åtta bilder i en



Jag älskar den här bilden:O
Jag gjorde lite olika fineser och prövade och se resultatet:)

Bilder tyskland Njoy



Mina tjejer!



Laganda!



Laganda, stora som små ni betyder!



Linnéa är bröstsimmare:)



Start! 200 fritt



Linnéa Frisim

morgondagen!

Imorgon blir de skola som vanligt efter skolan blir de om de går enligt planerna så att jag åker till Täbykyrkby träffar Hanna. Colin kommer ju också vara där antligen så de blir mycket Hanna och lite Colin haha x). Jag måste bara skriva de här eftersom Hanna är ju min lilla twinie och jag saknar henne och jag ska träffa henne och då blir jag glad:)
Haha vi hörs mer imorgon.
puss&kärlek


Här slänger jag in en start ifrån Tyskland också!
Saknar de och klubbens laganda jätte mycket!

HEMMA!

Ja, nu är bloggen i full gång igen efter helgen i Tyskland! Jag kan inte säga att jag har orken till att berätta de tre dagarna i Tyskland men jätte roligt har jag i alla fall haft:) Men imorse så kom vi hem runt fyra på morgonen jag somnade direkt och hann inte till första lektionen men var där till svenskan kul att träffa alla. Vi hade svenska sen lång håltimma jag och Jillsan käkade med några och sen så gick vi till gården va där ett tag sen gick vi till mörby tillbaka satte oss på klippan vid skolan kollade ut på globen och hade de skönt! Sen hade vi tre lektioner var av ett konditionstest på gympan där vi skulle springa till Ösbysjön och tillbaka. Jag och Jill sprang på drygt 20 minuter och de va bra:) Sen hade vi två lektioner till sen slutade jag gick till mörby c och träffade Maya och Agnes vi åkte hem till mig och åt chips :D Nu sitter jag och ska käka snart men jag har jätte ont i magen -.- Ska lägga mig tidigt är lite förvirrad ikväll..

Ha en bra kväll:)
kärlek

Nu bär de av!

Haha, nu satte jag på datorn extra för eran skull för att kunna skriva ett sista inlägg innan jag åker. Klockan är 05.04 om 26 minuter åker vi till Åkarnas Hus vid MörbyBadet där våran buss står och väntar på klubben! Ska bli skitkul att åka iväg men jag kommer inte kunna blogga, tyvärr! Men ni får hålla koll på när jag börjar skriva igen för de är väl på måndag morgon när jag vaknar. Vi kommer bo i ett klassrum i en skola vi har två eller tre klassrum att dela på. På lördag morgon börjar tävlingen! Men ni får ha de jätte bra i helgen får skriva när jag kommer hem kortfattat om de två dagarna nere i Tyskland! Ska försöka att ta massa fina bilder också. Nu måste jag kila! Önska mig lycka till så hörs vi när jag kommer hem.

Massa kärlek till er!

packar

Herregud de går inte att få ihop en bra, och lagom mycket packning-.- De blir bara konstigt nu har jag packat i och ut väskan typ fem gånger :O Vet inte vad jag ska ta med mig, fjärde året jag åker med och lika jobbigt att packa varje år. Aja nu ska jag ta tag i de här:O Jag kommer sakna så många, men speciellt, Maya, Adrian, Jill och Didde.. men ändå är de bara 3 dagar känns så konstigt att åka x) De blir säkert bra har handlat lite gott också.

Lägger in en bild på min kaotiska packning..-.-



Japp min älsklingsjacka ligger där också den ska med :D
haha kolla bara va ja har kommit INGEN vart..

smurftrion

Yepp! Träffade Lilljill idag och gick upp till plugget idag vi hade SO först, sen hade vi en vanlig dag, seg och jobbig. Vi gjorde verkligen inte någonting speciellt kul x) Hade bild och de va kul! Jag gillar bild och jag och jill ska bli konstnärer :D Slänger in en bild på min bildmapp jag har gjort:D Super najs, ser ut som en blåfläcklig ko x) Efter skolan så hade jag ett ART möte eller aa de va något sånt konstigt! Sen så träffade jag LillJill och Mayyson vi trippade ner till mörby med massa andra bland annat Adrian, Danne och några av dom grabbarna:) Vi va i mörby ett tag sen så skulle pojkarna gå så vi gick också vi gick till våran brygga! :) Gud så mysigt! Sen så gick vi hem till LillJill och gjorde ingenting jag och Maya gick över till henne och sen kom brodern min och hämtade mig, senare så nu har vi käkat jag ska börja packa!

Lägger in lite bilder:)
Kärlek till er

Bilder från idag


Looks like it use to!



Smurftrion - trion utan försäkring x)



Hej hetta



Ni kommer alltid vara mina favortier!



Nej jag har inte foten imot himlen -.-



Bildmappen!



LillJills mapp!

Tack för en super tack med er tjejer!
Mayyson LillJill Lillsan
the trio som aldrig tar slut!

25sept

Godmorgon, nu har jag äntligen kunnat ställa mig upp, gud så trött jag är -.-
Jag kan inte skriva långt för jag har bråååttom.
Men idag ska jag vara med Jill vi ska återleva gamla minnen:)
Foton kommer nog in sen.
-Ha en bra dag!

kärlek
LB


cp dag!

Imorse kom jag till skolan träffade Jillsan på bron vi gick upp till skolan där de började med mentor eftersom våran mentor är på klassresa med åttorna så va vi hos en annan mentor efter de hade vi musik och påväg till musiken så stod jag och pratade med balle med Jill och vem tror ni inte trippade runt i korridorerna om inte COLIN?!:O Haha helt cp han blev gänska förvånad att jag gick i den skolan men jag blev nog mest förvirrad! Vad gjorde han på friberga?:O Haha. Sen hade vi musik och sen så gick vi och käka och gick till gården där Colin va med några åttor han förklarade att han inte hade något att göra och därför hade han kommit till friberga för att träffa nåra kompisar typ? Så vi stod och snacka ett ta innan jag drig iväg till elevensval efter de så gick vi upp till skåpen och där träffade jag Colin igen x) Han va med på åttornas lektioner tydligen och llting helt cp-.- Sen så kom min älskling! Fan va jag har saknat honom:O Han har varit sjuk måndag, tisdag och gud så tomt de har varit x) Vi hade språk de gick bra och sen svenska och sista lektion matte.

Efter skolan gick jag med Jill och Adde till mörby där vi typ gjorde igenting och senare så tärffade jag mami som körde mig till träningen, de va inte så mycket kvar av träningen när jag kom men lite hann jag i alla fall! Träffade Nathalie, Ellen och Hillevi också dom började när jag slutade x) Vi snacka ett tag om Tyskland och så de kommer bli skit bra tror jag! Vet jag:) Kommer sakna, Maya, Jill och Adde :/

Nu ska jag kolla lite på franskan bara sen täkte jag fortsätta på OC har börjat kolla om på hela skiten ju och nu har jag tagit mig hela vägen till tredje säsongen:D UNDERBART:)

Kärlek till er
LB



Bild ifrån mayysons födelsedag 11 januari!
Världens mysigaste minnen!
Nu gör smurfarna comeback!:)<3

header

Förlåt om allt tjat om de där himla headern men u har jag för stunden bara bytt och se vilken jag känner mig mest bekväm i. De stod ju emellan 1an och 2an så de blir nån av dom just nu äre ettan som kläder min fina blogg haha.
Idag är jag smått som lite glader ska ju få träffa Adrian snart, kommer han inte idag då kommer jag bli ledsen;( Jag har verkligen saknat honom! Bara hans närhet is heavenly!


Idag har jag träning efter skolan, ska bli skönt och träna åker ju iväg sen lite tränad måste man ju vara.

Men vad hände med sommaren? Nu är de ju höst ute;O


Aja nu ska jag fixa iordning mig.

Juste en till sak som jag glömt och säg är att har ni några problem hemma, kärleken eller med kompisar, och ni vill prata med någon så kan ni alltid nå mig på [email protected] där kan ni prata med mig jag hjälper gärna till.

Sen så pga en sak som hände under kvällens gång igår så
Maya älskade bästavän, jag står vid din sida nu, för alltid, jag orkar för oss båda just nu!
Inga detaljer om de där!

Kärlek till er


problem

Herregud!
Vi har gått lite mer än 3½ vecka i skolan!
Och nu börjar de, precis de jag lämnade i vasa, massa problem.
Skillnaden är att jag stannar utanför, men ändå påverkar de mitt humör och alla andras också.
Nu har jag i alla fall den finaste pojkvännen vid min sida tjugo åtta!
Han har varit sjuk måndag-tisdag och herregud vad tomt de har kännts.
Aja nu ska jag gå och kolla OC och inte tänka på allting!
Ska bli superkul att åka bort i helgen!

Kärlek till er

Gula pannkakor

Ja, förlåt för att jag inte skrev mer igår, men jag aja skit samma! Idag har de varit helt okej i skolan lite trassel pga olika anledningar. Idag har de varit en skön dag men ändå väldigt jobbig -.- Började med slöljd jag håller på med ett örngott. Efter två ½ timmes slöjd hade vi bank YEES! De betydde att jag hade tid att plugga till biologin senare idag! Sen var de lunch och efter de sista lektionen biologi där vi höll på med forskningarna om våra växter. Jag forskar om Kattmynta, vad de är vet jag inte riktigt än. När vi slutat tog jag bussen hem va ett tag hemma med Bernhard och Nico, sen kom Maya vi gjorde gula pannkakor. Haha nu sitter jag i mina soffa och kollar på OC ..

Ska plugga lite matte sen tror jag, börja packa till Tyskland, aa lite sånt:)

Ha en bra kväll.
Kärlek

-

Jag är så sur just nu, iriterrad, sur och ledsen. Stort minus för den här kvällen går inte in på detaljer!

About the day!

Imorse kom jag drygt en kvart innan vi började och träffade allihopa! De började med matte jag hann klart med alla A och alla B och halv C! Känns skönt eftersom jag åker bort på fredag och ligga bra till! Efter de hade vi svenska lästimma min bok är faktiskt jätte bra "förföljaren" Efter svenska hade vi lunch i två timmar och femtio minuter nice! Jag, Maria, Lovisa och Jill gick till mörby c och jag och Jill delade på en Nacho! Yummy! Efter de gick vi mot skolan sen spelade jag och Jillsan en omgång billjard på gården! Efter lunchen hade vi engelska de gick rätt bra faktiskt jag och Jill gjord eklart läxan till fredag x) Bara korsordet kvar! So sista lektionen najs najs, jag, Tove och Jill satte oss i de bekväma grupprummet och gjorde klart uppgifterna. Vi slutade en halvtimme tidigare och gick till Mörby C gick upp till mamma och vi åkte och kollade på en soffa till mig ska åka och hämta den lite senare! JAA!:D Nu ska jag städa bort lite saker så den får plats! Lägger in lite fina bilder också ifrån dagarna här inpå.

PICS



Haha billjard är inte våran grej!



Här jobbar vi järnet för att hinna klart:D

SÖNDAGS



En stor snacks, en stor popcorn, två stora drickor
BLOCKBUSTER MENY
endast 99:-
Haha
X)



MAT!

Nu orkar jag inte lägga upp mer!
Skriver mer senare!

kärlek till er

ny vecka nya möjligheter

Yes, nu har jag vaknat och duschat, jag har ingen aning o vad problemet med mitt hår är! Så fort jag duschar så blir de jätte äckligt redan kvällen eller dan där på! Hjälp mig:O Har ni något bra tips på hårprodukter som är bra för håret? Skriv gärna de då:)

Idag börjar vi tjugo över nio och jag har därför tid på mig att bli klar! Så jag kan chilla såååå länge! Ska bli kul att dra iväg till skolan och träffa everybody. Haha de va så sjukt längesen jag tyckte de skulle bli kul att gå iväg efter en helg:O Men saker förändras! Idag har vi matte, sv, idrott, eng och so! Ganska skönt två timmars lunch också eller aa en håltimma efter lunchen:)

Träning blir de idag! Jag drar ju iväg till Tyskland på fredag morgon tidigt tidigt kommer inte ha tillgång till dator! Tyvärr men de är simtävling hela dagarna och på kvällarna är de laganda! Haha men de ska bli skitkul jag har varit med de här blr min fjärde gång! Önska mig lycka till! Jag åker dit på fredag morgon kommer hem måndag morgon jätte tidigt så de är bara över helgen! Men jag hoppas ni inte glömmer bort mig då")

Ha en bra dag, nu ska jag göra mig klar!

kärlek till er
LB

MIRRORS

Ja, nu har jag kommit hem för ett tag sen, åkte in vid fem med bästis till staden och käkade på RonaldMcdonald gick och köpte lite godis. Klockan 6 drog vi oss till Sergel och köpte en blokbuster meny två stora drickor, en stor snack och en stor popcorn endast hundra kronor x) Haha, filmen var jätte läskig, tar och kopierar baksidan!
"Polisen Ben Carson tvingas lämna sin tjänst efter en olycka. Han tar jobb som nattvakt på ett varuhus vars speglar visar sig dölja en hemsk hemlighet." A den va då ganska så jätte läskig :O Haha, men vi klarade oss, senare tog vi t-banan hem, nu sitter jag och kollar OC.

Skriver mer senare,
kärlek till er alla!

LB

Planer

Japp, eftersom dagen gått åt till en dag i sängen framför OC så låter jag Maya, bästis dra iväg mig på bio senare ikväll vi ska kolla på Mirrors den verkade bra! Vi skulle träffas i Mörby lite senare och åka in till stan på Sergel där bion går:) Jag kommer vara borta runt 7-9 kommer hem och då får vi se om den va bra eller inte:)

Tack för hjälpen med headern idag, nu har jag ännu en fråga! Tycker ni om den enfärgade bakgrunden eller ska de bli förändring på den också? Ni bestämmer :D


Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning för kvällens mys med bästavän!


Ha en bra fortsatt dag, och glöm inte att kommentera om bakgrunden och fortsätt kommentera om headern:)


kärlek

LB


Header

Ja nu har jag tagit några stycken bilder och gjort dom lite fina men alla är från i somras nu får säga till om jag ska ha lite höst bilder istället så fixar vi de:) Men jag gillar sommaren och därför tänkte jag fråga vilken är finast?

1


2


3


4


Kommentera bara vilken siffra! Hjälp mg!:O

sunnyday

Ja, idag har jag kollat på OC på morgonen väcktes med ett telefon samtal från bvän imorse klockan halv elva drygt! Nu ska jag träffa Maya och Agnes i mörby hoppas på at träffa grabbsen lite senare också. Som rubriken så verkar de bli bra väder idag, 16grader utomhus och strålande sol:D Haha nu har jag precistvättat håret, klätt på mig halvt ska fixa mig lite sen drar jag till mörby C aja skriver mer senare ikväll

Vad tycker ni om den nya headern? Jag ska lägga in senare lite olika förslag på Headers som jag kanske ska ha:)
ha en bra dag för de ska jag
kärlek

rita

Jag har börjat rita hela tiden x) Jag tycker de är skit kul med bild i skolan! Jag skriver och ritar så fort jag får tillfället xD Jag som alltid hatat bild och att rita och så men nu är allting helt vänt jätte konstigt! Just nu ligger jag i mina säng och ritar en flygande banan med fjärilsvingar x) Jaha då förstår jag eller vad! Men vi får se vad som händer nu !

kärlek

IKEA!

Yes! Jag har suttit hela kvällen framför OC och så kommer mamma in i mitt rum och vi började prata om hur man kan göra om i mitt lilla söta rum! Så nu har jag varit inne på Sverigesbästa sida IKEA! & hittat bilder på den lilla soffan jag ska köpa och ett nytt skrivbord toppen! De kommer bli skit bra! Haha jag satsar på mitt rum nu asså! Haha, liten snabbis där! Och förlåt för dålig uppdatering, men så fort jag läser t.ex. http://michellewistrom.blogg.se hon är så duktig på att hålla sig uppdaterad jämfort med mig haha så jag år lltid tillbaka suget när jag läst nåt inlägg i henne blogg!

Idag har jag varit med pojkvännen, Wille, Tove, Erik, Ditte och Lina ett tag sen så skulle jag följa med Älsklingen hem men han kom på att han skulle på fotboll så jag prallade mig ner till bussen istället och åkte hem:) Imorgon ska jag nog träffa grabbarna och älsklingen!

Skriver senare!
kärlek

100 frågor

1. Fullständigt namn? Linnéa Laila Elisabeth Berglund
2. Ålder? 13
3. Vart bor du? Stockholm, Danderyd
4. Bor tillsammans med? M&P & storebror
5. Färg på ditt hus? beige/gult
6. Hus eller lägenhet?  Lägenhet
7. När är du född?  27 januari 1995
8. Klass? 7A1
9. Vilket år tar du studenten? 2014
10. Något jobb? Nej
11. När gick du upp i morse? Sju
12. När ska du sova? Aldrig ikväll haha
13. Duschat idag? Snart
14. Kramat någon idag? Japp!
15. Pussat någon idag? Japp!
16. Vad har du ätit idag? Mat?
17. Dagens klädsel? Jeans, svart/grå V-ringas tröja MQ
18. Dagens smink? Mineralpuder, rouge, mascara
19. Dagens sötnos? Pojkvän
20. Dagens roligaste? HAHA x)
(socialt)
21. Har du många vänner? Jorå
22. Hur många har du varit kär i? Öhm två riktigt kär!
23. Vem kramade du senast? Pojkvän
24. Hur många har du haft sex med? Oskuld:D
25. Hur många har varit otrogen mot dig? Öhm, en som playat mig men de är invecklat
26. Har du varit otrogen nångång?  No
27. Har du pojk-/flickvän? Yes
28. Vem pratade du med i telefon senast? Fanny Lillasyster
29. Vem fick du senast sms ifrån? Adrian, älskling
30. Vem träffa du senast? Pojkvän
(favorit just nu)
31. Film? Skräck med älskling
32. Program? OC tjugofyra
33. Låt? Utan dina andetag
34. Mat? Middah
35. Dryck? Coca cola
36. Färg? Svart, vitt & blått
37. Stad? Huvudstad
38. Land? Sverige
39. Ämne i skolan?  Bild!
40. Människa? Pojkvän
(senaste)
41. Personen du tänkte på? Fanny!
43. Gången du spydde? Kommer inte ihåg
44. Gången du grät? I Onsdags
45. Pizzan du åt? Söndags
46. Gången du var i Göteborg? Vet inte
47. Gången du var i Stockholm? Nu?
48. Gången du var full? Full, vet inte, påverkad ett tag sen
49. Gången du var hög? Aldrig
50. Personen som såg dig gråta? tror storebror vet inte
(antingen eller)
51. Svart eller vitt? Svart.
52. Hund eller katt? hund
53. Ut och festa eller hemma och mysa? ut och festa/hemma och mys beror på
54. Tvspel eller datorspel?  Nothing
55. Singel eller upptagen? Just nu, upptagen:D
56. Hångla eller ha sex? hångla:D
57. Lunarstorm eller helgon eller Playaheed? Playahead..
58. Ragga eller bli uppraggad? bådatvå
59. Big Brother eller Paradise hotel?  paradise hotel
60. Blont eller svart hår? hellre blondt
61. Har du blåa ögon eller bruna?  Blåa
62. Choklad eller lakrits? choklad
63. Göteborg eller Stockholm? Sthlm
64. Högerhänt eller vänsterhänt? vänster
65. Coca cola eller fanta? Cola!
66. Pizza eller kebab? Pizza
67. Randigt eller prickigt? randigt
68. Älska eller älskas? älska
69. Leva eller dö? Båda tillhör livet
(antal)
70. Personer du älskar? Ett få tal
71. Personer du hatar?  ett antal
72. Gånger du varit full? No idea
73. Gånger du däckat? aldrig
74. Glassar du ätit på en dag? Vet inte:S
75. Festivaler du varit på/ska på detta år? Räknas NRJ & The Voice?
76. Gånger du haft minnesluckor? Hmm...
77. Gånger du varit hög? aldrig
78. Personer du saknar just nu? Hanna, Colin & pojkvän
79. Gånger ditt hjärta brustit? En-två..
(vem)
80. Vill du kyssa nu? Pojkvännen:D
81. Ska du träffa imorgon? Älsklingen, mfl.
82. Sjöng du senast för? Öhm kmr inte ihåg
83. Hade du senast en msn-konversation med? Colin:D
84. Spelade du tvspel med senast? HAHA, Älsklingen, Tove, Wille, Erik och Ditte xD
85. Vill du ta med på resa nu? Mon petitcopain
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? Biologiläraren:@
87. Förtjänar att dö? Inga kommentarer
88. Är söt? Pojkvän!
89. Vill du sova jämsides med i natt? Pojkvän
(vad)
90. Gör dig glad? Jill, Adrian baby, Didde, Danne!
91. Gör dig ledsen? Falskhet
92. Vill du helst göra nu?  Träffa A&D
93. Önskar du att du slapp göra? gå i skolan
94. Vill du ha nu? massa pengar
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? Ny dator
96. Längtar du till? 13 oktober
97. Tycker du om dina betyg? Får inga betyg än
98. Ångrar du i ditt liv? Som fan!
99. Är det bästa som hänt dig? Fjårtistiderna med bästisfästis x) & Adrian!§
100. Hur mycket är klockan? 21.49

NO & ett hål i väggen x)

Hahah, ja som rubriken säger jag har haft en rätt knasig dag idag! Imorse vaknade jag gick sovades upp och började göra mig i ordning! Haha, jag kom iväg med bussen som gick 1 minut över 8 började halv 9 så de va väldigt lugnt! Träffade Sebbe vid bron, och Maria och Lovisa uppe vid skåpen, vi gick ner och hade syslöjd, vi gjorde frisbees som ja lägger in bilder på! Efter de hade vi bank och eftersom jag kom i lite obaland igår med pojkvännen så pratade vi först knappt med varann jätte töntigt men men x) Sen så satt vi i alla fall tillslut, jag, pojkvännen, Jill, Maria och Lovisa i ett grupprum och skrattade x) Efter banken hade vi lunch, jag dissade lunchen som alla andra och gick till gården istället! Sen vare NO-.- så jävla SÄMST! Jag hatar biologi! Aja efter två ½ timmars biologi så hade vi PT! De gick bra!

Efter skolan gick jag med grabbarna till Mörby C och tog bussen med pojkvännen till vallen och gick hem till Danne, där vi typ bara chillade kolla på Tv så jävla kul, vi kollad epå " Ett hål i väggen " HAHAHAH Klockrent asså! I LOVE IT! De ska jag börja kolla på:O Ja på bilden förstår ni nog x)
 

Nu sitter jag och pluggar -.- Franska, matte och geografi ! Jippi!

Aja lägger istället in lite bilder från dagen:)



Min och Marias frisbeé
min till vänster M´s till höger



Knas Maria!
Haha vännen!


Maria & Lovisa höll på att förklara en "viktig" sak ifrån kören
mitten bilden är en förklarning varför de finns årstider
tredje är duktiga Jillson som läser


Här är en sjukt konstig bild på världens finaste pojkvän:')



gjordes utav mig dåra under PT'n & biologin:)

Nu ska ja fortsätta plugga
Ha en bra fortsatt kväll

// LB

From agneslife.blogg.se

HIT & DIT:
Hur många har du varit riktigt RIKTIGT kär i? - 2-3
Vad tycker du om kärlek? - Fantastiskt
Har du flashat/strippat nångång? - har jag säkert
När kramade du någon sist? - 1 timme sen kanske
Saknar du någon speciell person? - JA
Har du svårt för att bli kär? - Händer inte varje dag
När kysste du någon sist? -  1 timme sen ungefär
När fick du senast en komplimang? - Öhm kommer inte ihåg
Har du hånglat med någon av samma kön? - Haha aa!

HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös: Arå
Hånglat med nån riktigt ful: HAHA yes!
Hånglat med fler än 3 pers på en kväll: ah
Gjort något riktigt dumt: För mycket
Gjort något du verkligen ångrar: Absolut.
Varit nykter på nyårsafton: Ja?!
Gjort nått olagligt: Jo ja..
Blivit polisanmäld: Nepp
Fått din mamma att gråta: Ja
Slagit ner någon: Haha nej
Skämts över dina föräldrar: Skoja inte-.-
Skämts över dig själv: Ja.
Sagt jag älskar dig och menat det: Självklart
Tar du droger: Nej
Dricker du: Sometimes
Vilka kläder sover du i: Olika.
Vem hatar du verkligen: No comments
Varit kär: Ja
Har du varit kär i någon du inte haft chans på:  Någon gång
Vill du gifta dig: Klart
Vill du ha barn: - Jo,

SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng: - I min? Jag`?
Såg dig gråta; - My self
Fick dig att gråta: C
Du gick på bio med: kommer inte ihåg
Skällde på dig: Pierre

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU?
Gråtit: Ja.
Kramat någon: Ja!
Pussat någon: :D j
Köpt någonting: Candy.
Sjungit: Yes!
Saknat någon: Ohja.
Tänkt på någon: många.

HAR JAG:
Digitalkamera:  Yes!
Telefon på rummet: Haha aa,
Egen dator: AA typ,
Husdjur: Nopp
Bra kompisar: Ja.
Tar du receptbelagda mediciner: Händer.


en till!

ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV

1. Är du singel?
nopp!
2. Är du lycklig?
överlycklig
3. Är du uttråkad?
jo
4. Är du ledsen?
nono
5. Är du italienare?
nej
6. Är du cooling?
klart:D
7. Är du från irland?
HAHA ? nej
8. Är dina föräldrar fortfarande gifta?
jaaa

-------

ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV

1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Ja, <3
2. Har du blivit sårad någon gång?
Ja,
3. Har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt?
Hela tiden!
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne?
Jorå
5. Har du kysst någon under de två senaste veckorna?
JA
6. Har du haft en hemlig beundrare?
haha
7.Är du kär?
JÄTTE


TIO "HAR NU NÅNSIN..."

1. Bilvit påtagen när du försökte rymma hemifrån?
mm,,
2. Brutit ett ben
jepp
3. Ångrat nått?
mmh
4. Hoppat Bungeejump ?
aaaa:D
5. Ljugit för någon du tycker om?
jo,
6. Ätit en hel tårta?
haha nej
7. Gjort bort dig offentligt?
oooh ja
8. Viljat bli tillsammans med ditt ex igen?
nån gång
9. Gråtit när ett husdjur dog?
har aldrig haft
10. Velat försvinna?
vintern/våren 08
 
SENASTE

1. Telefonsamtalet du gjorde?
Didde bror!
2. Telefonsamtalet du fick?
Charlie
3. Personen du var med?
Maya, Agnes, Danya, Adrian & Pierre
4. Roligaste grejen som hänt?
"jag vann, ge hit en penna" HAHAHAH
5. Personen du smsade?
Lovisa(A)
7. Du skrev till på myspace?
what?
8. Du kommenterade?
-.-
9. Du tillbringade natten med?
i natt?
10. Du kramade?
pojkvännen


lista

Vad heter du? linnéa
I mellannamn? Laila Elisabeth
Vart bor du? djursholm
Trivs du där? Oftast inte
Brukar du läsa horoskop? Om jag har tråkigt
Har du körkort? nej
Favoritdjur? Inte alls
Vad spenderar du dina pengar på? Kläder, godis, mat
Festar du? Inte så ofta
Brukar du bli för full? nej
Antal kuddar i sängen? 5 stycken
Kan du baka bullar? Inte utan recept:D
Bläck eller blyerts? Beror på
Mc donald's eller burger king? Donken såklart
Är du allergisk mot något? Gräs
Äger du ett busskort? terminskort plus
Dricker du blå, grön eller röd mjölk? vit oftast x)
Hur ser du ut idag? Trött! boll på huvudet lite smink:)
Nästa mål i ditt liv? klara skolan
Vad såg du senast på tv? Tv, hm OC
Hur svarar du i mobilen? Hallå? Linnéa! Vem äre?
Vem ringde dig senast? Charlie
Vad sa den som ringde? Ville prata med Agnes x)
Antal timmar sömn inatt? 6½ typ
Sov du ensam? I natt? Ja:)


SENASTE PERSON SOM

Sov i din säng: just me
Såg dig gråta: Jag,
Fick dig att gråta: missförstånd
Du gick på bio med: Isa, Maya och Agnes
Du gick på stan med: Maya,
Skällde på dig: Pierre
Skickade ett e-mail till dig: Facebook


HAR DU NÅGONSIN

Sagt "jag älskar dig" och menat det? ohja
Bråkat med ditt husdjur? inget
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag? Haha ja fan!
Tar du droger? njea
Vad är du mest rädd för? skräckfilmer x)
Vilka kläder sover du i? stora
Vart vill du gifta dig? Ingen anning
Vad hatar du verkligen? Att bli blåst
Har du varit kär? Många gånger
Kör du bil? nej
Har du ett jobb? Haha nej
Gillar du att ha folk omkring dig? Om ja tycker om dom
Är du ett hälsofreak? Ska bli


STUFF

Har du varit kär i någon du inte haft någon chans på? ja
Är du ensam nu? Nej!
Vill du gifta dig? Klart jag vill
Vill du ha barn? Kanske de

FAVORIT

Rum i huset? Storebror,
Typ av musik? De mesta
Månad? Sommarens månader


DE SENASTE 48 TIMMARNA

Gråtit? Nep
Köpt någonting? Godis
Varit sjuk? Lite hosta
Sjungit? ohja
Sagt "jag älskar dig"? jepp
Velat säga till någon att du älskar hon/han? Aa..
Träffat nån ny person? Öhm aa faktiskt
Saknat någon? ja...
Kramat någon?  jaaa
Kysst någon? yes!
Haft sex med någon? neaaj


SENASTE

Låt du hörde: Utan Dina Andetag
Film du såg: Good Luck Ghuck!
Sak du stal: ofta ja vet de?

Senaste människa du slog: Pierre:O
Senaste stora bussresan? 2 från stadsbiblioteket på odenplan till Sofia på söder!


FÖRSTA

Första bästa kompis: Maya Strinnhed
Första jobb: Prao på Mayas mammas jobb
Första inhandlade skiva: ööhm ja venne
Första begravning? Den ja kommer ihåg va Pali i typ Ungern
Första piercing/tatuering: hål öronen i typ ettan eller tvåan




Dagens vill ha: har allt jag behöver
Dagens klädsel: Jeans, vit tunnika, brunkofta!
Dagens smink: Mineralpuder, rouge, mascara
Dagens frisyr: halva dagen utsläppt halva toofs
Dagens händelse: Skolan!
Dagens låt: Utan dina andetag till min älskling
Dagens planer: Sova!
Dagens saknad: morfar
Dagens dummaste: "jagvann ger hit en penna" HAHA Jill!
Dagens drog: salt
Dagens roligaste: SO lektionen x)
Dagens favorit: POJKVÄN
Dagens köp: Godis:D
Dagens godis: choklad
Dagens dryck: Vatten
Dagens läsning: Öhm skvaller
Dagens humör: lycklig
Dagens ord: typ
Dagens ont: fingrarna


hektisk dag

Jag som då trodde att de skulle bli en skön dag, okej så dålig har den verkligen inte varit men jag kom till skolan de började med att jag kom försent -.- Vi hade matte jag kom en kvart försent så de gjorde inte så mycket. Hade matte i 45 minuter ungefär. Efter de va de bara att gå direkt till svenskan där vi hade lästimme och då gick brandlarmet och de va bara övning men vi va tvugna att stå på fotbollsplanen i en halvtimme nästan eller de kändes åtminstonde som de! Sen efter svenskan hade vi lunch och håltimma så jag, Maria och Lovisa och åt lunch jag satt och diskuterade med Erkis, Emil och Axel alla i täby typ hela lunchen haha. Sen gick vi med dom och Celine till Mörby vi bara va där vet inte vad vi gjorde x)

Efter lunchen hade vi idrott men eftersom jag varit lite kraslig nu ett tag så skulle jag dock inte vara med! Efter idrotten hade vi Engelska jag hur brukar Engelskan vara trååååkig! Sen hade vi sista lektionen SO, som jag sett fram emot hela dagen den lektionen slutade ju i kaos! Alla pratade och skrattade och Peter blev iriterrad och sen så de sista tjugo minuterna skulle alla sitta helt tysta! & gång på gång fick dom som var mest tysta gå hem och jag satt kvar till dom sista haha, de va jag, adde, ditte och pierre -.- Aja sen gick vi till Mörby och jag träffade Maya och Agnes som skulle på basket själv dissade jag basketen idag pga plugg och hosta!

Nu sitter jag vid datorn 'såklart' och väntar på att något interessant ska hända haha!
Skriver mer ikväll
Ha en fortsatt bra dag!

LB

morningmorning

Ja nu sitter jag här med blött hår, halvt påklädd och halv sover-.- Hatar tidiga mornar! Idag ser dagen ut såhär att jag börja 9.20 och slutar 16.00 med en tvåtimmars lång lunchrast! Jag gillar shemat på måndagar de är jätte sköna lektioner, matte, svenska, idrott, engelska och SO,  hela dagen går man och längtar till SO haha ja vet inte varför men de blir bara så!:) Idag ska vi börja på nytt moment i matten tror jag och jag har gjort hela A hela B och börjat på lite av C uppgifterna på föregående moment 1.6, och om jag ligger jämt med planeringen ska vi idag börja på 1.7! Efter matten har vi Svenska och läs timma! Jag läser 'Förföljaren' En otroligt bra bok! Efter de har vi två timmars lunchrast SKÖNT! Sen idrott skulle typ orientera idag-.- haha och sen Engelska vet inte hur de ligger till där riktigt! & sen dagens avslut tror jag bli en film på SOn! De låter som en bra dag tycker jag:) Ingen träning för mig idag pga hostan och förkyldningen! Men på onsdag kanske!


Ha en bra dag!

kärlek

LB


godnatt

natti i natti(aa)
Nu ska jag sova,
Förlåt för onödigt nlägg kände mig bara tvungen!
Vad har alla gjorti ikvll?
<3

lidingö

Japp! Nu sitter jag här i Oscars UBER balla rum och degar framför datorn, Nicolas och Oscar åkte hem till någon tjej för att kolla på film, jag blev tillfrågad men tackade visserligen nej! Jag är så trött efter att ha varit vaken hela natten -.-. Har precis käkat diverse saker och är totalt redo att åka hem x). Yesbox kanske ringer Adrian eller nån annan filur,  i alla fall äre officiellt att vi är tillsammans nu, :) Jag och Adrian dåra, de va väl efter gårdagens kväll/natt där(aa) Aja, jag älskar dig finast!
Nu ska jag nog dega framför playahead, sen så kommer väl grabbsen tillbaka nån gång. Men jag ska gå, vi hörs!

Vad har ni gjort ikväll?
Ha en bra fortsatt kväll!

kärlek
LB

dålig uppdatering -.-

Hallå hörni,
Först jätte stort förlåt för dålig uppdatering! Usch jag får så dåligt samvete när jag inte skriver-.-
Aja nu är de lördag i alla fall, och jag kom hem runt halv 12, i går så sov ju jag, Lovisa, Maria, Adrian och Danne hemma hos Danne, vi la ut massa madrasser i hans öhm jag vet inte riktigt hur man förklarar men dom har ett rum emellan duscharna och varagsrummet typ där dom har en tv asså de är som ett badrum typ fast ändå inte x) Skit samma där sov vi eller aa sov och sov, vi kollade på sex olika filmer jag hängde inte riktigt med pga olika anledningar, inga detaljerx). Sen så somnade vi eller aa somnade vi vid 5-6 vaknade av Dannes underbara undelater klockan drygt 9 alla va "jätte" pigga -.- eller inte x). Vi gick och käkade lite och gick upp och fortsatte kolla på film. Sen så skulle Danne iväg så jag kom hem dåra ungefär vid 12, sen dess har jag inte gjort någonting, ska kolla film nu skriver mer senare:)
Ha en fortsatt bra dag!

kärlek
LB

stegmätare

Haha, jag har bestämt mig för att pröva något jag aldrig gjort förut! Börja använda stegmätare, för er som inte vet vad de är så är de precis som de låter; en liten maskin som mätare hur många steg man tar på en dag. Man sätter fast den i byxorna och låtsas som den inte är där, på kvällen senare kan man se hur många steg man har tagit under dagen. Hittade en sådan i mitt rum helt sprillans ny och tänkte pröva använda den, kul att se hur många steg man tagit på en dag:) Har fotat lite här så ni kan se ungefär vad tanken är! (ursäkta fruktansvärda bilder, mobil kameran bli sämre)

 
Sådär ser den lilla saken ut:)



Sdåär sätter man fast den på brallorna och börjar gå:)

Haha nu ska jag börja göra klart de sista innan jag tar bussen till MC där jag träffar tjejerna

kärkek

klockan 12

Japp, idag börjar vi klockan 12! vi ska mötas vid spärrarna i MC klockan tolv! Jag, Maria och Lovisa ska mötas där halv tolv för vi ska in på hemköp och köpa lite gott. Sen så åker hela vårat arbetslag; 7 A till stan, går av vid universitet och går ut till EkHagen/stora skuggan. Där ska vi göra massa saker under dagen och sen så ska vi grilla korv och ha de lite mysigt! Jag har precis gått upp! Jätte skönt med lite sovmorgon. Nu ska jag klä på mig varmt eftersom de kommer bli en kall och lång dag, och så ska jag fixa iordning mig, sminka mig, platta håret lite sånt där!

Igår somnade hag tidigare än på länge! Halv ett :O, jag har jätte problem med att somna på kvällarna men igår så small de, haha.

Om ni undrar varför jag inte lägger in bilder längre så är de pga olika anledningar för de första så är min dator på lagning och jag vill inte ladda in mina bilder på dom andra datorerna! För de andra har jag upptäckt att vem som helst kan ta mina bilder så jag ska nog va lite försiktig med att lägga ut bilder!

Nu ska jag gå och fixa mig skriver nog innan jag går!

Ha en jätte bra dag!
// LB

film

Nu sitter jag och kollar på "little miss sunshine" XD Jag har aldrig skrattat så mycket i en film, men den är jätte sorglig också men ändå så är den sjukt bra!

Nu så är den snart slut, då ska jag gå över till de vanliga; OC! Har börjat om nu, så jag är på andra säsongen! Jag va ju största OC freaket julen 2006-2007 Helt galet! Jag bodde framför tvn eller datorn!  Jag ska gå och kolla nu, så jag skriver mer nån annan dag eller senare vem vet:)






Sen jag såg den här bilden har jag älskat den!

dator på service

Ja, idag har ja haft de bra, lite jobbigt men inga detaljer!
Ja, jag kan inte skriva lika många inlägg just nu eftersom mig dator är inne på lagning, en knapp har lostnat och den stänger av sig själv! Hoppas dom kan fixa de, eller så får ja en ny för jag ha hittat världens sötaste dator! Toshiba någontnig jag är nästan kär i den haha!

Men ikväll har jag varit på min första basketträning med brudarna, Maya, Agnes, Sofie, Charlie och Danya, de va roligt:)
Lite tveksam om jag verkligen vill börja men vi får väl se:)

Nu ska jag gå för den stora datorn är upptagen av mami och papi, skulle bara skriva till er alla små söta läsare och säga att jag inte kan blogga lika mycket som jag lovat och detta problem har jag haft nu i några veckor så de är därför, förlåt för dålig uppdatrering! Aja ska göra de bästa av problemet!

Ha en bra kväll

kärlek

glitter & skolfoto

Haha jo precis som rubriken! Jag har sprungit runt nu halva morgonen och letat efter saker, nu har jag sminkat mig, blev rätt nöjd, ja prövade att sätta silverfärgat glitter på ögonlocken haha, de va interessant och ganska svår men jag börjar bli van! De är rätt fint tycker jag, sådant glitter finns på Make Up Store i pulver glitter, vet inte hur mycket de kostar! Eller så finns de på vivaladiva där ifrån kommer mitt de är nog ganska billigt eftersom de inte är bästa kvalite men de funkar!

Idag har vi skolfoto! Jag har på mig blåa jeans, och min blå bondeli stickade tröja eller aa:)
Vi har gruppbilden idag, och porträtt bilden på fredag!

Nu sitter jag här med en stor kopp te och väntar på ingenting! Haha, ska gå och fixa mig helt klart och sen åka till skolan! Idag får jag inte simma, eftersom mitt halsont;/ Aja de får bli som de blir!

Ha en jätte bra dag, jag ska rusa nu!
uppdatrerar senare idag

kärlek

me love tisdagar!

Jag ÄLSKAR tisdagar, hittills har jag haft sovmorgon varje tisdag, förra veckan började jag med kör/bank klockan 11.00 och idag samma tid! Så skönt! Idag så skulle jag pröva att gå på kören verkade sådär men jag får se, betygen blir ju betydligt högre om man är med i kören, men vi får se! Efter de hade vi lunch de va potatisbullar-.- de va inte gott nånstans! Sen så gick vi till Gården satt och kollade på nicolodien och MTV efter de hade vi NO/biologi! Jag och våran biologi lärare älskar inte varandra-.- haha, men de va väl sådär de är 2½ timme lektion så jag blir så trött! Och nä jag blir trött är jag inte rolig! Efter NO lektionen hade vi PT YES!! 'profiltid' och de har vi med Peter! Min favorit lärare:D Även min mentor! Vi kollade på film i en halvtimme och fick sluta typ 30minuter tidigare, då gick vi ner till gården jag spelade lite biljard med christian och sebastian(A) Jag ÄGER på de:D Sen så gick jag till Mörby och tog bussen hem!

Nu sitter jag och ska plugga lite, är jätte trött men ja måst plugga SO! Imorgon har vi en av de jobbigaste dagarna på HELA veckan! Ska bli skönt att få gå och träna sen efter plugget!

Hoppas allt är som de ska för mina nära & kära! De känns som de går igenom en jordbävning i allas liv just nu, mitt eget är ioförsig rätt lugnt, men vi får väl se!<3

Nu ska jag kolla runt lite, äta nånting och plugga
Ha en bra kväll!

kärlek

utmärkelse

haha gud va töntig jag är känner jag när jag skrev den där överskriften men en sak ska sägas och de är att jag verkligen har världens finaste vän, hon är helt otrolig på alla sätt! Fanny Lassi Stålarw! Jag är så stolt över dig vännen! Du&jag - föralltid hjärtat! hand i hand ifrån 27/2-08 och därifrån till en evighet! eller hur?
Eftersom pärlan är född den 27 februari och jag den 27 januari har vi en sak som jag inte har med någon annan ett systerskap thats it liksom! Säg vad ni vill jag är storasyster till världens bästa lillasyster
Du&jag livet ut vännen

utmattad

Imorse tog jag då bussen hann perfekt till skolan! Pierre, Adde och Didde satt ute och ja vet inte vad dom gjorde så vi gick in! de kändes jätte bra med matten hann göra alla A uppgifter och alla B, så de känns bra, ska försöka göra C också:) Efter Matten hade vi svenska då läste vi våra böcker jag läser "förföljaren" den är ganska läskig, de handlar om en tjej som är förföljd fast hon vet inte om de, han kan allt om henne, vilken parfym hon använder, vilka tider hon träffar pojkvännen och vart och allting! Den är en aning svår att komma in i men de kommer snart tror jag! Efter svenskan hade vi elevensval, fast jag hade inte de idag utan vi hade två timmars rast så vi käkade gick till mörby och va där ett tag, gick tillbaka satt med på gården ett tag sen så hade vi idrott de va kul 'inte' men men! vi avslutade dagen efter engelska med SO! Imorgon har vi sovmorgon till 11 ska bli skönt!

Efter skoldagen gick jag till mörby gick till träningen och tränade ett lugnt och skönt pass! Jag känner mig fortfarande sjukt otränad och jag är väl en aning otränad men men de kommer väl med tiden haha!

nu har jag precis kommit hem från träningen och ska äta middag snart, storebror kommer ju hem ikväll, han har varit på klassresa i Åre så de ska bli interessant och höra vad som änder där uppe:) haha

Aja nu ska jag hitta på nåt, kolla på film eller nåt
ha en bra kväll!

kärlek

hatar att stressa

USCH fyfan för att stressa! Jag ska börja gå upp halv åtta på måndagar när jag börjar halv tio! Seriöst jag orkar inte springa runt som en eller annan hopjärka! Så istället för att ta bussen nu som jag vill ta som går 08.50 så får ja ta den som går 08.05 och då kommer jag dit 14 över nio så då har jag 6 minuter på mig att ta mig upp från mörbyskogen till skolan! De borde jag väl klara? Tycke ni inte?

Igår hade jag seriesim, vet inte hur de gick jag har tränat två träningar på tolv veckor så jag va mest där för att vi inte skulle få noll poäng på alla fem grenar jag simmade-.- Men de va kul tror vi kom två eller sämre!

Idag har vi matte första lektionen och sen rullar väl shemat som de brukar:)
Vi har en lång dag idag som blir ganska kort, för vi börjar halv tio dåra och slutar fyra och så har vi två timmars lunch:) Så de funkar bra men nu ska ja springa till bussen! Skriver mer efter träningen ikväll

ha en jätte bra dag:)

kärlek

morning morning

Jaha de va den lördagen! Igår träffade jag Agnes, Danya och Maya typ vid två eller senare vi gck bort till danderydssjukhus och tog t-bana till mörby C vi va där tills vi börja bråka, aa eller maya & agnes börja bråka x) Så vi träffade Pierre sen så tog vi bussen till Danne där han och Adde va, sen kom Maria och Lovisa och hade med sig en film som vi kollade på halloween ushc den e så förskräckligt läskig.. -.- haha. Sen så åkte jag och Maya hem och käka middag sen så träffade vi Agnes, Danya, Pierre och Adde, vi va runt i djhlm hela kvällen typ de va ju de här kulturnatt de va rätt tråkigt men ändå haha x) runt elva tolv tiden började allting dö ner så kjag och Maya gick hem hade de bra lana pea och tönta oss lite sen så kolla vi på film sen så däcka hon djuret bredvid mig xD haha nej men sen så nu är vi vakna klockan är bara elva men endå skriver mer sen ha en bra dag
pussheeejjj

lista

Vad heter du: linnéa
Vad har du på dig för kläder: mjukisbyxor gråa, stor tröja (gick precis upp)
När kysste du någon sist: öhm förra tisdagen
Vad lyssnar du på för musik: olika
Har du snott någonting någon gång: vadåra tralala
Har du många vänner: för många falska
Vad heter din bästa vän:  Maya Strinnhed
Har du något husdjur: nepp
Var denhär bra: jorå xD

HELG!:D

JA! Helt otroligt skönt med helg nu efter en sån otroligt körig vecka! Läxor hit och läxor dit! Herregud andra skolveckan och jag är helt absurt slutkörd haha!

Idag blire bästis som ligger först på listans "dagens måsten" Haha, saknar min bästavän!

Sen vill jag skriva tack till speciellt Maria & Lovisa som hållt humöret uppe den här veckan! Grabbarna också såklart, men ni är ju ni(aa)

Ikväll ska de vara en "kultur natt" på djursholmtorg i Samsöparken! Jag tror atrt jag ska gå dit och kolla vad de är för något:)

aja nu ska jag fixa mig lite inför dagens upplevelser:D

//LB

plugg plugg plugg

nu sitter jag här, pluggar, franska när jag är klar med de har jag BARA No, engelska, matte och svenska! Hel kväll med IDOL, plugg & dator undra hur mycket jag får gjort ikväll?

Jag bloggar inte riktigt lika mycket längre och de beror på att jag inte har tid helt enkelt, jag lägger in när jag har tid och lust:)

Ha en bra kväll!

/LB

by; Linnéa(A)

Jag älskar dig!


ska de va såhär! Då är de onödigt att ha..

sovmornar! Herregud, asså här har man sovmorgon till 10.30 och vaknar klockan 07.00 helt klar vaken och pigg och kan inte somna om:O haha! IDag ska jag till skolan dåra halv elva! Ska ha slöjd i tjugo minuter bara! Sen så har vi Kör/bank och sen så åker vi till Tekniska Museét för att kolla på 4D nån film! Ska bli kul:) Så jag går bara i skolan i drygt 2½ timme idag SKÖNT! Jag ska nu försöka hitta på nåt och göra, när datorn lägger av som den antagligen kommer göra snart då ska jag börja fixa mig klar:) Jag vet att jag inte bloggat lika mycket som förut, men jag hinner inte! Skolan och allt tar sån tid! :) Men jag ska göra allt jag kan för att inte tappa suget=) Men jag ska avsluta de här inlägget nu! Slänger in en bild från Sum-sim i våras när jag simmar fri-sim:) Ha en jätte bra dag,!

 VS
Hur är den finast? färg? Eller Svart/vitt?

RSS 2.0