Hörs imorn!

Kommer inte ha tillgängligt att blogga efter de här inlägget så jag måste tyvärr berätta att vi hörs imorgon. Ska nog träffa Mimmi om de går enligt planerna så jag får se när de kommer uppdatering igen. Kanske kommer någon ikväll men utan bild för då är det ifrån mobilen. Iallafall, ha en skön kväll gott folk!

Ciao



bjuder på en gammal bild på mig och Jill när vi trampa trampbåt i våras.
Saknar dig vännen.

Min snälla mamma!

.. har tjatat på mig att jag måste köpa nya bhar nu i en evighet. Så idag efter jag varit hos Linda så gick jag upp till mörby och prövade på hm, la undan fem stycken och fyra av dom kom mamma med sig hem nu! Då hae hon gått och köpt dom, en valde hon bort! WIIIHO tack mamma!





Dessa fyra små söta saker fick jag hem!

Älskar att handla bhar! :D

Solning

Har precis kommit in efter närmare två timmar i solen, 1½ kanske. Låg på balkongen idag, skulle bara lägga mig och ha de lite skönt ett tag men fastnade fyfasen vad skönt det var.







Datorn och mobilen stod inomhus precis bredvid. Itunes spelade sköna låtar!



Vatten har de druckits!



Denna sak räddade mig där ute. Ååå va skönt det blev när jag hämtade den!



De här kallas S O M M A R!

Nu ska de packas lite till inatt och sen bär det av till v-tuna!

Sunny Day!

Godmorgon sunshines!
Klockan är elva och jag är vaken, somnade alldeles för sent, tror jag skypa med Ludde fram tills närmare halvsex där nångång. Marias plan lämnade stockholm 06.30 så hon är väl ute i vida världen och flyger, nu när Maria är borta kommer jag uppdatera hennes blogg nån gång då och då, klicka här om ni vill läsa lite om den bruden och så!

Nu ska jag börja göra mig iordning. Klockan 12.30 ska jag på möte hos Linda. Är väl klar där efter en timme. Då går jag till Mörby måste upp och kolla lite saker där sen åker jag hem.

Imorgon kväll ska jag barnvakta kusinerna som jag tror är mellan 2-10. Tre killar och en tjej, ska faktiskt bli jätte kul. Var rätt längesen jag träffade sötnosarna.

IAllafall nu måste jag göra mig iordning.
Ha en jätte härlig dag så hör jag av mig när jag kommer hem.



Foto:jag

Älskar bilden! Mjjaaaao!

F R I E N D S H I P







Den här tjejen och jag delar på en väldigt stor vänskap. Efter att ha varit med om väldigt mycket tillsammans på så kort tid har jag fått en tillit till henne som jag inte har till många andra. Mimmi, du vet att jag alltid finns här för dig om du vill prata eller mår dåligt.
Min ängel I love you!

Skype och Film!

Sitter i min soffa och kollar på aquamarine och skypar! Nu skypar jag med Maria och Ludde, haha, har de riktigt trevligt. Hahahaha, Tänkte bara berätta att jag har det väldigt bra här i min soffa. Jätte trevligt, Hhahaha. Jag är på great humör.
Have a nice night!

Love

Right Now

Sitter jag med en kopp grönt te, skypar med Maria som åker imorn *snyft* och smsar med Sam som är på sitt landställe. Ganska skön kväll, har kollat på filmer i mängder och tänkte sätta på en till nu.

Nu har vi iallafall bokat när Maria ska komma upp till Luleå, hon kommer den 24juli så tar hon och jag flyget ner till stockholm den 29juli, sen åker vi till hennes landställe och kommer hem därifrån den 3augusti tror jag. Jag åker till Luleå redan den 12juli så jag har hunnit vara där i närmare två veckor när hon kommer, det ska iallafall bli skit kul, måste kolla om Maya skulle komma upp också nån gång, vi får se.

Min moster kommer hem om en vecka med kusinerna! WIIIIHO. Det var sex månader sen jag träffade dom, känns som en riktig evighet, fast våren har ändå gått väldigt fort. Jaja, iallafall, nu ska jag kolla på film och fortsätta med de jag gör.




Här sitter jag och blåser på mitt te!

Sommarlov!

Jag har gått och lyckats bli sjuk på sommarlovet, eller aa bara två dagar. Har hunnit bli lite friskare nu, somnade om runt halv tio imorse och sov till halv tre. Gick upp, skajpa med Maria, duschade, bäddade rent, dammsög mitt rum. Jag sitter och skypar med henne fortfarande. Tänkte bjuda på en del bilder ifrån helgen!



Vi hade middag för pappa som fyller år i dag!



Det blev hamburgare för barnen!









DE där va ifrån lördagskvällen

Här kommer lite bilder ifrån lördagsdagen











Haha lite bilder ifrån Marias pool,bilderna togs innan sophie kom så de är jag och Maria!
Hjärtivännnen jag kommer sakna dig jätte mycket när du åker till grekland imorn!

Hör av mig inom kort! (:

Midsommar




















Dagen började regnigt men nu har det brytit upp, solen skinner typ nu också.
Vi har ätit gott, chillat, spelat fotboll, kollat på fotboll, gått till konsum, lekt med Trixie.
Nu har jag placerat mig framför datorn och skypar med Maria.
Vet inte vad jag ska säga mer, ska försöka hitta på något skoj.
Ha en bra midsommar!

Puss

090618

Vid halv två bar det in emot staden, när jag kom fram till klippoteket så tvättades och klipptes mitt hår, okej efter att ha lugnat ner mig lite så är det ganska fint, jag tycker det är väldans kort. Som vanligt när man klipper sig tog hon cirka 6cm av mitt hår!! Hon sa att hon skulle ta två-tre. Aja, nu äre som det är. Nu ska jag packa och så, åker nämnligen till dalarna ikväll. Ska fira midsommar där uppe med gamla vänner. På lördag åker jag och mamma och träffar Amanda och Petruska också! Det var inte så längesen jag träffade Amanda men det ska bli skit roligt!

Jag har börjat planera luleå resan som varar tre veckor i år, Enligt mig ska Maya och Maria komma upp, vid olika tillfällen, Mamma säger att det går bra så det ska bli skit kul om de funkar.

Nu ska de packas och fixas. Datorn hänger med upp, så bloggen kommer nog ta del denna helg.



CIAO hör av mig när vi kommer fram senare!


Jag valde aldrig att förlora dig..

Inga föringar, inga ifrågasättningar, inget försvar, de enda jag vill är att få ut det jag känner. Jag skulle kunna ta ett skott för dig, jag levde mitt liv utan att veta hur beroende jag var av dig, hur beroende jag var av dig psykiskt. Hur mitt mående påverkades om jag inte hade dig. Det har gått flera år, saknaden påverkar mig er än någonsin, saknaden har blivit som att gå på krossat glas och veta att risken är stor att skära sig. Hur dagarna går och ingen förstår hur mycket smärta jag bär på. Känslan av att känna att man inte räckte till. Hur många tårar har jag släppt för dig. Vet du själv hur mycket jag saknar dig? För jag tror inte de. De må vara hänt att du bryr dig men du visar de på ett olagligt konstigt sätt. Att vara fjorton år idag med allt som händer runt omkring är väldigt svårt, när en stor släkt splittras och många baser slocknar, du var min låga till att hålla ihop den starka och lyckliga familj vi faktiskt en gång var, att varje år åka och träffa den stora och härliga släkten var det bästa jag visste. Tror inte du förstår hur mycket alla skratt vi delat tillsammans betyder för mig. Jag anklagar dig inte, jag säger bara att jag önskar du hade haft en bättre och mer närvarande roll i mitt liv just nu, jag skulle behöva dig. Någon att åka till när det blev för mycket, jag kunde lasta av väldigt mycket på dig och du tog emot alla mina problem. Jag kände mig som en prinsessa i din närhet, jag kände mig som världens mest älskade prinsessa, men desto äldre jag blev desto mindre värdefull blev jag för dig, exakt så känns det, som att jag dög som liten men nu är jag bara jobbig. Varför har det blivit såhär? Och nej de är inte bara dina syskons fel, det är faktiskt inte de. Det värsta med dig är att ingen kommer någonsin kunna ersätta dig, de är bara så, ingen kommer kunna ersätta platsen för dig, för den är skriven till dig från den dagen då jag föddes, jag var bestämd att bli ditt barnbarn. Det kan ingen människa ändra på. Tänk om jag kunde säga de här till dig, kolla dig i ögonen och berätta de här, men tyvärr är jag för svag för de, jag har inte tillräckligt med kraft för att kunna bli sårad en gång till. Hur mycket krävs det att jag gör innan du förstår? Jag älskar dig, jag gör de faktiskt.. Jag valde aldrig att förlora dig..


090617

Maya ringde och väckte mig halv tolv och jag var hos henne runt halv ett, tog cykeln dit, runt kvart över ett cyklade vi hem till sofie där vi träffade Sofie, Charlie, Danya, Agnes och Filippa! Vi badade och solade fram till ungefär halv fyra. Nu är jag hemma och gör mig iordning, har precis duschat och ska köra en bus innan jag väljer kläder. Ikväll blir det Maria mfl. Mysigt.

Vad har ni gjort idag?



Här är min nya berlock! Älskar den!

More Pictures









Här har ni lite fler bilder jag knäppt idag. Gillar de två första bilderna starkt!

Mer om kvällen kommer snart.
Ciao

HAlva Dagen

Jag skulle på möte till Linda klockan halv två, vaknade tio över ett och där ifrån gick allting skit snabbt. För över halv befann jag mig hos Linda där jag var en timme. Drog till mörby en halv timme och köpte en bikini överdel på hm. Drog på ett annat möte som jag kom hem ifrån för ett tag sen. Nu har jag varit ute och knäppt några foton i detta underbara väder. Ska träffa Alexandra ett tag sen tror jag, innan jag drar iväg och spenderar kvällen med Maria och Sam. Här ska ni få se lite bilder (:



Detta har jag på mig! Allt ifrån hm.







Här har ni lite bilder,
ciao

This Is A New Me

Jag känner förändringarna sprida sig i kroppen. Det bara är så, hur jag förändras med både insida och utsida på sistonde. Så jäkla galet, de är verkligen så, känner hur förändringarna blir fler och fler, jag ser de här rätt positivt. Vettet har bankats ini huvudet på mig hårdare än någonsin, faktiskt så är det så. Varför? Jag tror att jag efter allt som har hänt insett hur nära döden vi alla står, de krävs så lite för att ta steget för långt och jag vill inte dö. Det kan hända mer än man tror, lättare än man tror. Jag har slutat planera min framtid för den kan ändras lika snabbt som ett tåg flyger förbi. De här med att ha en bästavän har varit en trygghet för mig hela mitt liv, och de är de fortfarande men nu har jag min bästavän och jag är inte bunden till henne, vi ses när vi känner för de och vi vet vart vi har varandra. Men ord kan förstöra så mycket, kallar man någon som "bästavän" "lillasyster/storasyster" och så vidare kan de förstöra så himla mycket. Man kan börja bråka och då kanske man säger de till någon annan då kan den där första personen säga: du har bytt ut mig. De är ren skit att känna sig utbytt jag vet de, de är skit äcklig känsla att känna att någon står där du en gång stått, men därför ska man inte kasta ut dessa ord som man säger va? Förstår ni principen?

Jag är så jäkla glad att jag inte behöver ljuga om rökning/alkohol längre. För jag kan helt ärligt säga att jag inte röker och inte dricker. Jag har inte varit helt ärlig med de jag vet de. Men nu är det slut, ni kommer tycka de här låter lite men jag har itne rökt på flera veckor, och när man umgås i umgängen där rökning är tyvärr en ganska stor del så är jag jäkligt glad för dom ickerökning veckorna för min del, alkohl samma sak, jag har inte druckit på rekordlänge, jag vet inte varför man alkhol och tobak var en stor del av hela min fritid förut, jag tyckte de var spännande och kul. Efter de som hänt är ingenting kul längre, de enda jag tänker på när jag tänker på alkohl är hur mycket jag kunnat förlora för de. Är det värt de? NEJ. Vad är det som krävs för att folk ska förstå? Jag vet inte.. jag trodde en gång räckte men nej, tydligen inte. Jag hoppas verkligen att jag inte är ensam om de här, att ha förstått och ändrat på de! Jag är sjukt glad att jag lärt mig saker.. men de känns värdelöst att de krävdes så mycket för att jag skulle förstå..

Nu vet ni de mina vänner (:
HEEEEEJDÅ SÖTNOSAR

Bortglömda

Nåra bortglömda bilder ifrån kristihim på natur!











Gillar alla väldigt mycket..
What do you think?
Ciao

No time

Vet inte vart tiden till bloggen har tagit vägen, försöker uppdatera men gud i himmeln vad de hänt saker på sistonde. De vill säga ingen blogg, Jag vet att jag kommer och går med min "jag ska börja blogga igen" Men jag SKA försöka att bli som förut, promise you!

Kan berätta vad lilla jag gjort ikväll, mötte Maria i mörby, vid åtta hade Lovisa och Sam kommit också. Vi tog bussen till enebyberg där vi träffade Aby oh Felix. Då drog Lovisa hem, varför vet jag inte. Vi andra drog till rösjöhallen i skarpäng och köpte godis wiiiho. Drog tillbaka till enebyberg där vi klättra upp på ett tak och grejade. Jätte roligt. Haha. Vid elva tog jag och Maria bussen till mörby där 601h precis gått och 509 gick inte föräns tolv så jag ringde Mamma som kom och hämta mig och körde hem Maria tacktack. Nu sitter vi och skypar och har de najs (;







Här är jag just nu. Skit fint! Jag vet (;

frukost/lunch

Andra dagen på sommarlovet och vädret har inte förändrats. TRIST. JAg vaknade runt halv tolv och först nu har jag duschat och fixat frukost lunch, hittade inget "klart att äta utan att göra något" så jag stekte ett ägg och stekte upp ett par pannkakor som jag skar i bitar och slängde i en stekpanna och stekte. SKIT gott. Nu blir mamma glad när jag äter fruksot och lunch hemma och inte drar en donken. Dagens planer ser ut som att träffa Maria, vi vet inte vad vi ska göra så de får vi se. Mamma har kameran idag för hon skulle på diverse skolavslutningar så bilder kanske tas med marias kamera i sådantfall. Japp. Idag är det den 12/6 de betyder att för ett år sen träffade jag Colin första gången in real life. vi hade pratat veckor innan men för ett år se idag träffades vi, herregud vad tiden går fort..

har sett hur alla har planerat sommaren vilken vecka dom ska åka och så vidare. Jag vet nästan ingenting om hur det ser ut min sommaren. Jag vet att jag ska upp till luleå i två och en halv vecka från 12juli till ja, typ 28juli kanske, vet inte. Sen ska ajg ut till Marias land, kanske åker ut till några flera. Haha.

Iallafall nu ska jag fixa iordning köket sen fixa mig själv.

Ciao

Bildbomd 10/6



Vi vet att vi är skit snygga,







Hahah här va lite färre bilder. Fanns några från grönan jag inte fått en. Men kolla och njut (:

ciao

Bildbomd 9/6











Bilder ifrån kvällen Maria sov här. VI var ju på bryggan så yes! Här har ni flera kommer!

Ciao

sommarlov!

Skolavslutningen gick galant. Skit snabbt och jätte bra. Föresten så är det så att min svenska/engelska lärare ska gå i pension, min mattelärare slutar, min mentor går och blir pappaledig så japp. Gick alltså i vinst med ett sommarlov men förlorade tre lärare. Det kommer nog bli bra. Vid halv två drog Maria och jag in till grönalund. Varför inte? De regna klart de inte var några där. MEN vi kom dit och jo tack mer folk än vi trodde. Inte jätte många men många. Vi träffade sa där och åkte insane x3, jetline x2, vilda musen x2, frittfall, sen åkte vi bläckfisken, lyktan, tekopparna och massa såna där små grejer. Haha. Vid sec drog vi därifrån tog en donken snabbt. Kvällen slutade iallafall med David, Sam  och Maria. Tog bussen hem och kom hem runt tio. Trevligt.

Nu ska jag och Maria lana skype!
Hörs imorgon. Ska få alla bilder av maria senare. Så de kommer bildbomber senare.

Pöss



Och vad sjutton hände med vädret?

SKOLAVSLUTNING

Japp. Igår kväll fanns ingen tid. Ska berätta för er vad jag gjorde. På dagen var jag i skolan där jag, maria, lovisa och jill gick hem till jill (skolarbete) och bakade en tårta (?). Den var skit god. Vi slutade runt 12.40 då jag och maria gick till mörby och väntade på David, Viktor och Sebbe. Vi gick hem till david där vi inte stannade länge. Sen var vi runt och slutade som vanlig tpå kyrkskolan. Där de bestämdes att Maria skulle sova hos mig. wiiiho. Vid tio över sju kom vi hem till mig och käkade middag. Vi stack ner på konsum och köpte lite gott och gick ner till en brygga och satte oss och pratade och fotade (dock med marias kamera så dom komemr senare) Vi kom hem runt halv tio stängde av datorn en timme senare. När vi la oss i sängen efter att vi hade valt kläder till idag så satte vi på röddrake, den första filmen i triologin hannibal aaaa vi såg inte så långt men den är ju eiu läskig. Vi somnade nog ganska snabbt och vcaknade runt sju imorse. Nu har båda duschat och maria står och plattar håret. Helvete vilket väder?!?!? Vi har skolavslutning i aulan ioförsig men ändå. Tråkigt. Vi ska vara på skolan 08.45 och själva skolavslutning för årkurs sju i friberga börjar klockan 09.00. AAAAA jag kan inte fatta?! VI HAR SOMMARLOV IMORN! WOHO.

Såhär glad har jag inte varit på länge!

Hörs senare ska ta med kameran och ta en massa bilder!

Pösss



Maria och jag förett tag sen!

090609

Japp, skola idag! YES. Jag mår mycket bättre. Idag blir det skolanskapar (?) ingen aning om vad det är. Början 09.45 så jag hoppas jag slutar tidigare idag. Jag ska og träffa David och Viktor med Maria efter skolan, jag tror det iallafall. Nu har jag precis duschat och ska fixa mig iordning. Får se om jag hinner skriva innan jag drar. Annars blir det senare.

OVER AND OUT


Rest In Peace



det är sjukt hur unga människor går bort, när tar det slut?
Vila I Frid Therese Rojo

Morgon





Min frukost!

Nu kollar jag på wildchild! Wiiho. SKit bra film. Har pratat med Maria lite också. Jag mår betydligt bättre. Vaknade imorse och kallsvettades. Jag tog ipren och gick och la mig igen. Nu vaknade jag för ett tag sen och äter kakos doppade i te. Mums. Iallafall så ska jag ta det lugnt idag och hoppas att jag kan gå imorgon. Jag tror jag fick någon allergisk reaktion igår, för halsen känns mycket bättre det är bara näsan som fortfarande är igen täpt. Febern har gått ner nu.

Hör av mig senare.
Ciao

Alkohol

Det har varit väldigt mycket kommentarer alkohol. Om jag har druckit, när det där hände med min vän om jag hade druckit då. Blabla. Jag kan lika gärna ta det rakt av. JA. Jag har druckit, för ofta för att bara vara fjortonår. Jag och min vänner har testat och tyckt det varit roligt med alkohol. Vi har helt enkelt missbrukat något som inte är bra för oss. MEN, folk frågar om jag drack den kvällen min kompis hamna på sjukhus, och ja, jag drack två klunkar drack jag den kvällen. Jag är en sån person som vill ha kontroll. Så när det händer att jag hamnar i umgängen där alkohol är inblandat vill jag helst vara så nykter att jag kan ta hand om dom som inte kan kontrollera sig. Så var det de kvällen, jag var nykter, hade jag och dom tre andra som var det inte varit nyktra kunde kvällen slutat ännu sämre än den gjorde. Då hade ett barn kunnat dö. Jag säger inte som jag är någon hjälte att vi räddade ett liv. Men som dom sa på sjukhuset, de här kunde slutat illa om ni kommit in senare. Aja, jag har dragit ett streck över den kvällen, jag har fått den hjälp jag behöver för att förtränga den. Men iallafall, jag har inte varit helt ärlig när det gäller alkohol här i bloggen. MEN nu är det slut. INGEN mer starksprit för mig. Vad mina kompisar gör är deras problem men JAG kommer inte röra starksprit på jäkligt länge. Jag vill bara vara ärlig med er. Jag är egentligen ingen person som håller på med tobak, men jag har testat kanske lite för mycket. Och jag har fått min en tankeställare som fått mig att lägga av helt.

Bara så att ni vet. Nu har jag sagt det, så ni vet.

Pusshej!


Hello People

Är sjuk, ja, åkte och kollade på bland annat när David, Aby, Viktor osvosv spelade match. Dom vann med 4-1 (: Sen gick jag, Maria och Sam till mörby och jag blev sjukt allerisk. Vi kom till mörby och väntade på David och Viktor. Sen när dom kommit sa vi hejsvejs till maria och åkte in till stan. När vi kom till grönan åkte vi i to the sane (sam xD) först. Den är ju för bra alltså. Jag älskar den! Hahaha. Vi åkte, frittfall, uppskjutet, jetline, vildamusen, kvasten, insane x2. Det var typ allt. Vi mötte upp Vickan och Mimmi och sen så när grönan stängde vid åtta drog vi. Jag, Sam, David och Viktor tog tuben hem och skiljdes åt i mörby. När jag kom hem dog jag helt. Min näsa är urtäpt och jag har feber, huvudet skriker och halsen känns inte för den gör så ont. Ska sova snart. Ingen skola för mig imorn.













Här har ni lite bilder ifrån idag.

Ciao

Victoria Jensen



Du bör veta att jag inte kommer lämna dig i sticket. Ingenting kan ta mig ifrån dig.
I love you babygirl!

Clothes



Detta har jag på mig idag.
vita shorts - uturn
randigt linne - h&m
kofta - shirtfactory

Men men nu ska jag snart åka (:
Ha en bra dag

OVER AND OUT

Söndag Morgon

Gårdagen var trevlig, härligt folk och mycket skratt. Vid halv tolv slutade kvällen och vi drog oss till kyrkskolan och åkte hem. Somnade rätt tidigt men glömde stänga av filmen som rullade om och om igen till imorse. Vaknade halv fem och kollade lite på den sen somna jag igen. Nu har ajg gått upp och halsen skriker. Jag tror att det bara är morgonont, eller jag hoppas de. Sitter med halsduk och dricker te och kollar på film. Ska träffa Maria lite senare, och vi ska möta upp Sam och David. Vet inte om vi kanske skulle kolla på Davids fotbolls match men vi får se.







Såhär kul hade jag de när jag koka te.

Ciao

Ready

Dagen har varit seg. Nu är jag hemma med Victoria. Vi har käkat och nu gör vi oss iordning för kväll, Det blir ett snabbt inläg bussen går!
CIAO

Wild Child

Har satt på WildChild nu. En film jag lånade igår när jag var på lidingö. Den är en riktig Linneafilm hittills. SKit bra!



Här har vi den. Med Julia Roberts kusin som huvudrollen!

Heeeeeeelg

Vakna nyss, är helt utslagen efter gårdagen. Skolan var helt okej. Slutade runt halv ett gick till mörby mötte upp David och Viktor. Vi tog bussen till David ditt Sam kom också. Vi spela fifa och chillade till halv fem, vi tog bussen till Vickan där jag var i ungefär fem minuter. Åkte till lidingö och käka middag, kom hem runt halv åtta då jag åkte till mörby träffa några kompisar. Vi tog bussen till djursholm och gick hem till mig, när min bror kom hem så stack vi och då var klockan hal tio ungefär. Vi åkte tillbaka till danderyd och började förlora folk påvägen. Tillslut slutade de med att jag, David, Sam, Aby, Maria och Mimmi trippade till kyrk där vi var ett tag. tillslut kom jag hem, skypade med Maria och sen pratade jag med David ett tag. Men iallafall så nu sitter jag i min soffa och ska sätta på en film. Idag ska jag möta upp David, Sam och Aby vi ska till stan och dom skulle köpa något. Ikväll ska jag träffa Maria och några. Men iallafall så nu ska jag kolla på film.

Vi hörs sötnosar!

pösss





Hallå vad hände med vädret ;o

RSS 2.0