Tårta

Sitter i soffan med Alice och kollar på legally blond (stavning?). Mamma fyllde år igår så det blev tårta idag.  GOTT.



CIAO

#2













Nu ska jag göra mig klar!

CIAO

DALARNA

har varit uppe i dalarna sen i onsdags = dålig bloggning. Hann aldrig skriva de. Iallafall så kom vi upp dit och de va jätte mysiga dagar. Sex barn -12 och jag och min bror. Fyra vuxna. Ja, lugnt? NEJ. Men kul har de varit. Skidåkning i torsdags och igår pröva jag faktiskt snowboard. Har åkt en gång tidigare men nu ville jag pröva på riktigt liksom. Gick bra. Mathilda min kusin som går i fyran prövade också hon va riktigt duktig. Jag har nog bestämt att åka snowboard i åre på påsklovet. Får se hur de blir med de. Här kommer ltie bilder!




Söta unge! yngsta ungen på BARA 1 ½ år ! haha


Lilla jag.



Utsikt


Jag och Milla.


Lunch till åtta vrålhungriga barn.


Söta unge!


Kusin!



Snowboard



Värmeljus

Okej hörni, resten av bilderna kommer snart. NU: DUSCHEN.

Ikväll kommer wallins, ami och min barndomsvän Alice med hennes syster och mamma!
Trevligt.

CIAO

Just like then

bästavän, du är underbar du är faktiskt allt för mig, du är lyckan i mig du är glädjen i mitt leénde, du är hoppet i mitt liv, du är den jag kämpar för, du tror säker inte på texten men det är sant det är du som får mig att fortsätta det är du som verkligen får mig viljan igen, det är på riktigt dej som jag vill ha på min sida tills graven. det är din hand som jag vill hålla ända tills jag faller, det är ditt skratt jag vill höra så länge jag lever, det är med dej jag vill vandra hela livet med det är med dej jag kan ta alla strider med du och jag mot världen, du är min bästevän du är inte som alla andra som man säjer att man älskar utan det är dej som jag menar det till, det är till dej jag menar det till absolut mest, du vet mycket själv hur mycket du betyder för mig, allt vi gjort för varandra, du måste ha en famn att falla i när du inte orkar längre, du måste ha en axel att luta dej mot när du bara gråter du behöver allt det finaste som finns på jorden, jag lovar du har fixat mitt liv till ett så otroligt bra liv vi har delat så otroligt många minnen tillsammans och jag älskar varje andetag med dig, jag ska finnas för dig varje sekund, minut, timme - hela tiden, personen som du älskar mest hon som du verkligen känner är den äkta, den som man verkligen inte vill såra, henne kan du inte beskriva med ord det går inte det är för värdefullt, ordet kan aldrig komma upp till din nivå, jag gråter, jag lider, jag orkar inte mer, du är min luft såfort du mår dåligt så gör jag det också,det har jag valt själv jag har valt att välja just dig! och ingen annan det är just du som är min bästevän, som jag älskar mest du är min tvillingsjäl min själfrälsande, blodsyster du är allt för mig, jag säjer det och jag menar det, hoppar du så hoppar jag, jag vet att vi har haft det både jobbigt, kul, busigt, flummigt, och hela skiten men det kan inte ta slut här inte en till,, du kan inte lämna mig här nu inte lämna oss, det vet du!  om inte ordet omöjligt fanns så skulle jag springa runt jorden för att visa min kärlek till dej, jag skulle simma i lava för att visa att jag aldrig kommer lämna dig,jag skulle hoppa från världens högsta berg bara för att visa att just du är min bästavän, jag tror att du vet vem du är och jag hoppas att du verkligen fattar att jag påriktigt, älskar dig 


Hittade den här fina texten min älskade vän Jill skrev till mig för drygt ett år sen. Ville bara säga att jag uppskattar den här fina tjejen så otroligt mycket och jag älskar dig verkligen.. Tack för att du är så jäkla bra. You 'n me.



CIAO


Jäkla massa känslor.

Fyfasen vad känslor kan förändra mycket. Guds skapare vad trött jag blir. När man äntligen hittar någon normal, någon man verkligen känner något speciellt för så går inte de. För den där veckan var inte påriktigt. Jag kom tillbaka till mitt påriktigt och där möttes jag av ett ex. Ett ex som fortfarande betyder otroligt mycket för mig. Och de är klart Känslorna för dom man inte träffar, svalnar med tiden. Det är så sant som de är skrivet. Och jag menar nu känns de nästan inte längre. De är klart de känns ju men inte på de sättet. Förut kändes de verkligen starkt nu bara annorlunda, obehagligt nästan jobbigt. Grejen är att jag aldrig riktigt suttit i den här båten förut. Jag har alltid fått vad jag velat men såna här saker lär mig ju att anpassa mig. Anpassa mig efter folks tycken och åsikter. Jag tror jag börjar bli lite frustrerad över att inte ha massa problem. För liksom allt blir så vanligt. Jag älskar utmanningar och hinder i livet. Ett liv utan utmaningar är trist, tråkigt och bara otroligt dåligt. Jag känner för att utmanna ödet lite. Utmanna mig själv och se vad som händer. De värsta som kan hända är att de kommer tårar, men herregud tårar är vatten och de är inte farligt. Ingen har någonsin dött av tårar. Ska man utmanna ödet och ta risker till livets oöppnade dörrar. JAg vill, jag skulle göra allt. Men frågan är vad jag riskerar. Jag har mina riktiga vänner. Nej nu gäller de. Frågan är bara skulle han vara villig att ge mig en chans till?


sånt där typiskt lov mys!



Chai te, word dokument, duntofflor, fleecebyxor, OC med papi!

MYSIGT

CIAO

Bilder



Kaffe är gott!





Flower!



FETTISTISDAG!

CIAO

Till medium?

Yes! Så sant som de va skrivet. Jag ska till ett medium ikväll. Läskigt värre tycker många. Otroligt spännande tycker jag. Kommer säkert ligga sömnlös flera nätter men intressant ska de bli. Jag har aldrig varit hos ett medium tidigare därför tycker jag de ska bli lite små läskigt men spännande som sagt.

Nu ska jag hjälpa mami att baka semlor på våran älskade fettis dag.

CIAO



SPOOOKY

Bröllop på g



Och nu blir de bröllop! Sveriges kronprinsessa har förlovat sig med Daniel.
Jag är glad för deras skull, men en sak tycker jag illa om.
STACKARS människor. Dom förlovar sig och får hela media med tre tusen frågor. Nej hon är en vanlig människa. Synd om henne tycker jag iallafall. Men kul att dom äntligen förlovat sig! :)

CIAO

Inhandlat



YES. Kom nyss hem ifrån cetrum. Inhandlat en hms snygga jeans jacka, de svarta knytskorna och ett svart skärp smalt.

CIAO

måndag.

Ja, jag åkte hem till Maya igår vid fem. Käkade där, tacos! GOTT. Sen så skulle vi kolla på film, när vi bänkat fast oss med en jäkla massa tönt filmer som vi älskar. T.ex. räddawilly, justmyluck, djävulenbärprada osv. Så kommer Mayas storasyster Malin och hennes kompis Jessica ner och skulle också kolla på film. Jag tror vi satt och bestämde film i mer än en halvtimma. Vi skulle hyra på tvn och var det någon som nån tyckte om så tyckte inte någon annan om den. Så efter många om och men så satte vi the beach med leonardo di caprio. Det var en bra film! Den handlade om en strand i stort sätt. "paradiset" Se den. Maya och jag somnade pladask i hennes säng efter de.

Vaknade imorse när hennes mami väckte oss. Dom skulle iväg oh jag skulle hem. Vi käkade frukost och sen nu nyss kom jag innanför dörren.

Idag är de oplanerat. Har en del att göra vet jag.

Förlåt för att det blivit lite bloggning och när de blivit har de varit tråkigt. Förlåt.

Ska upp till fjällen imorn får se om jag tar med mig datorn tror dock inte jag orkar de.

CIAO

SöndAg

Bloggen blev tyst igår. Hade en hel dag med min bästis. Mötte upp henne vid danderydssjukhus och tog tuben in till östermalmstorg. Där gick vi i det hemska snövädret till skeppsholmen, gick upp till moderna museet. Vi gick runt och kollade. Älskar att gå på museeum för er som inte visste de. Det var riktigt coola fotografier och konstverk. När vi efter nån timma bestämde oss för att gå runt på skeppsholmen så var det fortfarande snöväder. Vi gick bort till en busshållsplats och tog bussen till kungsan. Vi bestämde oss för lunch på depå, olyckligtvis var de stängt och vi hittade ett annat mysigt café där vi åt mackor. Jag åt kyckling ceaser och M tog kyckling chili. Riktigt goda mackor. koofi på birgerjarlsgatan! Vi avslutade lunchen med varsin maffig kaka. M tog chokladkaka med grädde och jag tog daimtårta med grädde. Riktigt gott. Därefter tog vi tuben till mörby och bussen hem till mig.

Vi käkade middag och Tom (en barndomsvän till min bror) käkade också hos oss. Det var som in the old days liksom haha. Efter maten bestämde sig jag och Maya för att gå på promenad. Då var de verkligen crazy väder. Vi gick en rätt lång promenad och kom hem senare.

Då bestämde vi för att kolla på bridget jones och efter den jönssonligan på kollo. Sen så in her shooes och 13 snart 30, sen just my luck. Ja så var de planerat. Efter två av filmerna, fyra koppar grönt chai te och mycket skratt var M rätt död. Vi la oss i sängen och satte på in her shooes olyckligtvis somnade hon och jag stängde av filmen.

Vi vaknade imorse och Maya skulle till ikea med syster och mami. Jag ska hitta på något kul nu så jag skriver mer sen. M ska skicka bilder ifrån igår jag har några stycken.

CIAO







SNÖ


KNAS

Ja, jag skulle träffa Jill. Alltså så valde vi att göra så att jag hamnade i mörby för att "hämta" henne. Där träffade vi Kevin som skulle till ösbysjön och träffa, Vickan, Dennis, Kevin, Alex, Mimmi osv.. jag och Jill tyckte de lät kul och valde att åka med. När vi kom dit blev de en jäklnars massa knas. Iallafall jag är hemma nu hel och ren.

Här kommer lite bilder jag tog innan jag stack ut.



Kläder innan jag stack.
- legginsen ifrån Gina.
- vitt linne - forever21.
-vit 3/4 ärmad tröja - shirtfactory



mina snygga läppar!



Min kossa skulle också ha glitter på läpparna tyckte jag.



En bild på mitt fina hjärta.

de var allt.

CIAO

Stan och snö

Träffade Fanny i stan, köpte legginsarna och ett par ljusblå jeans på weekday. Kom hem för ett tag sen och innan de så tog jag lite bilder för att jag hade lust.



Detta hade jag på mig
- svarta stövlar - wedins.
- svarta leggings - okänt
- vitt linne - Newyorker
- mörkblå tshirt - Abercrombie&Fitch
- svart hoodie - skol
- svart trenchcoat - H&M
- halsduk grå - Åhlens.
- vantar vita - Åhlens



SNÖ = BU



Sådär ja...

Iallafall ska kanske träffa Jill ikväll. Ami kommer hit och äter, så middag blire hemma och sen kanske jag träffar Jill. Hon åker ju till sälen imorn så vi får se.

CIAO

Fixat

Har fixat min kära väns Alina och hennes kompis Felizias blogg, kika in där. Alina och jag har känt varann i lite mer än ett år och träffas dock allt för sällan. Iallfall nu ska jag snart dra mig in mot stan för att träfa Fanny. Maya fick inte sova här, trist de.. men vi får ses snart! Har verkligen taggat upp mig för att handla en massor och kommer komma hem utan någonting typiskt mig! haha.

Nej nu ska jag nog åka snart.

Vi hörs!

CIAO

Ny header..

Fick suget att göra en liten header. Så där blev resulatet. Ni ville ha bilder där man såg mig. Inte för att jag ser ut som jag gör på bilder.. men iallafall haha.

Idag blir det Fanny igen. Skulle ha träffat Maya, men ungen har släktfest för hennes 300års(?) adliga släkt sida. Haha. Hon kanske kommer och sover hos mig ikväll istället. Nej jag ska in till staden och träffa Fanny för att jag ska köpa lite grejer. Bla. Legginsarna ifrån Gina (dock inte de jag la ut på bloggen). Sen så kanske jag ska köpa de stentvättade jeansen ifrån weekday. Får se. Ska träffa henen på tc klockan ett halv två.

Ha en super dag. IDag tar jag med kameran.

CIAO


Kväll

Kom inte in till stan förrän fem halv sex. Träffade Fanny och Sarah på centralen. Jag och Fanny skulle vara hos henne halv sju så vi drog oss ditåt vid sex började vi åka. Vi klev av vid västertorp ( ett av alla torp ). Och genade hem till Fanny som bor i norrmälarhöjden(?). Ett jätte fint hus som håller på att byggas om. Träffade Fannys pappa och hans tjej. Deras son på tio veckor. Söta unge.. VI käkade middag och ja, sen så runt halv tio kanske gick jag och F till videobutiken och hyrde film och köpte godis. Det fick bli mirrors, jag har dock sett denna på bio med M. Men den var lika läskig som på bio. Vid elva, halv tolv kom M&P och hämta mig. Snällt.

Nu ska jag berätta en trist sak.. kameran glömde jag hemma.. precis som filmen och diverse andra saker.. Så de finns en bild på pommac, godis, glas och filmen. Tänkte bara slänga in den men nej. Då funkar de inte att ladda in bilder ifrån mobilen.. SURT. Aja ni klarar er hoppas jag!



Bild ifrån grönan i somras. Fanny och jag! SNygga va var..

CIAO

GLAD

Är på bra humör idag! Skönt. Nu ska jag snart åka iväg och träffa Fanny och Sarah. Sarah skulle fixa något i stan så hon åkte med Fanny. Sen så hur resten av kvällen/dagen blir är fortfarande en gåta. Haha. Vi ska nog käka hos Fanny tror jag. Nu har jag sminkat om mig, såg helt sär ut, och sen råka jag ta en svart puderborste med svart ögonskugga på så jag blev svart. Har lyckats hitta min blandning av mascara! Tjoho. Nu har jag prövat diverse jackor. Hitta en från hm som jag tar.

Iallafall jag hör av mig när jag kommer hem = senare!

De är otroligt härligt väder ute gott folk! UT med er :)



HAPPY SMILE!
snygga bilder från en glad människa

CIAO

Hemsk natt

JA fyfasen hörni! Jag är nog den dummaste människan i världen. Jag satt i går kväll och klagade över att jag ville öppna fönstret. Mamma sa att bara jag stänger de. "jaja, de är klart". Så tio minuter innan jag la mig till sängs så öppna jag fönstret. Sen gick jag och la mig och somnade såklart! Vaknade huttrande mitt i natten och undra varför jag frös ihjäl även fast min två duntäcken. insåg att fönstret var öppet! AAAAGG det var minusgrader i mitt rum :O. Jag la mig under mina två täcken och försökte värma mig själv. Jag kom inte upp ur sängen för jag var helt säker på att jag skulle frysa till is på vägen dit. Så mitt tips till er. Är ni inte vana med öppet fönster sov inte med de. Natten blir hemsk. Har vaknat diverse gånger och bara legast och skakat.

Iallafall ska iväg till skolan snart. Jag tror jag kommer hem innan jag åker iväg till F. Ska lämna min väska och lite så. Så vi hörs senare.v Jätte bra va?

CIAO


Richard Marx - Right Here Waiting



Do you remeber? "Jag gör allt för att få dig tillbaka, jag väntar här föralltid"
Empty words...?

LOVE

Jag är..

.. sämst! HAha. Nej förlåt så väldigt mycket för veckans uppdatering. Har haft så mycket ska jag inte säga. Men de har varit en hel del. Jag har valt att priotera annat. Och nu så ska jag skriva men om vad? Kan någon ge mig något att filosofera om!!:O Förut kunde jag tänka på saker som liksom helt crazy saker! Men nu tänke rjag bara på annat.. inte något jag skriver här tyvärr! Men någon kommentera att en vill ha tillbaka gamla bberglund.blogg ja. JAG ME! Haha. Nej hörni jag ska försöka filosofera över saker och ge mitt budskap till er! Okej?

Skolan i veckan har varit hektisk. Svenska prov idag, gick bra! Teknikprov i tisdags gick helt okej tror jag. Teknik är svårt. Vi har börjat ett arbete om egypten. Är med Jill, Lovisa och Maria (så maria om du läser detta!! Du är i min grupp TJOHO! Haha). Maria är i usa den lyckosten! Iallafall så nu är de sportlov och ni har turen att jag är hemma så blogg blir de!

Imorgon ser dagen ut så att gå i skolan åka in till stan efter skolan och sen träffa Fanny när hon slutar. Vi ska INTE dräla runt på stan hela dan. Vi ska till kärrtorp(?) Tror jag. Fråga inte vad vi ska göra där för de vet jag inte, de får ni veta senare haha. Sen så åker vi till västertorp där hon bor. Ska käka hos henne imorn så jag kommer hem ganska sent imorn tror jag. Lördag blir det Maya! Mycket roligt.

Ska försöka filosofera nu. JAg lovar ska verkligen lägga ner hjärta och själ i att börja blogga om vettiga saker igen!

(Maria! Jag saknar dig också! Kom hem nu, de händer mycket här hemma :O )

CIAO.



Drar en gammal favorit! VILL HA SOMMAR!

VITAMIN CARE



GOTT!

CIAO

VITAMIN CARE



GOTT!

CIAO

Tisdag som Tisdag

Tekniken gick bra tror jag. Eller ja, bra och bra. De var otroligt svårt, men förhoppningsvis klarade jag de. Annars var dagen bra. Gick ifrån skolan med tjejerna och i mörby träffade jag några ifrån mörbyskolan, satt och snacka med några stycken ett tag. Slutade denna dag med att fräsa ut en massa icebreakers på marken och Adde tog den sista burken. Tack gud för att dom är borta nu!

Iallafall så är jag hemma nu! SKÖNT.

Ska väl hitta på något kul!

CIAO

Choklad räddar allt

Satt och plugga och insåg att jag kommer tuppa av. Var tvungen att gå ner och unna mig lite choklad. NU: påtopp humör och plugga står först på listan!

CIAO


A lot to do..



CA 20 lösa blad att gå igneom.
22 frågor i boken. Hälften svarat hälften kvar.

YEs! Min kväll är täckt av teknik och hemkunskap! GREAT! jaja, PLUGGAPLUGGAPLUGGA.


Hur ser eran kväll ut?

CIAO


PLUGGA



Plugga, skype med Maria, te och snart så beck!
TYPISK söndag kväll!

:D

CIAO

Frukost/Lunch - söndag

Har inte orkat göra frukost förrän nu. Så det bev en smoothie till lunch/frukost!



Innehåll - vaniljyoghurt, hallon, anans juice, vaniljsocker, ½banan

Det räckte till 1½ halvt stora glas(:

CIAO

Mys!

Kände för att ha en "umgås med mig själv dag" så jag satte på ett bad, satte på en ansiktsmask, favoritmusik på ipoden och bara njöt! Badade länge. Tände ljus och bara funderade på allt. Jag tänker bästnär jag är själv och i vatten. Kom iallafall nyss upp och nu har jag smörjt in mig med body butter och noppat ögonbrynen! Nu ska jag bara vara. Plugga teknik. Prov på tisdag.

Sen också ni som missförstod at jag var i stan till klockan fem på natten igår! JAg var i stan till klockan fem på eftermiddagen och sen så var ajg hos maya till halv ett på natten x) Så jag skrev de i fel ordning! Bara så ni vet (:






CIAO

Kom hem

.. för nån timme sen. Halv ett åkte jag ifrån Maya. Kom dit vi käka pizza, Maya, Agnes, Sofie och jag. Sen åkte sofie. Då satt vi i Mayas badrum och började snacka om grova och läskiga saker. Vi blev så rädda så när Adde slog en pling var de aldeles lägligt att dom skulle komma till oss! Haha. Vid elva trippa de in fem otroligt spidade killar vid namn, Adrian, Didrik, Calle, Nicklas och Oscar! Hha. Dom var hos oss då för vi var verkligen ur rädda!! Dom kaosa runt tills vi fick dom att lugna ner sig och kolla på halloween 4 som gick på tv. Läskigt värre!

Mayas päron kom hem runt halv ett då åkte vi hem. Min snälla pappa körde hem alla. Alla skulle till Calle så de var chill.
Kom hem satte på "just my luck" Sätter på den nu för andra gången x) Orkar inte stänga av.

I stan var de också ur mysigt. Jag och Fanny fikade hur länge som helst innan vi drog till souk för att träffa några killar som fanny kände. komplicerat de där! Vi var med dom ett tag. Ja, drygt hela dagen. Vi satt på mc ett tag också.

Jag drog hem vid fem.. Träffa Marcus, Calle, Maria och Vive på tuben. Trevligt!

CIAO!

Inga bilder ifråndagen TRÅKIGT Jag vet FÖRLÅT..


Kläder

Vitt linne Abercrombie
Vitt linne american eagle outfitters
Vitt linne (som är nervikt) forever 21
randig Vringad tröja - american eagle outfitters
svarta strumpbyxor - okänt
svarta leggings - lindex

Idag blev de lager på lager! Haha
Till de här grå jacka- H&M
vita stickade tumvantar - Åhlens 
grå halsduk - åhlens
 stövlar - Centry 21


NU: stan

CIAO

alla <3 dag

DÅLIG bloggning i veckan. Har helt enkelt inte haft någon enérgi. Igår var jag med Maria i stan. Vive kom in ett tag också. Trevligt. Hittade jeansleggingen på gina, men hittade et par ännu snyggare. Som liknade mer jeans. Jag måste åka förbi weekday också och köpa de stentvättade jag kikat på ett bra tag nu.

Idag är dagens planer att redan klockan tolv åka in och träffa Fanny! Ska verkligen bli UR mysigt! Har inte träffat henne på månader!

Kvällen ska antagligen spenderas med Maria. Får se vad vi hittar på.

Hur ser eran alla <3ans dag ut?

Bilder från idag kommer antagligen upp senare (:

CIAO

plugg



plugga plugga plugga.

Yogan var ur bra!

NU: engelska och svenska.

CIAO

Hos Jill

Sitter i jills mysiga soffa och har slutat tidigare. Vi ska iväg på yoga strax också. KUL! Nu ska vi äta mat. Gott! ÄR väldigt trött men det blir nog bättre. Hahah lyssnar på Jill som är grovt kul.

Aja nu ska jag gå!

CIAO



KUL bild

Nej

Nu får jag skärpa mig. Ikväll garaterar jag mer blogg. Men skola och Maria och kommit före. Idag blir det yoga med Jill! Urkul att gå dit igen. Vi var ju på kungsberget och sen så blev vi båda sjuka. Typiskt. Men nu ska vi dit igen. Får se hur vi hinner och så. Jaja nu iallafall har jag duschat ska göra mig klar för skolan. måste stressa för jag vakna försent!

Hoppas ni har en bra dag!

CIAO



Mina skor blev omklackade och putsade igår! BRA!

LVOE

Eftermiddag

Sitter och pluggar svenska. Tur är väl de. Ordklasser ni vet, sånt där jobbigt. Maria och jag jobbade en hel del idag på våran två timmars långa lunch. Nu back to plugga!

Ha en bra kväll. Förlåt att jag bloggat lite i veckan. Dåligt dåligt. Men de blir bättre.







CIAO

Pluggapluggaplugga

Ja! Har suttit och läst min bok. Shoo Bre. ÄR klar när som helst nu. Ska börja på recensionen den kommer bli bra hoppas jag. Har gott om tid på mig, imorn kväll också. Imorn efter skolan ska jag på en grej sen ska jag till simhallen i think! Jo men om jag hinner slutar 15.30 och ska vara där 17.30. Ska hinna. Har en jäklarns massa svenska att göra! Men men nu ska jag kolla lite på recensionen hur jag ska göra och så. Gud vad jag aldrig hinner blogga längre! Förlåt de blir bättre.



CIAO


Happy present





(dålig bild)

JAg fick en tröja från gina och en mobilladdare en batteri driven ur smart man kan ladda kamera, ipod, mobil osv. Tack vännen! Mariagav mig alltså detta!

CIAO

Hemkunskap

Nu begär jag mig snart av till skolan! Trevligt. Ska ha hemkunskap första timman eller gruppen är indelad så jag har sovmorgon till 10.00 och har bara lektion i fyrtio minuter. Sen är det bank som följd av lunch sen teknik sen profiltid. Klockan 15.20 beräknad tid slutar vi. Jill ville ta en sväng förbi stan så jag får se. Kanske får hem den mintgröna tröjan jag tittade på i lördags?

Jag läste Shoo bre i skolan och igår kväll nu har jag cirka tio sidor kvar. Känns ur skönt! Där måste jag säga att jag varit duktig. Ska ta itu med svenskan idag på banken.

När jag kommer hem ikväll blir det skola som är nummer ett. Ska lägga in presenten och julklappen jag fick av Maria igår också! :)

Nej nu ska jag göra mig klar! Hoppas ni får en bra dag!
Idag blir det betydligt mer blogg.

CIAO



Här slänger jag in en liten tuff bild ifrån tidig höst 2008!
Humorist javisst ! :D

Älskade simning

YES! Idag hittade jag mitt lilla sim sug där inne och tog mig tid att gå och träna. ME like it! Har inte tränat sen jag vet inte när. Kom dit idag och mötes av mina kära tränare och kära vänner där! Min tränare sa att jag skulle simma vad jag ville idag eftersom jag inte tränat på så länge och har varit sjuk osv. Jag har vattnet på min sida iallafall. Konditionen är borta men tekniken sitter kvar som klister! Jag kan min grej! Va jätte kul att snacka med alla igen. Nu kommer jag träna tre grr tre timmar med Hillevi, Carro och Anna. Nathalie slutar samtidigt så henne hinner jag spend some time with to. Jag ska simma seriesim redan om en månad KUL! Va jätte skönt efter träningen, kände mig aldeles tränad! haha.

Nej jag skulle aldrig kunna sluta simma. Det är en del av mig liksom, underbart, bara lika och simma fram och tillbaka. Nu känns de iallafall som jag är på gång igen. Detta var anledningen att bloggen var tyst idag.





Jag älskar de!

CIAO

Skola idag!

Idag blir det skola! Jag tror jag TROR jag kanske ska gå och trän idag. Ska kolla när de börjar osv. Idag har vi en lång men den är ganska skön skoldag. Börjar 09.20 har två lektioner sen 2 timmars lunch och sen har vi tre lektioner. Slutar fyra. det blev ganska dålig update i helgen. Tyvärr. Nu i veckan ska jag ta till mina funderar tankar och skriva riktigt mycket! Haha. Nu ska jag göra mig iordning så hörs vi senare

CIAO



Drar till med en favorit ifrån usa!

Ha en bra dag!

Förlåt

Fullt upp idag = dålig bloggning! Förlåt. Nu har vi mormor, min gudfar och hans fru på middag. Trevligt! Sitter nu och kollar på onetreehill och pluggar lite. Min söndag blev en riktig slapp dag!

Vad har ni gjort idag?



Älskar den här bilden ifrån fridays!
CIAO

Friendship

Idag har jag och Hanna Andersson har ett års vänskap. Vi började umgås mycket under sommar lovet. Nu har vi itne setts på allt för länge. Hanna jag saknar dig! Jag saknar dig så himla mycket. Idag har vi iallafall ett års jubileum! Känns sjukt att det har gått ett helt år. Iallafall de här inlägget får hanna för allt hon har gjort för mig och för att vi delar på en fin vänskap! I love you twinie.. now and forever..










Pluggg

Dagens måste göras:
 - Läsa igenom islivräddnings pappret förhör imorn.
- (tills tisdag) Läsa i ShooBree. ( Har 150 sidor kvar)
- Engelska oregelbunda verb
- Engelska, kunna skillnaden mellan GreatBritain, Britain, England, UK, Britain Isles

UPDATE 15.26: Har gjort en del av engelskan nu. Har läst i boken in planering kolapsa när jag insåg jag har 200 sidor kvar och inte 100. Men de klarar jag. Läsa igneom livsräddningsgrejen gör jag senare. NU: snart åka iväg med la famillia till en grej, sen gäster och plugg.

Det där måste jag börja med idag. Men sen om jag hinner.

- Matte kapitel 5.2
- Franska kolla igenom vissa saker.

Japp de där måste göras och om jag hinner. Klockan fyra ska jag iväg på engrej med la familia.



Bilden är dålig men ni ser vad de är (:

CIAO

BigBigWorld - Emilia

Melodifestivalen  var helt okej. Tyckte dock Marie skulle gott vidare och dom där scotts gubbarna vad var de för något? " Motorn hackar. GO oss" Jag kommer inte ens ihåg. Emilia gick vidare och det gjorde mig glad! Jag har gillat henne sen hon släppte "BigBigWorld" GO EMILIA. Jag och Maria la dock märke till att vi skulle varit programledare! Hhaha. Msn kontakt under hela tävlingen. Sen Alcazar är jag lite trött på. Annars orkar jag inte lägga märke till mera fel. Är itne SÅ insatt i melodifestivalen x)


Här har ni låten också (:
Jag älskade den här när jag var liten! De va min absoluta favorit låt!
Älskar texten...

CIAO

Just memories



Ett år. 12månader. 52veckor. 365dagar.

I'll never forget ..

Ja, nu insåg jag att det var ett år sen 5/2 alltså två dagar sen. Då hnde en grej som förändra mitt år rätt rejält. Det tog min sju månader att komma över de, och de tog sju månader för personen i fråga att inse att han/hon gjorde fel. Det gör ont. Men men thats life. Memories never dies.

CIAO

GLASS

GOTT.

Melodifestivalen

Ja, jag åkte och träffade Maria. Nu sitter jag hemma i vardagsrummet och kollar på melodifestivalen! Det har börjat igen. Jag hade inget bättre för mig ikväll. Snart blir det glass och marängsviss GOTT!

Vad har ni för er ikväll?



CIAO

Feeling better

IDAG: plugga, ta de lugnt!

CIAO




Movienight

Mamma kom nyss hem med tre filmer gissa om jag blev glad. Hon har varit och köpt dom till mig. Rädda Willy (jag älskar dom filmerna), Mean Girls, Just my luck. TACK mamma! :D



Nu vet ni vad jag ska göra ikväll!

CIAO

Tråkigt

ÅRET
Hur har året nollåtta varit för dig? -  Bra, började lite dåligt, men jag lärde mig en himla massa saker av de.
Bättre än förra året? - Det har varit roligare. Mycket positivt. Jag har mognat otroligt och det gjorde de hela roligare (:
Har du träffat några nya vänner? - Verkligen, en himla massa nya ansikten i år
Någonting du aldrig kommer glömma nollåtta? - Absolut. Mycket saker.
Har du flyttat under år nollåtta? Nej.
Har du hittat en ny låt som du älskar? - Oh ja! Helt ny syn på musiken idag.
Isåfall vilken? -  Det är många, Snow Patrol - Chasing Cars, Full moon - The black Ghosts. Det finns många


KÄRLEK.

Hur har din kärlek varit nollåtta? - Bra, upp och ner. Men bra.
Har du strulat med någon? - Jo det har hänt.
Har du varit kär? - Ja.
Har du sagt jag älskar dig till någon? - Ja,
Har någon sagt jag älskar dig till dig? - Ja
Har du haft ett hemligt förhållande? - Inte hemligt.


SORG&HÄMD.

Har någon i din närhet tagit självmord? - Ingen i min närhet.
Har någon i din släkt avlidit? - Ingen nära släkt.
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? - Nej, slåss hjälper inte.
Har du varit i slagsmål? - Nej.


PERSONLIGT.

Har du gjort någonting du ångrar? -  Absolut
Isåfall vad? Glömt ta vara på livet. Onödiga saker. Försökt fly ifrån dom som verkligen bryr sig.
Har du skämt ut dig? - Jo, Absolut.
Har du ljugit för en vän? - Ja.
Har du varit ute en hel natt? - Nej inte en hel natt.
Har du blivit tagen av polisen? - Nej (:
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? - Ja,
Har du sovit i samma säng med någon i samma kön? - Ja


SKOLAN&FRITIDEN.

Vilken skola går du på? - Friberga
Har någon varit elak mot dig på skolan? - Nej, inte elak.
Hatar du någon på din skola? - Hatar är ett starkt ord. Onödigt att använda. Jag ogillar men itne hatar.
Har du gjort något framsteg? - Absolut. OTroligt många.
Har du haft alla rätt på ett prov? - Yes


VÄNSKAP.

Har du träffat nya vänner? - Många.
Har du förlorat en vän? - Inte förlorat så. Men klippt vänskapen.
Har du fått tillbaka kontaktet med en gammal vän? -   Ja.
Har du gått bakom ryggen på en vän? - Alla gör misstag.
Har du ljugit för din bästavän? - Tror jag inte.
Har du haft en relation med en vän? - Under de här året? Nej.
Har du många killkompisar? - Jag älskar mina grabbar.


Forever 21 letar lokaler



När jag imorse klicka runt på internet kom in på kenza och läste att hon hade läst att Forever21 skulle komma till Sverige. Jag gick in på aftonbladet och läste att Forever21 letar lokaler i Sverige. (Samt Abercrombie & Fitch och Hollister, det visste jag redan efter som Abercrombie ville ha dramaten) IGår så var det Lindsay Lohan som ville till Sverige och nu vill flera amerikanska affärer öppna i Sverige. inte dåligt. När jag var i USA blev jag helt galen på Forever, jag gick in nästan varje dag och hittade något att köpa. Att ha den här är väl inte helt fel?

CIAO

Citat

When your heart breaks, you have to fight like hell to make sure you're still alive, because you are.

Inspriation













VeroModa
Winter Wonderland.

ciao

-

Kommentar om att personen i fråga ville ha en "25 saker ni inte visst om mig". Jag har tråkigt så absolut. Det kan jag göra. Men bara så ni vet, det finns här "50 saker ni inte visste om mig" (:

Skriver kanske en 25 någon gång. inte just nu. Tyvärr. Ni har femtioan.

Vi hörs

CIAO



Bild ifrån Newyork. Jag saknar..

Lindsay Lohan bosätter sig i SV?

Sitter och läser nya numret av CHIC. Det har ju ryktats om att Lindsay Lohan och Samantha Ronson gjort slut. Detta påstås nu vara falskt. Fastnade på rubrikerna " LINDSAY OCH SAM flyttar till Sverige " Läste igenom texten och tydligen är dom intresserade av Svergie eftersom här är vi inte så emot homosexualitet. Tycker det är sorgligt att dom ska behöva flytta för att dom vill slippa ha media efter sig dygnet runt. Jag tycker personligen att Samantha är jäkligt cool. Och jag tror Lindsay får de bättre med henne än någon kille på hela jorden. Jag älskar de tonårs filmer Lindsay medverkat i. Jag menar vem älskar inte mean girls? Haha. Köp den nya chic för att få veta mer om den påstådda flytten till Europa!




Hon ser ju faktiskt ut att må helt okej iallafall?
Så ska dessa två bosätta sig här i Sverige hmmm?

CIAO

Tagen från Marias



Lägg märke "prata med Linnéa"
Hahahaha.

CIAO

Min snälla storebror

ibland så är det allt bra med en storebror. Han kom precis upp efter order med godis ifrån konsum. Jag bad lite snällt att gå ner och köpa godis till mig för suget blev lite för mycket. Och förvånadsvärt gjorde han de. haha. Blev på lite bättre humör nu när jag har en godis påse och twilight boken, onetreehill boxarna och så. Hoppas kvällen blir bättre än dagen har varit (:

Min bror känner iallafall mig. Vet precis vad för godis jag gillar :D



CIAO

Vad gör jag?

Jo. Jag satt och kolla på Onetreehill, det blev dock lite för sorgligt och när ett tal började hållas fick jag inspiration. Vet inte varför kände bara jag ville skriva. Så det gör jag. Sitter och skriver på word. Det är dock inget som ni kommer få se. ledsen. I need my own stuff to (:
Vet inte riktigt hur jag mår överhuvudtaget. Får väl läsa igenom de jag skrivit när jag är klar och dra en slutsats över hur jag mår. Brukar gå till så.
De flesta sitter väl kvar i skolan men vi hörs senare.

Ciao!



Sunset Ven våren 08..


This makes me sick





Everything going to fast.

Hur mår ni idag?

Massa kärlek

hello jeans

Jeans leggings har stått och fingrat på dessa ett tag.



Ginatricots jeans jacka. 299:-



H&Ms jag tycker nästan mer om denna. Vet inte varför. DEn blir nog min i år (:
298:-



Jeans västar ginatricot. 249 :- st

Me like!
Tror jag måste gra lite beställningar här (;

CIAO

2009






Ginatricot

Kika runt och hittade lite fina saker.
NJOY

Jag ligger hemma idag igen..

CIAO


lyckopiller







You rock my world friend!

I love you.

Musik

Nej.. nu hitta jag musik jag laddat ner för längesen. Musik från oc. Jag sitter i min säng. Är varm som en kokhet stekpanna och dör lite. Lyssnar på den här musiken som bara får mig att vilja gråta.. Är inte på humör för någonting just nu. Vill bara lägga mig och sova..

Imorn stannar jag hemma igen. Trist men sant.

Förlåt för min otroligt dåliga humör. Imorn blir det mer och roligare bloggning hoppas jag på.

Mer bilder tror jag. Hoppas jag är piggare imorn.

CIAO

Sjukare?

Hur kan detta vara möjligt? Jag är sämre än igår. Sämre än när jag vaknade imorse. HEMSKT. Nu har jag feber, otroligt ont i ett av mina ögon jag kan knappt hålla de uppe, förkyld, magont osv. Säg inte att jag åkt på influensan. Prata med Maria iallafall. Sen klockan 11.10 tills nu. Herregud är jag sjuk i huvudet eller? Ja faktiskt. De är ganska sjukt. Men jag menar bokstavligen är jag korkad. Typ 5 timmar? Jaja bra. Jag har iallafall börjat plugga. Gick sådär.. De är svårt att plugga när man inte kan tänka. Kollar på onetreehill. Jag vill ha chokladbollar! Herregud chokkladbollar GUD va gott. Tror faktiskt jag ska försöka orka gå upp och göra dom. GOTT.

Usch usch jag har nog det sämsta immunförsvaret i världen. Först körtelfeber, sen de här. Vad kommer nästa? Rödahund? Jag menar HALLÅ! Vad är de här.

NU: gå och kanske göra chokldbolalr.

CIAO



Bild ifrån när jag hade körtelfeber i höstas. Ser grymt läskig ut måstejag säga haha.

Gästbloggning

Japp Maria här. jag pratar nu med Linnea och hon sa precis hennes lösen så varför inte gå in och blogga som hon gjorde i min ?!
Ehm Linnet är med sjuk och det är jag med. Haha det suger.
Jag har pratat med Linnea feting länge, eller asså sen 11.10 och vi är så enormt balla för att vi kan snacka i telefon i åratal. vi satt även och snacka i telefon hela dagen igår. Jag vet att ni bryr er, menmen.


I LOVE HER !
& glöm inte jag är fett cooling


Lunch



Idag blev de mango smoothie!
GOTT

Sjuk

Ännu en dag hemma. Tråkigt de men men. Kollar på one tree hill. Har hört att det är ganska många som ligger hemma idag. Ska nog ta tag i lite plugg också. Det som ska göras idag överhuvudtaget är.

- Börja med bokrecensionen jag ska redovisa vecka 7 tror jag.
- Hitta fakta om Louvren i frankrike (franska arbete).
- Svara på frågorna i hk som jag missade igår.
- Engelska. Oregelbunda verb &
UnitedKingdom
- Äta lunch.
- Skriva en novell (dock inte till skolan).
- Bli frisk!

Det ska jag väl klara av? Gör det nog inte riktigt i den (:

Hoppas ni har en bra dag!

CIAO


Läsare

Läste precis en gullig läsares blogg. Hon hade skrivit jätte gulligt om att hon alltid läste min blogg osv. Sånt gör mig så himla glad. När mina inlägg ger något till er. Den här bruden skriver en blogg och kämpar verkligen på för att fånga läsarnas intrsse osv. Så jag tyckte den här tjejen är värd en länk. Tryck här för att läsa om den här tjejens vardag!

Ni ska veta att alla era kommentarer och värmande ord betyder otroligt mycket. Ni får mig att fortsätta skriva!

Nu ska jag nog förbereda mig för en dag hemma imorn också...

CIAO

Från mig till mig

Men för tusan! Gör någonting åt de. Att sitta och fundera över de hjälper inte. Problem löser inte sig själva. Ta tag i ditt läge innan nån annan gör då. En människa kan inte ta reda på saker du känner om du inte hjälper den på vägen. Förutsäg inte saker du inte vet. AAAARHHH jag blir galen!!!

Jag sitter i mitt kök och funderar. Oj va ovanligt. JAg börjar bli lätt galen på mig själv. Påriktigt jag menar hallå? Nej mer kan jag inte säga. Jag kan bara säga att mitt huvud är SJUKT. Ja! Jag är SJUK i huvudet. Jag dör på mig själv. Nej hörni positivt var de. Positivt. I try I try.

Det var allt just nu.
Förlåt om jag är på dåligt humör de blir bättre.

CIAO

Telefon

Har pratat med Maria i några timmar. Ja några timmar. Normalt?

Vet inte riktigt hur jag mår. Tristtrist.

Jag har suttit och diskuterat vissa saker med diverse människor på msn. Mycket trevligt. Middag är äten och jag är belåten. Får se hur de blir imorn. Skola?

Här kommer en trist bild ifrån mitt rum.



Denna har suttit i mitt tak x antal år :)

CIAO

Bilden talar



CIAO

Design

Ja nu har jag haft tråkigt och fifflat ihop en ny deisgn. Inte headern osv. Men annat! Tyckte bakgrunden livade upp de hela lite. vad tycker ni? en färgad eller möntrad?

HJÄLP mig! :D

CIAO


Föresten den här fina bilden inrammad på mig och min bästis fick jag av henne på min födelsedag!  ")
Riktigt glad blev jag! Tack ännu en gång (:

Video


Pics



Kossan på bilden är min spargris! Jag har börjat kolla på den när jag blir arg och den ser ju bara så glad ut så jag måste skratta. Haha. Lite ointressant menmmen. Så här kul har jag nu att jag fotat kossor och rosor!

FInt fint!


Yes här min fönstertrio! ´Ljus som doftar vanilj. En röd ros och en knall röd spargris ifrån Schweiz!
Glassigt!

NJOY

CIAO


Nej

Det blev en hemmadag istället. Höll på att svimma när jag reste mig. Jill är också hemma idag. Maria och Lovisa också tror jag. Maria och åkt på vinterinfluensan och Lovisa var borta igår. Det går något i klassen. Överhuvudtaget. Alexandra är sjuk hörde jag också. Jaja. Iallafall nu ska jag dricka te. Har varit och fotat massa ointressanta bilder.

Vill ni se dom så kommer dom när jag satt ihop lite fint.

Kommer in snart

CIAO

Ont i hela kroppen

Det går influensa i min klass och jag vaknade idag och huvudet mitt skriker. Halsen värker och jag vill bara ligga här hela dagen. Men nej de har jag inte tid för. Jag har hemkunskap som väntar, bank efter de. Och sen beger vi oss till östasiatiska. Ska väl bli sådär. Fortsätter mitt huvudet såhär blir det här en allt utom bra dag. Får hoppas på de bästa. Jag tänker faktiskt ta alvedon som jag inte gjort sen körtelfebern satte igång. Nu struntar jag i den. Jag måste rädda min dag.

Hoppas ni mår bättre än mig hörni!

Hör av mig ikväll charmtroll!

CIAO

One picture



Genomskilligt lack klär miona naglar nu några veckor fram över!

Jag älskar genomskilliga lack. De syns inte men håller som tusan. Har du naglar som knasar. Går av lätt osv. Måla på några lager med genomskiligt de håller bättre och ser snyggt ut!

Litet tips ifrån mig

CIAO

När världens alla vindar vänder

.. jag har blivit en riktig funderare. Och medans jag funderar komme rjag på små bra teorier som jag skriver ner. Eller inte. Jag tänker hela tiden på konstiga saker. Min hjärna blir nog lite smått galen på allt. Herregud. Jag borde lära mig att släppa saker. Idag skrev jag en bra text som jag dock inte vill lägga ut. Men där skrev jag om när världens alla vindar vänder. Hur det blir när motstånden inte längre finns kvar. För de är nu man börjar fundera. Jag menar hade jag mått dåligt och så  vidare så hade jag inte suttit och tänkte på "fan något känns fel. Om två år. Tänk om jag ångrar någonting då? Vad skulle de varit? Hmm.. alltså tänk om jag gjort något som jag ångrar. Eller tvärtom. Inte gjort något som jag velat. Kommer jag ångra mig?" Såna saker. Och varför blir det så egentligen?
Nog om de.

Jag har kommit på lite andra saker jag tänkt på. Jag har väldigt mycket vilja och åsikter om allt och allt. Och jag är nog en sån som tänker när jag kommer in på ett café och de är en trappa men ingen hiss. " Hallå? Tänk om man har barnvagn? Då kan man inte fika här! Då är de som om dom inte vill ha såna med små barn här." Eller " Men tänk om en handikapad tonåring kommer in här med två kompisar och så kan inte den handikapade fika. Gud va dåligt. Dom borde ha en hiss i sånafall också."  Jag tänker på detaljer och vill ändra på de så fort jag upptäcker de. Men hur lätt är de om jag kommer in på ett café med trappa att montera ner trappan och bygga en hiss? Ja de är gott som omöjligt! Men jag vill ändra på sånt.

Och samma sak i skolor. Är de så att när ungdommar på tretton-femton bast kommer in i matsalen och behöver vänta 5-10 minuter innan dom kan sätta sig och börja äta? Hur bra är de på en skala? Nej precis. För de första: Maten är kall. För de andra: man måste hets äta för att hinna. För de tredje: De ska inte vara så i en matsal i en högstadié skola.

En sak till när kommunen gav pengar till alla danderyds skolor för något år sedan så fick sammis hela 90 miljoner Dom har nu kunnat renovera hela skolan, har mat för dubbelt så mycket pengar som vi har per elev. Osv. Okej de är ingen komunal skola. Men ändå. Hallå? De är 13-16 åringar dom bryr sig inte om de är komunal eller privat skola! Nu tror jag tyvärr att gubbarna som sitter i komunen inte bryr sig om 13-16 åringarnas åsikter heller. Och sen så fick mörby CA 30 miljoner att spendera och vad fick friberga! JA vet ni vad de ska jag säga er! Vi fick nya ekdörrar! NYA EKDÖRRAR. De är ju knäppt. Det är skrattretande.

Ja och mina åsikter är kanske inte värdefulla. Men dom kan bli. Om jag bara vill de här. Om jag kämpar för att kunna ha åsikter som räknas så måste jag ju prestera redan ju eller hur?
Det är mycket jag vill göra som ska kunna förändra andras åsikter. Jag vill så jäklarnas mycket kunna förändra de saker jag stör mig på. Förändra och kunna göra saker bättre. Fy tusan vad jag vill lyckas.

Lite ifrån mig!
Såhär tycker jag :)

CIAO

Right now = plugg



Bilden säger de mesta. NU: hemkunskap!
SEN: lovar jag att komma med något vettigt!

Grubblare

Sitter och funderar va djag ska skriva om. Allt sitter i fingertopparna men det får inte komma ut. Det är som om allt stoppas. Hallå liksom jag vill skriva något jag menar. Så just nu dålig bloggning. Förlåt. Men jag ska så fort jag har det i fingrarna ska jag skriva. Jag vet vad ajg vill skriva om med de kommer inte fram. Ska äta snart. Sen kanske ni kommer få se lite bilder. Kanske. Haha.

Vad vill ni att jag ska skriva om. Liksom om om. Ni  förstår. Läsar antalet ökar och ökar det är urkul då vore det roligt om man kommer med något också. Ska försöka. Sitter och funderar nu.



bild ifrån usa

Headers

Ja hörni alla som frågar hur man gör en header. De handlar om fantasi. Picasa 3. Picnik.  På till och med paint kan man göra en header. De är enkelt. Försök. Pröva er fram.

Hur man lägger in en header. Finns en förklarling i katetgorin "blogg&design" där hur man lägger in en header på sin blogg.

Hoppas ni förstår.

Ciao!

Skola och kallt.

Nu är jag uppe ska till skolan snart. Idag ska vi har islivrädning. Jag trodde dom skojade när dom brättade de. Liksom hallå? Detta var inget obligatoriskt men det kommer bli kallt för dom som vill göra de. Uschusch. Ja skola somsagt idag. Bussen går om femtio minuter. Har bara två lektioner på morgonen och två + islivräddningen på eftermiddagen. Ändå slutar vi fyra idag. Idag blir det hem ohc plugga hk och franska. Iallafall nu ska jag göra mig klar.

Hur ser eran måndag ut?

CIAO


Låt mig vara

Anonym om Justnu:
du är så ful. noppa ögonbrynen vafan!
IP: 213.100.108.138

Kim om Svar del II:
Jo exakt. JAG svek, jag jag jag jag jag.. skyller alltid på mig.
Men en sak har du rätt i, Det var nog inte meningen att vi två skulle va vänner.
IP: 213.100.108.138


Står du inte för att du tycker jag är ful Kim?
Patetiskt.

Nu ska jag sussa.
CIAO

kvällen



Såhär ser min kväll ut i bilder. Wallins har precis gått. Jag hoppa i ett mjukisbrallor knut på huvudet. Satte mig i soffan och tog fram SOn till imorn. Tände även ett doftljus jag köpte häromdagen. Vanilj doftar de. Jag ville köpa jordgubb men de var rött och min blåa vägg xD Haha nej men jag älskar vanilj. Så de doftar vanilj, jag lyssnar på twilight musik och pluggar. Mysigt mysigt.

CIAO

Klart

Nu är frågestunden avslutad.
Kom nyss hem irån vallentuna och nu blir det mat. Wallins är här igeen! Haha skoja. Men det kommer lite bilder. Tog inga bilder i vallentuna. Dessvärre så blir det nog några ifrån middagen. Aja nu ska jag äta.

Vad har ni haft för er idag?

CIAO



En gammal bild. Lite oseriöst redigerad. Tyckte om de.

CIAO

Svar del II

Har du ngn gång blivit full ?

Nej, jag har varit påverkad men aldrig full.

1. Har du strulat ?
2. vilken av alla killar du varit tsm med gillade du mest?

1. Ja.
2. Jag måste nog säga Adrian. Jag gillar såklart killarna jag varit tillsammans med. Men Adrian va specill. Han är en vän för mig absolut.

Fin blogg!
1. Vad vill du bli när blir stor?
2. Har du alltid bott i samma ställe?
3. Vad tycker du om rökning?

Tack!
1. Jag vill start eget företag av något slag. Eller författare/journalist. Eller starta en modetidigning osv.
2. Ja. Jag har växt upp här där ajg bor nu.
3. Jag tycker nog att rökning är dumt. De är något som kan förstöra ens liv. Men samtidigt så är de ett val varje människa tar.

1. är du och kim osams?
2. vad tycker du om att sminka sig mycket?
3. har du varit på elverket? Om du har, var det kul?
4. kan man lita på dig? helt ärligt alltså.
5. har du någonsin mobbat någon?
6 tycker du fjällräven jackorna är snygga? (haha)
Din blogg är sjukt bra och ärlig, och så fort jag läser någons blogg så klickar jag alltid in på din först :)

1. Ja. Hon svek i höstas. Vi har aldrig löst de. Men de var inte meningen att vi skulle vara vänner antar jag.
2. Jag tycker att man ska lära sig att vara nöjd med hur man ser ut utan smink. Men samsagt de är ett val alla gör.
3. Jag har varit där en gång. Då tyckte jag de. Nu när jag tänker efter så var de bara jobbbigt mycket folk.
4. De beror på. Mina vänner kan lita på mig. Men om du skulle säga till mig att du tycker min bästis är ful skulle hon nog få veta om de. Men allt jag säger kan du lita på att de är sant.
5. Nej jag har nog inte mobbat någon. JAg har kanske varit otrevlig osv. Men inte mobbat.
6. Inte snyggare än andra jackor. Jag tycker väl jackan är skön och så. Men så snygg är den egentligen inte.
Haha kul och höra!

villken är din favorit blogg, ? (förutom din egen)

Ja. Alltså favoritblogb jag läser mångas bloggar men asså ingen specifikerad blogg. Men kanske kenza, min mosters är kul att läsa. Frida Fahrman osv.

shabba linnea :D du ville ju ha frågor så här kommer en : när du sätter ramar med lite skugga på dina bilder , i vilket program gör du det då ? hoppas du svarar på min fråga ! hare bra <3

Hejhej Elsa. Picasa gör jag de.
Tack desamma.

hoppas jag fick med allting!

CIAO

Vallentuna och bloggen

Idag blir det vallentuna med mimi och hälsa på kussarna. Ska bli ur mysigt. Har inte träffat dom på länge.

Idag var bloggen aktiv från både eran sida och min. Mycket kommentarer och det gillar jag! :) Fortsätt så. Var inte rädda att fråga saker. De finns inga dumma frågor det finns bara dumma svar! :)

Hoppas jag blir riktigt överaskad med flera flera frågor när jag kommer hem!

CIAO



Mitt USA collage kan ni fiffla över här när jag är borta.

The fast and the furious



Igår var jag med pappa på coop i arninge. Jag blev helt lyrisk när jag hittade The fast and the furious 1 och 3. Jag såg en av filmerna i Sandiego, och nu kände jag bara för att köpa dom (eller få dom av pappa). Så YES nu är jag ägare av två urbra bilfilmer. Haha. Dom är faktiskt bra.

CIAO

Svar del I

har du nåt emot dom som inte är tove, ditte, jill osv.? för du verkar inte direkt gilla andra.

Haha, Jag har absolut inte emot dom som inte är de tjejerna. Jag gillar många. Men jag umgås nog mest med mina absolut närmsta som just nu är, Maya, Agnes, Jill. Jag umgås med Tove, Ditte och compani också, de är mina liksom vänner. Men jag klarar mig med de jag har. Men de betyder inte att jag tycker illa om andra :)

vilket fotoprogram använder du till alla dina bilder när du redigerar och skriver på dom och så?:)

När jag redigerar bilder, som jag inte gör så ofta längre. Gör jag de i picnik. Jag gör nog de bara för att testa. När jag skriver på bilderna är det picnik eller picasa :)

hej jag ville bara fråga några lite konstiga frågor men nu när man kan passa på. i alla fall hopppas jag du kan svara.
- älskar du dig själv?
- vem älskar du sen mest?
- vad skulle du helst vilja ändra på i ditt liv?
- vad är din framtidsdröm?
- och har du tänkt på att bli som blonidnbella?

Haha inga frågor är konstiga.
- Jag älskar inte mig själv. Jag kan känna vid många tillfällen fy sjutton vad jag älskar mitt liv. Att jag älskar mig. Men jag ogillar inte mig själv. Jag gillar den jag är osv. Jag har nog ganska mycket självförtroende och de är jag glad för.
- Oj, ja du det var en svår fråga. Jag älskar min familj, min närmsta släkt. Och framförallt mina närmsta vänner. Kan inte specifikera en viss person på den frågan.
- Om jag skulle kunna ändra på något skulle de h varit saker jag gjort. Ingenting jag vill ändra på nu men något jag skulle vilja glömma och ta bort ifrån mig osv.
- Min framtidsdröm de är mycket såna frågor just nu överhuvudtaget. Min absolut största framtidsdröm / mål. Är att jag ska kunna försörja mig själv och lyckas i livet. Sen så har jag drömmar som att flytta till new york. Bli chefredaktör på tidningar osv. Men att lyckas i livet, är min största dröm.
- Nej vet du vad. Den där frågan är också en sån fråga som folk säger dagligen. Men nej faktiskt inte. Jag vill inte bli som blondinbella. Jag har ingenting emot henne, MEN jag skulle itne vilja att 700 000 pers om dan läser om mitt privatliv. Jag skulle nog kunna börja känna pengar på min blogg de skulle jag inte inte vilja. Och ha runt några tusen läsare men nej jag skulle inte vilja "bli som blondinbella" :)

har du varit tsm med basse? gillar du hnm fortfarande isånna fall ?
DIN BLOGG ÄGER ALLT!

Haha, oj de va längesen. Jag blev tillsammans med Basse första gången i slutet av trean. Sen så var vi tms hösten 05. Vi gjorde slut och blev tillsammans innan höstlovet. På höstlovet var jag nere på deras landställe kommer jag ihåg. i var tillsammans från höstlovet till min födelsedag när han låg på sjukhus den vintern tror jag. Sen så tog de slut nånstans där våren i fyran. Sen gick de lite på och av hela tiden tills jag träffa Adrian.
Basse har jag känt sen jag var drygt 1 år. Han är min absolut bästa killkompis. Som min bästavän. Jag gillar honom inte på de sättet. Jag tror vi var för bra vänner. Han är och kommer alltid att vara som en bror till mig :)

1. när var din fjortisperiod?
2. tycker du att det är ballt att dricka och röka?


- Min fjortisperiod. Ja du. De började väl sakta men säkert november 2007. I januari-mars 2008 var de som värst. Sen var jag något av en fjortis hela sommaren 2008. Så ja runt där.
- Nej jag tycker det är väldigt oballt att varken dricka eller röka. Hade jag fått ändra på något hade de varit att jag började röka förra året. Dricka lika så.

Det där var svaren för del ett. Hoppas ni har mer på hjärtat så passa på! Jag tycker de är så kul och se vad ni undrar.

CIAO

Ändrade planer och frågestund

Planerna ändrades när Agnes ringde och ville träffas. JAg åkte dit och Maya var där. Vi träffa Jill och sen rann tiden iväg. Åh herre min skapare vad vissa kan få en att skratta. Maya och Agnes battlade i dans och de slutade med att Agnes råkade dra i Mayas linne och de sprack lite. Maya springer ut i hallen och ba jag går hem.
A- Men du kan ju inte gå.
M- Agnes! De här inte okej.
A-Men förlåt då
M-NEJ Agnes de är inte okej. Nu får du köpa mig ett nytt linne!
A- Hur mycket kosta de?
M- De är min systers! Du kan ju börja med att be henne om förlåtelse!!!
OSV
Dom stod och skrek på varann. Och jag och jill satt i trappan och fnissa. Tillslut säger Maya.: Men GUD Agnes jag driver. HAHAHAHA de var så himlans kul. Haha.

Vi har snackat massa skit om allt och inget hela kvällen de är typ allt vi gjort. Jätte mysigt. inga bilder tyvärr.

Frågestunden är fortfarande öppen. Fråga frågor längre ner :)

CIAO

RSS 2.0