Nyår

Nu ska jag förklara för er som inte vet. Jag sitter i Sandiego som ligger i CA i USA. Och varmt är det inte jätte varmt med tjugo grader i skuggan så typ tjugofem i solen. Vi är här och bor hos Malmbergs som har bott här i två år snart. Vi är här tills 10/1 och kommer hem 11/1 för resan knasar med tidsskillnaden. Så jag kommer hem om en vecka och några dagar. Jag har det väldigt bra här och det ska bli kul och komma hem och träffa alla igen. Sen en liten sak till! Om Maria eller Didde som jag lovat att köpa icebreakers till. Jag har inte hittat dom än!!! Jag springer runt här och bara letar ska försöka hitta dom!

CIAO!
bilder kommer

Bild på mig och pappi igår när vi var på en grej.
.

Pics

Lite fler bilder. Tagna av Mami.











Mega nice!! juuu





NJOY!!

bara för att

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?  Det är väl ganska självklart x)
2. Höll du några av dina nyårslöften? Nej tyvärr, en viss del men nej.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Öhm nej!
4. Dog någon som stod dig nära? Öhm nej, men nära.
5. Vilka länder besökte du? Åland, Tyskland, Usa, Ungern
6. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009? Mycket.
7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?  Jag är bra på datum så 22/12 och 5/2
8. Vad var din största framgång 2008? Jag har förändrats väldigt mycket, men att jag blivit så målmedveten och självständig.
9. Bästa vännerna i år? Maya, Agnes, Danya, Sofie och Charlotte.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Jag har haft körtelfeber hahaha.
11. Bästa köpet? Herregud, vet inte.
12. Vad spenderade du mest pengar på? Krimskrams. Mat osv.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja, otroligt mycket.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008? Haha eftersom jag förändrats så väldigt mycket, början av 2008 pea musik och slutet onethreehill och sen såklart OC.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Hälften hälften skuller jag nog säga. Nu gladare.
16. Vad önskar du att du gjort mer? Tagit mig vatten över huvudet och glömma allt som hänt, inte hänga mig på småsaker och njuta av att jag lever.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Klaga på mitt liv och bråka med alla.
18. Hur tillbringar du julen?  Usa med familj, släkt och vänner.
19. Blev du kär i år? Ja.
20. Favoritprogram på TV? One Three Hill.
21. Bästa boken du läste i år? Hm.. måste nog säga Tillsammans.
22. Största musikaliska upptäckten? Haha, jag har ändrat min musikstil helthelt vekrligen.
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Kommer inte ihåg!
25. Något du önskade dig men inte fick? A det vare säkert.
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?  Spenderades med barndomsbästisen, kollade på fotbollsmatch och bara var.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Ja absolut.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2008? Början av 2008 var kaos, mycket smink, bara rent av omogen. Jag känner mig mycket mer mogen nu och liksom jag tar egna intsivativ till saker och ting.
29. Vad fick dig att må bra? Mycket saker. Agnes och Maya har gjort mig otroligt glad och fått mig att må bra.
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Hmm.. Robert är ju inte ful. Men ja, vet faktiskt inte.
31. Vem saknade du? Charlotte Malmberg, Min kusin Kayla, Gudmor, L.

Pics

Här kommer lite bilder ifrån igår!
NJOY






kolla det enorma kylskåpet!
båda är kylar;O

CIAO

Vaken...

... idag blev det shopping köpte på rean på Victorias Secret en tröja och två armband som jag kollade på i westport med nu var det två för samma pris som för ett i westport så jag betala 16 $ för två stycken. Och sen var det en tröja på forever som jag nöp i och la undan men glömde gå tillbaka. Kom hem och åt gott, har börjat läsa Twilight boken på engelska går bra den är ju för bra den filmen och boken verkar ännu bättre!! Imorn ska vi göra något klockan är inte så mycket här faktiskt herregud klockan är bara typ tio ;O Och alla sover haha. Vill prata med några speciella så jag väntar tills alla vaknar får se hur länge jag orkar hahah! Bilder kommer jag orkar inte lägga in dom nu.

Simma lugnt i Sverige!
PEACE

Trött Tröttare Linnéa

Ja hörni hektisk dag på utomhus shopping. Vi åkte inte förrän rätt sent var rätt okej eftersom jag var en utslagen varelse imorse. Köpte trosor på CalvinKlein, ett par Vens i ballerina form, fölsis present/ julklapp till mami, det var på outleten ska nog köpa en tröja på RalphLauren som jag stod och fingra på ett tag. Vi fika på starbucks och åkte till ett annat ställe som hade fler affärer kom inte dit förrän sent halv sex det stängde sju. Jag kastades in på AmericanEagleOutfiters som ägs av Abercrombie and fitch och kom ut med två linnen, två tröjor. Var på Abercrombie and Fitch också ska tillbaka dit imorn oh köpa en tröja. Är nöjd med dagen kommer bild på lite av dagen också. Hopps det är bra i Sverige.



Pappasflicka!



Alla dessa träd!



Jag säger kärlek



Stumpan åkte bil på outleten



Ja, lite fintfint sådär.

Simma lugnt!

Design?

Gjorde om lite i designen.
Ska åka och shoppa nu!
CIAO



känns konstigt att det står såna hära överallt!


middagen

Nu ligger jag i sängen och har precis vaknat. Tänkte lägga ut några till bilder ifrån vad vi åt  igår. Idag blir det shopping!
NJOY



pasta jag och C delade på!



fölsisbarnet fick tre rätters dessert!



Haha jag och C delade på den hära med!

sunset

Kom precis hem ifrån en mysig kväll på italiensk resturang!
Laddar över bilderna, dom kommer upp snart.
CIAO

solnedgången ifrån resturangen



lycka





Sandiego

Igår kväll kom vi fram till flygplatsen i Sandiego. Vänta på bagaget som aldrig kom -.- det fastnade i Chicago och kommer levererat snart. Åkte och hyrde bil och begav oss hemåt till knoll o tott huset! Här är det strålande sol och inget bagage! -.- Idag ska vi väl hitta på något kul att göra. bilder kommer sitter itne vid min dator nu.

Ciao

Julafton imorgon?

Sitter i playrummet nere i källaren som innehåller, en julgran, en gigantisk tv, tre fatboy, en soffa och MASSA leksaker. Sitter i två fatboy och chillar järnet! Ludde, Tom och Filip spelar WII starwars cooola som dom är. Jag läste lite bloggar och alla har skrivit om att det är julafto imorgon och här är det iofs mer julstämning än i sverige metervis med snö, två julgranar, massa julbelysningar i hela området. osvosv. Men ändå känner jag att det inte är jul imorgon eftersom vi itne kommer få julklappar! Grejen är den att allt vi köper här får vi och då är de julklappar. Men galet kul ska det bli iaf. Liten update härifrån iallafall nu ska jag kolla vidare och kanske spela lite WII?
Vad gör ni dan före julaton?
CIAO



snö finns det gott om här.

hey you







GODMORGON!:D

the day!

Vet att klockan är typ 02.20 men skriver iaf här är klockan då 6 timmar  tidigare än hos er betyder 8 typ halv nio. Har varit i staden New York idag som jag sa och fick några riktigt fina bilder! Har min dator nu skriver på min berättelse och ska lägga upp lite smakprover från hur min dag såg ut. Har köpt skor en kofta, smink på sephora, en ring, en bh (genomskinliga band till min nya klänning), lite andra saker. Åt lunch på hardrock och här kommer ltie bilder.



började dagen med fika på starbucks.



En taxi tur till Ground Zero.



brodern min.



here i'm!



Time Square.



lunch på hardrock

NJOY!
kääärlek

newyork

idag blir det new york med familjen. Tar tåget in ifrån westport och är där hela dagen ska bli kul! Alla bilder från kameran kommer senare ska se om jag kan koppla upp mig på min dator men får se. Har precis ätit fruktost och ska åka snart. Men men nu ska jag åka ha en bra dag!



hahaha så fin. 

litelite



sitter jag här igen! Nu har det kommit några fler kulkul!
Bror, jag och barnen har ätit hamburgare nu och vuxna ska äta gott gott. 



Här är min kära gudmor och lagar middag!
Snacka housewiwe hon har blivit! Haha. 

hoppas ni sover gott hemma i sweeeeden




klockan är 15.54

.. vi kom nyss hem från en helt otroligt bra galleria som jag hittade ett par skor, tröjor, pyjamas shorts mm. Jag gick loss på forever haha. Ska till NewYork imorgon och nu sitter jag och ska sjunga sinalong med mimi snart mamma mia självklart. Såhär ser jag ut just nu då (:



läser mail



fintfint

morgon


morgon morgon nu hörni! 
Det kommer komma lite bilder och sånt eftersom min käraste gudmor har apple! WOHO!
saknar faktiskt inte sverige!
Idag blir det stamford mall en jätte stor galleria (?)
skriver sen 
ha de bra hemma!
BYE

westport

Nu sitter jag i Lottas kök och har kommit hit för inte alls längesen. Igår landade vi runt ett i amerikansk tid, det betyder runt sju hemma i sverige. Vi åkte till West Orange och sen på kvällen sov jag hos Rachel med Kayla vi hade jätte kul och jag älskar hennes hus! Idag har vi varit på simtävling Rach simmade och det var ju jäkligt frestande att simma när jag såg henne. Nu ska jag packa upp här ta det lugnt och förbereda mig för morgondagen.
Skriver mer senare nu ska jag vara social. 
bilder kommer,

simmaa lugnt i Sverige.



Usa 19/12-11/1

Nu alla gullungar åker jag om 1 ½ timme till arlanda! YES! Har packat galet mycket men det blir bra. Kommmer ha med datorn och ska göra allt för att kunna blogga där jag lovar att försöka okej? Kan bli svårt men jag ska göra allt. Nu ska jag sminka mig äta och fixa det sista. Lova mig nu att ni har ett underbart jullov okej? Jag kommer sakna bloggen och alla era värmade ord. Nu ses vi när jag kommer hem!
Ha ett super lov nu sötnosar!

All kärlek

närmar sig

Imorgon åker jag till en annan kontinent! Hallå folket jag kan inte packa. Har packat in och ut fyra tusen gånger nu det är galet. Lägger in en bild från min säng med lite av hälften av det jag ska ha med mig.


päls

Jag stod och stekte pommes i köket och mamma kommer in med min päls som jag fick av min faster när jag var tre fyra år. Det var min finkappa. Dalmatin prickig och den var jätte lång, jag skulle såklart pröva och nu var den lite kortare än att kunna ha som en jacka men jag älskar den. Jag har gått runt med den hela kvällen och har kärat ner mig totalt här kommer lite bilder från min fräcka päls! Kanske den ska ner i resväskan till USA? Haha



:D

Har precis insett att om tjugofyra timmar är jag i USA. Snacka om att jag inte har packat ska göra det nu faktiskt. Är jätte upphetsad för morgon dagen kan bero på att jag hatar att få lock för öronen, också för att jag har sett för många filmer där plan kraschar. Jag har alltid älskat att flyga så jag hoppas allt går väl imorgon. Kommer sakna jätte många. Men jag ska försöka verkligen njuta av de här veckorna och slappna av. Kommer ju tillbaka sen och då ska jag köra järnet. Föresten jag fick NM + (vg+) på religionen idag blev väldigt nöjd för att jag inte pluggat. Blev jätte glad för jag fick NMV (mvg) på privatekonomi provet som var förra veckan. Herregud vad jag kände mig nöjd med de. Grattis till mig.
massa kärlek

Ser lite konstig ut men tycker ändå om den på något sätt.

Prov, resa och lov

Ja hörni herregud sista dagen i skolan för mig, känns helt overkligt. Har religion prov idag'! Bra dag att lägga det på tycker jag. Kan nästan ingenting för jag valde att kolla på TilaTequlia igår kväll istället. Menmen bara att säga det till Peter han förstår haha. Imorgon vid den här tiden är jag påväg till arlanda YES! Haha och lovet börjar imorgon världens bästa dag imorgon eller vad säger ni?
Vad ska ni göra på lovet?

love
Är det inte såhär det ska se ut utomhus?

mindre

Ja, jag åker till USA på fredag och kan meddela att det inte kommer bli mycket blogg där nere, kommer försöka skriva något då och då men inte hela tiden som nu. Men jag kommer göra allt för att uppdatera om resan så mycket jag kan mina söta läsare! Gör allt för att hålla koll på att ni itne slutar läsa.
massa kärlek till er sötnosar!

tomtits!

Jaja, Tomtits var det idag trevligt ställe alltså. Förutom att killarna drog in mig och Maria i "lastbilshytten" och typ dödade min mage och min fot det var inte alls trevligt. När vi suttit på pendeln i en dryg timme, tbanan i tjugo minuter så var jag äntligen i mörbycentrum. Jag gick hem till Maya och var med Agnes och henne tills alldelss nyss. Vi kollade på Twilight omg den är ju helt otroligt bra. Ge mig kärlek! Sen kom min snälla mamma och hämta  mig och då berätta hon att det hr spruckit ett rör någonstans under oss så vattnet funka inte! -.- Aja nu ska jag plugga har religionprov imorgon.

Kläder idag! (bilden ser helt konstig ut och tunnikan bara flyger ut)
gråastrumpbyxor - ellos
vitt bas linne - NewYorker
Grå tunnika - H&M
svart kofta - TSF

Titanic

Nu lägger jag Religionen åt sidan och ägnar min resten av kväll åt att krypa upp alldelss ensam, med lite choklad och en kopp te och gråta till titanic i 3 ½ timme! Låter det frestande? Har pyjamas på mig, lila hoodie, rosa stor thshirt, ljusblåa mysbyxor, randiga strumpor thats my outfit what o you think?!:)
Haha ha en bra kväll!
Adidos


Dag

Gick hem efter andra lektionen lärarna tyckte jag såg blek ut och jag skulle ju bara gå på slöjden så när Maya och Agnes slutade kom dom hit vi har haft det mysigt! Inte gjort så mycket ska nog in till staden med dom imorgon också efter skolan, ska ju till tom tits imorgon med arbetslaget ska bli kul. Men nu ska jag plugga, ha en bra kväll.
Har inge mer att säga, inga bilder ingetkul dessvärre.

Ciao

skola nästa!

Är klar för skolan! Ska dock nog inte vara där hela dagen eftersom Mamma tyckte det vore dumt så får se om jag går hem efter lunch tror dock det blir så. Skulle vara med Maya efterskolan så jag får ring henne och säga att hon får komma hem till mig, får locka med chips och grejer då kommer hon garanterat komma haha. Har slöjd första timmarna och kommer garanterat hem med en tubkloj idag som jag sytt ska dit runt nio halv tio eftersom det är fri lektion idag får man komma beroende på hur mycket man har kvar, och jag har bara kvar att sy in den lite och sen kanta den nertill.

Kläder idag (ingenbild)
Gråa jeans cheap monday, vit tunnika (inte så lång) gina tricot, ljus lila hoodie American Apperal.
Bild kommer dock senare!

Simma lugnt!

Texten

Det var en läsare som sa att hon inte såg texten? Nu ser jag den iallafall i storlek tretton? Är det någon mer som inte tycks ser texten? I sånafall ska jag försöka fixa det för det är ju ett problem. Haha hoppas ni kan läsa vad som står iallafall.
kärlek

"Idoler"

En sak jag aldrig nämnt i bloggen och jag vet faktiskt inte varför. Jag kommer inte ihåg exakt när det var men för något år sedan blev jag och min barndomsbästis Maya helt galna i tvillingarna Olsen, och jag menar inte att dom var våra idoler utan vi var rent av GALNA i dom, vi var ganska små det var i typ tvån? Eller nej jag vet faktiskt inte men det var helt sjukt. Jag hade en jätte affisch på tvillingarna i mitt rum, jag hade alla deras "sweet 16" böcker. Jag tror jag sett nästan alla deras filmer, jag har t.om. gjort en tidning om dom med bilder och fakta och grejer. Och jag ser fortfarande upp till tjejerna otroligt, dom är så himla söta, och klär sig SÅ snyggt. Jag älskade deras filmer och det gör jag fortfarane favoriterna är när dom är på Bahammas och i Australien och sen The Callagne eller något sånt. Jag och Maya tog reda på drygt allting om tjejerna och allt det där sitter i bakhuvudet. Jag kommer ihåg att jag började gråta när jag såg en bild på Mary-Kate för hon var så smal, ja herregud ja.

NJOY

Favorit bild på tvillingarna




  

(tryck på bilderna för större format)

"Jag älskar dig"

Tänkte bara ta upp en liten grej här i bloggen. Satt igår och diskuterade med en vän till mig om orden "jag älskar dig", egentligen så borde språket svenska uppgraderas eftersom i nu tid skrivs det just det tre starkaste orden i kärlek till folk man knappt känner. Jag menar att man hör orden dagligen från kompisar, killar och i familjen orden "jag älskar dig". Orden har totalt enligt mina åsikter blivit så missbrukat så nu säger man det till folk man tycker om.
Våga vara ärlig, ja det pratade vi också om. Om man får höra ifrån någon "jag älskar dig", någon kille t.ex. man känt nån vecka som verkar ur gullig och han säger det. Men även om du inte känner detsamma så säger du ju "Jag älskar dig med" Eller hur? Man säger inte "okej" eller "tack" ni förstår väl principen? Vågar du vara ärlig när du hör orden? Vågar du säga något annat än att besvara personens ord med andra ord?
Hur är det egentligen när man älskar någon? Jag tror inte att vi ungdommar som träffar nya folk hit och dit älskar dom påriktigt. Jag tror att när två personer skapar ett band, någonting som är stabilt som jag har ett par få vänner som haft pojkvänner i flera flera månader, dom kanske älskar varandra men jag är väldigt skeptisk med dom orden nu för tiden. Jag ångrar att jag själv missbrukat ordet för om jag tagit vara på orden skulle det verkligen kännas äkta för den som hör dom ifrån mig. Förstår ni? Att om jag vet att jag har en vän som säger jag älskar dig till alla och så säger hon det till mig också, då skulle inte jag ta åt mig speciellt mycket. Det är synd men sant.
Tänk innan du säger. Jag har börjat tänka på vad det är jag ska säga innan jag öppnar munnen och pratar både för man sårar lätt folk om man inte tänker och det man säger kan missförstås. Flera av er har säkert inte missat i OC första säsongen vid nyårsafton när Marissa säger "Jag älskar dig" till Ryan och han säger "tack". Det var nog inte bara jag som började skratta där, men tänk efter han var inte redo att säga det och då blev det ostabilt mellan dom? Ska det vara så? Nu sa han ju det dagen efter drygt men jag tyckte ändå det framställdes som att man ska säga tillbaka även om man inte menar det. Det tycker jag är fel.
Jag ville bara ta upp de här, ni får gärna sätta synpunkter och så men grejen med nlägget var det jag ville säga! JAg tycker orden jag älskar dig har missbrukats, dom känns helt trasiga.

hemma

På grund av att det låter som att jag svalt en valross varje gång jag hostar var ag tvungen att stanna hemma idag, har varit nere och tagit lever prover igen så nu gäller det bara att hoppas att dom ser bra ut mina levervärden. Sitter hemma ska lägga mig nu och kolla Mtv och äta en bulle. Hoppas ni får en roligare dag än jag.

Gjorde ett lite fint collage med gamla bilder på mig och M.
Och om du ser de här, ja! Jag är tönt men jag saknar dig!:)

uppdatering

sitter i min soffa med lill skrutten bredvid mig och kollar på MTV Vi Va La Bam haha. Han kommer somna snart, jag sitter och skrive rpå mig uppsats också. Har ni haft en bra dag? Jag har inte gjort mycket idag otroligt skönt. Ska skriva vidare.
love

Kusinvitamin

Min lilla sockersöta kusse Wilmer som jag passar nu i drygt tre timmar!
Han har lärt sig att gå och är ostabil och sådär underbart bebis!
Här får ni lite bilder på sötnosen!







barnvakt och hosta

Hostar som in i helsike och min lilla kusin kommer hit snart och jag ska barnvakta honom lilla sötisen. Har precis vaknat och ska fixa iordning mig, är sur för jag inte fick åka in och julhandla med Maya för mamma säger att jag kommer typ dö. Aja men nu ska jag kila och kolla på the hills.
ha en bra dga

Baserat på en lögn.

Ja, jag har haft en ganska jobbig kväll hitills. Vill dock inte gå in på detaljer, för känsligt och privat. Men detta fick mig att börja skriva en berättelse baserat på en sann historia men den heter Baserat på en lögn. Handlar om hur saker kan gå efter ett förhållande och om att man ska vara ärliga mot den man älskar, detta är ingen berättelse det är mer som en sammanfattning av något som hände mig för drygt två månader sen och vad jag gjorde och hur de avslutas är liksom idag då. Jag älskar att skriva så de är som att prata för mig jag får ut mina känslor.
looove

 

Justnu

.. haha nu ska ni få se en bild på hur jag ser ut just nu, den ser jätte random ut menmen man får väl bjuda.


The Hills, te och plugg

Det är TheHills klockan 11-16 lördag och söndag på MTV och jag sitter fängslad framför tvn nu tills klockan fyra med många omgångar te och pluggar lite på köpet. Har skrivit rent min uppsats nu den blev sex sidor när jag skrev rent den och då var jag tvungen att skriva för hand, jaja det blev bra iallafall. Nu ska jag fortsätta att kolla på tv och mysa. Vad gör ni denna lördagen?



Håll andan.

.. jag skrev en berättelse i skolan som fick heta håll andan  handlar om två bästavänner som går igenom en hel del tillsammans allt ifrån misshandel, fester, knark och slutar nära döden. Nu iallafall insåg jag att jag inte hade något att göra och bestämde mig för att plugga eftersom jag tyckte det verkade nödvändigt eftersom jag inte hade något för mig haha. Ska skriva rent sju sidor nu då så jag har lite att göra sen tänkte jag kolla på något annat att göra också. Yes men nu ska jag skriva kommer en bild på mitt bord nu också.

Ja här har jag mitt och skriva.


Gårdagen

Åkte iväg igårkväll var på luciacup och kom hem runt två. Hade en jätte rolig kväll verkligen, Tog dock inga bilder kameran fick stanna hem tyvärr så jag får bjuda på lite bilder senare idag antar jag. Nu ska jag dricka te för min hals är helt förstörd från gårdagen tror jag, kan knappt prata. Men men nu ska jag inte göra mycket, men jag skriver mer senare promise!

Luciatåg

Sitter på mammas jobb nu och ska till skolan snart. SKÖN skoldag idag, lucia tåg på morgonen och film senare och sen slutar jag, skulle kanske träffa Colin idag får se, och senare ikväll lucia cup WOHO! Låter det inte bara jätte härligt? Luciatåget börjar direkt på morgonen så de ska bli kul och titta på niorna vad dom kan. Nu ska jag nog snart kila hoppas ni får en lika rolig dag som jag :)

Sköning

Ja, nu blir det lite uppdatering här, ganska rolig sak att berätta var inne på facebook igår och pratade med Agnes och hon

berättade att det är någon som gjort en grupp på facebook GG mörbyskolan, det är ju humor det där alltså, personen i fråga skriver om sjuorna i mörbyskolan och lite skvaller som den heter GG GossipGirl så himla kul att sitta och läsa lite skvaller så man har lite koll haha! Jag tycker det är jätte kul iallafall har dessvärre hört att folket i mörbyskolan inte samtycker som jag men men lite får man ju bjuda. Haha.

Här har vi riktiga gossipgirl gänget också


X-mas

Ja vad tycks om min fina design? Jag har inte haft mycket att göra så jag slängde ihop något kul. Haha säg vad ni tycker?
Nu börjar de närma sig nästa fredag åker jag bort härifrån i tre veckor galet härligt ska det bli, klart det blir mindre bloggning men ska försöka hitta nånstans jag kan koppla uppp mig. Men men jag stannade hemma idag eftersom min hals känns sämre det är dåliga nyheter men det blir säkert bättre,
Ska kolla lite på film nu och krypa ner i sängen.
Ha en bra dag.
Ciao!

dåligtdåligt

Ja det var dålig uppdatering har inte alls mycket att säga. Lång dag, åkte och träffade Erica efter skolan, pratat med Agnes ett tag när jag kom hem, nu sitter jag och gör ingenting är inte på så bra humör blir nog ingenting mer ikväll.
Förlåt för dålig uppdatering.
vi hörs

julkaledern?

Jag gick upp och dushade och nu sitter jag och väntar på julkaledern, har inte sett den i år tänkte titta hur den är idag vad tycker ni? Jag har gått upp som sagt stter och äter macka och te ska till skolan snart, en ganska jobbig dag idag, lång och tråkig men men det blir säkert bra.
Hör av mig senare när jag kommer hem :)
Hur ser er onsdag ut?
love



älskar bilden! IFrån skolavslutningen i sexan.
Saknar alla er tjejor!

tisdag = tvkväll

Ja! Så är det.
16.00 topmodel
17.00 extreme home makeover
18.00-20.00
 How I met your mother
Two and one ½ men
Vänner
20.00 Ugly Betty
21.00 Desperate Housewiwes
22.00 Christine!
missa inte!

Japp sådär ser min kväll ut! Trevligt va?
love

Jaja!

..vaknade allt för sent imorse! Sprang iväg till skolan eller aa fick stjuts jag hade några lektioner och sen så fick vi tjejer stanna ett tag för det hade hänt saker jag inte kommer detaljera här i bloggen, för personligt alltså. Men men jag åkte hem och bestämde mig för att gå upp till pavven och träffa Kalle och Fred frå början sen var Erica och Henke där också det var trevligt:) Sen gick alla så jag gick med Kalle ner till bussarna där vi gick till varsin busshållsplats och prata i telefon. Nu är jag hemma och ska inte göra någonting vet inte om jag behåller datorn på kanske kanske inte. Har inget plugg den här veckan så det känns skönt men har religion prov nästa torsdag känns lite segt men men det blir säkert bra. Nu ska jag säga hejdå och göra något kul.
Ha en bra kväll.
kärlek


tears

Ringde agnes idag och hon satt och läste en dikt som jag nu hitta i hennes blogg http://agneslife.blogg.se
När jag läste den nyss grät jag verkligen fyfan va fin den är.


boy: I saw her today.
girl: I saw him today.
boy: It seems like its been forever.
girl:
I wonder if he still cares.
boy: She looks better than before.
girl: I couldn´t stop staring at him.
boy: I asked how things were going.
girl: I asked about his new girlfriend.
boy: I´d pick her over any girl i´m with.
girl: He´s probably really happy now.
boy: I can´t even look at her without crying
girl: He couldn´t even look at me.
boy: I told her I miss her .
girl:
He didn´t mean it.
boy: I meant it
girl: He doesn´t mean it.
boy: I love her
girl: He loves his new girlfriend.
boy: I held her for the last time.
girl: He gave me a friendly hug.
boy: Then I went home and cried.
girl:
Then I went home and cried.
boy: I lost her.
girl: I love him

jaa..

.. idag blev en kaos dag jag orkar inte gå in på detaljer. Blir kanske en tråkig uppdatering idag men det får bli som det bli.
goodbye!

Skola snart!

Har sjukt brottom vaknade åtta och dushade i nio minuter snacka snabbt. Kom ut åt lite tårta till frukost smal som jag är och nu ska jag sminka mig och om tio minuter går min buss herregud. Jaja förlåt för stressigt inlägg ville bara medela att jag lever!
Kärlek

Halv taskig bloggning..

.. ja hörni förlåt det har blivit lite mindre nu de senaste dagarna tänkte nu lägga upp lite bilder ifrån Sandhamn så kan ni underhålla er genom att titta på dom.


Ett sandberg som Mini tyckte vi skulle gå ner för.



Uppifrån



Det regnade väldigt mycket.



Mysig middag, Tacos.




Ja, fint där.


Promnix!


Hela patrullen ute och går.


Båten påväg hem.


Båten


Haha någonting var roligt.

Här fick ni lite smakprov på våran helg!
Kärlek

känslor

De dånar, högre och högre, hårdare och hårdare, de slår runt i huvudet, allt sprängs. Med all den förtvivlan jag bär är de som att springa runt i öknen och helt borttappad leta efter vatten. Vem är den personen jag ser i de ihop pusslade glasbitarna jag plockat upp ifrån den spegel som precis gått i bitar! Vem har hon i spegelbilden blivit! Jag känner inte mig själv längre, världen har tog mig till botten där jag simmade och försökte komma upp! Någonting grabbade tag i mina fötter drog och slet i mig, jag slutade kämpa, orken tog därmed slut jag överlämnade mig själv till de som höll mig så hårt under vatten ytan! Det känns som att springa i en lång korridor som aldrig tar slut, jag springer, något jagar mig! Tusen dörrar att välja mellan, en stor skärm kommer bakom, jag försöker öppna de går inte allt är låst, jag kastar mig själv mellan de smala korridors väggarna, tårarna börjar rinna jag har ingen kraft till att torka dom, jag är på väg, på väg bort från verkligheten! Val, vad ska man välja? Ingenting blir rätt, jag sitter förtvivlad med tiotusen tankar snurrade i huvudet! Vad händer? Varför är de såhär? Vägen jag långsamt tar steg för steg på kallnar, den iskalla känslan gör ont i hela kroppen, det sticker från tårna till huvudet. När ska jag inse att vill jag klara det här kan jag bara skylla på mig själv. Jag måste inse att stå för mina handlingar. För det är jag som har gjort ett misstag, när jag släppte dig.


 


Hemma!

HAr haft en uuur mysig helg på sandhamn med Jillsan vi har inte gjort något speciellt bara myst! Bilder kanske kommer upp senare. Hoppas ni haft en lika härlig helg som jag.
Kan inte blogga ust nu, hör av mig senare.
Kärlek

Sandhamn

YES! Snart drar jag och Mini ut till sandhamn över helgen! Vi ska hundvakta dixie och gå på julmarknad! Kommer hem söndag eftermiddag så fram till söndag ingen blogg tyvärr. Ni kan nå mig mobilt. Eller bara vänta några dagar jag kommer hem. Allt är packat och klart, ha en super helg! det kommer jag ha :)
käärlek


Dålig update

Förlåt för sjukt dålig uppdatering nu, fullt upp idag. Nu kom jag precis hem ifrån Jill som jag varit lite med ikväll, ska packa lite för sandhamn imorgon kommer dock inte kunna skriva lördag/söndag förens söndag kväll tyvärr! Men så får det bli. Nu ska jag lägga mig i ett bad sen packa. Kan inte lägga upp bilder heller. Hör av mig senare.
kärlek

Yeah! Fredag.

Nu är jag klar bussen går snart. Börjar 20 över 8 tar bussen 1 minut över. Idag blir det franska prov känner mig ganska lugn ändå, efter skolan ska jag väl kanske vara med Mini och några. Nu ska jag kila! Blir inga bilder nu på eftermiddagen, kommer förmodligen senare.
Ciao!

& klar!

  • Engelska - kunna läsa dikterna med flyt KLART
  • Franska - ER verben i jag, du, ni, vi, dom, de, man. KLART
  • Franska - ansiktet - kunna förklara hur man ser ut. KLART
  • Engelska - glosor. KLART

Klart, klart, klart och klart! Känns inte bara lite lättande att vara klar med allt. Nu ska jag nog sussa är helt död i kroppen, ser fram emot morgondagen! Får se när jag uppdaterar nästa gång. Ikväll eller imorgon! Om det inte blir något mer ikväll så Godnatt alla sötnosar!
Hur ser morgondagen ut för er!
Ciao!


-ER verben i je, tu, elle, il, on, elles, ils, nous, vous!

Japp! Woho!  Vad duktig jag är! Har lyckats att lära mig allt de där och mycket mer nu. Men känner mig att råplugga igenom det några gånger med så jag är säker! Har skrivit ett brev på franska nu så jag är förbered OM frågan kommer; skriv ett kort brev om dig själv. Jag kan säga hur jag ser ut osvosv. Det ska nog gå bra imorgon hoppas jag iallafall. Har Kemi också imorgon ska göra klister av fettet vi gjorde förra veckan mysigt. Nu ska jag fortsätta. Ha de bra!
kääärlek

franska = tråkigt?

Just nu orkar jag inte plugga men måste verkligen därför kanske det inte blir mer än två till inlägg idag! Nu ska jag plugggaaaa!!! Vad har ni haft för er ikväll?
looove

Glöm inte...

.. att jag har mail ni kan nå mig på drygt hela tiden! De kan vara roliga till tråkiga saker! Ni kan maila och vara anonyma och jag svarar och de ni säger förstår jag narturligtvis är privat så de är absolut något jag itne berättar för någon! [email protected] i alla fall! Där finns jag dygnet runt! Bara att maila.
love

50 saker ni inte vet om mig.

1. Jag har ett stort intresse av att skriva..
2. .. skriver en berättelse, närmare en bok.
3. Har alltid drömt om att bli journalist driva en egen modetidning utomlans.
4. Jag går min egna väg genom livet, är väldigt självständig.
5. Personer kan inte bestämma över mig, är väldigt envis.
6. Har otroligt höga krav på mig själv i skolan även fast jag bara går sjunde klass.
7. Har hänt att jag stressat upp mig så för ett förhör att jag vägrat gå till skolan.
8. Jag litar på väldigt få, har blivit sårad allt för många gångar för att lita på allt som rör sig.
9. Har väldigt få jätte nära vänner.
10. Är väldigt social, många ser mig som för social.
11. Jag har simmat i tio år.. har dock trappat ner ordentligt sen skolan började.
12. Jag gick igenom en deprission i vintern-våren 08.
13. Jag har bara varit kär på riktigt en gång.
14. Gråter alltid till extreme home makeover.
15. Har väldigt lätt för att gråta (haha colin:D)
16. Jag har aldrig boffat eller sniffat.
17. Jag är inte hel svensk.
18. Cissie, Malin och Alina fick mig att fortsätta simma i vintras.
19. Jag faller väldigt lätt för killar.
20. .. oftast för fel sorts.
21. Har ett jäkla temperament när någon triggar upp det.

22. Kan gråta när jag tänker på vissa personer.
23. Anser mig själv som beroende av socker och sötsaker.
24. Kan tvinga mig att gå en hel dag utan mat pga komplex.
25. Många har kommenterat att jag ska bli psykolog eftersom jag är en väldigt tålamodig och bra lyssnare.
26. Ställer upp för alla även dom jag inte känner.

27. Många ser mig som ett hot efter den jag varit...
28. ..detta anser jag som en negativ sak.
29. Har alltid varit en väldigt stark person.
30 Enligt mig var ett av de största misstag jag gjort att svika Jill i våras...
31. ..kämpar grovt för våran vänskap och hennes tillit! Hon är min pärla.
32. Är oftast ganska blyg för mina kompisars föräldrar (dock inte mina äldsta vänners)
33. Är kär i kärleken.
34. Jag är ingen player tvärtom söker för ett långt stadigt förhållande.
35. Bråkar med Adrian drygt varje dag. (oseriöst ibland, seriöst ibland)
36. Min favorit årstid är sommarn dock älskar julafton & ännu mer nyårsafton
37. Jag ska till USA om två veckor
38. Jag har släkt över hela världen.
39. Extremt dålig på att hantera pengar.
40. Dricker drygt 2liter vatten om dagen.
41. Älskar att fota och bli fotad.
42. Tycker mottot; var dig själv, alla andra finns redan. stämmer väldigt bra.
43. Är rädd att kolla mig i spegeln innan jag ska duscha sen jag såg mirrors.
44. Att mysa framför en skräckfilm med ett trevligt umgänge är det bästa jag vet.
45. Min favoritfilm är The Notebook eller Meangirls.

46. Det jag ångrar mest i mitt liv är mina ärr.
47. Jag älskar foton! MAn ska ha dom överallt!
48. Att rita och måla är något jag ALLTID velat kunna
49. Jag älskar pepparkaksdeg.
50. Sista då.. jag finns här för er alla! Glöm inte det!


Yo-Yo test?

Hade ett spring test på idrotten blev jätte taggad på att springa när jag såg dom springa där, YO-YO testet är nästan samma sak som BIP testet. Pierre klarade längst! Han är allt bra duktig han. Sen gick jag och Mini och åt lunch det var pannkakor och tacos! Woho, först åt jag två pannkakor och sen delade jag och mini på en taco tallrik. Vi hade sen fyra lektioner efter bilden fick jag så ont i magen att jag prata med min mentor och han tyckte jag skulle gå hem så de gjorde jag och sen nu kom jag nyss hem kollar på tv och ska plugga franska imorgon!
Juste privat ekonomin gick faktiskt oväntat bra.
Vad har ni gjort idag?
Ciaao

Jag och Jillsan i helgen.


Godmorgon

Har gått igenom privatekonomin sista gången nu, första lektionen hålls provet jag är lite nervös att inte kunna sista pappret eftersom jag fick de igår. Men men de ska nog gå bra, sedan har vi gymnastik som jag dock inte får delta i tråkigt nog. Vi har en skön extrem lunchrast på två timmar det blir skönt. Sen ska jag gå igenom lite av de sista på franskan idag sen blir det råplugga för min del men det ska gå.
Hoppas ni får en bra dag
Au revior

Privat Ekonomi!

Yes, de är vad jag gör nu, prov imorgon får se hur de går har inte så höga förväntnignar pluggar på och gör mitt bästa. Vad gör ni en kväll som denna?

Haha tvungen!

Ja hörni ni ska kolla på de här, jag satt och läste mitt i danderyd och hittade den här artikeln fick inte riktigt med hela.
Är de bara jag som fick mig ett gott skratt när jag såg den här?

Extreme makeover home edition.

Varje dag klockan fem börjar de, programet jag älskar nämnligen Extreme makeover home edition. När dom bygger hus till folk som har de svårt typ, jag vet inte hur de t kommer sig men jag gråter alltid när jag kollar på det i slutet när dom får se sit nya hus, håller ni inte med? De är ju fantasktiskt hur människor bygger ett hus åt en familjpå en vecka, sju dagar. Det är inte mycket tid, men jag tycker ändå att det är helt sjukt bra. Nu ska jag börja kolla igen :)
Tycker ni också programet är sjukt bra?
kärlek

Såhär såg jag ut imorse :)



Eftermiddag

Nu har jag kommit hem efter en hektisk skoldag. Massaviss med lektioner och är sjukt trött. Åt en bagette med Jill och Maria i mörby sen óch sen åkte jag hem, måste plugga nu så jag ska väl sätta igång. Har inte så mycket mer att säga, vad har ni gjort idag?
Byye
Gammal bild.

Idag

Har jätte brottom nu iallafall hinner inte skriva långt, ska till skolan ett tag iallafall, mår inte direkt jätte bra men några lektioner borde jag klara. Kläder idag är långa knästrumpor svarta Åhlens, svarta strumpbyxor svarta Åhlens, skjortkläning/ytunika blå/vit randig BikBok, svart tjockt skärp Gina Tricot. Yes de var allt för mig, förlåt för dålig uppdatering igår blogg.se fungerade ju inte som sagt.
Hur ser eran onsdag ut?
kärlek

Äntligen

Nu kan jag logga in normalt på bloggen, herregud vilken irriterande dag de här har varit, eller väldigt skön men min blogg har knasat HELA dagen. Nu kollar jag klistrad framför tvn och kollar på American Dreams på trean. Jag älskar den filmen haha. Idag har jag varit hemma, imorgon blir det skola för min del, jag såg att budgeten på drömresan ska vara inlämnad torsdag och jag och Jill har inte kommit långt, de vill säga vi har jobbat en lektion med de, men vi har bestämt att åka till dominikanska repupliken och nu har jag gjort lite sökningar och hittat en super sida så hotell och allt har vi bestämt ska bara kolla priser och sånt. På torsdag har jag också prov i ekonomi, franska prov fredag men de ska nog gå. Nu ska jag kola på film och kolla lite på plugg.
Vad har ni gjort idag?
Ciao



Bild från kryssningen i vintras.

Knas

Har inte kunnat blogga på hela dagen, blogg.se har knasat rejält för min del och har inte kunnat logga in, idag var jag hemma iallafall. Idag blir det nog inte så mycket blogg, är inte på humör.
Ciao

Famous?





Bilder

Jag fotar för fullt här hemma, jag kom hem vid tolv efter att ha varit på sammis ett tag och träffat gamla godingar. Ny header, enkel och fin tycker jag vad tycker ni?
Nu ska jag fortsätta med vad ajg håller på med.
Vad gör ni just nu?
kärlek



C00ling

Måndag

Vaknade för en tjugo minuter sen, har ätit klätt på mig, ska börja sminka mig och göra nästa fläta är jag hittar en tofs. Jag har på mig ett par gråa jeans, en ljusgrå tunika H&M en svart bolero ant tropez och knästrumpor och flätor. Jag är rätt stressad bussen går om tre kvart. Eftersom jag inte får vara med på idrotten så slutar jag tolv idag istället för fyra för dom ska bada hela eftermiddagen.

Hör av mig sen!

Hur ser eran måndag ut?


kärlek


RSS 2.0