Bye 2008 hello 2009.

Jag tänkte fråga om några av er vill att jag ska lägga in smakprover ifrån 2008 och göra ett helt inlägg av de? Tror jag kommer göra det men kan ju fråga vilka som skulle tycka det var roligt? (=
Nu tänkte jag för er som undrar skriva och länka till alla bloggar jag läser regelbundet och gillar.
1. http://www.more.devote.se
varför? För jag gillar hur hon skriver och tycker att sättet hon öppnar sig på i sin blogg till sina läsare är jätte bra. Hon uppskattar verkligen alla kommentarer och visar det också.
2. http://www.kenzaas.blogg.se
varför? Kenza har ju en av Sveriges största bloggar och hon är bra på de hon gör och jag älskar att läsa om andras vardagar.
3. http://www.eiichys.blogg.se
varför? Jag känner inte Elin jätte bra men har träffat henne och delvis bråkat med henne (genom andra bråk) men jag började läsa hennes blogg när jag träffa hene första gången på ung i somras och hon är liksom samma ålder som jag själv och jag gillar hennes blogg för hon skriver bra och har en tanke med allt. Jag gillar den bara kan inte riktgit säga varför.
4. http://www.alexandrua.blogg.se
Varför? A alexandras blogg läser jag för jag träffar inte henne varje dag men vi är ändå kompisar och jag tycker de är kul vad som händer i hennes liv och det är klart de är kul att läsa om folks vardag dom man inte träffar varje dag. Alexandras blogg är ganska ny men hon är jätte duktig.

Det var lite om mina favorit bloggar, sen finns det bloggar som jag läser när jag har lust som jag inte riktigt följer alltid men kikar in och kollar. Länka era bloggar så kan jag kika inte där också. Vilka bloggar läser ni? Berätta!

simma lugnt!
peace


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0