån bild senare.OTROLIGT snygg seriös bild på mig. Här va de jätte härligt väder!fikade på twins.

Nej höreni! Nu ska jag avsluta detta inlägg med ett
CIAO

This Is Snow Baby

Det var sicken långa köer!Sjukligt härlig dag!Sen avsluta ja dsagen med en extremt god choklad! MUMS.Och så avslutar vi med en mindre snygg bild på mig! HAha.

Nu är klockan halv tolv och jag sitter uppe och töntar mig. Imorgon blir de nog att åka över åreskutan och ner på andra sidan. Oscar och Nicolas åkte där idag och sa att de var den bästa skidåkningen de åkt i hela sverige. För er som inte vet så har jag fruktansvärd skräck för just skidåkning. Är helt värdelös på de också. Jag bröt nämnligen benet när jag var sex och är fortfarande livrädd i backen. Branta backar klarar jag inte. Och mitt knä hängde inte med idag heller och de beror på en knäskada jag hade för några år sen som höll på att förstöra mitt bröstsim i simning men jag vägrade sluta med de. Ibland drar de iallafall jävligt mycket i de knät och så.

Annars då? Bra? Jarå. Bra bra. Haha.

Ciao

Here We Go.

De var galet härliga backar idag!Vete fan vad jag gör med munnen men som sagt här har vi haft en KANON dag!
Och fler bilder kommer. Nu ska jag chilla galet och umgås.

Dagen började i björnen och vi tog oss igenom systemet till tväråvalvet och stendalen där vi åkte och käkade.
Mina knän höll inte med mig om att dagen var underbar så jag och pappsen bestämde oss för att åka tillbaka till åre torg där vi fika med mami och sen åkte vi till stugan. JA. STORT plus för denna dag!

Ciao

Snowing Rain.

Här har ni lite fina bilder ifrån backen! De snöa snöblandadregn sega backar tyvärr. Men men. På bilden på mig kan ni se mina nya glasögon också. Fina grejer de. Härligt iallafall att vara borta ett tag.

Ville bara säga att jag lever.

CIao

#1

Japp vilken otroligt bilig dag. Vaknade imorse och kvart i nio satte vi oss i bilen för att komma till skidbackarna osv. När vi kliver ur bilder i björnen så säger Oscar: oj nej fasen jag glömde liftkortet i andra jackan. Jahapp då vare bara att åka tillbaka då och hämta de. När vi senare kommer till bräcke för att grabbsen skulle träffa nån snubbe där. Då när pappa skulle sätta på sig skidorna så har han två olika pjäxor och jag skratta så jag dog, blev lite smått irriterad då för att vi var tvungna att åka hem IGEN och byta pjäxor. När vi kommer till björnen för andra gången så börja de regna, och de regna. Vi åkte til ett annat ställe och åkte istället där jag lärde mig åka skidor när jag var sex. Vi åkte några åk men slasksnö i backen. Trist. Sen så var jag klar och då satte jag mig i bilen igen och åkte hem. Gick ut och knäppte några foton ni nu kan få se.

Lite bilder ifrån idag alltså kommer några till senare så håll utkik!

Hur är de i stockholm?

Love

Bowling och Glass

Dåliga och ointressanta bilder men men något iallafall.
Jag orkade inte åka skidor så jag och papa bowlade på holidayclub istället. Köpte nya skidglasögon också, halva priset! Jag är sjukt taggad för att åka imorn, snowboard eller skidor har jag inte bestämt än :D får väl se.

Hoppas ni har de bra.

Ciao

Vaken

Vaknade för ett tag sedan och har bara segat. Brodern min, Oscar och pappa har åkt över till åre själv har jag spelat yatzy med mamma och nu ska jag göra mig klar. Sminka mig, platta håret, klä på mig och så vidare. Sen ska vi väl ut i skidbacken också kan jag tänka mig. Inga bilder just nu men de blir fler under dagen.
Nu ska jag dra mig.

Ciao

Åre.

Sitter i soffan nu och har käkat tacos och spelat yatzy med grabbsen. Vann såklart båda gångerna. Kopplade precis upp mig och de gick bra. Dvs så fungerar inte min mobil här. Kommer funka när vi är I Åre imorn. Vi bor ju en bit utanför. Känns skönt att komma bort ifrån allt ett tag.

R.I.P. Malin Karlsson som igår blev överkörd av tunnelbanan efter klubberiet. De gör ont att såna här saker händer, den fina tjejen hade hela livet framför sig.. ;/ Nu är hon en ängel..Nu ska jag socilicera mig. Hoppas de är bra hemma i stockholm. Hör av mig senare eller imorn.

Ciao

Å R E

Nu snart när som helst bär de av upp till bergen! Ska bli rätt skönt att komma bort en vecka. Datorn tas med och internet också. Får se när jag koppla upp mig snarast. Tänkte inte freaka datorn där uppe. Min kära brors barndomsvän Oscar hackar på och han är som min andra storebror så de blir kul.
Dvd spelare sitter uppe i bilen och jag har laddat med shydunrans mycket filmer. YES.Här har vi min dag! WOHO. Tjejfilmer HERE I COME.


Thats What Friends Are For.Min fina flicka pryder NY gator nu tills på måndag! Hoppas du har de riktigt bra, och tack för idag, behövde verkligen prata med dig. Saknar dig jätte mycket! Jag älskar dig Jill Stenlund. The worlds greatest!

Jag vill säga tack till tre andra fina flickor! Alexandra, Mimmi och Vickan, för idag. Tack för att ni förstår och är så söta allihopa!

A LOT OF LOVE.

Packa är inte min starka sida.

Haha, jag har med mig en packning åt en hel armé! Lägg märke till att jag är långt ifrån klar på dessa bilder!Här har vi en del! Packa är inte min starka sida!

Love.

Let It Flow

Köpte ju ett linne på Zara för nån vecka sedan med jillsan. De var någon som fråga om en bild kunde komma upp, och ja här kommer en bild! Haha.Här har vi min lilla pärla! Man får ha ett linne under om man inte vill flasha hela bhn både på sidorna och i urringningen. Blev verkligen kär i de är jag såg de. Finns även i svart och vitt på Zara för 249:-

Ciao

What Goes Around, Comes Around.

Känns som jag tappat mig själv helt. Vet inte om detta är positive eller negativt men jag lever bara mitt liv. Saker har förändrats de senaste året och jag har alltid trott jag klarar mig själv och är så självständig. Thats so wrong! Jag har i alla dessa år varit beroende av vänner och sällskap hela tiden. Därför nu när jag står helt själv. Har vänner och familj men inga jag är klistrade på de är nu jag inser varför jag inte känner igen mig själv. De är nu jag är självständig och stark. Klarar mig själv.
Hela mellanstadiet/lågstadiet har jag varit en liten kaxig person som alltid velat bråka. För jag har alltid haft någon där. Min bästavän. Vi var alltid två och dom var själva. Klart de var kul att bråka då. Men när sjuan börja och vi börja olika skolor förändrades de rätt rejält och att jag hade Adrian då var bara tur. Han blev min nya trygghet och han fick ta mycket av min skit. Nu när jag inte har honom längre heller så känns de som jag vänder mig själv ut och in. Jag hittar mig själv och do jag kan lita på. Jag tänker inte ta någon skit längre och jag tänker inte lägga ner energi på bråk, ingen ska trampa på mig mer. Jag är trött på att få höra kommentarer om mina val i mitt liv.

Behandla folk som du själv vill bli behandlad. What goes around, comes around! Så är de bara. Trampar någon på mig ska jag trampa på den. De ska vara ömsesidigt. Jag kan gråta och tycka synd om mig själv för saker som händer, men tårar hjälper dig inte på vägen. Deal with it! Ingenting gör så ont som att bli sårad av dom man verkligen älskar. Men ska man behöva bli sårad av dom man älskar? Jag vill inte bli sårad mer och jag har min mur uppe igen. Nu är den uppe för att stanna. De enda som kommer nära mitt hjärta är folk som visat mig hur man är vänner och respekterar varandra. Respekt är de viktigaste för mig, blir jag inte respekterad så kan jag inte vakren lita eller öppna mig för den personen.

Jag har hållit saker för mig själv på sistonde mer än någonsin. Jag vill inte berätta saker för personer som jag vet kommer fälla kommentarer. Jag har mått så jäkla bra på sista tiden, jag har haft de jobbigt och saker har hänt men i slutet har de bara gjort mig stakare. Jag klarar mig bra själv. Men jag tänker inte försöka glida ihop med vänner som nu inte vill umgås med mig.
Ring när ni har kommit över saker och eran paus med mig är slut. Och Maya jag skulle lagt ner hjärta och själ i att hjälpa dig om jag vetat att de hänt saker. Men jag kan inte göra något åt saker jag inte vet. Förlåt om jag gjort dig besviken, jag skulle aldrig medvetet såra dig. Just nu kanske jag bara låta de hela vara.

Lite blandade känslor!

Ciao bella!

090403 - Våren är här.

Åkte till sammis efter skolan där jag skulle träffa alex och få tillbaks mina vantar av Erik. Vann dessutom över honom i biljard! Grym? Ja vet! Åkte med Alex till mörby där vi träffade, Mimmi, Vickan, Adrian och Sebbo. Vi satt i parken och hade de skönt ett tag. Sen började min helvetes eftermiddag, blev väldigt ledsen över en grej som hände, och sen ringer Erik lite passande och berättar att han råkat få med sig min ipod. HELL! Jag gick och prata med Mimmi ett tag innan jag bestämde mig för att åka in till staden och hämta min ipod. Sa hejdå till mina fina flickor och kom till gallerian och träffa Erik. Vi gick runt och snackade ett tag om allt och allt. Åkte till mörby där ja träffa Jean och co. Var där ett tag sen åkte ja hem. Nu måste jag packa. Jag drar ju till Åre imorn! Jag tar med mig datorn ska försöka koppla upp mig så fort jag kan. trevligt.

Har ingenting att säga mera än att jag är inte på mitt bästa humör och att jag vill säga förlåt till min vän, även om du inte bryr dig eller nåt så kommer du alltid vara min bästavän. Jag visste faktiskt inte.De läcker över...

Dagens!

Dagens humör:  Ovanligt jätte bra!
Dagens borde: Nu, ingenting.
Dagens frisyr: utsläppt, lite hår uppsatt.
Dagens klädsel: Leggings, tshirt, orange tunnika/linne, svart kofta.
Dagens planer: Ta de lugnt och sova.
Dagens vill ha:  En liten pojke skulle sitta fint.
Dagens längtan:  Åre! Komma bort ifrån allt.
Dagens beroende: Sötsaker!
Dagens tråkigaste: Att jag saknar Jillsan! ;(
Dagens irritation: små saker
Dagens händelse: Haha flera olika.
Dagens låt: BritneySpears - Lucky och I'm A Slave 4U
Dagens vän: Flera stycken underbara vänner :)
Dagens onyttiga: Sötsaker
Dagens dryck:  Vatten :(
Dagens bästa: Att ja fick träffa Vickan, Mimmi, Alex och Hanna.
Dagens sämsta: Inget speciellt.
Dagens middag: Pannkakor

 Hello happysmile!

090402 - What A Day.

Galet härlig dag! Skolan rullade på rätt bra och vips så var klockan halv fyra och jag och Maria tog sällsis till mörby trevligt. Vi köpte glass i mörby och satt och åt i solen. Stod ioförsig med ändå. Väntade på Alex och Mimmi som kom ifrån stan. När dom kom mötte vi upp Vickan och Hanna. Vi satt i parken och njöt av solen och skrattade och pratade ett tag. Sen gick vi till friberga och kollade på montesoris talangjakt. Jag och Mimmsan blev tvungna att gå för at åka hemåt och vid sju satte jag mig på bussen. Trevligt.Goodbye sunshines!

Clothes

Haha, har just fått mig ett gott skratt när Maria gick på att jag skulle spendera halva åttan i usa. Hahaha. Anyways, nu sitter jag här och pluggar so och pratar med Victoria den fina flickan. Har precis käkat. Blir väl sittandes här hela kvällen kan ja tänka mig.När jag gick ut och knäppte foton hade jag på mig detta! Nästan allt är ifrån älskade h&m.
Fick hem kavajen för nån vecka sedan, och den orange tunnika/linnet idag. Skorna är ifrån h&m
Ciao


090401 SOL!

Första april och vädret har varit rent sagt underbart idag! Skolan gick bra. Tog en glass i mörbycentrum påväg hem. Stod och snick snacka lite innan jag tog bussen hem. Hemma möttes jag av ett hm paket som innehöll några av de kläder jag köpt för ett tag sedan. En orange/korall färgad tunnika, linne. En vit tshirt och ett par bruna shorts som jag tvivlar på om ja ska ha kvar. Får väl se. Gick ut och knäppte några foton ni nu får se!

Mycket himmel idag! Men den var ju olagligt blå. HÄRLIGT.

Gillar de två sista bilderna mest! Gillade att granen kom in där med blått och den sista tycker jag bara är jätte häftig.

Vilken är eran favorit bild?
Ciao

RSS 2.0