090331 - kväll

Ligger i sängen med min älskade iPod jag äntligen fått tillbaka. Kvällen gick snabbt och nu har jag smått som slocknat totalt. Imorgon har jag en lång dag, jobbigt värre. Skulle varit med Jesper och Jill imorn men Jill kanske inte kan eftersom hon drar på torsdag. Annars då, har inte mkt att skriva egentligen. Vet inte vad som hänt med alla era härliga kommentarer och åsikter? Skriv vad ni vill läsa om och vad som är bra och mindre bra. Blyga inte! Nu ska jag nog sova, tidig morgon imorn. Ciao mina vänner

090331

Efter att ha tagit sprutan som förövrigt gjorde jäkligt ont efteråt begav jag mig till skolan. Klockan tio i elva satte jag min fot i skolan. Vi hade bank, vi gick igenom frågorna till egypten. Efter de gick jag, Jill och Maria till mörby där vi åt på tacobar och sen var vi där till 13.15. Som tidsfördriv tog jag, Tove, Ditte och Astrid tbanan till tekniska och tillbaka. Jätte nödvändigt! Sen så när vi kom till medelhavsmusset med klassen insåg jag att de är precis där Erik bor och jag ville hämta mina vantar ;o! Haha. De hade jag dock inte tid med.

De var rätt bra på guidningen på muséet. Bra guide och så. Vi hade inriktat på egypten så de var intressant, eftersom vi har prov på de var de kanske bra. Efter de så tog vi tbanan hem och Jill, Tove, Astrid, Ditte, Maria och jag gick upp till fältarna. Vi skulle dit och prata pga olika anledningar som jag anar kan vara opassande att berätta i bloggen. Vi får se.

Tog en sväng förbi simhallen och pratade med min tränare, de är något jag inte lär ångra! :)
Kom hem och vände för att promenixa med Nikita en snabbis. Kulkul.

Har hunnit med en hel del idag! De är bra de. :)

Nu är jag hemma och ska plugga!



Frukost! För er som gillar bilder! Haha.



En cola jag fick av min mami för min spruta gjorde så ont! Haha. Coca cola räddar allt.



...oh en bulle! Mums!

Ciao


Give Me Summer.











Dagens utomhus bilder! Haha. Är de våren som tittar fram? YES!

Hoppas ni haft en lika härlig dag som jag. Mer om den kommer senare.

Ciao

090331 - Otroligt skön dag!

Åh jag älskar denna tisdag. Ska ner nu klockan tio och ta livmoderhalscancer sprutan. Jag är lite smått rädd för sprutor men de ska nog gå bra. Sen drar jag mig iväg till skolan och är med på lektionen som börjar klockan elva. De är bank (man får göra vad man vill lektion) sen har vi lunch tjugo i elva, och efter lunchen åker vi iväg på musseum, jätte kul! När vi kommer tillbaka så ska jag och co. till fältarna. Efter de har jag inte planerat längre.

Vad ska ni göra idag?


My Choice.

Hångel | Pussar
   Morgonpigg | Morgontrött
Högklackat | Lågskor      
Piercing i naveln | Piercing i läppen  
      Nybäddat | Inte nybäddat 
  MSN | Skype
Förhållande | Strul           
    Finnar | Fräknar
   Vit choklad | Mörk choklad 
  ICA | Coop
Surt | Sött
    Lakrits | Choklad
   Tuggummin | Halstabletter   
    Kärlek | Vänskap
Sova | Äta 
Frukost | Lunch   
    Majs | Gurka
      Ladda upp en bild | Kolla på folks bilder
     Linser | Glasögon 
 Bevakare | Vänner  
Småbarn | Tanter   
   Stockholm | Göteborg    
   Läppstift | Läppglans 
              Självmord | Motorcykelolycka
          Feber | Ont i halsen
    Kallt | Varmt
Vatten
| Oboy
     Öl | Saft
     Vinter | Sommar
    Snö | Regn  

Viraltrafik



Klicka här 

Ciao

Can You Feel It.











Te har druckits här hemma. Har planerat eftermiddagen och ska försöka komma iväg till simhallen för att prata med min tränare. Yes, planer på g.

Nu har Jill dragit sig hem, både hon och jag var sjukt trötta. Så ja, så blev de.

Ciao

090330 - promenix











Lite bilder ifrån promenaden! Nu har vi mysit med te och ljus. Bilder kommer senare.

Ciao

Blue Eyes

Haha, har man trist så har man!







.

090330 - sunshine

Japp, vaknade av lilla mini som ringde och väckte mig. Kollade mig i spegeln och insåg att gårdagen hade resulterat en par rejält noppade ögonbryn haha (när jag är arg noppar jag ögonbrynen). Men iallafall, pratade med Jill tömde diskmaskinen, åt lite och nu har jag knäppt några foton. Kulkul.

Idag blir det pluggdag med Jillsan, sen drar vi oss kanske upp emot sammis senare. Tror hon inte ska träffa Jesper iaf, jag vet inte. Men nu iallafall ska jag klä på mig och göra mig iordning.


Solen har tittat fram idag!



Franska.



Hemkunskap.

Ciao

He's just not that into you.



Filmen var bra. Jätte bra faktiskt. Fick en att tänka om och inse hur de faktiskt är.
Behövde en kväll med min bästavän. Tack för att du är så jäkla bra.
Har ni haft en bra kväll?

Ciao

Dumpa honom, ikväll!



Japp så sant som det var skrivet! Dumpa honom ikväll! Jag och Jill ses efter middagen och åker till riggoletto och dumpar honom! Eller snarare ser på dumpar honom! Haha. Internskämt. Mysiga söndags planer! Mimmi kommer hit på middag också. Ha en bra söndagskväll!

Ciao

090329

Japp, har precis duschat och ska iväg och träffa Jillson snart. Blev sent idag. Herregud vad trött jag har varit idag. De är så på söndagar. Imorgon är jag ledig. Sjukt härligt. Skulle vara med Jill men nu vet jag inte, hon ville nämnligen träffa Jesper, och de tycker jag hon helt klart ska göra! Haha. Nej nu måste jag sminka mig och klä på mig. Vi hörs senare sötnosar!

Ciao



Bjuder på en färggld bild på tulpaner!

090328

Japp jag och Jill tog tbanan in till tc där vi gick upp och gick bort emot gustavadolfstorg där Erik har sitt hem. Vi stod ute och frös i fyra minuter innan han kom ner och öppna. Vi hade krig först sen kom lilla Jesper och vi satte på en film, Number 23, jag förstod inte riktigt vad den handlade om eftersom vi gick och åt middag mitt i filmen så kom vi tillbaka ca en halv timme efteråt. Iallafall, när den filmen var slut kollade vi på SAW fyra tror jag, den är nästan brutalt rolig. Haha. När den var slut kollade vi på "Jag vet vad du gjorde förra lördagen" Haha, rätt tråkigt program, och sist men inte minst fick de bli D.E.B.S som visades på kanal tre. Jills papi kom och hämtade oss och nu har jag kommit hem för ett tag sen och ska genast hoppa i säng. SKÖNT! Ja.

Imorgon så blir det nog Jillson som ska få underhålla mig. Trevligt värre.
Har ni haft en bra kväll?



Ciao

Think About It.

Som ni alla har märkt har jag inte skrivit såna här känslosamma texter på ett tag. De har sina anledningar. Jag har alltid varit en person som är väldigt känslosam de har förändrats rätt rejält på sistonde. Varför ska man acceptera att bli sårad? Jag hade uppe alla mina murar och alla mina beskydd och sen kommer en person som jag blir svag för, och där sprack allting. Det känns som jag inte bryr mig längre om vad som kommer att hända. De känns som jag har blivit så sliten och sårad att jag inte ens tänker försöka bygga upp allting ännu en gång. Nu handlar de bara om vad som händer i nuet. Jag tänker inte oroa mig eller vilja bli kär i någon längre. Jag vill bara leva mitt liv.

Men frågan är, om man blir sårad en gång så har man rätt att såra andra? Bara för en person lekte med dina känslor, har du då rätt att leka med fyra-fem andras känslor? Bara för att få känna att någon annan känner samma smärta som du känt? Är detta de bästa man kan göra? Är detta rätt eller fel? För jag känner att när man blir sårad vill man ge sin smärta till någon annan. Varför får man inte göra de? Jag menar du blev ju sårad? Varför får du inte såra någon då? De här är svårt. Men enligt mig så är det inte såhär man ska hantera sin smärta, genom att göra något mot någon oskyldig. Det ska vara ömsesidigt.

Varför bryr sig vissa människor inte om andras känslor? Hur kan en annan människa vara så egocentrerad att den personen inte bryr sig om andras känslor? Jag har aldrig förstått de, tills nu. Nu känner jag nämnligen så. Och varför gör jag de? Jo för jag har blivit som jag sa, så sliten och kämpat så mycket för att få ta emot ännu ett slag så nu kan man inte bry sig längre. Eftersom ingen annan brytt sig om vad du känt så förstår du inte varför man ska tänka på andra. Ditt liv spelas framför dig gång på gång, alla lyckliga dagar du nu spottar på. Alla människor som du trott varit äkta vill du nu inte veta av längre. Vi lever i en falskhet. Man vet inte vad/vem man kan lita på och man vet inte varför man försöker få veta svaret när de ändå alltid är falskt. Men ur denna falskhet måste man kunna dra fram något bra. Någonting måste betyda något. Någongång måste även du hitta din trygghet. Vägen dit är lång. Kortare för vissa men den är ändå i längden lång.

De du kan göra för att känna dig bättre till mod är att leva ditt liv med dom du är helt säker på vill ditt bästa. Lita inte på allt som rör sig. Ha din styrka och lev ditt liv. Tänker du på allt dåligt blir de inte bättre. De finns en framtid där även om den ser mörk ut.
Just nu umgås jag mest med min bästavän och människor som får mig att inse vad livet innebär. Gamla jag kommer nog tillbaka med tiden. Men nu måste jag vara såhär ett tag..

Ha en jätte bra lördag

Love


Internet hackar.

Ja, jag påbörjade ett inlägg som var rätt bra faktiskt. De ligger och väntar på att bli färdigt men mitt internet har inte velat sammarbeta. Jag gick och bakade chokladbollar istället. Nu ska jag sminka mig för att sen dra iväg och träffa Jill och vi ska träffa grabbsen. Nu ska vi se om jag hör av mig innan jag går. Annars kommer de inlägget in senare. Hann knäppa några foton som ni får kika på nu.

Ciao







One Two Three Four.

Jag njuter.. min pappa kom och väckte mig vid elva och han hade gjort frukost åt mig. Snäll pappa jag har! Jag hoppa in i duschen och nu har jag precis satt på mig mjukiskläder! Jill är på fotbollsmatch och sen ska vi träffas. Trevligt trevligt.

Min fredag var jätte mysig. Åkte till mörby där jag mötte upp Vickan och Hanna, vi gick upp till Vickan och käka gottgott, chips och godis! Vi kolla på lite konstiga tv program och hängde framför datorn! Haha. Kom hem vid halv tolv.

Men iallafall så jobbar jag på en text som kommer komma upp strax tror jag. Är ju rastlös fram nu till två! Kika in här då för kommer nog blogga en hel del.

Ciao


Freeeeeeeeeeedag

WOHO. Mobilbloggade lite idag. Bra va?
Efter skolan åkte jag och Jill till stan fixade saker, satt och fika och påvägen hem träffade voi umgänge. Nämnligen, Alexandra, Vickan, Sophie, Della, Hanna och två till tror jag. Förlåt om jag glömt någon, är en riktig sucker på namn. Vi var i stan ett tag till sen åkte vi till mörby och bara var där, jätte tråkigt verkligen men men. Nu sitter jag hemma och ska snart åka till Vickan och vara där ikväll. Mysigt mysigt.

Har inget mer att säga tyvärr. Kommer mer senare i think tänkte dra ihop en liten längre text snart!

Ciao



Här har ni en bild som är ifrån sommarn.. Med släkten i ungern, när livet är som bäst!
Saknar mina fina kusiner!


I Skolan

Japp, så sant som de var sagt. Jag sitter i korridoren och väntar på mina tjejer som har spanska. Vi kollade på film på franskan så vi sluta tidigare. Har haft engelska provet och jag tycker faktiskt de gick rätt bra. Vill inte hoppas på för mycket men men. Har lunch och en lektion kvar. Efter skolan ska jag och Jill till stan tror jag. :) nu sluta dom och vi ska käka. Hörs sen! Ciao

Do You Talking To Me?

Kvällen har varit kalabalik! De går inte en dag innan nånting nytt händer. Blir galen. Tuff shit Linnea, thats life. Nu MÅSTE jag plugga engelska. BRA Linnea börja nu när klockan är två timmar innan tolv och jag kommer vara död. Synd för mig att jag kommer bli failad på de här provet. Äh förlåt för min trista inställning. Ska bättra mig genom att säga WOHO! Helg imorn! FYRA dagar WOHO. Helgen är rätt planerad.
Imorn efter skolan ska jag och Jill fixa nån bok som hon ska lämna tillbaka. Och på kvällen ska ungen diska med sitt fotbollslag! HAHAHA. JAg vet inte vad jag ska hitta på imorn faktiskt.
Lördag ska jag sova och sen träffa Jillson på kvällen ska jag och Jill antagligen träffa Erik och Jesper som de ser ut nu. Söndag ska vi grilla! Jag, Tove, Astrid, Ditte och Jill. Mysigt värre. Vi är lediga på måndag WOHO.

Vad ska ni alla fina människor hitta på i helgen?



Härligt värre!

Ciao

The Day In Pics

 
Jill på svenskan.                                     Astrid och henne otroligt fina mangabild


Närmare titt.                                            Ditte och hennes halvklara också fina manga bild


Hahaha min otroligt proffsiga bild. Färgerna förstör så sjukt mycket.



Jillsons sötaste manga unge!













Här är min dag i bilder! NJOY people!

Ciao


It's Never Easy

Åh denna värld är inte lätt. En gammal låt kan få en ett tänka på så himlans mycket. De är svårt. De handlar om att komma över sitt gamla och sen förbereda sig för de nya. Jag dras tillbaka till de gamla en hel del just nu. It's never easy. Med whatever. Nu sak ajg sussa. Tila tequila sen sooooova. Najs.

En läsar fråga! Vill ni ha någon slags tävling i bloggen?



åååååh suget sitter kvar. Jag vill komma upp i eliten igen..

Do You See The Light?

Sitter och försöker plugga engelska. Går sådär. Iallafall engelska har alltid varit en av mina starka sidor så de går nog om jag skippar datorn imorn. Så nu ska jag försöka fokusera på engelskan.





Två bilder ifrån dagens lilla fotografering jag hade med mig och mig och kameran haha.

Ciao

Plugga med huvudvärk?

Ja, gick hem ifrån skolan idag pga en fruktansvärd trötthet och huvudvärk. Kom hem och nu har jag förklarat lite av engelskan för Jill och måste ladda upp med mellanmål för att plugga! Kul? Nej!. MEn ett måste. Har sprungit runt och fotat allt och allt här hemma och har några fina foton! :).

Ciao.








MOSTER

AAAA.. Min fina moster sa att hon kunde fixa de jag verkligen vlle ha ifrån forever21, (Taaaaaack).
Okej, mina absoluta favoriter här var nog de linne två, de blåa och trean de gråa och dom två första på bild två. Alltså linnet med smileysen och de vita med texten :O Storlek vet jag faktiskt inte.. Jag antar small eller medium! Detta är de bästa med släkt och vänner utomlans!

TAAAAACK! Saknar dig,

Nu:SKOLA

Kraaaam

ZZZZ

Japp. Nu ska jag nog sova. Är äckligt trött, har inte pluggat någonting ikväll. S Ä M S T Linnea! Verkligen dåligt. Ja men godnatt mina fina läsare och min fina blogg! Nu ska lilla jag sova, eller ja, jag ska kolla på tv. Dvs stänga av datorn. Min fina vän Jill är sjuk! Jätte trist verkligen.. sitter just nu och skrattdampar med henne. Haha. Iallafall nu ska jag sova..
Godnatt"


GiveMeThis







Här har ni mina ögonstenar ust nu.
Bild ett: Tre enkla linnen men samtidigt väldigt snygga om man har dom till rätt saker!
Bild två: Tre rätt färgglada linnen som passar om de vill bli sommar någon gång.
Bild tre: Först en ur fin kofta och sen en ljusrosa västlikanade sak som man kna ha över en vanlig vit t-shirt.

ME LIKE!
Kanske ska man dra hem en liten beställning ifrån forever21?

Ciao

FollowMyLife

Ja hörni. Följer ni min blogg med bloglovin? Annars kan ni göra de här de betyder att varje gång ni går in på bloglovin så kommer de upp nya inlägg ifrån de bloggarna ni valt att följa. Jag följer sex st bloggar och jag tycker de funkar bättre än att gå in på bloggarna hela tiden och kolla om dom uppdaterat. Så ni kan följa min blogg och hålla er uppdaterade hela tiden. Smart? Ja!

Så klicka här för att följa mitt liv och inte missa någonting :D



Ciao

Show Me Some Sun









Fyra bilder jag tog påvägen hem.

Min favorit är den sista.

Som ni märkt har jag kommit in i bloggande igen. Och jag ska verkligen hålla i de.

Ciao

Ready For Me?

Nu har jag sovit i nån halvtimme, och nu har jag laddat upp med juice, glass och vatten!



Lite glass kvar från helgen.





Ciao

Your Never Alone.

Godnatt! Nu ska jag powernappa och sen ska jag plugga teknik så länge de behövs. Låter inte de som en bra idé? Så först på "göra listan" ikväll är att sova nån halv timme sen plugga en jäkla massa teknik. KUL kväll.



Ciao


WaterOverYourHead







Älskar att fånga levande bilder.

Vad tycker ni om bilderna?

Ciao

Hello HellTime

Veckan ser knökfull ut med skolan. Helgen ser däremot ljus ut. Skolan idag gick bra. Helt okej med en måndag till. Några nyheter idag? Nej inte något speciellt. Var hemma hos Jill ett tag sen kom jag hem och nu ligger teknik boken och väntar på mig. Suck. Ska fota lite små saker senare. Så bilder kommer dyka upp. Håll utkik!





Två snygga bilder ifrån fredagen med Jillzooor.

Hörs senare mina vänner!

CIao

090322 What A Night.

Ja people. Min lördagskväll var allt annat än misslyckad. Fyfasen vad kul jag hade. Jag och Jill gick till Filip tog ett tag eftersom vi var långsamma haha. Kom dit iallafall och där vare jätte bra. Inga närmare detaljer än att min lördag kväll var otroligt lyckad! Tack till allt härligt folk jag spenderade den med!

Idag vaknade jag av att mobilen klingade av sms. Gick upp allt för tidigt för att mitt huvud skulle hänga med och sen s¨å sminkade jag mig och åkte för att träffa Jill. Vi gick på promenad och så. Åkte till mörby fäör hon skulle hem. Där träffa jag Dennis, Kevin och nåra som jag stanna och snacka med tills bussen kom.

Nu är jag hemma och måste faktiskt plugga till mitt teknik prov på tisdag. Tråkigt nog så kommer de gå åt skogen. Men men.

Ciao



Bild på mig och Jill igår kväll!

090321 HELG

Japp hörni. Förlåt för otroligt dåligt update. Gårdagen spenderades med Jill, Eddan, Basse, Kalle, Erik, Fred, Filip och Viktor. Hoppas jag fick med alla där. Vi var runt och sen åkte jag och Jill hem till henne sen åkte jag hem. Jill kom tll mig senare och vi kollade på sex and the city, käka dipp och morötter, töntade oss och hade de skitmysigt. Alla behöver såna kvällar med sina närmsta ibland. Vid halv tre somnade båda.

Idag har jag varit i skolan på morgonen för att de var arbetslivsdag. Vid halv ett fick vi går därifrån och jag och Jillsan åkte till stan. Där vi har varit hela dagen. Luncha på mcdonalds med Tove, Astrid och Ditte som vi slumpvis träffade. Kom hem med ett urfint linne ifrån Zara, Jill köpte ett par skitsöta skor och en "klänning" ifrån Zara och skorna ifrån EuroSko.

Kom hem vid nångång och håller på att fixa mig iordning. Jätte najs kväll framför mig och adrenalinet ligger på 1000%. Jill komme antagligen hit senare eller snar toch vi drar ut och har fullplanerad kväll. Tjockt najs.

Hoppas ni har haft en härlig helg hittills.



Snygga brudar igår. Bilden är dock bättre stor. Haha.

Ciao

IJustLove

Någonting jag inte skulle kunna leva utan är mitt hår. Låter egoistisk och egenkärt men påriktigt. Imorse vaknade jag och hade sovit med en tofs mitt på huvudet. De är då de är som perfekt. Jag tog ut den tofsen och satte upp en ny. Då blev de bara sådär ur bra. Jag har såna dagar. Då och då. Ni har säkert märkt vad "min" grej är. Tofs. En "Hej jag orka inte fixa håret" tofs. Sån där som bara är en knut hit och dit. Jag orkar aldrig platta håret längre och då är de de enklaste alternativet. Jag älskar mitt hår!



Mitt älskade hår! :D

Ciao

090319

Åkte till skolan och skrev mitt franska prov. Gick bra, kändes rätt okej. Åkte till pavven där jag möttes av flera härliga ansikten och där var jag tills klockan halv sex ungefär. Härligt att umgås med gamlavänner. Nu är jag hemma och kollar på the hills. Trevligt.

Hur har eran dag varit?



Erica hittade en ny ingång i denna kraschade busskur.



och fashinerad över allt glas var hon också. "De är GLAAAAS" hahah.

CIAO

090319

Ja, vid 11.40 gick jag ner på torget för att träffa Basse, Kalle, Eddan och Viktor. Vi gick och käka sen så valde jag att ta en tripp upp till sammis och checka läget. Det var trevligt. Träffade Erica som jag umgicks med fram tills 13.30 när hon hade gymnastik. Då kom Erik och Fred ut ifrån deras gympa och jag hann byta några ord med Erik om gårdagens händelse. Känns bra, jobbigt, men de är okej. När dom hade no tror jag gick jag hem. Så de blev några timmar med mina vänner här. Alltid lika kul och träffa dom. Nu är jag hemma och ska plugga de sista på mitt franska prov. 14.50 ska jag nämnligen befinna mig på plats i skolan för att göra de. Kommer kännas skit bra och träffa Jillsan också.

Nej hörni, nu ska jag fortsätta.

CIao.



Solen ligger på som tusan idag. Skit skönt.

You're Amazing

Woho, min statestik stiger igen. Nu har jag funderat lite och först ska jag bara säga att igår hände en sak dvs lite bloggning. Inlägget under var jag så himla glad och allt var bra. Men allt kan vända under nån timme. Texten där nere menade jag varenda ord jag sa men de kraschade senare på kvällen. Tyvärr. Sånt är livet.

Idag blev jag hemma, tyvärr. Tänk att en kille kan förstöra så mycket? Idag ska jag iallafall pluggaplugga och sen käka med mina fina grabbar på sibylla vid elva. Tack för allt i hela världen att ni finns. Ni är guldvärda
Vid 14.50 ska jag nog åka till skolan och göra mitt franska prov.

Ni alla underbara människor som läser de här. Min blogg är mitt skydd nu. Ni läser min dagbok här varje dag.
Hoppas ni har en toppen bra dag.

Ciao



Låt de bli vår nu.


It's Out There.

När alla murar ännu en gång faller, när allt de skydd man byggt upp framför sig ännu en gång rasar, skrämmer de vettet ur mig. Men när detta händer så har de fått mig att inse att jag är över en person som symboliserar en jobbig tid i mitt liv. Jag har insett de nu. Mina murar har rasat för att jag är redo för nästa steg i mitt liv. De får mig att inse att jag ska släppa in nya människor och ge kärleken en till chans. Jag har haft svårt för nytt folk på sista tiden och hållit mig till enbart mina närmsta, är de verkligen bra? Mina ögon har öppnats ännu en gång för livet där ute. Bakom mina starka skydd. Men de fanns en person, en person som gjorde mina starka murar, svaga. En person jag blev svag för. Han är värd allt i världen. Höjdpunkten i mitt liv just nu. Han som kan rädda min dag genom att bara exsistera. Jag är redo att öppna mitt hjärta för den här personen, jag är villig att riskera att låta mitt hjärta läggas ut där igen. Bara att den här gången är jag mer säker, säker på att de behandlas väl...

Yes! Nu är allt bra igen och mitt liv har nått toppen. Fyfasen vad bra allt är.

NU= Plugga, franskaprov imorn!

CIAO



Den här tjejen är värd så mycket. Tack för allt gumman..


Don't Play With Fire.

Foto: Maya.






Tre bilder ifrån i lördags när vi grilla marshmellows! Mums.

CIAO

Trötter

Ja, idag har jag inte gjort någonting alls faktiskt. Bara sovit kollat på the hills. The city bara chillat. Min vecka framför mig ser hård ut. Två prov och en diagnos. Jag är otroligt trött nu och sitter och kollar på beck med la familia.

Här kommer min vecka som varit i snabb repris.

Måndag: Skola först Jill min söta bästaväns födelsedag efter skolan träffade Maya, Agnes, Sofie och Danya i mörby centrum slumpvis och umgicks lite med dom. Sen begav jag mih hemåt och hade de skönt.
Tisdag: Utvecklingssamtal på morgonen, de gick bra. När jag skulle hem gick jag med Tove och köpte choklad och sen höll två vissa speciella killar vid namn didrik och adrian kvar mig i mörbycentrum. När jag väl kom hem ringde Nikita som ville gå på promenad. Vi gick en mysig promenix på banvallen och sen begav jag mig hemåt.
Onsdag: Ja, skolan gick bra. Var rätt segt men de gick bra. Efter skolan träffade jag Sofie, Danya, Charlotte och Agnes i mörby. Hängde med Agnes ett tag. Tog bussen till mig där vi pratade och chillade sen åkte hon hem.
Torsdag: Var det skola. Egypten grupparbetet lämnades in och de gick bra. Efter skolan skyndade jag och Jill hem till Jill där vi åt och vände till Yogan. Hade svårt att koncentrera mig, men de va skönt. Kände mig förväntansfull.
Fredag: Kom till skolan. Var glad! De va helg. Efter första lektionen hör jag att JEAN! Min vän som flyttade till Miami sotd i koridoren, han var där. Jag har aldrig varit så chockad i hela mitt liv. JAg och Jill fick inte ihop de.. men där va han. Lika bra som förut. Efter skolan åkte jag hem och vid två gick jag upp till pavven och träffade Fred och Erik. Vi spela Xbox och sen var de snöbollskrig. JAg deltog dock inte. Vi hamnade hos rektorn pga snöbollskastning på bilar och vid halv sex kom vi till eddan sen åkte vi till Erik och därifrån kom jag hem tolv drygt.
Lördag: Träffade Nikita och vi träffa Maya ett tag. Sen vare tjejmiddag. Mysigt var de.
Söndag: Sovit, The Hills, The City och skrivit. NU: BECK!

CIAO

Give Me Back Ten Second Of My Life.

Igår var de tjejmiddag hos Soffe med nåra riktigt härliga brudar. Bilder finns på Mayas kamera så jag hoppas jag får en chans till dom på något sätt. Idag är det söndag och de betyder att jag ska plugga. Franska prov på torsdag, teknik på fredag och sen tror jag att ag har ett engelska prov också. Japp så det är min dag de.

Vad ska ni hitta på idag?



CIAO


FRIDAY

Jag har bestämt mig för att blogga iallafall. Men jag kommer blogga mycket oroligare nu. Tråkigt och ointressant :)
Nej jag ska bara skriva om vad ajg gör, känslor osv. För att de är kul att ha kvar.
Så idag var de skola för min del. Slutade 12.30 tog bussen hem, gick upp till pavven vid två och träffade Erik och Fred. Vi spelade Xbox ett tag och sen blev de krig. Erica den dumma saken trodde hon kunde "äga" alla, dumt de eftersom hon slutade dagen med att se ut som en våldtagen troll. Sötnos. Sen var vi på pavven för länge :O Tillslut skulle vi iallafall hem till Erik. Filip, Eddan och jag. Vi gick hem till Eddan och hämta lite saker innan vi begav oss till mörbyC för att ta t-banan till stan. Vi gick bort emot gamlastan och hem till Erik. Vi vände lika snabbt som vi kom för att gå och käka, de skulle var pizza men blev mcdonalds. Trevligt. Vi kom upp till Erik igen och skulle kolla på film Filip och Eddan ville gärna spela cs men nono. Vi satte på 1408 (eller hur?) Den var grovt brutal:O Hahah. Riktigt äckligt läskig. Sen efter de kolla vi på SAW fyra halvt kolla vi på den. Mami kom och hämta mig vid halv tolv.

Mysig fredag!

CIAO

Så jäkla trist..

Brukar du komma i tid: Jo, de brukar jag väl.
Vad hade du i din mun senast: mat.
När mår du bra: Jag mår bra när jag mår bra helt enkelt. När livet går på räls och allt är bra. Försöker ha de så hela tiden haha.
När blev du fotad senast: No idea..
Hur känner du dig nu: Uttråkad som fasen, fundersam.
Kan du laga mat: Kan jag väl.
Vad tycker du om fötter: Äckligt
Är du smart: Hha, smart och smart. Jag är inte dum.
Vad har du på dig: Just nu stor lila hood tröja american appearl, tights nån stans.
Är du aktiv i skolan: Jo, de är jag väl.
Vad saknar du: Vad jag saknar. En liten fin pojke som kunde liva upp mitt tråkiga liv.
När och varför grät du senast: Jag har inte "gråtit" på hur länge som helst. MEn jag var nära att börja gråta idag när adde putta ner mig för en becka och jag slog knät i en sten ajajajaj.
Var det pinsamt att svara på det: neepp
Hade du en bra kväll igår: Jag hade en toppen kväll igår. Tror jag. Blev lite upprörd, Erik fick sig ett gott skratt över mina argument. Haha. Jag är patetisk x)
Din favoritdryck på morgonen: Vatten/te
Vad ska du göra i sommar: Leva mitt jäkla liv till tusen procent.
Är du nöjd med ditt liv: Jarå.
Vad vill du jobba som: Nånting där jag får fota, skriva och käna massa pengar.
Har du tråkigt just nu: Ja, annars skulle jag väl itne göra de här?.
Vad gör livet värt att leva: kompisar som inte sviker
Vad i livet ångrar du: Saker som gjort mig eller andra illa.
Är du musikalisk: Nej. Ett stort NEJ
Vad lyssnar du på för musik: Allt möjligt. Väldigt olika
Kategoriserar du dig själv i någon stil: Nejrå.
Är du bortskämd: Enligt många är jag de.
Är du trött: Ganska
Vad gör du imorgon: Går i skolan och sen hittar på något riktigt skojigt!

första..
Din första Operation: Vete fasen
Första piercingen: räknas öron ?
Första bästa vän: Maya Strinnhed / Sebastian Thool.
Första priset: Simningen någonting säkert.
Första sporten du började på: Vet faktiskt inte. Gymnastik tror jag.
Första semestern: Ungern tror jag.
Första konserten: Ingen aning

Favorit...

Filmer: Titanic, dagboken, och skräckisar sitter itne fel med rätt sällskap.
Tvprogram: Finns en massa. De mesta undehåller mig. OC är favorit fortfarande tror jag.
Sport: Simning. Kan itne säga något annat.. simning kommer alltid ligga först.
Plagg: Toppar, överdelar meee love.
Skola: Haha ingen aning.
Bok: Vet inte faktiskt.

Personligt..
Ögonfärg: Blått vare här
Vikt: -
Andranamn: Laila Elisabeth
Första kärlek: Första gången jag var kär påriktigt var nog Sebastian, de var med kärleks vänskap. Men första påriktigt liksom. Adrian.
Älskar du någon just nu: actully yes!
Ditt motto:  Har en massa. Ta vara på varje dag. Du lever bara livet en gång.

SÅ TRÅKIGT HAR JAG:
CIAO

090311 - going down

Ja, som ni märkt har bloggen inte stått i mitt centrum senaste tiden. Jag har mina anledningar. Jag ska inte blogga längre. Eller inte för tillfället. Kommer antagligen tillbaka snart. Men jag måste reda ut mitt liv just nu, för snart är de inte bara bloggen som going down, då går jag också ner.. bryts ner.

090310 - vattenpipa.

Ja, Har fått en hel del kommentarer om vattenpipan samt bilderna osv. Vi var hos Jill, jag, Tove, Ditte och Lina. Och vi rökte vattenpipa, hennes föräldrar kom hem oh kom på oss med vattenpipan på balkongen. Vi har den inte längre och de är därför vi kan lägga upp bilderna. Som jag svarade på någon kommentar, inte ens jag kan inte aldrig göra fel. Vi hade de verkligen ur kul och vi lärde väl oss något av de.

Så nu vet ni de. Men själv anser jag inte att vattenpipa utan tobak är speciellt farligt. Men de är klart våra föräldrar inte tycker de är okej.

Nu är de skola och utvecklingssamtal första timmen. Kul? Nja. Idag har jg en rätt kort dag men tekniken tröttar upp den så väldans.

vi hörs mer sen.



Stockholm - Uppsala.
Bild tagen påväg hem ifrån dalarna

Are We Human Or Are We Dancers?

Japp. Pratade med min fina vän Erica som jag gick 4-6an med, hon är grym på att dansa och ville absolut att jag skulle börja dansa. Jag kan inte säga att hon kom olägligt för jag måste börja träna något igen. Hon är så söt så nu ska hon kolla upp lite olika streetdance pass jag skulle kunna börja på. Hoppas på att få med mig någon liten human som kan dansa tillsammans med mig. Skulle tycka de var jätte roligt. Jag har dansat när jag var yngre och då var de också på sway där Erica dansar nu. Får se hur de går!

Mer om de senare.


bild ifrån stepup2thestreets. Den filmen har inspirerat mig jätte mycket.

CIAO

090309 Mina nya flinga!*



Ser ni min fina flinga på mitt armband? Jag älskar hur diskret den är. Fick den av kusinerna som var här i lördags. En försenad födelsedags present *blink.

Tyckte min nya flinga var värd ett inlägg! (:

CIAO

090309 Empty Words.

Så snabbt gick de att mista både kille och vän. Hon kunde inte förlåta. Han hade svikit henne. Sagt tomma ord. Jonna hade innan hon hade Mattias, blivit sårad flertal gånger och när hon träffade honom trodde hon inte längre på orden "jag älskar dig". Mattias hade fått henne att tro igen. Tro på tomma ord.

Slutet på en novell jag skrev häromdan.

Skolan gick rätt snabbt idag. imorgon har jag utvecklingssamtal, trevligt? Nja ja vet inte riktigt. Haha.

Vi hörs
CIAO



Såhär mysiga kläder har jag på mig just nu.


JA MÅ HON LEVA














GRATTIS FINA JILL!
Bästavän, ha världens bästa fölsis nu!

CIAO

090308 - Beck och text

Yes. De blir en tv kväll och sen hopp i sängen. Är verkligen otroligt trött. Vad ska ajg skriva för intressant till er då? Hmm.. ja hörni hjärnan står rätt tom på ord just nu. Nej hörni jag har suttit och kollat bland mina texter. Hitta en som jag kan lägga upp till er. Skrev den 090202. I texten är "Du" liksom jag.

De är saker som ingen ser. Det är saker som endast du lägger märke till. Du vet vart dina krafter sitter. Du vet att du har styrkan. Du har lärt dig i livets alla motgångar att aldrig sluta hoppas. Sluta försöka eller tro. Du vet vad du vill och ska nå de målen. Ingenting är omöjligt i en värld där allt är möjligt. Du känner dig själv. De här är allt utom likt dig. En känsla av rädsla något du inte är van att känna. En känsla av pirret i kroppen, pirret du inte brukar känna. Kärlek har en helt annan innebörd för dig nu. Det behöver inte vara ytlig kärlek. Det kan vara din hemlighet. För det är när världens alla vindar vänder. När du blir stark nog att riva ner alla hinder. Det är när du inte längre ser problemen det är då du vet vad du kämpar för. Du kämpar för det du vill. För ingenting är omöjligt. Ingen förstår det du säger. Ingen förstår det du vill. Ingen annan än du vet hur starka dina känslor egentligen har blivit. Egentligen vill du inte att någon ska förstå att någon ska veta. För du gillar känslan av att bära på en hemlighet. Någonting som du kommer ha inom dig tills du tycker det är rätt tid. Du vet hur du hanterar dig själv. Du mår inte sämre av de här. Du sätter bara igång än tankeställare. En ställare som går och går. Frågan är, kommer du fram till något? För det är när han kan rädda en hel dag. Han kan rädda din hela dag. Genom att bara existera. Det är då, du ska börja fråga dig. Hur långt kommer det att gå?

En sak jag är bra på är att få fram känslor iallafall.

Ha en bra kväll
CIAO



Bild ifrån min lyckade lördag.
På bilden - Lina, Jill och jag.


Död

jag är helt slut. Allt bara flyger framför ögonen och jag känner mig helt död. = ingen blogg. Har kollat på rädda willy och nu ska jag sova. Fyfasen jag är skittrött. Inte alls kul inte alls.

Skola imorgon kul? Nja inte jätte. Lördag har S tjejmiddag. Där kommer nog Maya, Agnes, Charlie, Danya och Mimmi befinna sig i mitt och Sofies sällskap. Skit kul.

Nu ska ajg nog sova eller duscha får se.

imorn fyller lilljill fjorton. GRATTIS i förskott.

Ha en bra söndag

CIAO





Två bilder ifrån igår.

Hastalavista

Hos Jill

Har haft tjejkväll med tjejerna hos Jill! (Ditte, Tove och Lina). SKit mysigt. Ska sova här, finns bilder på facebook orkar inte lägga upp alla här. Imorn ska vi på promenix innan J har fotbollsmatch. Jag gav henne föresten en bok, med  bilder och text och grejs. Hon blev jätte glad, kul de!

Nu ska vi dricka något och kolla på CSI.

CIAO



Bästa brudarna!

Danderyd VS Djursholm? Nej idioter Djursholm ligger i Danderyd.

Ja. Skola först idag. Sen var de djursholm som gällde. Var något fånigt bråk på fb som blivit värsta grejen. Sammis tjejer hade kommenterat en bild på Mimmi och Victorias kompis och blabla. Åkte iallafall upp till sammis första gången var de lugnt, fick träffa Erik och lite sådär. Sen bad dom oss att komma igen och då kom 40st pers ut ifrån pavven. Dom stod och skrek på varann ett tag, sen gick vi därifrån. Åkte till mörby med Sofie och Danya. Träffade Mimmi och Victoria där igen. Tappade bort Maya och Agnes. När V&M&S&D åkt ehem för att käka satt jag och snackade med Kevin tills min buss kom. Trevligt.

När jag kom hem käka jag middag gick ner och tog bussen till mörby och träffade Tove, Jill, Kevin, Ditte, Lina och typ Arvid där. Drog oss hem till Kevin. Nu kom jag precis in genom dörren. Imorn blir de tjejkväll hos Jill. Bara jag, Ditte, Tove, Lina och Jill. SKoltjejerna liksom. Imorn på dagen skulle jag kanske till stan får se får se.

Nu, sätta på en film och njuta av mitt härliga liv! Så mycket kul här nästa. Lev livet.



Kate Moss

plugg

yesbox. Sitter med engelska, glosor, text, räkneord osv. MYCKET kul. Eller inte. Yogan var skitbra. Och skolan har varit helt okej. Nu sitter jag i min sköna soffa, dunkar musik, chillar och pluggar. Lite najs kväll! Haha.
Ha en bra kväll!



CIAO

"SKOJAR DU?!"

JAg låg i min älskade säng och sov när mamma kommer in och kollar ut och säger "nej men kolla! Ut. herregud..  vad med snö" "SKOJAR DU"? Jag höll på att få ett nervsammanbrott jäkla %#%)#/=¤"#%=="#%/"= sverige! Usch usch. Fatta va med mycke snö de är ute? SEr ni eller? Jag är gott som upprörd över att våren ALDRIG kommer! Någon som håller med?



GALET



De är vitt ute ;'(

Aja hörni vi gör de bästa av de.
Ha en super dag i detta kalla väder.

CIAO

Du lever bara livet en gång.

Ja! De är nog tyvärr så. Varje dag är en dag av ditt liv. En dag du kommer minnas. Är de värt att slösa bort den på att tänka på problem, negativa saker, gamla sår osv. Jag tänkte på de idag..  man ska verkligen tänka på livets svåra gåta.. att älska glömma och förlåta. Jag ska ta vara på varenda sekund av mitt liv från och med nu. Positivt positivt positivt!

Jag ska börja ta vara på mina skoldagar och göra dom minnesvärda. Jag har fem helt underbara brudar jag ska spendera tre år med. Jag ska göra de till tre otroliga år! Eller hur tjejer? Mitt liv har aldrig varit perfekt men nu ska jag kämpa för att göra de nära inpå.

No more problems for me! Haha. Jag har varit så otorligt glad hela kvällen. Massa söta människors förtjänst. Haha.

Ni som tycker livet känns jävligt och bara vill dö just nu, om ni ser de här tänk på allt positivt i era liv. De finns alltid något, familj, vänner osv. Leta upp ljuset på den kolsvarta väg ni står och ta er framåt. Alla ni är guldvärda och borde inte må dåligt. Alla är värda ett liv av lycka!

ALL lycka till er!

CIAO

Sveriges klimat = sämst

Jag kolla ut ur fönstret nu i hopp om att få se en sol. Men NEJ. Snö blandat regn faller ner idag på stockholmsgator. S Ä M S T. Nej jag blir på dåligt humör av sveriges väder. Haha. Idag har jag en lång dag framför mig. Kanske den jobbigaste på hela veckan. Såhär ser den ut, SO - ska jobba med grupparbetet om Egypten. Mentor - Peter snackar. Lunch. Musik och Drama - ska filma om våran film, jag ska filma den här gången, vi ska stå ute i en timma tror jag. M2 franska - vet inte. SV - vet inte. Matte- börja kapitel 5.6 (är klar med de).  Jag slutar 15.30.

Ändå så är de något som får mig att vilja gå till skolan idag. Konstigt. Men men vi ser hur denna dag blir.

Nu ska jag sminka mg klart och fixa iordning de sista. Börjar klockan åtta.

Idag ska jag fråga en fråga. Jag hoppas alla ni svarar på den! Vore kul och höra.
Vad är de bästa och sämsta me min blogg?

Tell me!

Ha en toppen dag people!

CIAO



Inspiration.
Bilder tagna ifrån urban outfitters.

"Ur en 14årings perspektiv"

Det var någon som kommenterade att jag skulle skriva om tånårslivs tjafs, ätstörningar, tobak och alkohol osv. Jag fick nu en så jäklarns skriv lust. Så här ska vi se.

Jag tror inte att de finns någon ´tonåring som ser sitt liv som perfekt. Alla har sina svackor, vissa fler andra färre. Jag försöker göra mitt liv så positivt som möjligt. De är inte alltid lätt. Jag kan nog framstå i min blogg som att jag kan ta allt. Som att jag är stark att stå upp emot en orkan. Jo, jag är stark. inga tvivel om de. Men ingen klarar att få allt på samma gång. Man märker de mer på vissa. Jag kan nog tänka bort mina problem ganska lätt. Fast dom ändå ligger där och skaver. Jag tror att en tonåring behöver sitt "space" liksom. När man går igenom tuffa perioder måste man få själv tänka ut hur de ska lösas. De är en mognads fråga. Men jag tror de är viktigt att man får försöka lista ut livets motgångar själv. Jag kan inte räkna hur många timmar jag suttit i mitt rum lyssnat på "patetisk" musik och gråtit och tyckt synd om mig själv. Men jag behöver såna dagar. För jag vet att får jag överdriva ena dagen, kan jag ta itu i de andra dagen. Alla problem kan lösas, ingenting är omöjligt. Nu har jag kommit dit jag slutat se "problem" ag ser de som utmanningar jag ska övervinna. De blir lättare.

Om jag ska skriva några rader om ätstörningar så kan jag ju försöka. Ätstörningar är inget jag har haft eller är speciellt erfaren om, men jag har haft vänner som haft osv. Ätstörningar, anorexi, bulimi och andra "jag-är-tjock" sjukdommar är något som sitter i hjärnan. Min version av de är att man inbillar sig så starkt att de blir så. Jag hade en vän som var otroligt smal otroligt länge, (inga namn). Jag kommer ihåg att alla kommenterade de. Alla kommentera att hon var smal och att hon var sjuk. Jag som då var ganska "barn" fortfarande liksom, stod emot. Jag kunde inte se att hon gick under. Jag såg inte hur de inte fanns något fett kvar, jag blundade för att jag var rädd. Jag försvarade henne och stod emot. Men så jobbigt som de var den våren för MIG som inte ens hade de, jag har inget att jämföra med. Men får man anorexi eller liknande är de inget någon kan "fixa" man kan inte lösa ett sådant problem. De är bara personen i fråga som kan. De är psykiskt. En psykisk sjukdom som man om de går för långt måste behandla. Jag tycker de som är så sorgligt med såna sjukdommar är att man verkligen inte kan göra något. I en sån situation hjälper de inte att ställa upp för sin vän, eller liknande. Detta är allvarligt och de är hemskt att vara närvarande i dessa situationer. Just för man inte kan göra något.

tobak.. hmm.. ja hörni. Vad ska man säga? En sak som kom upp idag i huvudet på mig var cigaretter. Hur man egentligen som tonåring har flertal kompisar som röker/har rökt/prövat osv. Jag ska inte leka ängel och säga att jag aldrig rökt för de vore en lögn. Men hur fasiken kan de ha blivit så vanligt bland ungdommar att röka? Vart kommer de ifrån från början liksom? Jag har aldrig varit beroende av rökning, de är något jag svär på. Jag vet att många tror de osv. Men nej, beroende av de har jag aldrig varit. Jag brukar tänka på de, tänk o jag aldrig prövat från början? Fan va bra de hade varit. Jag menar jag lovar att alla tonåringar känner någon som röker eller har rökt. Vad ska jag säga? Klart de är otroligt dåligt med rökning och tobak. Jag menar knarka skulle aldrig falla mig in. Men de är klart alla gör sina val och jag gjorde ett val när jag tog de första blosset på en cigarett. Jag visste redan då att de inte skulle vara de sista. Otroligt dumt.
Alkohol ser jag inte heller som något bra. Efter att ha haft två kompisar nära döden alkohol i höstas är jag ganska så skeptisk. Jag har aldrig tappat kontrollen av alkohol. Aldrig. Jag är nog ganska feg av mig när de gäller att dricka, jag vet vad som kan hända och sen hatar jag har kräkas också. Hehe. Men tonåringar ser nog nyfikenheten när de gäller sånt. Röka, dricka osv. Man vill pröva för att se hur de är. De är något som lockar i spriten (annan alkohol) som lockar till att pröva. Jag ska vara ärlig och jag har druckit, jag kommer nog dricka åren framöver. Men de har sina gränser. Jag har mina gränser liksom.

Jag brukar säga till folk, "ska ni göra dumma saker, va helt säkra på VAD ni gör, och var helt säkra på innan att ni kan hantera de." För de man inte kan hantera ska man skita i thats it.

Hoppas jag kunde ge något med de här orden.
Några frågor? Maila eller kommentera.

Kärlek till er


Sunshine

'







Foto : Linnéa

Stranden i sandiego. Man saknar ju inte solen lite.......

Hoppas sverige får upp sina grader sart.

CIAO


090303

Idag har de varit otroligt segt.
Här kommer lite bilder so kanske är roligare.



suddig bild. Jag och tove köpte glass efter skolan!









Detta är min eftermiddag. OC och ananas juice!

CIAO

Wake me up when the winter ends?

Ja, fyfasiken jag är så trött på vintrar. På vintrarna blir man deprimerad, drar fram alla gamla problem och tror de blir bättre om man löser dom nu. HALLÅ bullshit. Hade en jäklig kväll igår. Skulle ju skriva om "en tonåringsliv, ätstörningar, tobak och alkohol." Men nej jg satt helt sabbad hela kvällen jäkla internet. Jäkla dator. VARFÖR går jag in här varje dag? Nej förlåt för mina negativa inställning men varje kväll är de någon som är ledsen, sur irriterad som gör mig på dåligt humör. Aja nu är en ny dag som började helt fel den också. Vägrade gå upp eftersom jag inte gjort hekmkunskapen. "jag kan gå på andra lekitonen istället *blink* " Nej. Nu är jag uppe. Sitter och färdigt planerar min vecka.

Iallafall nu ska jag göra mig klar jag börjar om en timma SKÖNT.



Tänk om våren kunde komma nu! BLÄ för snö och dumma årstider.

CIAO

Om..

1. Vad heter hon?  Jill
2. Hur gammal är hon? 14 år (9 mars)
3. När träffades ni sist? Idag
4. Vad har hon för hårfärg? Mörkbrun
5. Brukar hon färga håret? Nej, inte ofta. Hon har tonat de nu mörkbrunt men färga brukar hon inte.
6. Vilka färger har hon haft? Mörkblond och nu mörkbrun
7.Vad har hon för parfym? Hon har en hel del olika. Hon har två stycken escada som heter moon sparkle, den luktar Jill!
8. Är hon galen? OHYES
9. Vad är erat bästa minne? De bästa, ja herregud, svårt de. Vi har en drös.
10. Har ni många minnen ihop? Åh herregud ja.
11. Vart bor hon? I danderyd!
12. Har ni varit utomlands tillsammans? Öhm.. nej de tror jag inte.
13. Är du avundsjuk på henne? Jag är avundsjuk på hennes otroliga utstråling, men hon är värd de bästa.
14. Vad heter hennes syskon? Fred och Tom
15. När träffades ni första gången? Oktober 2007
16. Hur träffades ni? Maya skulle flytta granne med henne! :)
17. Vad går hon i för sporter? Fotbaaall
18. Vad kan hon göra på helgerna? Hon kan göra av med en jävla massa pengar! Haha. Vara med mig, busa!
19. Göra efter skolan? Hon tränar, pluggar, äter, umgås och är söt!
21. Har ni pussats? Jarå(a)
22. Brukar ni säga att ni älskar varandra? Ohyes!
23. Har hon fräknar? Haha nej kanske lite, men inget man tänker på.
24. Har ni kollat på film någon gång? Jaja, de är klart.
25. Har ni bråkat någon gång? OHJA. Vad vore en vänskap utan bråk?
26. Har ni sovit i samma säng? Yes!
27. Har ni skrattat tills ni gråtit? Hahaha ohja
28. Har du sett henne gråta? Mm..
29. Vad gjorde du då? Höll om henne och berätta hur myket bättre hon var värd.
30. Har du sett henne vara riktigt arg? Åh herregud ja,
31. Har hon sett dig gråta? Ohja
32. Vad ska ni göra i sommar? Åh herregud, den här sommaren ska vi göra till e oförglömlig! Sjuka saker vi ska göra.
34. Har ni pratat i telefon någon gång? Haha om vi har!
35. Vad skulle du göra om denna personen dog? Leva för att göra henne stolt för jag skulle veta att de va de hon ville. Men jag skulle alrig kunna glömma henne.. ALDRIG
36. Kommer ni vara kompisar om 10 år? De tror jag absolut
37. Älskar du henne?  Om jag gör..
38. Vad är det bästa med henne? Att hon har bevisat att hon är en äkta vän. Och sen att vi funkar så jäklarns bra tillsammans.
39. Vad skulle du vilja att hon ändrade på? Att hon insåg hur bra hon är, att hon inte är osäker och får dåligt självförtroende. Hon ska vara jäkligt stolt över sig själv. Hon har räddat liv. Världens finaste.
40. Skulle du ge henne pengar om du vann 100 miljoner? Klart!
41. Vill du att hon ska kopiera detta och skriva om dig? Hon bloggar inte längre (aa)


Jill Stenlund, tack för allt..


Våren kommer aldrig fram?

Nej´dagen har varit IS kall. Fyfasen vilket väder? Är de inte så att våren var här! Suck. Blir galen. Efter skolan träffade jag faktiskt Maya, var med henne, Jill och Daniel ett tag. Trevligt trevligt. Nu kom jag nyss hem ska plugga nu. Hoppas ni haft en bra dag.

Sen ett svar till någon som frågade vad mediet sa. Jo vad sa de, snacka om min gammelmormor och grejer. Specifikt orkar jag inte skriva tyvärr. Men men.

Här kommer super fina bilder! Helt otroligt "ironi"









OKEJ FÖRLÅT hörni. Tyckte bara bilden symboliserade våra inre krafter.



Mayas skit coola klcoka!



Lilla lila flickan har ...



.. två sidor! Haha. Jill du är fin trots allt



Är de bara jag som ser den ENORMA skillnaden mellan gröna och blåa ögon på den här bilden. Bortse från hur vi annars ser ut!

CIAO

Back to school

Yes, skolan börjar idag. Trevligt med lite sällskap. Har inte träfft Jill på en vecka :O Maria på två :O. Haha. Har en ganska skön men den är lång dag framför mig. Hur ser eran dag ut?

IDag när jag kommer hem tänkte jag sticka ut ett tag och fota lite. Så de blir bilder bra va?
Glöm inte inlägget under att snälla skriva ett ämne jag kan skriva om! Vore toppen.

CIAO



En liten bild ni kan kolla på så detta inlägg blir roligare (aa)

Ett ämne..

Min statestik är påväg tillbaks. Har haft en liten svacka nu när jag inte bloggat och nu kommer jag ikapp. Men jag undrar en sak. Kan inte alla som läser de här lämna en kommentar om ett ämne.. en sak eller något sådant jag kan skriva om? Vore inte de som en kul grej? Alla skriver en grej så ska jag försöka filosofiera om de. Lämna en kommentar ska vi se om de blir flera för då blir lilla jag glad. Släng ut er tankar ni inte kan sätta ord på och saker ni tänker på kan ni få höra min synvinkel.

Tyckte de lät som en kul idé.
Vad har ni gjort idag?



En till bild ifrån idag. Älskar den! Tycker den ser så stark ut.

CIAO


All alone



En bild säger mer än tusen ord.

#PICS











Lite fler bilder ifrån idag.

Gillar ni när de är mycke bilder?

Kärlek.

Patrik 1,5

Yes, pappa hade varit och hyrt filmer i centrum. Patrik 1,5, fullt hus igen och en till. Fullt hus har jag precis sett och jag älskar den lika mycket varje gång. Gråter alltid haha. Nu satte jag på patrik 1,5, har inte kommit så långt men borde inte homosexuella självklart på adoptera barn? Michelle skrev ett inlägg om de för ett tag sen. Och är inte alla människor bara människor? Vad spelar de för roll om man är homosexuell eller inte? Varför skulle homosexuella vara sämre föräldrar än andra? Nej jag tycker de är avskyvärt att klandra och kolla ner på dom  som inte är som en själv. Nej usch. Tror iallafall den här filmen är bra. Otroligt rolig värkar den om man t'änker på komma tecknet som kom fel på byråkratin.
 
Föresten var det någon som frågade vad ett medium är - ett medium är en person som kan prata med döda. Få kontakt med döda och för deras medelande vidare. :)



CIAO

Natur.









Lite bilder ifrån promenad jag nyss var iväg på.

Finns flera kommer kanske upp senare.

Ciao

Blommor i mägder

När min mamma fyller år fylls mitt hem av blommor! Hon älskar blommor "De bästa med att fylla år i februari är att man får SÅÅ mycket fina tulpaner" JA, jo flertal buketter blommor står överallt. Färgglatt och härligt nu när enligt mig våren är påväg.









Färrrrrggg! :D

CIAO

Fight

Is it that way it should be? That life is like an compition, a compition about different people? Because one day you can own everything you need. Everything you ever wanted. The next day, everything can be gone. All the things you thought you would have forever left you the fast as they came. You'll get hurt, probably more then once. You'll miss people who promised you to always be by your side, people who didn't hold there promises. Some friends you'll probably have the whole live. Thats what I call real, real friendships is the friendships you have from your childtime until the death brings you apart. Your other "friends" will let you down. Go behind your back and hurt you more than any one else. The only thing you need to remeber is that your live wont end just because it feels like crap. Keep your head high and never give it up. When nothing matters anymore just try to think out the good things. The good stuff and people in your live that really loves you.

It doesn't matter how many times your heart breaks because you need to fight like hell everytime thats what matters, it's your power and your time that will ends more and more everytime you need to fix it. Don't feel sorry for your self, if you do, you'll never get back on the track. People will always leave. But sometimes they come back. And something hows really important is that in love you should always think of your self first. If you really feel strong for something fight for him/her. It's worth it. You should never put you self in a corner when it acts about love. YOu can't always think of others feelings. That sounds mean and really bad but try to think out what I mean with those words.

Memories. Those memories you get with a person. Those no one can ever take from you. Nobody can decide if you are over a person or not. Thats your thing to speculate out. But sometimes you need to fight to make the memories alive agian. Your life is to short to cry. Really every 60 second you cry it's a minute of your life. Try to make it better, try to fight for those things you miss. No one can fight togheter your life without your help.

The most important thing is that you need to talk to someone. Talk to your bestfriend or someone else you keep close to your heart. Never let someone else bring you down. That will probably happend but then don't show them. Bring you self togheter and fight. Fight back, that's what it is about. Beacause to be strong it's not that you never fall, it's that you rase up after every fall.

Kärlek till er.


VÅR i luften?

Min vän J bad mig gå ut och lyssna på fåglarna. Är de inte vår nu gott folk? Jag tycker de känns så va? Solen lyser rakt i mitt ansikte nu genom fönstret. WOHO om de är vår nu. Vad ska man göra idag? Hm vet inte. Kanske går ut och knäpper några kort i detta väder. Ska kanske träffa nån får se helt enkelt. NU: frukost.

Vad har ni för er sista lovdagen?



INTE MER SNÖ NU!
 :D

CIAO

Ord?

Har orden samma betydellse som de borde när någon öppnar munnen och säger dom? Jag undrar om ord är sanna saker som folk menar. Varför gör de så jäklarns ont när man inser att orden inte betytt något? De kan ha gått veckor, flera flera månader. De gör fortfarande ont? Varför? De är som en del av den man en gång hört älskar en är borta. Som de skär varje gång tanken slår att de är över allting. De handlar inte om att man inte kommit över någon, e handlar om förbjudet man får att skapa något igen. Det är hjärtan man inte vill krossa. Men jag menar jag fick mitt hjärta krossat också? PRecis på samma sätt bara tvärtom. Allt är mitt fel, jag vet de. Men de enda jag undrar är hade orden ifrån MIG inte kommit, hur hade de varit då? Hade de varit annorlunda. För jag tänker på de varje dag. "Tänk om". Hur länge varar de den här gången? Hur länge ska man lida nu? Nej jag tänker inte lida. Inte en gång till. För båda två vet att de här är värdelöst. De kan gå runt hur länge som helst. Men trots allt, efter allt så kan jag inte glömma. To bad

Förlåt för min trista inställning. Är sjukt deppi nu.

CIAO


It hurts

ett förhållande är som ett glas, när du väl tappar det så går
det sönder det spelar ingen roll hur mycket du försöker limma
och laga det för det kommer alltid finnas sprickor. vad man
måste bestämma sig för är om man vill ta ett nytt glas, eller
om man vill dricka ur det spruckna och riskera att skära sig.

21/11-07 - ibland önskar jag de aldrig hänt.

RSS 2.0