Nej!

Dålig uppdatering! Usch va dåligt. Men de har varit rätt mycket. Igår var jag bara hemma sen träffade jag A & S & D och sen så vid halv nio gick jag ut och sprang med A & S jag och A sprang till S och sne sprang vi runt lite. Sen sprang vi hem. Vi va ute i drygt 45 minuter:) Kände mig fett duktig! Sen va de Desperate Housewiwes! Shies va händer nu? Nu är dom fem år framåt i tiden:O Jag hänger inte med. Idag ska jag träffa min Mimi (my cusins har börjt kalla mormor de så jag haka på där) Jag vet inte riktigt vad vi ska göra. Va i stan kanske ha de lite trevligt! Hon kom hem ifrån USA i fredags där hon varit i två månader hos min kusiner som flyttat ditt MEN KMR HEM! Faktiskt så kommer dom hem haha x) Men i alla fall så ska jag göra mig klar och sen ska jag träffa henne :)

Hoppas ni får en bra dag!
pusshej

gårdagen

Igår så träffade jag Mimmi, Sofie, Agnes och Danya på danderydssjukhus för att åka in till stan... ... trodde jag. IStället fick vi springa till bussen mot TÄBY :O Bara för att jag vet inte ens varför. När vi kom dit träffade vi några jag va ganska dryg hela tiden, för jag mår illa av att gå runt i täbycentrum. Sen efter några timmar tog vi tåget tillsammans med Colin in till tekniska haha nej vi satt på samma tåg och aa så va vi inne i stan ett tag. Sen åkte jag och bruttorna hem till Agnes, där vi skulle vara barnvakt. Så hennes pappa kom hem runt 9 då hade vi kollat på stepup2thestreets den va så himla bra. Sen gick vi runt i stocksund lite och gick hem där min snälla papi hämtade mig runt halv 11 när jag kom hem chillade jag bara sen ringde Colin vid halv tolv och vi la väl på runt halv 2 haha de va lite kul :)

Hoppas ni hade en lyckad måndag!
kärlek


Stan idag!

Japp, de är måndag och höstlov YES! Idag blir de stan med bruttorna, ska försöka handla lite faktiskt! Har inte köpt någonting till mig själv på evigheter känns de som:O Aja jag ska snart till Danderydssjukhus där jag ska träffa Agnes! Får se vilken buss jag tar, de spelar inte så stor roll egentligen. Men de blir väl 601 V. Men nu ska jag sminka mig, äta lite sen åker jag.

Får se sen när jag kommer hem om jag köpt något.
HA en super dag.
kärlek

höstlov

Igår åkte jag in till stan träffade Fanny och hennes kompis vi gick runt ett tag sen så åkte dom hem och jag träffade Mimmi och Sofie som väntade på Agnes, vi åkte till östermalmstorg och klockan va runt fyra. Vi satte oss på mcdonalds och åt en glass och satt och pratade jätte mysigt :). Sen tog vi tbanan hem satt på danderydssjukhus och väntade på bussen i fyrtiominuter -.- Sen så när jag kom hem och käkade och fick skjuts av storebror till sturevägen där Mimmi och Sofie va påväg till Agnes men vi va ute ett tag åkte runt lite. Sen hände en del grejer. Sen vid tio åkte vi hem till Agnes och kollade på StepUp nånting enjätte bra dans film hann dock inte se hela för halv tolv skulle vi åka hemåt.

Sen kom jag hem låg satt i min soffa och va inne på datorn ett tag sen somnade jag.
Smsade Adrian runt halv två och fick svar halv fem på morgonen.. jaha då vaknade jag såklart och började smsa med honom...

Nu sitter jag här och vaknade nyss. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, får se:)
Ha en bra dag!
kärlek

Fanny

Idag ska jag in till Stan med lillasyster Fanny! Gud va mysigt de ska bli. Gumman jag saknar dig! Vi ska bara va runt och kolla på saker och fika och ha de jätte bra:) Skriver när jag kommer hem.
Ha en bra dag:)
love

Godmorgon sötnosar

Idag ska jag bara ta de lugnt, jag har gjort kategorier nu där jag kommer sortera alla mian blogginlägg så ni ka hitta de ni söker:)
Jag skriver senare.
Ha en bra dag
puss

header:O

Gillar ni den nya headern? Ni måste skriva för jag måste ju veta!
hjälp mig!
love

kläder ÄR kärlek

Här kommer kläder jag hittade igår på http://nelly.com JAG ÄLSKAR! Här kommer lite saker som jag hittad eosm jag bara blev så kär i..

 

 
 

 
ÅH Visst är alla kläder bara jätte fina och dyra!..



Världens sötaste bh&trosor ifrån Dg..:)





Jag blev kär i alla dom här väskorna!







Härliga  prylar va?
De sista armbandet ska jag köpa till min bästavän!
Varsegod i förväg Maya!:D

Härliga prytlar ifrån nelly!
kärlek


the end

Idag efter skolan åkte jag med några stycken till e-gården där vi chilla ett tag. Colin ringde mig och frågade vart jag va och han va påväg till mörby för att träffa David som satt på busshållsplatsen på enebytorg är jag va haha så jag gick ut och träffade honom och Colin kom av bussen och sen åkte allihopa tillbaka till mörby jag gick med C & D och köpte wax till D och sen tog vi bussen hem till David och Jill va med och sen så gick jag och Jillsan för att träffa Danne och Balle som satt upp vid kvarnis sen så va vi med dom och chillade. Sen åkte jag hem för att käka sen blir de Danderyd ikväll:)
ha en jätte bra kväll!
klärlek by L


måste bättra mig!

Jag vet inte vad som hände igår som fick mig att hoppa över bloggningen! Men de ska aldrig mer inträffa. Igår va jag efterskolan i gympasalen och kollade på fotboll mellan först sjuorna och åttorna och sen dom som vann, sjuorna i de här fallet,  mötte lärarna och vann där också. Riktigt grymma grabbar! Efter de åkte jag, Kim, Jessica, Calle, Didde och Adde hem till Calle och bara chillade där i nån timma. Sen gick jag och Kim till mörby och skildes håll och åkte hem. När jag kom hem åt jag middag sen så pluggade jag ett tag sen fastnade jag framför nelly.com herregud va fina kläder lägger in lite bilder senare idag nu måste jag rusa till bussen min.
Ha en super dag!
se yaa! L

..och

Jag har tänkt  att passa på att skaffa mig själv en ny header, är trött på den där nu. Nu när http://michellewistrom.blogg.se   hjälpt mig att göra arean större vid header området ska jag väl kunna fixa något grymt snyggt! Haha, vill ni hjälpa mig? Skicka gärna bider på mig som ni tycker jag kan ha som header! URgulligt skulle de vara:)
puss&kram

försovning

Åh nu blir jag sådär stressad igen, kom inte upp förra tio minuter sen de btyder att jag har jätte bråttom ska va på skolan tio över åtta! Jag hinner inte alls skiva mycket förlåt men jag uppdaterar när ag komme rhem:)
kärlek

försovning

Åh nu blir jag sådär stressad igen, kom inte upp förra tio minuter sen de btyder att jag har jätte bråttom ska va på skolan tio över åtta! Jag hinner inte alls skiva mycket förlåt men jag uppdaterar när ag komme rhem:)
kärlek

Found it

Hittade alla franska böcker, och nu får jag lite hjälp av micha den otroliga bloggaren! Shit aså jag avgudar hennes blogg och allting! Där kan man snacka bra förebild:) Tack så jätte mycket!
kärlek

fan!

Nej åååh va jobbigt! Nu har jag tappat bort alla mina franska böcker, tb och öb, skrivhäfte och gloshäfte! ÅH GUD va jobbigt jag orkar inte de här! Vad har jag gjort för att förtjäna de här? Och nu försöker jag göra svenska och hitta böckerna samtidigt. Jag blir så himla stressad av sånt här! Herregud varför? Vart är dom där himla böckerna! Jag kan inte förstå hur skolan stressar upp mig så här mycket!
Aja nu ska jag fortsätta leta!
Ha en bra kväll ni!
love

Home.

Yez jag är hemma ídag pga olika anledningar. Skolan har verkligen stressat upp mig till tusen! jag lägger aldeless för mycket press på mig själv! De syns ioförsig! Kommer ni ihåg att jag hade engelskaprov för nån vecka sen? Jag fick 96/100, och på franska provet för nån vecka sen 97/116 = 81%. Jag blir glad av bra betyg men de är hårt. De gäller massa plugg hela tiden! Men så är de jag är bara lite för stressad just nu måste kunna slappna av ett tag också! Imorgon blir de Kim, Didde, Adde, Calle och några fler tror jag skitkul! Nu ska jag sova ett tag. Ha en jätte bra dag.
puss hej


ändring!

Förlåt för dålig uppdatering! Men nu i alla fall har jag ikväll bara tagit de otroligt lugnt och verkligen varit otrolig seg inte gjort något av de jag hade behövt de kan bero på att tvn i mitt rum inte funkat-.- Inga studiéteknik frågor har jag gjort! Fyfy! Men efter skolan åkte jag och Adrian älskling, hem till Danne och spelade tv-spel och kollade på IronMan! Riktigt chill! Haha, mami va snäll och kom och hämtade mig runt halv sju:) Sen har jag bara kollat på tv; ugly betty, desperate housewiwes va riktigt spännande idag eller hur:O Men är de någon som kan hjälpa mig att hänga med lite, vem va killen susan kysste i slutet:O För Mike va de ju dock inte! Shit de rörde verkligen till de i huvudet mitt.

SO provet gick gallant! Nån enstaka fråga jag kände mig osäker på men annars kändes de super! Tänkte verkligen på ett par saker Micha skrivit i sin super blogg för ett tag sen på inlägget; lär dig plugga!
Nu ska jag bara vara närvös enda fram tills jag får resultaten! Haha.

Herregud vad jag har ångest, känns som jag bara äter godis och godis och godis! Nu ska jag sluta med de påriktigt riktigt! Ska börja träna igen, imorgon ska jag gå och på fredag sen är de kval till Regionsfinalen i helgen och jag vill verkligen komma med i min mest otränade form men jag MÅSTE komma i af till Regionsfinalen! Sen om jag inte kommer till Sum de bryr jag mig inte så mycket om men jag ska börja träna och sluta äta (godis) Så nu ska jag skriva här i bloggen om jag har eller inte har ätit godis! Idag har jag ätit fy skäms på mig! Haha.
Ser fram emot USA resan i jul otroligt också.

Men nu måste jag titta på studiefrågorna och se om jag är lost eller inte x)
Skriver me rimorgon!

sov sött
love!

Thats right!


Rummet!

Ja, nu är de ju såhär att jag gjort om ganska rejält i mitt rum på sista tiden och folk som känner mig som inte har varit hos mig på ett tag kan nu få en liten titt här, men jag fick inte riktigt med byrån i ena hörnet på en egen bra bild men jag har en soffa i alla fall som är från Fogia ett bord som jag inte har en aning om vart de kommer ifrån sen mitt nattörsbord och byrå med tvn på är från samma serie MALM ifrån IKEA Och min unika säng som jag ÄLSKAR är ifrån jag vet inte men den är ljuvlig! Haha Här kommer lite smakprover ifrån mitt älskade rum!



Nu står jag i dörren!



Här står jag i min säng! Haha där e min lilla plugg och mys hörna:D



ÄLSKADE SÄNG :)

Haha där va lite bilder!
Vad tycker ni?

love

YEZ

Jag är gott som klar med SO;n nu! YEZ! Och biologin skrev jag klart i lördags! Känner mig sjukt närvös in för provet imorgon vet inte varför jag har bara sjukt höga förväntningar på mig själv hela tiden, De är väl både positivt och negativt! På ett sätt äre väl bra att pressa sig inför åttan men samtidigt mår ju ingen bra av att stressa. Aja jag säger bara de! Alla ni som inte börjat högstadiet! NJUT för herregud vilken skillnad de är på mellan och hög stadiet! Och de har baa gått två månader snart och de är så himla mycket! Men jag får ihop mitt lv i alla fall :) Jag satsar stenhårt på skolan nu! Jag ska klara den utan problem:) aja nu ska jag sminka av mig, kolla lite till på son och gå och sova jag är helt utslagen!

Have a nice night!

love you all


Och plugg plugg plugg

Ja nu har jag och göra må ag säga! Måste gå igenom ALL so, alla frågar allting provet är imorgon! Jag har gått igenom allt många gånger men ska verkligen gå igenom ALLT en gång till! När jag pluggat SO några timmar ska jag köra lite engelska, har sjukt mycket till på torsdag, sen ska jag hitta en tidingsartikel också till svenskan, ska aa plugga hela kvällen, ska nog stänga av datorn så jag får någonting gjort!

This is my life right now!
Plugg, djungelvrål, solrosfrön, sodastream vatten!
I Love It!



Skirver mer senare ha en bra eftermiddag!

kärlek

new week

Förlåt att jag inte skrev när jag kom hem igår men va helt slut, de blev step brothers till slut iaf, den va riktigt bra! Haha man fick sig ett gott skratt verkligen! De va jag, Kim, Didde, Adde och Pierre vi åkte in till stan och gick till Mcdonalds för att äta där träffade vi Adam, Viktor, Danne och Jonte trevligt folk må jag säga x) Haha när jag kom hem va jag bara inne på picnik och redigerade ågra bilder som ni kan få se här strax!

Nu ska jag gå ner och ta blodprover och kolla hur mitt värde ligger, jag va ju där för någon vecka sen och då hade jag brist på via blodkroppar därför ska jag gå ner igen och kolla de..

Sen blir de skola för min del, försov mig imorse jag skulle tagit proverna vid nio och nu är klockan kvart över och jag är långt ifrån klar, men mami väckte mig i morse och åkte hemifrån SMART!? Jag somnade om och sen vid kvart i nio gick jag upp och duschade! Aja skit samma nu ska jag göra mig klar

Hppas ni få en bra dag!
kärlek





Njoy

bio?!

Nej nu är de såhär att jag ska in med mina grabbs till täby där vi ska träffa kimsan och kanske åka vidare in till stan och gå på bio, får se vad vi gör men just nu ser de ut så:) Måste rusa men skriver senare sen vad som hände idag!

   

checka mitt hår:O Haha tycker de ser sjukt randigt ut x)

<3

V-tuna

Nu är det tidigt och jag har precis gått upp, ska följa med M&P till mina kusiner som bor i vallentuna, de va så längesen jag träffade dom små sötnosarna så jag följer med där:) Nu ska jag klä på mig och sminka mig lite, sen är jag borta till klockan 1 typ så jag hör av mig då, då hade jag tänkt att plugga på eftermiddagen! Förlåt för ett stressigt inlägg men jag måste kila nu! Hör av mig när jag kommer hem:)

Ha en bra dag!
kärlek


från bbabe.blogg.se sötnöt!

Vem ringde dig senast? <3älskling
Vem kysste dej senast? Adrian, <3
Vem kramde dej senast? Maria,
Vad har du för bh på dig just nu? En gul spets
Vad har du för trosor på dej just nu? björnborg
Vad står det i ditt sjätte sms och vem är det ifrån? "& du är mitt, jag älskar dig" från Adrian<3
Vad brukar folk få för intryck av dig? folk får intryck som jag har de perfekta livet
Har du någon gång klätt dig horigt? Ja
Men inte på allvar har folk kallat dig slampa? ja
Har du kallat någon för slampa? har jag säkert
Har du slagit någon riktig hårt? hm a de har jag
Använder du parfym? always
Vilka slags killar faller du för? Olika, mest dom skyddande
Hemlighet om dig? Sen jag såg på mirrors vågar jag inte kolla i speglar innan jag ska gå in i duschen/bada
Vill du ut och festa nu? De e natt och jag e trött nej!
Så ja, vad är klockan? 02.15
Vilken färg har din mobil? svart med blått
Vad ska du göra nu? S to the ova
Har du svårt att släppa andra tätt in på livet? ja, efter allt ja!
Är du social? Iblan blir de för mycket
Känner du att du orkar en fråga till? visst
Vad tänker du när du vaknar?  Ny dag nya möjlighetr!

Nya bilder!

Här kommer de senaste ifrån helgen! Haha



Maria och jag designade detta fina collage  fredags natt! Fint va?



Också designad av Maria och Linnéa i fredags natt! Men de blev vi missnöjda med



Här är en läskig bild på mig! Haha jag biter mig i läppen!



Jaja inga kommentarer Jag och Maria i lekplatsen vid Danne mitt i natten!




förlåt!

Förlåt att jag inte skrivit nu usch va dåligt! Men i fredags efter skolan gick jag och Maria till Kyrkskolan och träffade Della, vi träffade Palmaz och sen Calle också sen så åkte jag, Maria och Palmaaz runt med 601 H från mörbycentrum och jag och M hoppade av vid djhlms torg och gick hem till mig, käkade middag och drog vidare till Danne där vi va hela kvällen och gjorde diverse saker x) Maria och jag åkte hem vid halv 12 till mig där vi sov!

Lördagsen har sett ut så gptt som att jag har städat mitt rum, jag har nämnligen möblerat om i mitt rum totalt, min nya soffa dåra, ett nytt soffbord och en byrå MALM från IKEA en vit de är jätte fint nu så jag har tagit bort mitt skrivbord nu:) Är nöjd! Timmarna bara flög iväg efter att Maria åkte klockan kvart i två kanske, plötsligt va klockan halv 6 och M&P skulle på middag själv hoppa jag in i duschen och gjorde mig lite fräsch! Sen ringde Adrian och sa att han skulle komma hem till mig men de blev inte så heller för de va knas med bussarna-.- De slutade med att jag från klockan drygt halv nio har pluggat biologi och so! Duktiga jag! Nu är jag klar med Biologin så nu hela hela måndagen kan jag plugga SO istället för att behöva göra biologin först! Jag är jätte njöd med min kväll haha jag behövde lite lugn och ro, så jag har varit ensam hemma från halv sju till nu när min broder kom hem ovanligt tidigt:) Nu ska jag fortsätta plugga SO till provet på tisdag!
slänger in en bild från hur de ser ut i min omgivning just nu!



Här sitter jag och har skrivit  Biologin, om kräldjur, groddjur och fiskar!
De andra är SO böcker lite svenska och biologi!

Hoppas ni har haft en bra kväll!
Vad har ni gjort?

Kärlek
LB

list

1. Fullständigt namn? LinnéaBerglund
2. Exakt ålder? 13 år
3. Vart bor du? i stockholm
4. Bor tillsammans med? familjen
5. Husdjur? har inga
6. Färg på ditt hus? beiget
7. När är du född? 27januari
8. Klass?  7A1
9. Vilket år tar du studenten? 2014
10. Något jobb? nej,
11. När ska du sova? snart, e så trött
13. Duschat idag? yesbox
14. Kramat någon idag? yes
15. Pussat någon idag? nix
16. Vad har du ätit idag? öhm frukost, middag & glass
17. Dagens klädsel? tjocka svarta leggings grön tunnika
18. Dagens smink? mineralpuder, rouge marykay, mascara
19. Dagens sötnos? adrian (aa)
20. Dagens roligaste? ingen aning
21. Har du många vänner? fö många falska
22. Hur många har du kysst?  Ha palla räkna x)
23. Vem saknade du senast? adrian..
24. vem kramade du senast? maria
25. Hur många har varit otrogna med dig? naj ngen
27. Har du pojk-/flickvän? halvt x) haha
28. Vem pratade du med i telefon senast? adrian<3
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? <3älsklig; jag älskar dig
FAVORIT :
31. Film? skräckis!
32. Låt?  min bästalåt som ja inte vet namn
33. Mat?  mandarin
34. Dryck? vatten
35. Färg? svart
37. Stad? stockhlm :)
38. Land? utomlans
39. Ämne i skolan?  hhm bild :D
40. År? 2007


SENASTE :
41. Personen du tänkte på? Adrian
42. Personen du saknade? Adrian
43. Gången du spydde?  -
44. Gången du grät?  i tisdags
45. Pizzan du åt? i veckan
46. Gången du var i Göteborg? no idea
47. Gången du var i Stockholm? jag bor i stockholm
48. Gången du var full? pass
49. Gången du var hög? nep
50. Personen som såg dig gråta? Jag


ANTINGEN ELLER :
51. Svart eller vitt? svart
52. Hund eller katt? hund
53. Ut och festa eller hemma och mysa? olika olika sällskap
54. Tv-spel eller datorspel? tv-spel
55. Singel eller upptagen? upptagen deffenitivt
57. Lunarstorm, helgon eller Playahead? playahead,
58. Ragga eller bli uppraggad? uppraggad
59. Big Brother eller Paradise Hotel? big brother
60. Svart hår eller blont?  blont
61. Blåa ögon eller bruna? blåa
62. Choklad eller lakrits? choklad
63. Göteborg eller Stockholm? stockholm
64. Högerhänt eller vänsterhänt? vänster
65. Coca cola eller fanta? cola
66. Pizza eller kebab? pizza
67. Randigt eller prickigt? Randigt!
69. Leva eller dö? leva&dö båda tillhör livet


ANTAL
70. Personer du älskar?  mest, Adrian och Maya
71. Personer du hatar?  fåtal
72. Personer som sagt jag älskar dig? för många
73. Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? vet nt...
74. Glassar du ätit på en dag? ingenaning
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? the voice & nrj
76. Gånger du haft minnesluckor? ganska många
77. Gånger du varit hög? aldrig
78. Personer du saknar just nu? 1 riktigt hårt
79. Gånger ditt hjärta brustit? 2


VEM:
80. Vill du kyssa nu? Adrian!
81. Ska du träffa imorgon?  Kim?
82. Sjöng du senast för?  mig själv
83. Hade du senast en msn konversation med? Vickan
84. Spelade du tv-spel med senast?  Adrian x)
85. Vill du ta med på en romantisk resa? hmm Adrian:D
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? finns bara en x)
87. Förtjänar att dö? hmmmmmm
89. Vill du sova jämte i natt? .. honom:)


VAD :
90. Gör dig glad? ADRIAN:D
91. Gör dig ledsen? när jag gör mig själv besviken
92. Vad vill du helst göra nu? träffa Adrian
93. Önskar du att du slapp göra? Stå för dumma saker
94. Vill du ha nu? Adrian:D
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? ny laptop
96. Längtar du till? Adrian:D
97. Tycker du om dina betyg? Får inte betyg men skolan går bra
98. Ångrar du i ditt liv? Att jag skärt mig så mkt..
99. Är det bästa som har hänt dig? Adrian
100. Hur mycket är klockan? 22.03


helg snart

Jahopp nu är de morgon och jag börjar klockan 8 istället för tjugo övr pga matte prov! Jag känner mig lite halv säker, inte riktigt säker på hur de kommer gå men jag hoppas på de bästa! Igår åkte jag hem eftersom försökte plugga men fick världens huvudvärk och därför la jag mig och halv sov ett tag. Efter middagen försökte jag plugga de gick faktiskt bra jag känner mig säker på typ ekvationer som jag aldrig förstått annars och överslagsräkning och sånt. Men ikväll ska Maria sova här och vi ska gå hem till henne efter skolan och träffa Della sötn. jag tror vi sa så. Sen åker vi hem till mig och chillar typ.

Men nu ska jag göra mig klar.
Ha en jätte bra dag.
kärlek

Slänger in en bild på mig och Maya tagen för ett drygt år sen snart,
Du vet att jag saknar dig bästa
vän

early morning!

Ja, nu sitter jag och har precis kommit ut ur duschen. Klockan sex ringde min mobil och herregud vad jag ville stänga av den och gå och sova igen men nejnej jag låg och drog mig till halv drygt haha. Sen var det duscha som gällde jag duschade på tjugo minuter kanske. Nu har jag halvt valt mina kläder för dagen, en tunnika från gina tricot med antigen legings eller gråa jeans jag får se. Igår kväll var jag tvungen att plugga massa matte så jag hade ingen tid att skriva innan jag skulle sova förlåt! Idag blir det skolan som gäller, ska verkligen försöka få reda på ALLT vi har om so.n nästa vecka jag har nästan inte börjat plugga än så jag vet inte, so är inte riktigt min starkaste sida, men jag ska plugga i helgen och så. Igår kväll insåg jag även att jag ska börja tagga ner lite, ligga lite lågt överhuvudtaget ska försöka ta tag  i min träning, satsa på skolan umgås med dom som är bra för mig, vill säga dom som inte får mig att göra onödiga saker. Jag ska försöka bli en bättre person helt enkelt.

Nu däremot ska jag äta frukost och göra mig klar för skolan idag.
Uppdaterar ikväll eller när jag kommer hem från plugget.
Ha en jätte bra dag!
kärlek
/LB
Bild från i somras i ungern!
FR vänster; Kayla, Rachel, Alex, Linnéa, Nico
saknar..

mitt i veckan

Jag har inte skrivit på sista tiden sista dagarna. Men de beror på att jag haft fullt upp, matte diagnos, engelska prov, biologi förhör och idag franska prov! Herregud, de har varit en otroligt hektisk vecka hittills! Idag va de som vanligt i skolan efter skolan gick jag med M till mörby och där träffade vi Calle, Alexandra, Carolina och några andra Maria gick hem och jag stannade ett tag tills typ fem och sen tog jag bussen tillsammans med Alexandra och Carolina hem. När jag kom hem så prata jag med M ett tag och sen gick jag ner och träffade Agnes och Danya! Nu har jag kommit he och käkat och har en hel del att göra! Pratar med Maria just nu och försöker göra lite matte och franska.

Jag har tänkt att jag ska ha ett fråge inlägg där ni kommer kunna fråga exakt vad ni vill så ska jag gott som svara på alla lämpliga frågor! Ni kan kommentera de här inlägget och fråga alla era frågor eller mejla till min [email protected] och fråga saker och ting! Vore kul och höra vad ni tyckte om bloggen också:)

Men nu ska jag sluta, skriver mer ikväll och fråga på nu hörni!
kärlek
/LB


Jag och Maria i ekhagen med skolan i början av september

NEEEEEEEJ

ååååååh nu hade ja skrivit flera sidor på word om biologin och skit och så råka ja inte spara!!! Klantiga klantiga klantiga jag! ÅH nu måste jag skriva om! kommer ju behöva sitta hela natten! HERREGUD VA ARG JA BLIR! Förlåt allihopa men ni kan nog förstå hur värdelös jag känner mig just nu...;(
Skriver sen
pusshej

picnik & plugg

Nu förstår ni säkert ingenting men jag sitter och håller på, på en ny fotosida ; picnik! Jätte kul men lite svårt att förstå de är på engelska men de ska nog gå. De är jätte kul, där komme rjag göra min headers nu för tiden i alla fall så snart har jag en omröstning igen om vilken:) Jag sitter och pluggar biologi och får hjälp av min lilla bästis på msn hon är jätte duktig på både biologi och fysik:O Någonting som jag inte visste haha. Har massa att göra den här veckan kan bero på de om jag inte bloggar någon kväll. Idag har vi haft en vanlig måndag förutom studieteknik, de hade vi istället för SO Annars va de precis som vanligt. Jag gjorde engelska provet jag missade i fredags, de gick bra kände att de gick bra. Jag måste fortsätta plugga här och hålla på. Hör kanske av mig senare.
pusshej



En gammal bild ..
saknar oss..

The day!

Idag har jag haft seriesim i eriksdals, de va kul att få träffa Cissie&Malin, har inte träffat dom sen the voice tror ja:S Men iallafall så simmade jag 100fjäril, 100bröst och två lagkapper! Jag har ju varit sjuk och itne tränat på hela den här veckan och knappt förra heller så aa jag vet inte de har inte gått som de skulle men jag är nöjd. Vi kom upp nu till division två, eller aa jag fattar inte riktigt de där men jag tror de är så. När jag kom hem åt vi middag nu har jag kollat på film med mami 27dresses! Jag har velat se den sen den kom ut men har itne hunnit den va jätte bra, rekomenderas för er som inte sett den. Nu sitter jag och bara halv sover, är så himla trött och saknar min älskling, han är i skåne i helgen -.- Aja han kommer hem morgon så de får ja klara:) Ha en bra fortsatt kväll.

pöss hej:D

sjuk igen..

jag är hemma idag igen, och kommer inte kunna blogga så mycket idag tyvärr pga att min dator krånglar nu sitter jag i storebrors rum och skriver lite blogg, jag har mycket att göra idag också eftersom att jag inte blev klar igår.
Ska äta lite, och börja kolla på matten.
Ha en bra dag
<3


cusins

Jag saknar er
...



Ohyes!

Nu är jag klar med Engelska gramatik häftet eller a, jag är klar med dom paragrafer jag inte förstått. De känns verkligen skönt jag har känt ångest inför imorgon men de kommer gå bra tror jag i alla fall, ska äta lite lunch, sen börja med matten.

Ha en bra dag,
<3

header igen..

1



2



3



4.



5



6



FÖRLÅT!
Jag vet att nu är ag jätte jobbig!
Men på den förra header tävlingen glömde jag att lägga in bilder på dom två i mitten och dom andra är också med så SNÄLLA rösta den här gången också:)

PÖSS

Har en del att göra!

Först ska jag verkligen säga förlåt eftersom jag inte bloggat på nån vecka fyfy!
Men statestiken har hållit sig uppe i alla fall..:)
Idag är jag hemma pga halsont och trött och häning!
Men trots de har jag extremt att göra! Engelska prov imorgon! Så jag måste gå igenom 14 paragrafer i engelska grammatik häften vi fick i veckan, där vi fick göra en diagnos och kolla vad vi kunde jag fick 14 fel av 80 så de va bra men i alla fall så va de olika paragrafer (paragraf = §) Och eftersom jag hade 14 fel har jag 14 paragrafer att göra, en paragraf kan motsvara en-tre A4 papper grammatik! De är en bra idé men väldigt krävande! Jag har gjort fyra paragrafer och har tio kvar! Har även matte ill imorgon, läxa och vara klar med fördjupningen, tillsist har vi franska och glosor tio-femton stycken men jag har hela dagen på mig, de ska jag väl klara eller?

Nu får ni börja följa min vardag igen men massor av kompisar, en pojkvän och familjen!
Ha en jätte bra dag:)
kärlek

eye


RSS 2.0