Design

Hur tycker ni det ser ut nu då i bloggen? Själv blev jag faktiskt rätt nöjd. Nu undrar jag tycker ni att texten är jobbig att läsa någonstans? Säg till isånafall för då ändrar jag det :) Så nu hoppas jag att eran helg varit lika lyckad som min. Imorgon börjar skolan, för mig ioförsig bara två lektinoer börjar halv tio med matte sen svenska sen är jag klar för dom andra ska och bada och jag får inte följa med så då åker jag hem och pluggar franska och samhäll privat ekonomi. Hörs senare!
kärlek



En liten bild rån OC


Dockor eller bebisar?

Ja hörni! Jag satt och zappa mellan kanelerna och kom till fyran och där var det ett program och jag kom in mitt i och tänkte fan vilken söt bebis hon har i vagnen. Men! När hon gick fram och frågade någon; Vill du köpa en bebis? Då började jag undra vad det var jag kollade på. De slutade med att de visade sig att det var dockor som tydligen görs och säljs till kvinnor och män som inte kan få riktiga barn eller bara vill ha ett perfekt barn tror jag dom sa. Man kan tydligen beställa hur dom ska se ut om man vill ha dockan efter något riktigt barn och så. Jag tycker själv att det hela verkade sjukt men men.

Tycker ni inte dom ser levande ut?




Uppdaterar lite senare!
kärlek

Produkt 2

Igår skrev jag om vilka medel jag använder för att ta bort mitt smink idag tänkte jag skriva om vilka produkter jag använder för att hålla min hud utan finnar och porer. Alla de här produkterna kommer ifrån apoteket och är väldigt effektiva.



Stora tuben längst bak börjar vi med. Det är Wash och Mask in one. Den ska man ta en till två gånger i veckan och ha på den i en tio minuter en kvart och sen skölja den rengör huden och är väldigt effektiv. Man ska undvika partier som ögon och mun.

Flaskan tar vi nu. Den här produkten är den bästa jag någonsin använt när det gäller att hålla finnar borta osv. Efter man sminkat av sig tar man lite av den genomskinliga vätskan på en bomullstuss och sätter på sina finnar som man stör sig på. Man låter tussen sitta på ett tag innan man tar bort den och man lägger då tussarna på alla finnar man vill ha bort....

.. Ja och när man använt flaskan tar man den lilla tuben och sätter på lite av krämen på alla finnar man behandlat med vätskan från flaskan.

De här tar jag på mina finnar och de flesta försvinner över en natt annars får man behandla den flera kvällar.
De är väldgt bra medel de här.

De va allt för just nu.
Ha en super dag.

Ciao

Superkväll

Jag har nog haft världens mysigaste kväll med världens mysigaste brud! Bilder kommer imorgon antagligen. Hoppas ni haft en lika bra kväll som jag haft. Ska sova nu godnatt!
Ciao


Kvällen spenderas..

.. Med världens bästa Mini! Haha Jills nya smeknamn :)
Ska till Mörby snart och träffa henne så ska vi handla mat och sedan ska vi hem till henne och mysa hela kvällen. Får se om vi kanske träffar några tror dock inte det men man vet aldrig. Jag var på utförsäljningen men det var kaotiskt och jag fick panik och blev svimfärdig så jag orkade inte springa runt och leta rätt storlekar i jeans. Nu ska jag kolla att jag har allting och sen åka till Mörby. Uppdaterar senare ikväll så håll ögonen öppna!


Like I Said.

Här kommer lite tips på hur jag tar bort mitt smink och behandlar mitt ansikte.

Först börjar jag med hur jag sminkar av mig och detta gör jag varenda kväll.



Från vänster.
Den vita flaskan är som rengörningsmjölk heter det. Det tar jag sätter i hela ansiktet undviker partier som ögonen och munnen. Låter den sitta på ett tag innan jag tar bort den men runda bomullstussar och drar av det och där ser man hur mycket smink man får av med denna produkt.

Mitten flaskan är faktiskt ett otroligt starkt ansiktsvatten som renar porerna och det tar jag varje kväll innnan jag tagit bort sminket med den vita. Det är ett väldigt starkt medel som därför inte får tas runt ögon och mun.

Den tredje produkten är för ögon och mun väldigt effektiv. Man måste skaka flaskan innan man använder den och sätter lite på en bomullstuss och tar runt ögon och mun. Denna produkt har jag använt så länge jag kan minnas faktiskt.

För sminkbortningsmedel alltså

För att inte göra inlägget extremt långt skriver jag om nästa produkt imorgon.

love

Produkter!

Imorgon tänkte jag prata lite om vad jag använder för hudprodukter samt sminkborttagningsmedel, till hudkräm osv. Tänkte skriva ett litet inlägg om det imorgon! Låter det bra?
Nu skall jag gå och lägga mig och sätta på The notebook, favorit i repris eller kanske MammaMia som mamma köpte idag. Får se. Ha en fortsatt bra helg så skriver jag imorgon.
Kärlek

Tycker bilden är så sjukt härlig!
Fotograf: Gudmor Lotta i USA (http://kalaslotta.blogg.se)

The night!

Träffade Jill i mörbyc och kvällen började toppen, slutet blev mindre bra. Mer inveckalt vill jag inte gå. Det är i alla fall nästan bestämt att det blir Sandhamn med Mini nästa helg. Ska bli jätte mysigt, och 'hundvakta' lille dixie.
Är väldigt trött just nu, ska nog kolla vem som åker ut Idol sen bara sova. Imorgon ska jag nog vara med Jill, min pärla.
Har ni haft en bra kväll?
Love..
frågestunden är fortfarande öppen fråga på.


I love you


Hemma..

Ett tag i alla all. Ja, det knasade med utförsäljningsgrejen så det blev ingenting, tyvärr. När jag kom tillbaka träffade jag Jill i mörby och några andra sen åkte vi till täby för att köpa glass sen åkte vi hem och jag åkte hem eftersom jag kunde få skjuts och för att jag kan äta middag tidigare och träffa Jill tidigare haha. Ikväll ska ag träffa Jill då o planerna går som planerat. Skolan dag gick bra. Har nog inte så mycket mer att säga ha en jätte bra helg. En update kommer senare.
Fortsätt fråga frågor också.
Caio


stressad

Är på pappas jobb ska till kungsholmen på någon utförsläjning har båttom förlåt att de blir kort men ja skriver senare kärlek

Svar på frågorna hitills

är du oskuld? hur lång är du? har du smittat nån me körtelfebern? är det sant att du har skärt dig? tycker du själv att du är fjortis/emo? vem var din första typ fiende? hur mycket väger du?
Ja, jag är oskuld.
Jag är ungefär 172 cm.
Nej. jag blev väl smittad.
Ehm, ja! Det är sant att jag har skärt mig.
Nej jag tycker att jag är rätt normal nu för tiden.
Ja du de var svårt, den första fienden, jag vet faktiskt inte det.
Hur mycket jag väger, ingen aning faktiskt, väldigt längesen jag vägde mig.

vem är din idol? vem är din absolut bästa vän om du bara får välja en? är du nöjd med ditt liv? vad använder du för mascara/faundaiton? om du skulle åke till en öde ö, vad skulle du ta me dej; max 8 saker,?
Min idol, jag har nog ingen sådär idol som jag ser väldigt mycket upp till.
Min absolut bästa vän är Maya, min barndomsvän sen tio år tillbaka.
Jag är väldigt nöjd med mitt liv nu för tiden.
Jag använder inte faundation faktiskt. Jag använder löspuder först då ifrån loréal det är som faundation fast i löspuder. Sen använder jag väldigt mycket olika mascaror har en hel del och det kan vara olika dag från dag. Men just nu använder jag Volume Collagene ifrån loréal också.
Hm.. jag skulle ta med mig mobil telefonen, ipoden, Jill ( om man kan räkna henne som en sak ), ähm.. mat&dryck, kudde, tändstickor.

Förebild? Mål? Motto? Drömyrke? Stilförebild?
Jag har väl ingen förebild sådär, kan se upp till folk men inte som en förebild kanske mer som en storasyster.
Mitt mål i livet är att bli lycklig, att lyckas och bli lycklig.
Ja du, lev din dag som om de vore din sista.
Jag har ett drömyrke om att journalist och bli Chefredaktör på någon modetidining.
Ja herregud stilförebild, jag har väl ingen stilförebild heller.

favorit film? favorit mat? hur sminkar du dig en vanlig skoldag (du är så snygg! =D) och vad är det roligaste / tråkigaste du vet? kramkram
Favorit film, måste nog säga meangirls och dagboken.
Jag sminkar mig med lösfaundation, sen ett rouge ifrån MaryKay och sen mascara och eyeliner ibland.
Det roligaste jag vet är att umgås med folket jag älskar som älskar mig, det tråkigaste jag vet är att inse att man misslyckats.

varför tar du bilder på din autfit när du är sjuk?
Det har jag nog inget bra svar på, men det är antaligen för jag inte har något att göra.

frågestunden är öppen fortfarande så passa på att fortsätt fråga frågor.
Caio

Mer trafik

För att få mer trafik i bloggen, det betyder mer läsare, kan ni gå med i http://startblogg.se det är väldigt enkelt och jätte bra sida eftersom det inte är så många som blivit medlemmar kan jag garantera att eran trafik i bloggen ökar. Detta är ett jätte bra sätt att din blogg ska bli större så gå med i startblogg och läs instruktioner så förstår ni och förstår ni inte är det bara att fråga.
http://startblogg.se är sidan som gäller.
kärlek

kläder

Yes, här kommer vad jag har på mig idag, vet dock inte om detta behålls på dagen ut.

Leggings svarta - H&M
Knästrumpor gråa - Åhlens
Vit tunika - GinaTricot
Svart bolero - Saint Tropez


Morgon

Efter 12 timmars sömn känner jag mig fortfarande trött, är de inte något fel då?
Idag ska jag försöka plugga svenska och franska, får se hur det blir med skola imorgon.
Ska käka lite och bara försöka få bort min huvudvärk, jag får ju inte ta alvedon för det är inte bra för levern, men nu ska jag kila, ha en jätte bra dag.
kärlek
(fortsätt fråga frågor)

Men hallå?

Grejen med att ha en frågestund är ju att ni ska fråga saker x)

UPDATE; frågestund stängd

klart

Nu har jag bestämt att dra igång en liten QuestionTime så passa på att fråga om vad allt mellan himmel och jord och svaren kommer komma i ett enskilt inlägg då.
UPDATE 30 nov: frågestund stängd


Ni bestämmer.

Jag tänkte fråga er om ni vill ha en liten questiontime? Där ni kan få svar på både de ena och de andra ni undrar om mig eller något annat? Så vad ni tycker ni? Kommentera om ni tycker de låter som en bra idé eller inte :)
kärlek
L

Varje gåta har sitt svar.

Man måste gå igenom livets alla motgångar för att kunna känna när man har medvind. De sa en väldigt nära vän till mig för ett drygt år sen när jag mådde dåligt. Och hon har så mycket rätt i de. Alla går igenom sina perioder med saker, alla går igenom perioder som behöver gås igenom även om de känns meningslöst. Man lär sig väldigt mycket av perioder som är jobbiga. Man växer otroligt i sig själv och de är ändå något bra, det enda man måste tänka på är att inte ge upp.
Lär dig att tro på dig själv för tror man inte på sig själv då kan man inte tro på att man klarar det. Saker som händer har en mening, allt som händer har en mening, den meningen har också många sagt till mig och man tycker bara men eller hur? Men de är faktiskt sant. Saker som händer har en mening det är sant. Man måste bara hitta meningen innan man går för långt och sårar sig själv. Prata med folk och dela med dig av dina deprissioner för att inte prata leder till isolering och att isolera sig i sitt egna huvud är otroligt jobbigt. Man måste inte prata med folk som känner en, man kan anonymt kan kontakt med folk som kan hjälpa till.
Ställ upp för dina vänner det är en sak som är otroligt viktigt, många gånger kan man tycka att ens vänner överdriver och bara vill få uppmärksamhet, då är det ändå viktigt att finnas där för oftast om det kan vara allvarligare saker vet man inte allt varför personen i fråga mår dåligt. Bara berätta för dom att du finns där för de betyder så himla mycket att höra.
Håll huvudet högt koppla bort alla som får dig att må dåligt och rikta allt fokus på dig själv och att du ska må bättre. För att gå runt och må dåligt hur länge som helst är inte bra, de får ingen att må bra, de påverkar inte bara dig utan din omgivning också, familj och vänner. Försök att tänka bara positiva tankar om dig själv och tänka på hur DU kan göra för att må bättre. Försök att finna lycka  saker istället för hat. Att hitta roliga saker i de tråkiga. För att vara negativ hjälper inte alls. Älska dig själv livet blir så mycket lättare då. Livet är för kort för att sträva efter att må bra, få hjälp med att hitta dig själv och lösa dina problem och lär dig njuta av livet.
Livet är en gåta varje gåta har sitt svar.. sluta aldrig leta efter de.

påminner er ännu en gång att ni kan nå mig på min mail.
kärlek

hemma, igen..

Jag är hemma idag pga min otroliga körtelfeber som går mig på nerverna. Jag får ångest av att veta hur mycket jag missar, men vad ska jag göra. Gå till skolan med världens huvudvärk en andning som känns sådär och en syn som bara snurrar NEJ tack. Jag blev tvungen att stanna hemma idag kände jag. Jag skippar nog "spexfesten" som anordnas av niorna också som är imorgon. Känner inte för att gå någonstans imorgon kväll, eller? Nu ska jag ta de lugnt och sova lite kanske. Ha en bra dag.
Kärlek



Såhär såg jag ut igår efter skolan.



Gick av bussen och började nästan gråta när jag såg skylten utanför SOS som jag tror de va Agnes som skrev de här på förra året, och gash vad mycket minnen som kom upp, va tvungen att ta en liten bild på den. Jag älskar dig Maya, lika mycket nu som då.

Natti

Förlåt för dålig uppdate. Imorn går jag nog hem efter lunch, kanske lite onödigt att gå dit får se hur jag gör, känner mig helt borta och väldigt dålig just nu. Men men hoppas de blir bättre så jag kan gå lite i alla fall. Nu ska jag sova, hoppas ni inte är allt för besvikna på min dåliga uppdatering ikväll. Lovar att bättra mig.
Love L

en lista.

VEM
Vem är i rummet med dig?
Bara jag.
Vem fick du senast sms av? Colin
Vem tänker du på nu? Jill
Vem pratade du senast i telefon med? Jill
Vems hus var du senast i? Jills
Vem sa du senast jag älskar dig till? Jill
Vem sa senast till dig; jag älskar dig? Jill oj va mycket Jill de blev nu.
Vem önskar du var med dig nu? Jill x)
Vem är din favoritsläkting? Moster/Mormor
Vem i din skola går dig mest på nerverna? Adrian!

VAR
Var går du i skolan?
Friberga Danderyd.
Var är din telefon? Bredvid mig.
Var är din mamma? I vardagsrummet
Var sover du? I min säng(?)
Var handlar du mest? Ginatricot / H&M
Var fick du tag i tröjan du har på dig? Gina
Vart åkte du bil senast? I danderyd/täby
Var i ditt rum är du? I min soffa

VAD
Vad åt du senast?
En pannkaka
Vad drack du senast? Multivitamin juice
Vad har du för färg på dina byxor? Gråa jeans
Vad är den närmaste saken som är blå? Mobil(?) block
Vad gillar du mest i skolan? De närmsta
Vad har du på fötterna? Små saker, haha
Vad är din favoritfärg? Blått
Vilken film såg du senast? Perfect Man
Vad hör du just nu? Tvn

HAR DU NÅGONSIN
Sovit i en annan säng?
ja?
Tyckt att din kusin är het? HAHA, syssling.
Kört över hastighetsbegränsning? Har jag väl.
målat om ditt rum: Yes!
Dansat framför en spegel? Haha ja?
Fått hicka? ja
Älskar eller saknar någon nu? Jo..

lite

Skola åker med bussen som går om lite mindre än en timme, ska sminka mig och fixa mig lite, ska bli kul och träffa alla. Dagens kommer senare idag. Hoppas ni får en bra dag.
kärlek


skola

Japp imorgon blir de skola för min del, ska bli skönt att komma bort från min soffa och tvn och allt haha. Men men i allafall. Jag har precis duschat och kollar lite på vad klädseln blir imorgon, har bara fyra lektioner imorgon så de blir skönt. Har pluggat kemi hela dagen och de va något plugg till imrogon så de klarar jag antagligen. Nu ska jag välja kläder och hoppa isäng. Ha en bra morgon dag.
massa kärlek



Imorse.

ännu mer klänningar

Yes, nu har jag tagit gudmors tips och herregud vad jag älskade alla klänningar. Lägger in några av klänningarna jag gillade starkt mycket. Slänger in bilder på några av klänningarna.



Vinterland!

Dagen hittills i bilder





Kärlek

Och igen..

..
så var jag nere hos läkaren och tog blodprover. Har sjukt ont när jag andas nu men hoppas det blir bättre. Ska pluggapluggaplugga idag. Tänkte börja lite med svenska och sen kommer det rulla på. Jag funkar så att bara jag komme rigång med pluggandet så rullar det på sen, då blir det svårt att sluta haha. Slänger in en bild jag tog på mig i snöstormen. Just nu pratar jag med min bästis på msn hon ligger hemma och spyr, har åkt på vinterkräksjukan tror jag. Uschusch! Men nu ska jag kila!
love L



Ungern 08 saknar sjukt.

sista

Ja, ikväll var ju sista avsnittet av ensam mamma söker, och de var väl rätt tråkigt. Har tyckt det har varit lite mysigt att krypa upp i min soffa och kolla på programet varje söndag men men. Nu ska jag sova så jag kan plugga imorgon, ingen skola för mig imorgon, däremot kanske tisdag och jag och mamma pratade om halva onsdag för det är en väldigt krävande dag. Men jag får se. Hör av mig imorgon. Ha en bra morgondag.
kärlek



Bild på mig och kusinen Kayla isomras i Ungern!
I miss you.

Dagens



Väder när jag vaknade imorse, ja herregud vad med snö det var.



Kläder; Mjukisbyxor gråa, knästrumpor svarta med mönster H&M
Mörkblå bondeli stickad tröja.




Kul; pepparkaksbak! Haha



Nytt; puder foundation truematch
Mascara Volume Collagene




Nytt; halsbuk/sjal Åhlens

KÄRLEK

Och..

Jag var ju i TäbyCentrum och då passade jag på att gå in på Gina och kolla på de fina klänningarna jag la upp igår i bloggen, men gud va besviken jag blev, den första och stjätte klänningarna hittade jag inte, men den gråa klänning/tunikan den tionde, de blev jag så kär i verkligen men den va så ful i verkligheten så jag nästan dog. De var bara stickat "de som man ser liksom" de andra var bomullstyg, de såg sjukt konstigt ut. Och allt blev bara konstigt blev väldigt besviken på flera av deplagg ni såg igår, men men sånt är livet, får väl kolla på en klänning någon annan stans MÅSTE ha en klänning till USA både nyår, julafton och stor "amerikansk" julmiddag, ioförsig med oliak mnniskor så ja kan ha samma klänning men ändå.

Ska fortsätta nu hörs senare

LOVE!




Love of my life.

andra planer

Nej så blev de dock inte om att jag skulle plugga, utan jag gick först ut på en promenad runt lite. Sen så kom jag hem och då åkte jag till täbycentrum med mami och köpte en ny halsduk, löspuder och en mascara. Bilder kommer. Och nu började jag baka pepparkakor, tyckte de vore lite kul. Dom är ugnen första plåten och bilder kommer senare på diverse saker. Imorgon måste jag plugga, och då menar jag MÅSTE. Aja hör av mig senare.
Ha en super kväll!
kärlek

Söndag 23 november

Yes! Jag insåg precis att imorgon om en månad är de julafton, herregud vad tiden går snabbt, de känns som de var sommarlov förra veckan. Nog om de, idag ska jag plugga lite drygt hela dagen, de är de som är så bra med körtelfeber eftersom jag inte får gå ut så behöver jag inte välja att stanna hemma eller gå ut de finns inga alternativ. Mamma sa att jag bli hemma några dagar inpå nästa vecka, känns ju lite halvsurt men kommer nog tillbaka i mitten på nästan vecka eller något sånt. Ska börja med franskan och engelska, so också de är sånt jag vet att jag ligger efter i. Men nu slutar de här inlägget.
Ha en bra dag :)
love L

give me

Jag surfade runt lite tidigare ikväll och hittade några riktigt flashiga plag, klänningar och tröjor! Slänger ín lite bilder på mina önskemål till US i jul! Saknar er kusiner, ska bli riktigt mysigt att spendera en liten del av julen med er.

Njoy! Jag blev kär i klänning nummer ett och den stickade gråa tröjan lite längre ner.
Är dom inte urfina allihopa!?









älskling







What your friends are for!
Jag älskar dig.

kallt och film

De är rena rama snö kaoset ute! Har tidigare idag varit på promenad med Jill, de va helt galet mycket snö! Vi gick förbi Gateu och fikade! Tog lite fina bilder som jag lägger in senare :)
Jill åkte hem runt 3 och jag kollade på film "MadeOfHonor" Den va jätte mysig! Slutet kom inte oförväntat om man så säger men men den va bra :)
Nu ska jag ta de lugnt och kanske kolla på madagaskar? Favorit i repris!
bilderna kommer sen!
se ya!

Company!

Eftersom de är minus grader ute, iskallt och soligt och jag inte har varit med någon eller utomhus de närmsta veckorna har jag fått tillåtelse av mami att Jillsan kommer hit och går på promenad med mig, kan ju bli lite mysigt tror jag :)
Ska klä på mig nu innan hon kommer så kanske vi fikar och myser lite på Gateu och går en promenad eftersom min hals är väldigt väldigt mycket bättre än förut! Plugga får jag göra senare!
Ha en underbar dag i snö vädret!
Love
L



Have a nice day!


Straffa inte någon för att försöka.

Jag blir så irriterad på folk som straffar andra för att försöka. Liksom alla gör misstag och de är sånt man lär sig av här i livet. Så varför kolla på alla fel folk gjort och straffa dom för att försöka bli en bättre människa? Ingen är perfekt och ingen klarar livet utan svackor, varför ska vissa straffas hårdare än andra? Att ljuga! Okej, de är inte okej att ljuga verkligen inte, men att ljuga är en tecken på osäkerhet, och om man ljuger och får en massa straff för de blir man ju inte säkrare? Eller hur? Man behöver inte lita på alla människor, jag själv litar på väldigt få människor verkligen få men ändå är jag kompis med såna jag inte litar fullt ut till. Man måste försöka att glömma, och lära sig att förlåta och gå vidare för att sitta och vara långsint tjänar man inte på i livet. Varför straffas vissa hårdare än andra? De är inte heller lätt att svara på men antagligen väljer folk som känner att dom har makt ut vissa som är i deras ögon mindre värda än andra, man kan inte vara sur i all evighet för något som hände som förmodligen bara var ett missförstånd. Man behöver inte vara elak för att må bra. Man mår inte bättre av att göra någon annans liv till en mardröm. Och att inte kunna fungera med alla sorters människor funkar inte, när man blir stor och ska välja jobb kan man inte säga; nej jag kan inte sammarbeta med henne osv. Vem försöker du lura? Till er som fuskar på ett prov, ljuger om att ni har flashigt mycket pengar att spendera osvosv. Vem är de du försöker lura? Om inte dig själv. Du vet ju ändå att de inte är sant att du har så mycket pengar att göra av med, och om du fuskar i livet kommer du aldrig lära dig och vad tjänar man på de? En lögn! Då ljuger du för dig själv och sen klagar du på andras lögner. Att lämna någon utanför! Är minst lika lågt som att ljuga, att förstöra månader, år, eller mer, för någon som gjort misstag är lika lågt som att ljuga. Frågan är om du blir lyckligare av att såra folk de tror jag faktiskt inte. Att såra folk och njuta av de är inte normalt. Men att inte våga lita på folk som svikit och istället verka stark att man klarar sig utan den och lämna den utanför de är mer normalt. Men du måste inte lita på folk som svikit men sjunk inte lika lågt som personen som sårade dig. Livet är inte sårfritt. Du kommer bli sårad men att sitta och vänta på när de ska hända är onödigt. Lev ditt liv och njut av de så länge de varar. Se dina fördelar istället för att sträva efter nackdelar. Livet är de roligaste du kommer göra. Sluta sura och börja njuta!
Massa kärlek till er underbart folk!
Har ni något ni vill prata om finns jag för er på
[email protected] - dygnet runt lite drygt

Å andra sidan.

Som jag sa tidigare i veckan har jag börjat läsa en bok " Å andra sidan" En bok skriven av Marian Keyes. Boken utspelar sig i Irland om jag förstått rätt. Den handlar om, jag skriver av baksidan;
Boken handlar om 3 kvinnor, den litterära agenten Jojo, författaren Lily och festfixaren Gemma. Humoristisktmoch träffsäkert beskriver Keyes kvinnornas problem med mammor, kollegor och pojkvänner.
Jojo har siktet att bli delägare i agenturen men när en ny kollega dyker upp och kammar hem ett miljonkontrakt får hon problem. Lily Wright är en av Jojos bästsäljande författare. Nu har Lily fått skrivkramp och börjar bli desperat. Hon har nämnligen köpt sig ett drömhus åt henne och pojkvännen Anton. Gemma Hogan arbetar som festfixare och var en av Lilys bästavänner tills Lily stal henne pojkvän Anton.
Nu har Gemmas pappa lämnat hennes mamma för hans sekreterare efter deras trettiofem års långa äktenskap och Gemma får flytta hem till mamma. Hon skickar desperata email till hennes väninna Suzanne som tycker de är så underhållande at hon skickar vidare dem till den enda litterära agnent hon känner till; Jojo Harvey! Och där är cirkeln slut.

Och boken är på 608 sidor jag har läst drygt 80 sidor hitills så jag kommer nog hålla på med den här ett tag. Den är jätte rolig att läsa om man har tålamodet. JAg tycker man kom in i den rätt så fort också.



Här har ni den!


Well Well

Ja, som sagt jag var inte i skolan hela förra veckan och bara halva den här. Så jag har ju en hel del att ta itu med. Nu skall jag i alla fall börja. Håller på med svenska som jag ligger efter i sen har jag baar de här kvar;



Ser de inte ut som jag behöver börja?
kärlek

levervärden

Lite mer information om mig och min ställning. Jag blir hemma hela helgen, och förmodligen nån dag nästa vecka. Min läkare ringde ikväll och berättade att jag har jätte höga levervärden vilket inte alls är bra, man kan börja blöda ur levern osv. Och har jag de fortfarande i jul blir de ingen usa resa. Jag trodde väl inte att de va så allvarligt men tydligen. Nu har mina små rara föräldrar varit och totalt tömt mitt skåp i skolan de är T O M T! Allt är hemma jag ska nog börja gå i skolan hemma snart haha. Jag ska sätta igång imorgon med franska, SOn, matte, engelska, svenska, kemi ja herregud vad jag har att pyssla med. Hoppas de blir någon skola för min del nästa vecka i allafall. Ska använda helgen som ett sätt att ta ikapp lite med skolarbete. Hoppas alla ni mår bra iallafall!
kärlek

dålig update

Förlåt för de, jag blev ju frisk trodde jag, så jag va i skolan mån-tis sen såfick jag världens fulaste hals och hade så sjukt ont i hela kroppen och är trött hela tiden. Jag gick ner till doktorn och där tog jag först ett blodprov för jag trodde jag hade streptokoker alltså halsfluss men de visade negativt så dom skicka mig till labbet för att ta ett blodprov i andra armen och då visade de sig att jag hade körtelfeber. Körtelfeber får man ju först för man har dåligt immunförsvar och sen får man virus från någon annans saliv låter jätte äckligt men så är de, de håller i sig i femtio dagar, först 1-2 månader kan de ta och sen kan man vara trött i upp till ett år, jag får inte idrotta i drygt två månader mm. Och om halsen svullnar så jag inte kan andas blir de sjukhus, om jag får jätte magvärker blir de sjukhus också då kan de händer väldigt väldigt sällan men levern kan spricka och då dör man de har bara hänt ett väldigt fåtal gånger annars kan mjälte gå sönder de är också väldigt sällan. Men jag kommr få gå till skolan vet inte riktigt när. 

kärlek 

lista

9 FÖRSTA :
första bästa kompis: Maya Strinnhed
första bil: Har aldrig haft någon
första kärlek:  Sebastian? Adrian?
första husdjur: Nej
första semester: DOnt remeber
första praoplats: Kontorshotell med M
första köpta skiva:  Kommer inte ihåg
första riktiga kärlek: Adrian
första piercing:  öronen
första konsert:  Ö kommer inte ihåg


9 SISTA :

sista drycken:  vatten
sista bilfärd: lördagskväll
sista filmen du såg: sexand the city
sista telefonsamtal: Jill
sista bubbelbadet: Längesen
sista spelade cd:  Franska cdn?
sista kyss:  Förra fredagen
sista måltiden:  lunch idag.

8 HAR DU NÅNSINN :
dejtat en av dina bästa kompisar: dejtat och dejtat jag har varit tillsammans med en av mina bästavänner
blivit tagen av polisen: Nej
blivit kär vid första ögonkastet: A
fått ditt hjärta krossat:  Ja.
sagt jag älskar dig till någon och inte menat det: Ja
krossat någons hjärta: Ja, förlåt.
busringt till någon: Ja.
ljugit för en kompis: Har jag säkert.

7 SAKER DU HAR PÅ DIG :
1. pyjamasbyxor
2. VictoriaSecret Linne
3. Vit linne under
4. Sjal
5. Underkläder
6. -
7. -

6 SAKER DU HAR GJORT IDAG :
1
. Kollat klart på SATC boxen
2. Pluggat Svenska
3. Kollat topmodel&EH home edition
4. Telefon
5. Doktorn
6. Pluggat SO


5 FAVORITSAKER :
1. Mysa
2. Umgås
3. Kläder
4. Äkta vänskap
5. Vänner

4 PERSONER DU KAN BERÄTTA ALLT FÖR :
1. Jill Stenlund
2. Fanny Lassi Stålarw
3. Maya Strinnhed
4. Didrik Åkerstrom

3 VAL :

svart eller vitt: Svart
sommar eller vinter: Sommar
kaka eller godis: Godis

2 SAKER DU ÄLSKAR :
1. Mina nära&kära
2. Kärleken

EN SAK DU ÅNGRAR :
1. Mycket


17 november

Började med matte, de va kul att träffa alla. Andra lektion svenska lästimme, jag hade med mig en bok hemifrån; Å andra sidan med Marian Keyes kommer ett inlägg om boken senare ur rolig. Sen hade vi två timmars lunch, de va knökfullt i matsalen när vi skulle äta men Peter (mentor) fixade bord åt mig och Jill. Vi åt och sen gick vi hem till Jill och gjorde ingenting  de va jätte mysigt :) Sen gick vi upp igen, vi hade idrott och halva klassen var sjuka eller skadade och så. Sen hade vi två lektioner efter sista lektionen kom Peter (metor fortfarande) och ville prata med mig, jag visste om vad och de är tydligen massa knas som gått för långt bland tjejerna i klassen och jag försöker bara få dom att förstå att inte snacka bajs om varann och inte frysa ut en. Han och jag pratade i femtio minuter om de här. De kändes verkligen jätte skönt att prata med nån som verkligen förstår. Sen gjorde jag lite grejer sen åkte jag hem sen har jag inte gjort något, ätit och lite så. Nu ska jag inte göra något alls. Skriver kanske senare..



Snygga brudar?
:)
love

en söndag

Jag träffade Charlie och Maya på torget vi fikade i en timme sen skulle dom någonstans, jag gick och träffade Kalle, Henke och Eddan sen så efter ett tag så gick vi hem till Kalle, där vi spelade typ CS haha, sen vid 5 ungefär gick jag Eddan och Henke jag gick förbi Erica och träffade henne och Nikita et tag sen gick jag hem och jag har så ont i mitt vänstra ben jag kan inte böja ut de helt men men de löser sig väl.

när jag kommit hem hade vi tydligen gjort om hela vardagsrummet, haha. Vi käkade och mormor åt här också.
Nu gör jag ingenting ska sova tidigt ikväll skola imorgon.

En bilder på snön imorse:O



Efter ett tag blev de stora stora flingor här va i början :)

Rubrik?

Nu har jag gjort mig i ordning och lite så. Ska träffa Eddan och Kalle, men ska fika med Maya och Charlie på Gateu först (:, De är helt otroligt vad de snöar ute:O Stora feta snöflingor har minglat ner nu i snart en halvtimme om inte mer. De blir väl bra men blött.. Ska kila ner på torget nu och inleda dagen! Bilder kommer senare.
Ha en bra dag
kärlek

frisk!!

Ja,
idag vaknade jag runt halv 10 av att de va skottlossning hemma hos mig, eller ja, i min dröm i alla fall :) Jag har drömt konstigt hela natten, att jag, Colin och Maya gick och duschade i nån flashig dusch vi hittade och sen blev alla arga, sen hade jag fest och de blev skottlossning och aa lite allämnt normala saker om ni förstår (:.
Sen höll jag på hemma hela morgonen vet inte vad jag gjort sprungit runt? Sen gick jag ut på en promenix kom nyss hem och ikväll ska jag vara med mina bff, några andra jag vet inte, no more information pga olika saker.
Lilla plutten blir tretton i helgen, (lilla plutten vid namn Agnes) Så därför sk jag vara med dom ikväll typ (?)

Nu ska jag kila! Lägger in en dålig bild på jag jag har på mig just nu (:

Gråa jeans ifrån cheep monday!
grått linne med lite knappar på - Ben Sherman(?)
Cardigan/kofta - BikBok

En bild säger mer än tusen ord.


bestfriends

De här är nog mina allra bästavänner.
Maya & Sofie & Charlotte & Agnes & Danya.


tråkig outfit.


sjukling

Jag har inte så mycket att säga just nu, jag är sjukling idag också, kommer lite bilder snart :)
Hoppas ni mår bra (:
love

fika

Tidigare idag drog jag mig neråt gateu och fikade ser de inte riktigt gott ut:O?
En varm Choklad och en choklad muffins.
Jag älskar !

clothes

För några veckor sen beställde jag ifrån h&m två ur söta bhar som kom på posten idag. Fotade och klara att lägga in i bloggen. Här kommer bilder på mina nya sötasaker och de jag har på mig right now!





Fina va:O!

Här kommer sjuklingens outfit



Mjukisbyxor vanliga utan tryck från min gamla skola.
svart linne med knappar, theshirtfactory.
halsband hjärtat från åhlens och kedjan vet jag inte.
bikini överdel leopard med rosa band H&M

Goodbye

About me. (långt)

Jag kollade runt lite på de första inläggen jag skrev i den här bloggen och insåg att jag aldrig har berättat om mig själv riktigt, konstigt nog. Så de tänkte jag göra nu.
Som ni alla vet heter jag Linnéa Berglund, jag är född år 1995 och är tretton år, januribarn. Jag bor i lägenhet i Djursholm, går i Friberga skolan som är en komunalskola i Danderyd precis ovanför MörbyC för er som inte visste de. Jag har gått i skola i Djursholm i hela mitt liv, gick på ett dagis i närheten där jag bor som hete pärlan, vid fyra års ålder träffade jag min absolut bästavän Maya. Vi gick igenom hela låg-mellan stadiet i samma klass som henne, i Vasaskolan i Djhlm. Jag gick igenom en helvetes period som började för ett drygt år sen nu, höll på tills nästan juni 2008. De berodde väl bara på att jag träffade en massa nya kompisar, gick ut med de mesta på internet. Rykten började gå, speciellt här i Djursholm dåra. Jag mådde dåligt, och varje dag kunde vara den sista, låter hemskt men de va verkligen helt galet. Jag gjorde mig själv illa, försökte verkligen komma ifrån livet. Men jag insåg under sommarlovet att livet är de bästa du kommer göra. I Oktober förra året träffade jag och Maya, Jill. En urgullig tjej som gick i kyrkskolan som vi blev inom kort bästavänner med. Jill och jag går i samma klass idag och utan henne vet jag itne vad jag skulle gjort. Tyvärr så valde jag och M inte samma skola inför högstadiet, jag ville till Friberga och hon till Mörby så båda lämnade Djursholm de hade vi nog aldrig trott. Jag växte otroligt under min "deprission" under vintern och våren och mognade otroligt. När skolan började i höstas satte jag otroliga krav på mig själv och har fortfarande otroligt höga förväntningar om mig själv, vissa ser de som en bra sak, och andra som en dåligt. Jag kan bli så stressad att jag vägrar gå till skolan och där har jag en öm punkt som jag jobbar med. Min ilska. När  de går för långt kontrollerar jag inte mig själv och de är svårt men jag jobbar med de.

Jag har en familj, föräldrar som fortfarande är gifta de är väldigt skönt enligt mig, jag har en väldigt stor släkt som är utspridd i hela världen. Jag har en mamma, en pappa och en storebror som går sista året på ViktorRysdbergs Samskola i Djhlm.

Jag har simmat sen jag var ungefär fyra år, och mitt bästa år va nog -06 & -07 då utveckaldes jag och låg 4 bästa i Sthlms län. Men jag har tyvärr nu slutat, eller inte riktigt helt, men jag tränar när jag har tid och de blir sällan, jag kan väl inte säga att jag inte saknar de, när jag inte är där, men när jag tänker på allt som jag gått igenom med simningen känns de förjävligt att ha gett upp den.

Jag har inte jätte många riktiga vänner, men en drös med kompisar, närmst mig just nu står Maya, Agnes och Jill de är väl mina absolut närmsta vänner. Jag behöver inte så många mer egentligen, har väldigt mycket kompisar och de är också kul, men de är väldigt utspritt i hela sverige och de kan ju bli svårt.
Jag har väldigt svårt att lita på folk, eftersom folk jag litat på har svikit mig, och de har hänt ett flertal gånger. Jag har väl berättat fel saker till fel personer och de är ju mitt misstag men jag har verkligen blivit sårad många gånger.

Jag har de senaste året varit en tjej som alla sett som en förebild, en tjej med ett otroligt självförtroende som har allt dom sjävla aldrig fått. Jag har  väldigt svårt att höra de, eftersom jag varit den svagaste insidan och den starkaste utsidan. Jag har alltid varit en stark tjej som klarar de hon strävar efter men jobbat för de har jag gjort, kämpat. Just nu kan jag se på mig själv som en självständig trettonåring som är otroligt social, medveten om vad livet innebär, satsar hårt på skolan, tar egna beslut, går sina egna vägar. Jag har alltid lyssnat på mig själv, aldrig fallit för grupptryck. Jag har gjort dumma saker de kan jag erkänna, jag har druckit, jag har rökt och de är väl dom sakerna jag inte ens nekar till längre, dom sakerna jag inte skäms för att skriva ut såhär öppet. De va misstag de va dumt men jag ångrar ingenting av de jag gjort i livet jag kanske inte är stolt över de men jag står ändå för mina handlingar.

Jag har en gudmor hon är även min moster, de är väl en såndär person jag inte skulle klarat mig utan, de kan jag ärligt säga att hon är en sån där som jag alltid stått extremt nära. Hon har varit hård emot mig men jag har insett att de är bara att hon vill mitt bästa. Hon har nu flyttat till WestPort i USA. Och saknaden efter henne är enorm eftersom jag alltid haft henne i Lahäll. Bara att få höra någon som vågar säga vad jag gör rätt och fel, bara ha någon som säger ifrån om jag gör något otroligt oacceptabelt. Hon har alltid varit min "andra" mamma på något sätt. Hon har gjort mig förbannad och jag har nog många gånger tyckt att hon bara rättar felen men varför egentligen ska man rätta rätten? Haha, aja hon är en otrolig person som alltid kommer stå mig nära, även om hon just nu är otorligt långt borta x) I miss you! <3

De där va väl de viktigaste om mig, ställ gärna frågor om de är något du undrar eller nåt. Jag svarar på allt.
Va de något viktigt i mitt liv som jag missat något här säg till.

De är väl mitt liv lite kortfattat
love

I'am Back!

Yes! Jag har bestämt mig för att fortsätta på den här adressen tills vidare, och börja blogga igen! Och jag kommer göra allt för att blogga så mycket och om så bra saker som möjligt. Önskemål? Är de något ni speicifikt vill att jag pratar eller berättar om så gör jag gärna de. Bara att skriva! Och är de ingen som skriver eller några som läser så kommer jag nog lägga ner men just nu ser de bra ut på båda fronterna! Men jag vill gärna ha förslag på vad just NI vill höra om? Just tell me people. Jag ska göra om deisgnen imorgon, så sen får vi se vad ni tycker.

En sak som jag redan nu vill fråga är; tycker ni enfärgad eller mönstrad bakgrund?
Och sen header förslag! Hur headern ska se ut? Vad tycker ni? Säg nu vad ni tycker va inte rädda för att ha en åsikt.
Tack till alla som vill att jag ska börja blogga igen. De värmer att höra att ni saknar bloggen:)

Kärlek till er alla urgulliga läsare





De här bilderna tänkte jag kanske använda till headern imorgon:)
What do you think?

Ny start?

Jag har varit grymt nära att blogga nästan varje dag nu sen jag bestämde mig att ta en paus. Och  nu har jag börjat fundera på om jag kanske borde göra en helt ny blogg, en totalt make over liksom, nytt namn, ny blogg, nytt allt liksom. Så nu måste ni hjälpa mig! Vad ska min isånafall nya blogg heta? Så nu ber jag er! Hjälp mig.

love


bloggpaus

Jag har inte suget till att blogga längre. Tar en blogg paus kmr tillbaka snart.
kärlek

dagens

DAGENS
dagens humör: Trött,
dagens måste: plugga
dagens vill inte : plugga
dagens klädsel : blåa jeans demin, grått linne abercrombie&fitch, svart munk tröja, Colins (A)
dagens hår : lockigt och uppsatt! Haha
dagens nej: Skolan

Oh god i love you.. "/<3

 

Hur man lägger in en header..

Klicka på bilderna så blir dom större!




Du trycker som om du ska lägga in en bild,
sen "ladda upp bild" och sen aa..

 

Här trycker du på HTML, sen kommer den upp och du kopierar du JPG koden mellan två ""

 

Ja här förstår du nog om du inte ser vad de står kan jag enkelt förklara;
du väljer FASHION designen på första bilden,
sen på andra står e att man går från SKAPA till DESIGN och sen på alternativ..



Här scrolar man ner tills man hittar #HEADER och klipper ut koden och klistrar in din egna!



Här står de hur man gör sin yta där man har headern större.
Du ser på pilarna och allt,
ta mina siffror och sätt in dom på rätt ställe,
Då får du samma storlek som mig.



Här är en lätt beskrivning hur man lägger in bakgrund också.
Du gör precis som på samma sätt, du klipper ut JPG koden till den bakgrund du vill ha,
letar upp BACKGROUND som står nästan högst upp och gör på samma sätt sen trycker du;
FÖRHANDSGRANSKA och där ser du hur de ser ut :)

Hoppas ni förstår,
har verkligen försökt nu.
Om ni inte förstår kan jag förklara mer för er personligen.

love!


mobil igen x)

Gör såhär:
1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna när du räknat till fem och skriv sms:et
4. Gör likadant på varje fråga

1. Vad skulle du göra om din pojkvän var otrogen mot dig?
Såklart, alla älskar ju mig x)<33


2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Hemma durå?:)<33

3. Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?

Jag älskar dig
 

4. Vilket sms blev du mest berörd av?

Linnéa du kan inte förlora mig, jag är bara din, jag älskar dig..

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?

Seriöst linnéa, jg visste inte, seriöst förlåt. "/<'3 Jag vet att de inte betyder något men jag ville bara säga att jag älskar dig och de va inte meningen jag skulle aldrig såra dig med flit.


 
6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?

Du är inte ful, du är skit fin..
 

7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?

HIH, aa bejbi du&jag bäst tillsammans, liksom oslagbara älsklingen. Alltid du&jag oh ingen annan.
 

8. Vad vill du höra mest av allt?

Att leva utan ngt du inte längre hargår inte, jag mådde fett dåligt igår när vi smsade. Jag blev fett ledsen, jag pallar ingenting utan dig, jag har ALDRIG kätn såhär förut, jag älskar DIG fatta de.. De går inte, jag gör allt för att de ska bli bra.. :'/
 

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?

Om jag bara kunde förklara de med ord så skulle alfabetet va tjugo gånger så stort ( hela den låten, Orkar inte skriva)

10. Din mest romantiska replik är:

Äääälskling! Seriöst jag tror jag verkligen ÄLSKAR dig, liksom inte kompis du är mer än så, jag mår bra av att bara höra din röst gör mig så glad, liksom du får mig att mpå bra..


mobil

1. Ta fram din mobil
2. Kontakter
3.Svara på frågorna, haha

Är du kär i nummer 7 ?
Balle - haha nejnej.

Tycker du om nummer 10 ?
Colin(: - Ja men inte på de sättet. Bara som vän.

Har du någonsin varit kär i nummer 15 ?
Eddan - Öhm jo kanske lite haha.

Har du kramat nummer 20 ?
Fanny - klart!

Har du pussat nummer 25 ?
Hannes - nej gud nej.

Har du hånglat med nummer 30 ?
Kalle - nono! Min bror.

Har du träffat nummer 35 ?
Llukas - yep, på ung/thevoice

Tycker nummer 40 om dej ?
Mike - haha han e c00l, antagligen like a friend (:

Har du varit hemma hos nummer 45 ?
Sandra - nepp men sötnosen på i gribby tror jag :)

Säg en mening om nummer 50 !
Tove - gumman du betyder!

school

Imorse fick jag stjuts till skolan, träffade Maria på bron vi gick upp till slöjden, vi gjorde klart vårat broderi och började med trikå plagget, jag valde att göra en tubtop fast liksom en tubkjol mer för den börjar under bysten och går ner har alltid velat ha en sån så jag får se hur den blir haha. Sen har dagen gått, no började vi på kemi på fredagen kommer vi ha ett prov på om man ska få vara med och labba man måste ha ALLA rätt -.- Får se hur de går. Sen fick jag tillbaka mitt SO prov där jag fick NMV - = MVG - för er som inte förstår de. Jag blev nöjd :) När vi slutat gick vi till mörby där jag träffa Charlie jag tog bussen hem med henne 601 V dåra de va mysigt att prata med henne. Hon har ju varit på Aruba och haft de skönt hela lovet.

När jag gick av bussen såg jag ingen mindre än Sofie och Emma som satt inne på Gateu jag satte mig och pratade med dom ganska länge, 50 minuter typ, de va jätte mysigt. Har inte träffat nån av dom sen sommarlovet och herregud vad som hänt sen dess haha.
Vid fem drog vi oss alla hemåt.
Nu sitter jag och kollar på XtremeHomeMakeOver I love It.

skriver sen
love

Update; 18:18 glömde de roligaste idag Jill och jag har varit lite skrattiga idag och Jills skåp dörr ramlade av  HAHAHAH x) Och jag spelade in de, får se om jag kan få in videon på bloggen för de va verkligen kul med stort K Hahahah, Jill! Jag skööj
HAHAHA sötnos<3


morning

Yez! Skola för min del idag ska bli kul att träffa alla. Börjar med slöjd och jag har dock glömt att göra uppgiften! Fan också. Men jag får väl förklara de på något sätt. Sen kommer dagen rulla på rätt skönt den brukar göra de på tisdagar inte så många lektioner mer långa. slöjd, bank, no, pt på no:n ska vi börja me Kemi med samma lärare men nytt ämne ska bli kul.

have a great day!
love


mis



Sweetypies!
saknar er jätte mycket sunhines!
Se ya in christmas..

gott

Nu har jag ätit lunch, kollat på lite drygt 7 avsnitt av SATC!
Vindruvor, ben & jerrys caramelchewchew, kanelbulle och vatten.
BÄST! Jag älskar allt de haha.
Nu har jag nog inget mer att säga!
Skriver mer senare.



typiskt

Så himla typiskt! Första dagen efter höstlovet och jag ska vara hemma. Men jag mår faktiskt långt ifrån bra med min troligtvissa feber och huvudvärk, allt bara dunkar. Därför ska jag INTE sitta framför datorn idag alls, men kände mig skyldig er en förklarning. Aja jag kommer väl få plugga lite men nu ska jag bara krypa ner under mina tre tjocka duntäcken, och åtta kuddar och kolla på sex and the city! Ska väl försöka äta någonting också ta en massa alevedon och hoppas på att de blir bättre.. aa nu iallafall ska jag inte sitta här. Kommer kanske springa in hit till storebrors rum och skriva ett inlägg ibland.

Hoppas ni får en bra dag!
L O V E

natti

Nej min huvudvärk har kommit tillbaka. Jag har bestämt mig för att göra mig klar och hoppa i säng nu med samma! Får se om jag överhuvudtaget kommer till skolan imorn :/
Hoppas ni haft en bättre dag än jag!
Nu får vi sträva framåt till denna veckas möjligheter.
HAve a nice evning people.
love.


design

Japp lite ändring i designen ska kolla vidare senare nu ska jag sätta på sex and the city!
Vad tycker ni?
kärlek

list.

Lovar du att vara ärlig? Jarå
Du heter:  Linnéa Laila Elizabeth Berglund
Låt just nu:  stepup2 streets - bones
Om du röker: (ibland)
Beroende av: killar
Favoritkaraktär(er) i film: Piff & puff
Vem behöver du mest just nu:  mitt ex.
Vad tror folk om dig:  att jag röker, dricker typen..
Stämmer det: de beror på. More before
Vad får du oftast komplimanger för: simningen
Vad säger du för att imponera på någon:  Haha be your self!
Hur imponerar man på dig: Omtänksamhet, närkontakt i think
Brukar du skratta för dig själv? Nej inte för ofta.
Vad står det i ditt senast inkomna SMS? <3Adrian ; & jag dig..<3
Vilken är din favoritmålning?  whot?
Vart bor du: Djursholm
Trivs du där: Nja inte alltid men de funkar.
Har du några converse: hade
Festar du mycket: festar och festar vt jag inte, men jag roar mig.
Vad har du för mobil operatör: telenor
Är du allergisk i mot något: gräs
Har du haft sex : Oskuld!
Nästa mål i ditt liv: secret
Hur svarar du i mobilen: hallå, hej, Linnéa! Sen beror de ju på vem de är.
Vem ringde du senast: Colin.
Vad sa den du senast pratade med i telefonen:  Att hon skulle hem till Danne! (:
Antal sömntimmar inatt: 13 Hahh, vaknade halv 3 pga migrän.
Sov du ensam:  yez
Tycker du om din pappa: jarå!
Brukar du komma i tid: Ja.
När mår du bra: I hans armar..
När blev du fotad senast: Igår.
Vanligaste färg på dina kläder: Olika,
Vad tycker du om fötter: inget speciellt.
Är du smart: Ja, :O
Är du aktiv i skolan: Försöker.
Vem/vilka saknar du just nu: mitt ex.
Favorit dryck på morgonen: vatten.
Rakar du benen: yez
När brukar du gå och lägga dig: på lov för sent, vanligtvis också försent.
Är du blyg: Nej, social & lojal
Vill du hellre ha mail än brev: Nej, eller de beror på vem de är ifrån.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Eftersom min senaste va så! Och han är underbar så.. antaligen.
Har du spytt offentligt: Nono
Har du varit full? Inte stupfull men påverkad ohja
Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: Kanske få en närmare bild av varför killar tänker med kuken.
Använder du stjärnor eller kajal:  Kajal
Vem/vilka har betytt mest i ditt liv: Familla, närmsta vännerna
Är du nöjd med ditt liv: Oftast
Om inte, vad vill du ändra på: Mycket, vintras och så, men inte hela året för jag träffade världens finaste grabbar..
Är du bortskämd: Haha aa

migrän

Ja precis som rubriken jag inledde denna morgon med världenshuvudvärk. Och låg i min säng och visste inte vad jag skulle ta mig till! De gör ju så himla ont! Sen så efter ett tag somnade jag och vaknade NU! Fatta vad min dag är lite förstörd. Aja jag får se vad jag gör av denna eftermiddag då iallafall. Ska väl äta lite nu sen ska jag klä på mig och se vad som blir till.

Ha en jätte bra dag!
kärlek


YEZ

JA! Gissa vad Mami kom hem med tidigare ikväll innan jag precis åkte iväg för att träffa Jill mfl! Sex and the City boxen med ALLT i! Gissa om jag blev glad:O? Nu sitter jag här och bara kollar & kollar! De går så snabbt men jag har en del kvar haha.

 



Här har ni bilder på den urbästa boxen!


Kyrkogården

Tidigare ikväll va vi ju på kyrkogården och tände en himla massa ljus. Jag gick bort till minneslunden och kollade på en himla massa ljus som va tända, jag började tänka på alla som dött de senaste året. Massa unga som gamla..
Här kommer en bild ifrån minneslunden



Så sjukt fint..

vilken?





Ja du, nu kommer valet igen V I L K E N?
Jag gillar den första mest men jag gillar den andra också!
De är upp till er nu people!

kyrkogård

Ja, snart ska jag åka med min family + mimi till kyrkogården för att tända lite ljus för farmor, gammelmormor&morfar! Jag har lite fobi för kyrkogårdar för de senste året har de ju hänt så mycket inga näranära vänner till mig men ändå såna som man vet vilka dom är osv. De känns som döden ligger bara ett felsteg bort. Man ska ta vara på sitt liv!


Here you go!

Japp! Nu har vi ny design? Vad tycker ni? Jag trixar runt lite på mallarna och kollar får se hur de blir.
Nu vill jag höra eran åsikt!
kärlek

NYTT!

Nu har jag gjort en helt ny msn! bara för att ni ska ska kunna få tag på mig på enklaste sätt.
[email protected]!
Där kommen jag kunna nås på mejl och direkt konversationer!
Så har ni nåt på hjärtat finns jag här för er:)
kärlek


RSS 2.0