Today Also

Japp, det blir grönan idag igen, fast med ett annat umgänge (; Nämnligen, David, Sam, Victoria, Mimmi och jag kanske får med mig Jill också vi får se. Ska dra och träffa dom snart. Solen är starkare än nånsin, blir en otroligt varm dag idag kan jag tänka mig. Shorts och linne är det jag har på mig idag. Kvällen är fortfarande oplanerad, får se hur och var den slutar. Nej nu ska ajg kila.

Ha en bra dag
'


KEEP IT G!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej, jag gillar din blogg mycket och har följt den ganska länge. Känns som om du har förändrats ganska mycket sen du börjat umgås med vickan, mimmi, alex o.s.v.

Stämmer det tycker du?

För det värkar nästan som om du

Röcker?

Dricker?

När du är på krökar fester.

Och titta bara på denna bild tillexempel, du skulle aldrig stå så där och visa halva brösten förra terminen, eller då du träffade dem.

2009-05-30 @ 22:42:19
Postat av: Linnéa

Jag har umgåts med dom ett bra tag, jo jag har förändrats, den största förändringen var nog när det tog slut mellan mig och adrian. Jag röker inte, jag dricker inte. Sen de som hände för nån vecka sen kommer jag inte röra alkohol på ett bra tag igen. Nej jag skulle nog inte gjort de, inte för att jag anser att jag visar halva brösten, men jag har förändrats och bryr mig nog mycket mindre om vad folk tycker om mig, jag satsar på att ha kul :D

2009-05-31 @ 00:10:26
URL: http://bberglund.blogg.se/
Postat av: Anonym

Så du erkänner att du drack då det där hände med mimmi? eller lovar du fortfarande att du inte gjort det sen du och jill provade? Eller när det var du provade

2009-06-01 @ 16:41:30
Postat av: Anonym

men du har ju druckit ganska många gånger linnea ?

2009-06-04 @ 12:31:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0