BYTER BLOGG

Eftersom jag tycker min blogg spårat ut totalt så har jag en nystartad blogg! Först den jag och Maria delar sen min egna som ajg kommer lägga prio på mest just nu! http://linneafotar.blogg.se där jag kommer lägga prio på just fotografier! Kika gärna in, thank you!

You'll like it!

Här är min stora framtid! Tryck på här för att komma dit!
hohohoho

Humor?



Hoppas ni ser vad de står för jag och MAria måst eva sjukt roliga, de börja med att vi satt och snacka på skype och jg gick iväg ett tag och då skulle maria bara säga att hon hade pakerat samtalet då börjades de hahahaha. Säg och tyck vad ni vill jag älskar våpran humor!


LiiiiiiistaAAaa

Vilken svordom använder du mest? fanskap, fucktard, jäklar, jävla, fan
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? Ingenting! Det är sommarlov för fan!
Var köper du dina matvaror ifrån? Jag köper väl inga matvanor!
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? De beror på vad som fotas
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? en lägenhet och en jävla massa kläder!
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? AaaAAa
När var senast någon stötte på dig? Igår!
Vad åt du till middag senast? Pasta (?)
Kan du vissla? Jaaaaaapp
Tittade du på tecknat när du var liten? Alllltid!
Äger du några popband t-shirts? Nej men vill ha en rollingstones!!
När flög du senast? Hmm.. usa (?)
Pratar du några andra språk? Svenska, Engelska, Franska(?), lite ungerska (:
Har du gråtit offentligt? More then once!!
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Ja, vill tatuera en sol (lr liknande) på svanken, eller något på foten, pierca mig i naveln!
Vad har du med dig in på bion? Sällskap, godis/popcorn, något att dricka, väska, mobil osv
Vad har du för väder? Dåååååligt
Vilket är ditt favoritämne på gymnasiet? Icke gymnasium ännu
När sov du senast på golvet? Öööh? Golvet?! Ingen aning
Vilken är din favorit drink? Colaaaa
Gillar du din boendesituation? Mjoo här i luleå äre perfa, hemma skulle jag inte banga på att flytta till 'danderyd' asså klingsta osv.
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Väldigt olika
Är dina dagar fullbokade och stressiga? Jaaa!!!
Hamnar du ofta i trubbel för att du pratar under lektionerna? Haha njaa..
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 15
Tror du på liv på andra planeter? Nja.. Maria kommer ju ifrån Mars och vi vet ju hur de gick (: ps. iloveyou!
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Det som inte dödar dig gör dig bara starkare (:
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Vore ballt men usch va läskigt
Tycker du om att krama folk? Jaaaa!! mysigaste som finns
Äger du en digitalkamera? Mjo, en system kamera som är helt min, en digital som jag delar (:
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Ashley Tisdale, Ashley Olsen, Jenny i Gossipgirl
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Jaaaaa! De är dålig stil(: även fast jag säkert också gör så!
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Nej?
Är du mörkrädd? Nja.. ibland
Tre saker du alltid har med dig? Mobil, plånbok, ipod

Twilight













Stack ut och fotografera lite. Åkte runt (påcykel) och stannade där jag såg en brygga fem minuter ifrån lulsundet, det var antagligen en brygga nån ägde men där trippa jag ner och fick de här riktigt fina bilderna! Är väldigt nöjd!

Vad tycker ni?!

ciao

Run Til You Die

Jag sa till mammsen igår att väcka mig om jag inte saknar vid halv tio. Det gjorde hon, på så sätt blir mina dagar mycket längre smart! Yes! Vaknade och kollde ut klarblå himmel, blir det stranden idag? Japp de kan ni räkna med. Men först ska jag insakaffa mig en hel del kondition, jag ska ut och springa. Så de är jag klädd för och så fort jag smält frukosten så bär det av ut! Kanske jag får med mig pappa?

Ha en jätte härlig dag!



Härligt väder här i norrbotten (;


FlowerPower!

Knäppte några bilder påväg in till staden idag! Tre bilder klassade jag som mina favorit bilder när jag kom hem, efter lite redigering och trixande ska jag nu visa bilderna på tre blommor



Bild nummer 1.
Jag tycker bilden blir sjukt mycket mer levande med humlan i blomman. Att jag la in en ljusare ton i hälften av bilden gör den mycket härligare. Bakgrunden gör att man ser objektet jag tog fokus i mycket mer. Bakgrunden är liksom rörig. Jag gillar den starkt iallafall!



Bild nummer 2.
Den här bilden har jag inte gjort mycket med, den ser tillgjord ut men den var så himla fin. Den här är också rörig  i bakgrunden så man ser vad jag tagit fokus på. Tycker den är riktigt fin!



Bild nummer 3.
Den här bilden är nog min absoluta favorit från idag. Eller de här är nog den finaste bilden jag tagit när det är fokus på fler än en bild. Det jag menar är att det är flera bilder som är skarp kvalité. Jag gillar den här så jäklarns mycket. Finns inte mycket mer att säga.

Så vilken bild är eran favorit? (:

Ciaaaaaaaaao

New Things



Ny kjol, ny sjal, ny blomma!



Den andra blomman.. som på baksidan



Var som sagt både brosh och spänne



Ett diadem



Och den sista blomman!

måste rusa nu! Ska åka!

Luleå day one



Facelook



Kläder idag, leggings, tunnika, kavaj (:



Här i luleå är det alltid fint väder (;





Lulsundet (:



Påväg in till stan!



Det blev bara varmare och varmare

Dagen började framför disneychanel vid halv elva och sen kom faster Tina och då hade jag duschat och klätt på mig så hon åt lunch här och sen gick hon och jag in till stan, det tog ungefär tjugo minuter en halvtimme så när Maria kommer så kommer vi cykla eller ta bussen in går skit snabbt! Wiiho. Vi mötte upp mamam och gick till gallerian shopping som innehåller de flesta affärer man kan hitta i sthlm, köpte en kjol och en sjal på indiska, sen köpte jag ett diadem med en rosett, ett hårband med en blomma och en stor blomma som är ett hårspänne eller brosh på hm. Köpte en glass och sen gick vi upp till fastertina där vi träffa Christoffer (som är min kusin), Fia (hans flickvän), och papap! Jag, Mamma och Pappa åkte hem till oss, och nu saknar jag min bror! Han har varit nere i Viken sen förra tisdagen och jag känner att de här med att vara ensamt barn är inte direkt min grej! Han kommer upp imorgon så då blir det som vanligt (: Ni får se bilder på de jag köpt lite senare. Vi ska och käka tacos hos fastertina! Gott! Hör av mig sen (:


Maria gästbloggar

Helloo Maria här! :D
Linnea bad mig att skriva eftersom hon själv inte kommer ut på internet men är inne på msn(?) Iallafall så sitter hon i bilen påväg upp till Luleå vilket alla borde veta :D Hon kommer få tillfälle att blogga lite senare ikväll när hon kommer fram, kanske om 2 timmar.. men om hon inte bloggar ikväll så gör hon det imorgon trorja. Hon har suttit i bilen ganska länge nu men verkar ändå ha det najs som jag förstog det :) Tänkte även berätta att jag ska upp till Luleå om någon vecka eller två, kommer upp den 24/7 och stannar tills den 30/7 då även Linnea flyger ner med mig och sen ska vi ut till mitt landställe. Wihoooo! :D Jag saknar linnea jäättemkt eftersom vi inte har träffats sen den 27 juni! :O:O:O
Men snart så.. (: Som sagt hon är iallafall vid liv och hon bloggar troligtvis senare.

I miss you! :)
puusss

Snart klart...

..med packning! Håller bara på med alla necessärer och grejer. I år känns som de första året jag åker iväg och inte är rädd att glömma något, känns som jag har med mig kläder till en hel armé i ett kvartal! Påriktigt har med mig drygt halva min garderob, vet inte hur jag tänkt riktigt. Aja när jag åker ner till vätö med Maria så lämnar jag kläder i luleå. Iallafall så sitter jag förväntansfullt och väntar på Maria! Hon kommer hem ikväll och vi ska skypa hela natten lång. Jag tänker nog dygna ska åka imorgon vid åtta så det är nog skönast att dygna tänker jag.

Iallafall så kan jag inte ta mer kort ikväll för jag har packat ner kameran får se om den kanske åker upp iallafall lite senare men inte just nu. Nu ska jag koka en kopp te och snurra in mig i ett täcke och krypa upp i soffan!



En sådan här skulle inte sitta helt fel nu!

Videobloggen / packning



Snackar om min packning, ta den inte fullt seriöst!

Innan V-bloggen

Innan videobloggen kommer upp ska jag dela med mig av en underlig sak jag just såg, jag skulle ta en yoggi i kylen och kollade vilka smaker det fanns då står de: vanilla, jordgubb/smultron(helt normala) sen ser jag mjölkkola, jordgubbscheesecake jag var tvungen att fråga pappa och finurlig som jag är tog jag en mjölkkola, den var faktiskt helt okej god, smakade väl inte mycket mjölkkola men de jag tyckte det var en väldigt intressant smak på yoggi haha.



Här har ni den!

V-blogg..

..på g! Gjorde precis en ganska oseriös videoblogg som kommer komma upp nu när som helst! Håll ut kik!

ppppppackning



Här håller de på att packas! Är långt ifrån kalr och väskan börjar fyllas!
(Kolla MAria ;o ska jag flyga med den här se liksom wooopsi!) haha

Lunch



Kläder innan vi drog in på lunch på lisapåudden



Mamma och hennes gudmor



Mormor som fyller år idag! Grattis



Min kära moster/gudmor



De va nästan så man satt i vattnet men de var väldigt fint



Moster ställer upp på kort



CocaCola



Rosé



Lunchen blev räksallad och damn va gott de var!

Nu ska de bli packning! Hej och hå vad jag har och göra!

Ciao

Godnatt!



Godnatt!


Night

Kom hem efter att ha träffat Victoria och då gjorde jag mig iordning för middag hos familjevänner som har barn i samma ålder som jag och min bror, trots allt hade jag inte träffat dom sen barnsben, vi kom dit och så, sen när jag såg Adam (han är lika gammal som jag) komma upp i trappan såg jag att han inte var ensam, bakom honom kom ingen mindre än André (mer igen känd av mig som Stifla) herregud det var typ ett år sen jag träffade honom, (var väldigt bra kompis med honom förra sommaren, sen bröts våran kontakt och tror inte vi avslutade den helt som vänner om jag kommer ihåg rätt) jag blev nog rätt blyg, vet vad ni tänker mig som blyg går inte riktigt men jodå jag har mina sidor jag också. iallafall så när vi käkat klart och skulle kolla på film så bröts den stela stämningen och snack om förra sommaren kom upp, gemensamma vänner osv.. Både Adam och André umgås en hel del med killar/tjejer jag känner så de är kul (: Japp iallafall så har kvällen bestått av god mat, cykelåkning, skateboardåkning (Adam är jätte duktig på att skatea och hans bror Erik cyklar och är bra på de, tillskillnad från mig som knappt kan stå på en bräda), film, skratt och snack. Här kommer lite bilder



Adam, lilla Albin och Erik











Här har ni lite ifrån kvällen (:

Drar igen

Kom nyss hem nu ska ajg dra och träffa Victoria! Najs.
Hörs när ajg kommer hem igen!

@Jill

Jill kom hem till mig igår efter att jag legat hemma och segat ungefär hela dagen. Vi bestämde oss för att sova hos henne. Så blev de, jag tog med mig en kasse tjejfilmer, ínte mycket mer och sen så  kom vi hit och var hade en super mysigt/rolig kväll! Verkligen haha. Sen somnade vi väl helt okej tidigt och gick úpp strax efter tolv. Jag ska väl kila hemåt om ett tag, ska väl umgås lite med mami idag. Tänkte bara berätta at jag lever!
Hoppas ni får en bra fredag!

Ciao


PHOTOFILTRE





sitter och leker lite på photofiltre. Redigerar bilder och grejer.

Här fick ni två smakprov. Tycker det blev två helt olika bilder med samma motiv, ettan är mjuk och tvån blev så hård på något sätt. Vad tycker ni?

När livet inte längre sammarbetar

Såna här faser är helt hopplösa, förstår inte vart allting kommer ifrån. Alla mina behov, är jag så rädd att förlora någon att jag måste hela tiden vara personerna nära? Jag kan inte koncentrera mig på att tänka längre, jag kan knappt längre skriva vad jag känner längre. Som en jätte klump i halsen letar sig uppåt, Saknaden efter något blir större. Förut visste jag exakt vad jag ville och vad jag strävade efter, nu känns de som jag måste anstränga mig för att bestämma en liten sak som att vilken kudde jag ska sova på när jag går och lägger mig. Jag får ångest på nätterna och kan inte sova, är rädd för vad som väntar mig morgonen efter. Efter allt som hänt den senaste tiden så vet jag inte vem som står mig nära, vem som inte kommer svika. Åh jag blir galen!

Kommer jag klara pressen i åttan? Hur kommer det bli med tjejerna i klassen? Förra hösten var katastrofal, då hade jag Adrian och de var väl tur de, men nu har jag inte honom, nu blir det garanterat annorlunda. Jag känner jag måste ha mina vänner jag mår bra av nära hela tiden. Rädslan att stå ensam kvar är större än någonsin. Jag saknar vänner och ångrar saker som jag gjort eller som har hänt. Val jag tagit och tabbar jag gjort. Gamla vänner jag struntat i och allt jag offrat för personer som inte längre finns kvar i mitt liv.

Jag säger bara de, ibland hatar jag att vara fjorton!

Right Now

Såhär ser jag ut just nu, g33kar Miltivitamin Glocken Gold och har satt på mig en ny bikini överdel och mina lusblåa mjukisar! Så galen struttar jag runt klockan två och är pigg som en mört!



Wiiiho idag kom mina bikinisar och min kjol ifrån hm! Tre bikinisar var de, ni kan få se dom någon dag ;;)


Kusinvitamin

IDag har jag haft en super dag! Träffade Jill vid ett och vi drog in till stan och där käkade vi lunch på Hardrock Café, jätte mysigt! Typiskt Jill&Linnéa, jag rekomen. Sen drog vi runt i stan ett tag och sen drog vi till mörby där vi satt och snacka med Erik, Mike och co. sen så drog jag hem och nu är min kusiner här med moster så de är trevligt (: Får se vad som händer ikväll om jag orkar gå ut.



Såhär ser jag ut ikväll, med min nya kjol ifrån hm och en vit tshirt också hm! Somrig och fin!


I <3 Sommarlov

Jill, Sam och David kom hit efter jag vaknat och lite så. Vi kollade på eva och adam, såklart! Sen drog vi till mörby vid fem och käkade middag på tacobar, jag och Jill. Sen drog vi hem till David ett tag och tillbaka till mörby för att träffa Erik och några till, men dom kom aldrig så jag och Jill drog till enebyberg till någon kvarters stuga där Jill kände nån tjej som bad oss komma, vi var där och de var två tjejer och resten killar, rätt trevligt! Haha. När vi varit där någon timme tog vi bussen tillbaka till mörby där Jill skulle hem, själv stannade jag och pratade ett tag med Alex, Vickan och Milla, sen drog dom också. Då var jag träffade jag David och Sam och var med dom tills jag tog bussen hem och nu har jag kommit hem och lite så (:



Det regna hela morgonen (dvs tills typ fyra)







Jag älskar att ha sommarlov!! :D

Makeup



Folk brukar kommentera min smink låda...



1.mineral foundation - maybelline newyork
2. True Match - mineral puder - Loreal Park
3. Puder - Loreal Paris (har krossat puder ifrån tre olika loreal askar och la in i hm pudedosan för den var tom)
4. Brun puder - Hm
5. foundation borste som gör de lättar att jämna ut foundationen. Vet itne vart den kommer ifrån
6. Liten rouge borste - okänt
7. Dream Matte Mouse - Maybelline Newyork
8. Puder borste - Kicks



1. Rouge + två ögonskuggor - Marykay
2. bas ögonskugga - cliniq
3. Ögongel för att se mindre trött ut under ögonen smörjer man in innan man sminkar sig - Face
4. Highlighter - Face
5. Rouge - Sephora
6. bas ögonskugga med skimmer i - MAC
7. Ögonskugga - Face



1. Vattenfast mascara - Maybelline newyork
2. Volume mascara - Dace
3. Volume mascara- Max Factor
4. Ljusrosa läppstift - Face
5. Glamshine lipgloss - Loreal Paris
6. Lipgloss Rose - Hm

Det jag använder är de ovan. Jag är väldigt bra på att köpa smink och lägga de i min låda och glömma bort de. Men de ovan för använder jag oftast varje dag, inte riktigt med lla ögonskuggor de varierar :)
Nej hörni nu ska jag smnika mig. Men de jag använder de är bra.

Ciao

No Time To Rest



Var så himla kul och träffa kidsen igen och dom var nog övertrötta så dom blev galet spidade



Mimis kaka!



Bullar



Franca gick ut och gungade häst



Filip hängde som upp och ner i klätterställningen



Tom kommer bli ett riktigt charmtroll med sitt fruktansvärt fina hår!



Fick fina armband av moster!



Moster var trött, och likaså var sessan.. zzz



Min moster har haft tid att inskaffa dessa snyggingar! Men wiiiho va lång hon blev i dom, ca 190cm!



Påväg hemåt!

Dagen har varit hektiskt. Åkte till mimi där jag träffa mina efterlängtade kusiner och moster. Var där ett bra tag och sen drog jag och Moster till täbycentrum på jakt efter diverse saker, jag hittade en jacka på Zara som jag måste ha.. så jäkla snygg! Sen drog jag tillbaka till mimi och hämta min kamera sen kom pappa och hämta mig, nu ikväll skulle jag träffa Jill men pratade nyss med henne och de lät som hon var i näsbypark, aja de är inte hela världen, vi får se om hon kan dra sig från sin älskling hahaha, annars är det inga problem. Vi får se vad jag hittar på ikväll,

Ciao

Day After Day









Var som sagt på grönalund med min kusin Mathilda idag, vi kom dit runt ett och åkte de mesta, jag drog upp henne i både de ena och de andra. Insane, Frittfall, Frittfalltilt, Xtreme, Jetline, Katapulten, blandannat, hon är en vågad elva åring! Haha. Iallafall så drog vi därifrån vid fem och hon blev hämtad i mörby. Jag fick vänta på min buss i trettio minuter och kom hem och käkade lite, sen åkte jag tillbaka till mörby där jag träffade Jill (som varit borta i tre veckor kärt återseende), Alexsej och hans tre kompisar. Vi drog och käkade, eller aa dom käkade haha. Sen så efter mat och lite sånt drog dom till nått ställe i näsbypark och jag och Jill köpte fanta och choklad och gick och satte oss på Kevinge och pratade om allt, just like old times! När klockan närmade sig halv elva drog vi till mörby där vi träffade Micha och massa andra, så vi stod och prata med dom ett tag. Jag tog vägen förbi Jill när vi skulle hem så hämtade pappa upp mig där eftersom jag glömde mitt busskort hemma.

De där var min dag och kväll!
Har haft en super dag och nu kommer min moster hem imorgon var sex månader sen jag träffade henne och kussarna! Wiiho.

Ha en bra natt haha

PUSS



Puss på er! Nu drar jag!

Its Never To Much






Här har ni en balling med kameran i högsta hugg!

Vita shorts - Uturn
Randig tröja - Victoria´s Secret

Till de kommer jag har min jeans jacka ifrån h&m

GodMorgon Charmtroll!









Nyvaken! Ska hoppa in i duschen och sen ska jag till grönalund med min kusin som fyller elva i år. Släkten är trots allt bäst! :D Nej nu måste jag göra mig iordning,

Skriver nog innnan jag drar!
Ciao

Me, Myself and I







Bjuder på tre bilder jag tog tidiagare idag, hej jag älskar mina kamera haha.

My Night



Jag och min käre bror, David knäppte detta kort xd hahaha.



Japp såhär blir det när jag har kompsiar, min bror 'ska bara visa något' hahahaha



Hahaha,



Jag och David gillar gurka, och min bror förstod inte varför bilderna blev suddiga! haha



Min bror och hans kompis hade mycket att lägga till och David fick sig ett gott skratt,



Marre har mycket viktigt att visa upp (:



Sen när dom drog satte jag på eva och adam!



Sen fick man till och med sällskap av en David! haha 
 
Åkte till mörby coh hämta mina pengar av Alex, skit bra. sen så hann jag till och med träffa Alina och Linnea, det var så himla längesen. Kom hem och sen kom David vid halv sju han drog för trettio minuter sen typ, vi umgicks lite med min bror och hans kompis, eller dom umgicks med oss, haha. Sen så stack dom då satte jag på eva&adam såklart :D, David umgicks med min dator sen fick man sällskap, hahaha. Nu så har jag laddat in bilderna och så, ska väl sova snart är så himla trött!

Nu ska jag fixa lite grejer innan jag ska sova.

Hörs imorn eller senare

This Is Something New



Här är mina snälla pappa som köpte min fina kamera!















Mycket bilder kommer de bli nu kan ni räkna med! Haha, Och visst kommer de bli blommor men också mycket annat har mycket större inspirationskälla nu plus en roligare kamera!
Wiiiho nu kör vi!

SONY a200

Jag och pappsen stack iväg till en ON/OFF butik där nikonD60 kameran faktiskt fanns, men pappa ville att vi skulle åka bort till barkaby oh kolla på mediamarkt om det fanns någon annan, vi gjorde de och där hittade jag SONY a200, en kamera som var nedsatt i priset rejält ifrån ordinärepris. Hem kom jag med en kamera+objektiv och hela köret, minneskort på 8 gb, en kamera väska som allting får plats i och sen köpte vi en extern hårddisk också till mina bilder om min dator skulle krascha.

Vi avslutade de hela med mcdonalds. Tack pappa, jag älskar dig! :D

Nu ligger batteriet och laddar så sen ska jag premiär pröva den och knäppa många bilder.

Här har ni hur den ser ut foto av mig och en av google.





Här har ni kameran och kamera väskan!

Jag är glad idag (;

Hejdå

Kommer hem om ett tag med en kamera förhoppningsvis! Wiiiho.

OVER AND OUT

System



Imorgon troligtvis blir jag ägare av en systemkamera! Wiiiho. Pappsen och jag åker och kollar på en och får se om de blir den ovan, den är en rätt bra nybörjarkamera men vi får se!

Heeeejdå

Ösby Sjön











Me and my sweety!









Här har vi bilder! Jag träffade Sophie och Hanna vid ösbysjön, Vickan kom dit senare. Vi badade och solade fram tills halv fyra då jag och Sophie började byta om och greja. Hanna och Vickan kom upp lite senare och sen så bar de av hemåt. Åkte hem och duschade längelänge. Nu är jag hemma och tänker nog dra en lugn hemmakväll med pappsen, om inget dyker upp.

Nu ska jag chilla
ciaoilajnen

Tillsammans

Jag läste ut boken igår också, jag verkligen avgudar de här böckerna, men om jag förstått rätt så är det bara tre står nämnligen på baksidan "i den här avslutande delen i tillsammans- triologin" så jag antar det är sista. De här böckerna har ett väldigt lärorikt, roligt men ändå sorgligt innehåll. Det visar hur nån som man tror har det jätte bra mår kasst inuti, någon som alltid verkar vara glad kan ha förlorat någon den älskar, och hur man själv ska vara glad för de man har. Det har jag lagt märke till i alla tre böckerna. Såhär står det på baksidan av första boken

Alexander går i privatskola och har en pappa som arbetar på Utrikesdepartementet. Jakob är den sportige killen ´med en mamma som jobbar på teve. Theresa är tjejen som förlorat sin mamma i cancer och som bor med sin pappa i en husbåt vid Djurgårdskajen. De har helt olika bakgrund och skulle aldrig ha träffat varandra och blivit vänner om det inte varit för inspelningen av ett teveprogram på Djurgården. Efter inspelningen tar Theresas pappa med dem ut till en ö i Stockholms skärgård och de tre ungdomarna blir allt bättre vänner. Men i skuggan lurar ett hot. Någon  vill till varje pris hitta en av dem...

Jag trodde de skulle vara en ganska overklig bok när jag läste baksidan, speciellt de sista. Tyckte de verkade som de skulle hända något som inte händer liksom. Men förvånad blev jag, vem denna någon är visar hur vissa har det. Väldigt läskigt. Men boken innehåller de mesta de är det jag gillar. Jag som har läst alla kan säga att man inte kan lägga den ifrån sig.

Lite om de.


SOl och BAd

Vaknade och de regnade ute HALLÅ? Nu har de gått ett bra tag och solen har kommit fram och termometern stiger sig snart över 25 grader. Jag och Sophie ska dra en Ösby sjön (och ja, Maria vi hittade repet hahaha) ska möta henne där snart hoppas jag får inte tag på henne fick de imorse men nu verkar hon stängt av telefonen. Störande. Vi badade i ösby igår som jag skrev och det var så himla varmt i vattnet, jätte skönt verkligen.

Iallafall nu ska jag försöka få tag på soffan!

SEYA

Jag Och Mina Nätter

                                

TE + PANNKAKOR + BRA BOK

=



En av mina klassiska nätter! Natt käka, te och läsning. Mums!

Hoppas ni sover gott

Tillsammans Tredje Boken







JAg och sophie stack in på akademibokhandeln i eftermiddags för hon skulle lägga undan ett par böcker som hon skulle köpa till frankrike. Jag gick och kollade och blev smått som sagt hysterisk när jag såg att T I L L S A M M A N S tredje boken hade kommit ut! Jag har läst ettan och tvån på olika nätter, jag älskade dom! Verkligen jätte bra, jag redomenderar VERKLIGEN dessa böcker, men man måste läsa ettan först annars är det lätt att tro mig är ute och cyklar. Läs dom jag menar de verkligen, jag läser inte, jag tycker inte så himla mycket om att läsa men dom här böckerna många guldstjärnor!


Nighty!

Idag har jag varit med Sophie,  vi skiljdes åt i mörby för att åka hem och käka, åkte och träffade henne igen sen, vi gick och träffa Alex, Vickan och Hanna på kevingeskolan. När vi varit där ett tag så bestämde sig Jag och sophie och Mimmi som kom dit att åka och bada. Så vi sa hejsvejs och tog bussen till ösbysjön. Då var David och Sebbe med också. Vi badade, iallafall tjejerna. Jag badade med JEANS och linne de var ganska kladdigt efteråt. Tog bussen hem till mig och duschade och nu har jag hoppat i pyjmas och sitter och läser. Japp, jag läser detta händer ldrig, men ska lägga ut bilder på boken. Här kommer lite bilder på mig och Victoria ikväll haha









HAha fan va snygga vi är! :D


Hard night

kom hem efter att ha träffat Sam, Sophie, Viktor och Sebbe i mörby ett tag. då hade min bror studsat upp till en kompis som bor ett hus högre upp än oss i en backe, med min dator -.- Han skulle lana där hela natten MED MIN DATOR! gissa om jag blev galen. Så hade han tagit med sin egna mus, så här stod jag med en dator utan mus, tog en reserv och började knappa.

Maria loggade in och började snacka om att jag skulle komma ner till grekland på lördag, jag blev helt tokig och började prata med mamma och pappa, brast ut i gråt 'såklart' så helt plötsligt kändes de somjag kunde simma till grekland i mina egna tårar. Ha Ha. Vi får se hur de blir med de.

Sen så hände de lite grejer på traven som inte gjorde de hela bättre. Iallafall så nu är de lite bättre men jag är fortfarande irriterad.

Men men imorgon så kommer Sam hit klockan elva, så då ska jag vara vaken. GOOD LUCK! Jag ska vara med honom tills ett typ då sk han dra till sitt dumma landställe IGEN. Haha, sen ska jag träffa Sophie (: Trevligt.

Här kommer några bilder



Mathilda som dyker och hjalmar på den gröna krokodilen







En nyvaken unge imorse!



Imorse så kom de ännu mera barn och de badades i deras lilla pool







Sådär ja, de finns många fler men dom tar vi nån annan dag!

ciao

trist

Familj
Mamma - Ja
Pappa - Ja
Syskon - Ja
Husdjur - Nej

Vänner
Välj En Vän Som..
Du litar på - Maya Strinnhed
Får dig glad - Maria Lundqvist
Du skrattar ofta med - Maria Lundqvist
Är saknad - MARIA :(
Du vill träffa - Maria, Jill, Maya
Känt länge - Maya
Känner dig väldigt bra - Maya & Jill
Du gjort mycket med - Maya

Känslor
Har du gråtit för att du varit arg? - Gråter alltid när jag är arg.
Har du varit kär i någon du inte haft chans till? - Haha aa
När grät du senast? - Ikväll
Är du oftast sårad & ledsen men visar det inte? - Antar att de kan vara små grejer man inte orkar göra nåt åt
Menar du det du säger? - Japp såtr för allt
Ditt Eller Datt
Pengar eller kärlek? - Kärlek
Singel eller förhållande? - Beror på..
Sola eller bada? - BADA!!
Mobil eller dator? - Dator! Hallå SKYPE?
Gröna Lund eller Liseberg? - Grönalund eftersom de är mitt andra hem i sommar
Mc Donalds eller Burger King? - Mc Donalds såklart
Dans eller sång? - Såååång
Fotboll eller innebandy? -Foootboll
Flyga eller åka båt? -flyga

Ärlighet
Lovar du att vara ärlig? - ja
Har du varit kär i din bästa kompis? - Yepp! Min bästa killkompis
Har du ljugit? - Klart jag har
Har du fuskat på ett prov? - Yes
Har du berättat vidare en hemlighet? - Kan inte komma ihåg de just nu, men de har väl alla nångång
har du rökt utan att dina föräldrar vet? - Japp
Har du en hemlighet som bara du vet? - Många

Resor
Har du varit utomlands? -  Japp
I vilka länder har du varit? - Orkar jag verkligen inte skriva x)
Har du åkt flygplan? - Many times
Har du åkt Tåg? - Klart jag har
Har du åkt Båt? - Klart jag har
Har du åkt Buss? - Alltid
Har du bott utomlands? -Nepp
Vart i så fall? - No, only sweden
Kan du något annat språk? - Engelska, svenska lite franska, pyttelite ungerska (:

Rik Eller Fattig
Hur mycket får du i månadspeng? - 1100 kr (:

Har Du..
Eget rum? - ja
Egen TV? - ja
DVD? - Japp
Dator? - Klart
Mobil? - Klart
Kontokort? - Jopp
Över 2000 kr? - Dont know
Pool? - nepp
Studsmatta? - nepp
Cross/moppe? - nej men snart så
Pingis/biljardbord? - japp
Jacuzzi? - nepp
Villa? - nono
Märkeskläder? - verkligen inte, händer väl men inte alltid
Smink/smycken för över 5000 kr? - kanske, har itne kollat

Dagens
Kläder? - vita shorts, chockrosa smile linne
Smink? - mascara puder
Smycken? - tomassabo armband, mitt kompishalsband (:
Humör - Börja bra sluta mindre bra..
Gjort? - vakta kusinerna, badat, träffat Sam och sophie, sen träffa vi Sebbe & Viktor
Göra? - fundera
Sötnos? - Secret

V-tuna

Tjenare!
Jag stannade här idag också, vi har badat och skojat hela dagen. Lill ungen sover nu och dom andra är ute och plaskar i poolen. Haha.
Kommer hem senare, när vet jag itne. Vi kanske ska ner på kvarnis senare. Får se.

Hör av mig när jag kommer hem.
CIAO

Natt

Nu ska jag och kusinen gå och lägga oss hos lilla plutten i trippel sängen. Vi har kollat på eva och adam och ska nu sova. Tänkte bara säga att jag lever godnatt gott folk :)

RSS 2.0