miss

För att jag älskar dig, bästavän



kväll m de bästa!

Jag har precis kommit hem från en helt otroligt mysig kväll! Jag träffade Pierre och Didrik, vi gick till badberget eller aborreberget vete fan vilket som är vilket-.- Vi kom i alla fall dit, träffade Adrian och Daniel! Vi skulle gå upp mot friberga, kolla hur discot var där, vi träffade, Jill, Tove, Astrid och Ditte på vägen:) Tillsammans vandrade vi allihopa upp mot friberga där träffade vi massa söta människor, sen så när vi varit där i en dryg kvart så gick vi tillbaka till berget, och då fick vi med oss massa roliga människor!:) Försökte göra upp en eld, haha gick inte braX) Sen så skulle Pierre & Adam bada de gjorde dom, herregud va dom bada och inga kommentarer här då på de här! Pierres mobil hamna i vattnet, fråga inte hur och så! x) Sen så gick vi bort mot en lekplats av nåt slag, xD träffa nåra mer sen så skulle jag tagga hem så jag skulle gå tillbaka. De va drygt 9 andra grabbar som också skulle gå samma väg som jag, så jag gick med dom, elr jag skulle gå med dom, men då kom Adde och han skulle minsann följa mig hela vägen ") Du smickrar mig verkligen med allt du säger..! Vi gick där hand i hand över badberget i månskenet haha x) Resten av klungan som skulle hem gick bakom x) Sen så sa vi hejdå när vi kommit upp ur grytan som jag kallar de och Adde gick tillbaka, jag fortsatte med resten av grabbsen och Mami hämtade mig på vägen:) Nu sitter jag här och ska snart ringa min bästa lillasyster! Fanny!
Hoppas du haft en bra kväll?
//LB

hektiskt

ja precis, de går hektiskt till i sjuan! Sitter nu och pluggar en fredag eftermiddag herregud är de såhär de ska vara? Jag är helt slut körd efter första veckan i skolan-.- Matte, engelska, svenska, bild, slöjd, elevensval, no, so, idrott, ja, osv. Alla dom där ämnerna har vi haft bara på första veckan:O haha, orkar inte tänka just nu! Gud, ja orkar vekrligen inte, har en sån huvudvärk, allt bara dunkar och flyger runt! Mycket händer just nu bra/dåligt allt möjligt, har glömt min ipod i mitt skåp så de får bli datorn jag lyssnar på under den här helgen!:) Kanske åker förbi ikväll och hämtar de:) Men nu pluggar jag och idag har jag verkligen haft en såndär trött dag, har på mig jeans, broderns husarö tröja och en tofs mitt på huvudet haha, aja de funkar för några timmar i skolan:) Skriver nån annan dag elr snart vem vet:)
hare bra
puss&kram
LB

tidigt tidigt

Nej usch nu börjar jag bli trött på att gå upp sju på mornarna.. De är rent av sagt förjävligt! Men men vad ska man göra? 8.10 börjar vi idag och imorgon, fyfan aja de blir bra så fort jag kommer dit, idag har jag SO på morgonen, sen mentor, musik, elevensval, franska, svenska och ista lektionen matte-.- Den här dagen är den jobbigaste utav alla fem tror jag! ÄR jätte trött och orkar knappt lyfta mig-.- Guuu va jag kommer uppskatta helgen som kommer!:O Längtar verkligen haha, aja klockan är 07.24 och jag har nog inte så mycket mer att säga, skriver när jag kommer hem ifrån träningen senare:)
Ha en jätte bra dag!<3

//LB


nu börjar the hell

Haha, nej men shit, mitt shema ser knappast bra ut-.- Måndag 16.00, tisdag 15.20 onsdag 15.30, torsdag 15.35, fredag 12.50 :O Sen senare och vi har SENAST:O ´Haha men idag iaf träffade jag brudarna på bron igen, jag och Maria stack till slöjden, de blev lite kaos med vilka som skulle vara vart men sen så blev de att Lovisa kom till våran grupp också! Vi fick typ testa symaskinerna jag och Maria sydde fina små saker till varandra slänger in en bild på den jag fick utav Maria sen och lite annat smått och gott! Sen så efter 2 ½ timme slöjd så hade vi rast i en halvtimme innan vi skulle till vårat hemklassrum 209 eller är de 208:O? Asså jag håller fortfarande på att lära mig-,- haha där pratade vi mest, inte så mycket snackade lite om  jag kommer faktiskt inte ihåg-.- Haha, Vi hade de i 40 minuter där fick vi lunch som varade i 55minuter! Vi tänkte gå till Mörby men efter vi hade ätit hade klockan tickat på ¨så vi hae bara 30 minuter rast kvar vi hade hunnit men orkade inte så istället gick vi ner till Gården och chillade lite:) Sen så gick vi upp igen 12.35 och då hade vi NO Jag, Ditte, Maria och Adde va i samma grupp de va skit kul! Haha sajk eller asså vi hade med matte/no så vi var en grupp och resten från våran klass hade fysik haha! Vi hade iaf NO ifrån 12.35 till 14.10 *suck* Sen så hade vi en rast på tio minuter innan vi hade PT med Peter, Jag skrattade mest hahahaxD Jag efter skolan mötte Maya, Agnes och Palmaaz på bron har saknat filurerna mycket! Vi chilla lite innan Maya dampa och jag stod och pratade med Ebba och hennes kompisar ett tag innan jag bestämde mig för att åka hem, så jag kom hem träffade Nikita pratade med henne i nån timme sen åkte jag hem, nu är ja helt utslagen och dödstrött.. aja ska försöka hitta på nåt skriver mer senare eller imorgon(A):)

Här är lite bilder ifrån slöjden:)(A)
(klicka på bilderna för större förmat)



Öhm ja.. lite olika sömnader på symaskinerna som jag & Maria pröva:)



Öhm man ser typ inte vad de står men de är står ML och de sitter ihop liksom,
under är de då ett hjärta:) thih den fick ja av MAria,
love you sweetypie

Dagens outfit!



Jeans - UTURN
grått linne med spets uppe och nere - victoria´s secret
vit tröja - madonna design H&M

//LB

första skoldagen...

var jätte rolig! Jag åkte runt 8 och träffade Astrid, Ditte och Tove som stod och väntade på bron, sen runt kvart över kom Jillsan! Vi vandrade över bron och träffade Maria och Lovisa vid fotbollsplanen vi gick allihopa upp till aulan där alla lärare pratade sen så ropade dom upp våran klass såklart var jag först-.-! Vi gick till sal 208 tror jag och där hade vi en informations och lite sånt där viktigt lektion från klockan 09.00 till öhm typ 10.30 Vi fick skåps nycklar och 8 tjejer i klassen fick "tolett nycklar" hahahaxD A jo de är lika konstigt som de låter, alla sjuor har egna toaletter samt åttor och nior de betyder att inga åttor&nior kan komma in på sjuornas toaletter! Därför har man nycklar, själv tycker jag att de är en bra idé lite annorlunda men bra! Vi gick på rundtur på skolan besökte bland annat skolsyster, kuratorn, kamratstödjarna, datasalen, vaktmästaren, biblioteket och sist men inte minst friberga gården! Där träffade vi Arne han är för rolig han! Vi har fått en jätte kul liten logg bok som jag slänger in ett foto på loggboken, min egna kalender och lite annat skoj vi fick ifrån skolan:) Nu ska jag dricka lite te! lägger in bilderna imorrn ska jag träffa brudarna klockan tjugo över på bron börjar halv nio då ska jag & Maria ha syslöjd! Jätte kul *sajk* skriver sen!

//LB



från vänster
ett suddigum,
en rosa pennväsare,
linjal, 20cm
loggbok/kalender

(fråga inte vrf de står UNG 08-09 på den XD)

De fick vi ifrån skolan dåra!



Min personliga kalender som jag köpte på Åhlens,



Inuti!:)



Lite bättre bild på själv loggboken!
sponsrad utav
"
ungdomens nykterhetsförbund"
tihih

& outfiten idag också kommer här!



Jeans från DRDENIM Jeansmaker
linne med glass "
strössel" på från victoria´ s secret
lång svart kofta från theshirtfactory!

-

Kan känslor som någon släckte för så längesen väckas upp på nytt?
Att få ligga i din närhet och känna dina andetag emot mitt hår, jag sjunker ner du drar långsamt armen den går som i ett svep och lägger sig om mina axlar, jag vilar mitt huvud mot din axel. Tiden går, spänningen stiger, du tar fram din hand, sätter den emot min börjar sakta men säkert lirka in våra fingrar i varandra, i din närhet är jag inte rädd längre filmen som rullar på, på den stora tv'n skrämmer mig inte längre, jag njuter bara utav din närhet och all den tryggheten du överför rakt in i mitt hjärta. Timmarna går, filmen tar slut. Vi allihopa tar och pausar allting. Lägger oss till rätta") Du drar mig tätt in till dig, jag hör hur du andas, jag blundar och tänker föralltid. Att ligga där känna dina läppar andas emot min kind. Jag kollar upp där ifrån din axel, ser dig du kollar ner på mig och ler! De ögonblicket är de mest laddade jag varit med om!  Du är mycket men ändå bara min vän! Ingenting i hela världen förstår hur lycklig du gör mig!


Z z

Herregud vad trött jag är! Snart får jag gå och lägga mig thihi, nej men ja kommer nog lägga mig och kolla på OC snart=) Har städat garderoben och skrivbordet och hela rummet idag! De va jätte jobbigt, men de känns otroligt skönt nu efteråt! Har typ inga kläder kvar:( slängde hela fyra svarta sopsäckar:O Haha.
Imorgon börjar skolan! Ska bli kul och träffa nya klassen, nu kommer jag verkligen inse att jag inte kommer gå med Fred, Basse, Kalle, Eddan och alla mina pojkar längre! Och självklart brudarna också! Niktia, Erica, Tess och alla jag saknar er alla! aja de blir säkert jätte bra, ska försöka få tag på Jillsan nu också:)

Ha en bra fortsatt kväll:)
(tryck på bilderna för större format)

slänger in nåra bilder på min välstädande garderob också:)

hih lägg märke till att jag fixade ALLA likadana galjar:D
hahahah



tomt:O



Nå vad tycker ni?
Har jag fixat de bra idag?:)


ny design!

Ja, precis som de står! Ny design eller ny header, nytt textsnitt och lite sånt och de va såhär att jag frågade Cissie hur man gjorde och hon säger att hon kan fixa de åt mig, så de är http://doux.blogg.se som har fixat(A) Tack så jätte mycket sötnos! Aja jag sitter i pyjamas fortfarande och bara segar! Är jätte trött och jätte trött och ännu tröttare-.-
Men nu ska jag försöka fixa mitt rum så kanske jag träffar Maya en snabbis lite senare.

// LB

ORK!

Jisses, ja är såååååååååå trött! De blev sent igår, jag fick stjuts till mörby med papi. Träffade Maya vi gick runt och blev så himla hungriga så vi kastade oss på bussen och åkte hem till mig, där åt vi köttbullar och snabbmakaroner yummy! Sen så åkte vi iväg till vallen, där adde och didde och nåra andra grabbar höll hus! Vi gick med dom till grillen där dom skulle käka sen så åkte allihopa hem till Maya bara att vi börja bråka lite på vägen så dom vände och gick tillbaka. En halv timme senare kommer ändå dom in struttande i Mayas hus och börjar undersöka just precis ALLT som fanns där haha, sen så gick dom och jag och Maya åkte hem till mig igen och käkade middag den här gången, mamma hade bakat en tårta eller nåt liknande men den va inte alls god, när man jämför min gudmors tårtor och min mammas då k'änner jag verkligen att jag saknar henne jätte mycket:O haha. Efter middagen körde mami hem oss till Maya där vi chillade till ungefär tio då kommer Adde och Didde och vi skulle kolla på film! Bara att fjärkontrollen till dvd spelaren var lost bland alla flyttkartonger-.- så vi kollade på "kallt byte" på norska:D YES! haha, de va jätte mysigt! Filmen var extremt läskig och jätte spännande slutade dåligare än man hade räknat med de va trist! Men de blev så sjukt varmt fyra personer i en 140 cm säng eller 160 jag vet inte aja de va varmt och jääte skojsigt! hihi.. Sen så låg vi typ och gjorde ingenting till klockan 1 då jag , adde och didde började dra oss hemåt! När jag kom hem så deckade jag i min säng direkt usch va trött jag var! -.-

De var min gårdag! Idag ska jag ha ett projekt städa rummet! Fyfan blä usch jag HATAR att städa mitt rum-.-
aja måste väl göra de! men jag skriver mera senare

<3/LB

veckans höjd dag=)

Nu känns de som vilken veckodag som helst eftersom skolan inte börjat än men de är ju den här dagen man kommer att uppskatta mest typ redan om en vecka:) Jag ska spendera dagen med bästavännen, Adde och Didde, de ska bli jätte kul, får se vad vi hittar på!=) Jag tänkte försöka få i mig lite frukost och koka en kopp te! Ha en bra morgon:D

LB

hjälp?

ÅH de går ju inte!

Jag förstår inte hur man laddar upp filmer! Kan någon hjälpa mig:O


kväll

Jag kom nyss hem ifrån Maya, vi kollade på film med henne syster! Jag är ganska trött men skriver defentivt imorgon! :)
Vi hyrde i alla fall film och de blev en som jag inte vet vad den heterxD Jätte äcklig med stora bokstäver så jävla vidrig! Haha Maya som vanligt somnade så jag och Malin låg öppe och äcklades haha men iaf god natt och sov gott

//LB

Dagen!

Nu har jag avslutat halva dagen! Haha, jag åkte in till stan med storebror och alla hans kompisar, vi hamnade på samma tåg, jag gick av vid TC upp på drottning gatan och gick till ZOUK gallerian, där jag träffade Maya, Agnes, Danya, Sofie och Filippa kom lite senare, sen så skulle vi till Mc Donalds i Sergelgången då gick vi igenom H&M Bara de att jag och Maya tappade bort dom andra-.- Så de blev en dag med Maya&Linnea istället! Vi gick vidare till Gallerian och Maya skulle köpa trosor hon köpte ett par trosor på H&M jätte söta, och sen så gick vi runt i gallerian ett tag och vidare till Biblioteksgatan där vi skulle till UO men hittade ingenting där så vi gick till Assecioares. ( vet inte hur de stavas) Och där köpte hon ett par till ur söta trosor! Men sen så gick vi ner i tunnelbanan och den va fullpackat så de var en kvart i trängsel usch! När vi tjugo minuter senare kommer till Mörby Centrum åt vi middag på Taco Bar! Dom håller på att bygga om de kommer bli jätte bra tror jag! Verkligen! Sen så gick vi hem till Maya och umgicks lite i hennes fina rum! Och sen så åkte jag hem eftersom dom skulle äta sin sista familjemiddag innan Malin åker iväg till London ett år så jag ska dit senare hoppas på skjuts utav brodern min då:D Haha jag lägger in lite konstiga bilder som vi tog hemma hos bästis haha!
Hare bra!

// LB

bilder

Jag med ett av Mayas nya trosor på huvudet:D



Fint tjejer!
fortsätt så!



FINT!

HAHA aja lite cp bilder!
tryck för större format!
<3

YES!

I min förra blogg kastade jag in ett snabbt inlägg om en otroligt bra bok jag läst!
nämnligen tillsammans skriven utav Denise Rudberg! En jätte bra bok som utspelar sig i Stockholm.

Man känner verkligen igen sig vart dom  än är, de är jätte kul! Men i alla fall, nu häromdan såg jag att andra boken har kommit ut! Gissa om jag blev glad! Haha, jag som inte gillar att läsa, sträckläste hela första boken på en natt! Haha men jag ska när jag får tid börja läsa andra boken som jag fick av mami häromdan:)
De är verkligen värt att läsa dom! Toppen böcker!
Nu ska jag läsa dom och se vilken som är bäst, hih


  vs
första boken!          andra boken!

morgon

Nu är de morgon, fredag och idag börjar en hel del kompisar i skolan! Jag känner mig räått rastlös på dagarna när jag inte umgås med folk såklart! Men i alla fall, jag tänkte käka lite frukost och chilla lite! Sätta på tvn och kolla! Kommer inte ens ihåg sist jag kollade på tv! Hahaha. Men jag skirver mer senare inpå dagen!
Ha en jätte bra dag!

//LB

lite bilder från gårdagen!



Hanna&Stefan!
sötnosar



Linnéa&Hanna
töntar sig på BR:D



BUSTED!
HAHAHA



så gulligt så!



haha Maria frågade om man såg ögonfransarnaxD



MIN FÖREBILD:D

hejsvejs

Balla bilder!

Imorse hade jag ingenting att göra, så jag tog lite fina bilder, redigerade dom senare i datorn tänkte slänga in dom, tycker ni att de är för mycket eller att dom är bra?



Min vänstra hand!(:



Igen!



Den här är min egna favorit!

Jag tycker de är jätte kul att rediegera bilder.
Men man ska ha bra program, och eftersom jag inte har photoshop så laddade jag ner
picasa 2, man går in på google söker på picasa! Här är en liten beskrivning!

Tryck på Downloads picasa sen så förstår du!
De är helt gratis och jätte bra!

// LB


Nu blogg, samma inlägg!

 Ja, nu har jag bestämt mig för att starta en helt ny blogg! Inför sjuan, och jag kommer skriva ungefär samma sorts inlägg som i min förra blogg, http://lajneuaberglund.blogg.se/  den kommer jag dock inte att stänga ner, eftersom jag tror att jag kan tycka de är kul att läsa den nångång, typiskt mig haha! Men i alla fall skolan börjar på måndag *jippi*, nej men de ska bli kul, ny skola, nytt folk! A okej, inte alla dåra men en hel del! Nu ska jag snart åka iväg till Centrum ska träffa Hanna där, tror att storebror kan köra mig, ska se vad jag och twinies hittar på där! Jag har verkligen vänt på dygnettotalt! Jätte jobbigt! Somnar inte föräns 3 och vaknar runt 1, och skolan börjar, herregud! Jag har börjat om OC jätte kul att kolla jag älskar de! Igår var jag i täby med brudarna, vi badade i fontänerna utanför centrum! Jätte mysigt och ur kul! JAg kan slänga in ett par bilder från gårdagen som var galet underbar! Aja jag skriver mer ikväll, hare bra
 
// LB

Här kmr bilder från gårdagem!

 
en blöt Jenny, och en torr Elin!
haha älskar er tjejer!



Världens gulligaste!
Max&Elin!



Jenny! Ouf langar posen



Ballaste man själv som är dyngblöt!
Jillsan och elin!

(tryck på bilderna så blir som större)
:)



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0